Mads – del 6

4.5
(6)

Jeg står klar i entreen nøgen med et hundehalsbånd om halsen, og tager imod de tre gæster.

De roser Patrick for at fået sig en Houseboy. Og taler højt om, hvor lækker jeg er.

Flere klapper mig lidt på numsen, og trækker i min pik. Men en ældre mand tager om min brystvorte og klemmer til og drejer rundt. Jeg er lige ved at skrige af smerte, og der kommer vand i mine øjne. 

Det viser sig, det er en kortklub Hr. Jensen har på besøg. Jeg tror det er en slags poker de spiller, men de går meget op i det. Jeg serverer drikkevarer og sørger for chips. Det meste af tiden skal jeg bare stå op og kigge på.

Efter nogle timer skal regnskabet gøres op. En mand siger, han skal betale 5600.  

Ups det lyder dyrt.

Da de tager afsked, siger en af gæsterne, at Patrick endelig må tage sin Houseboy med næste gang hos ham, “så kan din boy hilse på min”.

Patrick beklager, at jeg er så ny, og at jeg ingenting kan endnu, men han regner med, at næste gang vil de kunne få adgang til mig. Jeg tror jeg har en ide om, hvad jeg skal.

Jeg bliver sendt hjem omkring klokken 24 som lovet. 

Jeg får dog en pose med tre butt plugs i forskellige størrelser. 

“Når du kommer på mandag, forventer jeg, at du kan klare den store”.

“Javel Hr Jensen, og tak for i dag”

Shit, nu får jeg travlt med at træne mit numsehul.

Thomas kan nok hjælpe mig, han har jo trænet før. Når jeg tænker på, at han ligger klar nøgen i min seng, bliver jeg top liderlig. Nu skal han sgu have pik. 

Han har tændt stearinlys og smurt sit hul. Der lyder dæmpet musik fra mit anlæg.

Jeg giver ham en lille kort endefuld, men så må jeg altså kneppe ham.

Thomas får besked på at slikke mit numsehul blødt. Men det er alligevel vildt at få selv den mindste plug op. Men jeg beslutter mig til, at sove med den oppe. 

Da jeg vågner næste morgen, kigger jeg ind i øjnene på min dejlige boyfriend. Han får et hurtigt kys, og så må jeg ud og pisse. Så er det tid til at give ham et fyldigt referat fra i går aftes. Thomas griner, da jeg fortæller at Hr. Jensen skal godkende ham. 

Vi tager et bad sammen, og med møje, får jeg skiftet til den mellemstore plug.

Vi går op for at spise noget morgenmad…selvom det er et godt stykke ud på formiddagen.

Nede i min kælder for jeg pludselig lede over, hvordan her ser ud. Nu har jeg jo Thomas til at arbejde, så nu skal der ryddes op og gøres rent. Jeg henter affaldssække og en støvsuger og sætter Thomas til at sæbe alle overflader af. 

Sækkene bliver hurtigt fyldt med pizzabakker, dåser og chipsposer. Mit køleskab bliver tømt for øl og alle askebægre bliver fjernet. Jeg vil ikke risikere, at der kom inspektion fra Hr. Jensen hernede, og det så lignede lort.

Faktisk tager det nogle timer. Men så er der også luftet ud, og der er ikke et fnug tilbage. Thomas fortæller mig om lektier til på mandag, shit jeg er bagud. 

Efter et langt bad cykler vi en tur. Det er hårdt at sidde på cyklen med pluggen oppe. Men det lykkes at glemme den i længere og længere tid. Målet er at sove med den store i nat.

Jeg opdager, at jeg faktisk får nogle helt vidunderlige orgasmer, når jeg knepper Thomas, mens jeg har en plug i numsen. På en måde forstår jeg bedre og bedre, hvad en fyr kan få ud af at blive kneppet. Det er jo oplagt at Hr. Jensen vil kneppe mig, og måske skal jeg også stå til rådighed for hans venner. 

Jeg giver Thomas besked på at sidde ved siden af mig hele søndagen, for at hjælpe mig med lektierne. 

Velkommen til mit nye liv.

Mandag morgen står jeg knivskarpt. Jeg mangler kun ganske lidt, som jeg vil kunne nå de næste par dage. Planen er at at vise mig positivt frem i alle timer i dag, også i matematik som jeg nok har slagget en del på det sidste. Min lærer for nærmest en chok, da jeg rækker hånden op, og oven i købet svarer rigtigt. 

I pauserne holder jeg mig til Thomas, og undlader at opsøge mit sædvanlige slæng. Jeg kysser på ham i klassen, så alle kan se, han er under min beskyttelse. Jeg vil være sikker på, at ingen mobber ham. 

Jeg møder på mit arbejde. Får smidt tøjet, og venter på, hvad jeg skal i dag. Jeg bliver nærmest afhørt. Skal svare på tobak, alkohol og lektier. Da jeg kan svare positivt på alle spørgsmål, får jeg et lille smil fra Hr. Jensen. Så skal han se, at jeg har den store plug siddende oppe. Han trækker den ud, og sætter den op igen flere gange.

“Godt Boy, du skal slippe med ti slag med ridepisken”.

Så må jeg jeg bøje mig ned over bordet og få min straf. Føj, han slår hårdt. 

“Tak Hr, Jensen”. Min røv smerter, og min pik drypper af pre.

Jeg skal ned på knæ, og Hr. Jensen knapper op. Nu får jeg endelig lov til at se og sutte ham.

Den lækre og tykke pik kommer frem. Begærligt tager jeg den i munden, jeg skal vise mig værdig. 

Hr. Jensen mundknepper mig. Jeg skal holde mine hænder på ryggen. Da han kommer, sprøjter han først lidt i min hals, men så får jeg resten i ansigtet. Jeg er meget lykkelig, føler jeg er blevet godkendt.

Så er det lektietid.  Jeg skal vise mine bøger og noter, samt hvad der er på mine skolepc. 

Den næste time skal jeg læse lektier. Det er til i morgen tager jeg først, og bruger så resten af tiden på en ældre matematikopgave. Jeg går desværre i stå, og kan ikke komme videre, selvom jeg forsøger. Men måske vil Hr. Jensen hjælpe mig?

Jeg banker på døren ind til kontoret. Han sidder med flere store skærme tændt, kurver og grafer og masser af tal overalt. Men der er ekstremt ryddeligt, lækre møbler og en masse bøger og mapper i reolen bag ham.

“Undskyld, men har De tid til at hjælpe mig et øjeblik”?

“Naturligvis Ma…..jeg mener Boy, sæt dig ind jeg kommer om lidt”

Han kigger på opgaven i nogle sekunder. Så påpeger ,at svaret nærmest står i opgaven, og metoden til at løse den står på siden. Jeg føler mig virkelig lille, og er dybt rød i hovedet.

Men han klapper mig på skulderen, og giver mig et kys på panden. Tænk, om jeg havde sådan en far.

Da timen er gået kommer Hr. Jensen.

Han tjekker lige det hele, han nærmest scanner mine opgaver, og viser mig et par småfejl. 

“Du retter lige de fejl senere, men du skal jo også arbejde lidt i dag”.

Min opgave kommer lidt bag på mig. Jeg skal slå græs i hele baghaven med en almindelig skubbe maskine.

Naturligvis nøgen. Håber sgu ikke mine forældre kigger ud ad vinduerne. Så ville de se deres nøgne søn med stribet røv. 

Jeg udfører mine pligter uden at kny. Har jo sådan set heller ikke andet valg.

Mit arbejde bliver godkendt. Hr Jensen viser mig sin top moderne motor klipper. Jeg får at vide, at jeg måske kan få lov at bruge den en anden gang. Det er klart en ydmygelse.

Men nu får jeg lov til at gå hjem. 

Jeg har dog lige et par ting jeg skal have ordet før maden. 

Tager min cykel hjem til Thomas. Og helt perfekt er det hans far, der åbner. 

“Goddag, mit navn er Mads, jeg har taget ansvaret for Thomas fra nu af. Du vil under ingen omstændigheder misbruge ham eller straffe ham fysisk i fremtiden”.

Der er frygt i øjnene på Thomas’ far. Han nikker blot og er helt mundlam.

“Jeg venter ham efter I har spist aftensmad”.  

Så drejer jeg om på hælen og triller hjem.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*