Far & Søn: Mødet med min søn, 2. del

3.6
(16)

Dette er en fortælling om legen “far & søn”. Om en moden mand som finder en ung fyr, som bliver hans søn. Der er tale om en far som opdrager sin søn efter hans ønsker og lyster.

Læs første del af historien.


Lasse og jeg sad ved siden af hindanden i sofaen. Han havde sit lækre nye Adidas sæt på. Han måtte stadig være liderlig. Jeg kunne tydelig se bulen i hans bukser. Han sad med let spredte ben.

Vi talte om hvad der skulle ske senere i dag. Jeg fortalte ham at vi skulle ud at spise. Han skulle have sit nye sæt tøj på, og vi skulle være far og søn. Den var Lasse naturligvis helt med på. Så foreslog jeg at vi skulle tage på stranden dagen efter, hvis vejret ellers fortsatte med at være godt.

Jeg kunne se at Lasse grublede lidt over det med stranden. Jeg fornemmede at det handlede om de små speedos. Jeg sagde til ham at han ikke skulle være bekymret. Hvis nogen kigger som jeg sagde, vil det kun være fordi han er sådan en sød og flot dreng. Lasse rødmede lidt.

Jeg tog Lasse på låret, samtidig strejfede jeg han bule. Jeg kunne mærke det gav et gib i ham. Jeg kyssede ham blidt, og fortalte ham at han var en god dreng. Jeg fornemmede at han blev tændt igen. Det var fantastisk. Jeg ville dog ikke gøre så meget mere. Hellere holde ham på pinebænken så længe som muligt. En liderlig teenage dreng som er klar på rigtig meget. Det kan kun blive godt.

Jeg var lidt nysgerrig på hvilken tøjstil Lasse var til, så jeg spurgte lidt ind til det. Han fortalte at han egentlig var lidt tiltrukket af lavtsiddende bukser, hvor de virkelig sidder lavt. Han fortalte at han var lidt fascineret af frækt undertøj. Jeg spurgte ind til om hvilken slags det var. Han fortalte at han var til markante farver, og tætsiddende. Jeg blev lidt nysgerrig og viste ham lidt forskellige mærker. Jeg fornemmede at det var Addicted og Andrew Christian som han var mest tiltrukket af. Noget som gav en god bule. Om det var fordi han var liderlig, eller fordi han virkelig var til det, ved jeg ikke.

Efter at have talt en del omkring hængerøv og frække underbukser, spurgte jeg om vi skulle bestille lidt over nettet. Det ville han gerne. Vi fandt nogle underbukser som vi valgte størrelse x-small og også nogle badebukser fra Andrew Christian som han var ret tændt på. Det var et par badebukser som virkelig fremhævede hans unge bule. Jeg blev selv mega tændt af dette.

Efter at være blevet opstemt af at shoppe undertøj til min søn, kunne jeg ikke lade være med at drille ham. Jeg kyssede ham, og placerede min hånd på hans bule. Jeg kunne mærke at han nu fik stiv pik. Jeg legede lidt med den, inden jeg sagde at vi nu skulle afsted.

Det kom vist lidt bagpå Lasse, men jeg sagde at han bare skulle komme med. Han forsøgte at rette lidt på sin pik, så den ikke var så synlig, men uden det store held.

Jeg foreslog at han trak bukserne ned, så man kunne se en god del af underbukserne. Han trak derefter sine bukser lidt ned. Inden vi gik udenfor, valgte jeg at trække dem endnu længere ned, så man kunne se en god del af ballerne og foran hvilede bukserne på hans bule. Mums hvor frækt, tænkte jeg.

Vi gik afsted til restauranten. En lille lokal, Mexikansk restaurant som jeg er kommet på en del gange. Under turen fornemmer jeg at han slapper mere af. Hans bule bliver mindre, og det hele er mere naturligt.

Vi kommer frem til restauranten og får tildelt et bord. Vi taler om hvad vi skal bestille. Vi er begge to helt inde i rollerne som far og søn. Det er fantastisk. Det er virkelig en drøm der bliver til virkelighed.

Vi får bestilt vores mad. Vi taler om alt muligt. Jeg spørger ind til hans mountainbiking. Han fortæller at han godt kan lidt at køre rundt i skovene. Jeg spørger ind til hans cykel, om han har noget specielt tøj på osv. Det viser sig at han endnu ikke har så meget udstyr. Det er på et hyggeplan.

Vi får vores drikkevarer. Jeg spørger herefter ind til det med at han svømmer. Han fortæller at da han var 8-11 år svømmede i den lokale klub. Nuer det blot som motionssvømning engang imellem. Jeg siger til ham at vi måske skal gøre noget mere ved det og blinker. Han siger at han ikke er afvisende overfor at gøre noget mere ved hans svømning og smiler tilbage.

Jeg fortæller ham at jeg glæder mig til at vi skal til stranden i morgen. Jeg er glæder mig til at se ham i de lækre nye speedos. Han rødmer lidt igen. Hold fast hvor er han cute!

Mens vi spiser taler vi om alle mulige ting. Han spørger lidt ind til mig og mit arbejde. Jeg spørger lidt ind til hvordan det går i skolen. Da vi er færdige med middagen, går vi hjem. Jeg kan mærke at jeg er ret tændt. Jeg glæder mig til at vi kommer hjem igen, hvor vi kan være os selv.

Da vi kommer hjem igen, spørger jeg Lasse om han vil have noget at drikke. Det vil han gerne. Jeg spørger om han vil have øl, breezer eller vin. Han vælger breezer. Jeg tager selv et glas vin. Jeg siger til ham at han bare skal lade som om han bor her.

Vi sætter os i sofaen. Jeg tænder for en musikkanal. Vi taler om dagen indtil nu. Jeg fortæller ham at jeg glæder mig til at forme ham til “den perfekte søn”. Jeg spørger ham om han tænker at han har lyst til at være en del af mit liv som søn. Han svarer at det tænker han. Jeg siger til ham at det er meget tidligt at konkludere noget, men at jeg synes han er noget nær perfekt.

Vi skåler og rykker lidt tættere på hindanden. Jeg kan mærke at jeg har lyst til bare at flå tøjet af ham, og misbruge ham som min villige søn. Jeg behersker mig dog, jeg har tid nok til at “tease” ham…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.6 / 5. Stemmer: 16

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Far & Søn: Mødet med min søn - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*