Min mor er domina 4. del – Hvor Tue lærer at acceptere, at han er sub

4.5
(8)

Læs forrige afsnit…

Vi har det halve af et lille dobbelthus. Vores naboer er en fransk familie. De har to tvillingedrenge på 12 år. De er helt utroligt cute med deres oliven hud og knald sorte hår. Sidste gang jeg så dem, var de knap gået i pubertet, men tænker de er ved at være der nu. Heldigvis er Pierre langhåret og Philippe kortklippet, ellers ville de ikke være til at skelne fra hinanden.

Deres to fædre derimod er de første voksne, der har kneppet mig. Vi kommer en del sammen med dem socialt. Så min mor tænkte, jeg ville have godt af lidt mandepik. Det havde hun naturligvis ret i. Jeg har stået til rådighed for dem i flere år nu, og det har altid været fantastisk dejligt. Jeg håber at Joey vil lade mig besøge dem.

Noah knepper nok de to drenge, men det sker altid hjemme hos dem. Jeg har dog set begge drenge gå med en plug i numsen, så de er helt sikkert trænet analt.

Første udfordring bliver dog at gå ud og spise. Det er jo første gang jeg skal vise mig offentligt med bur på. Min far er jo vant til det, men jeg tænder lidt på ydmygelsen, kan jeg mærke.

Vores franske venner, er super glade for at se os, og de tager også godt imod min kæreste.
Så vi går alle ud og spiser. De smukke franske drenge skal naturligvis røre ved mit bur, og vil vide alt om, hvordan det føles. De er begge klart kommet længere i deres udvikling, der er en smuk sort ring af hår om deres pik, men deres smukke små nosser er stadig helt glatte. 

Joey har haft tysk i skolen, og er faktisk ikke særlig god til sprog, hvorimod vi i min familie alle er flydende på fransk. Særligt Noah, han har jo leget med franske børn hele livet. Jeg får jobbet med at oversætte, men en del af tiden taler de voksne engelsk af hensyn til min boyfriend.

Mens Joey lige er ude på toilettet, hvisker den ene franskmand, at han håber, jeg stadig vil lade dem kneppe mig. Jeg lover at spørge Joey om lov. Må indrømme, at jeg godt kunne bruge noget voksen pik lige nu.

Vi går tidligt i seng, alle er lidt trætte efter rejsen og den gode mad og vin. Så jeg nøjes med at give min fyr et blow. Noah er inde på besøg ved siden af, han er jo også så ung og frisk.

Jeg vågner midt om natten og må ud og tisse. Noah er tilbage, hans nøgne krop ligger nærmest oven på Joeys. Min far har lært mig, hvordan jeg bedst skyller buret, så jeg undgår, at det lugter for meget af tis. 

Det er lyst da jeg vågner igen. Da jeg slår øjnene op, kigger jeg lige ind i ansigtet på min smukke dejlige boyfriend. Vi kysser og kæler lidt. Så dagen begynder perfekt med, at jeg skal kneppes. Det bliver en blid og skøn omgang. Noah vågner ikke engang. Jeg tager mod til mig, og spørger min fyr, om jeg må være sammen med vores to voksne naboer. Joey siger, det er okay, men han vil se på de første gange og eventuelt selv deltage. Jeg takker ham med et langt vådt kys.

Vi går ind og spiser morgenmad. Badet kan vente, da vil vil prøve stranden her til formiddag.
Mine forældre har spist, men vi kan høre, gennem den åbne dør, at de dyrker sex i soveværelset. Så jeg snupper to badehåndklæder, og lægger en seddel ,om at vi er på stranden. Så kan Noah også se den, når han står op.

Det er en lækker bred sandstrand med klitter. De fleste bøsser går til venstre, og resten lægger sig til højre. Jo længere til venstre man går, jo mere kinky er folk. Men det er okay at gå lidt frem og tilbage og nyde andres sexaktiviteter. Vi går et godt stykke til venstre.

Jeg har jo altid vidst, at jeg tændte på fyre. Når jeg lå på stranden som helt lille, kunne min mini drengepik blive stiv af at se både andre drenge, men især lækre mænd gå forbi. Så lå jeg altid og legede med min tissemand. Mine forældre kunne jo se, hvad der skete med mig, og forklarede mig, at jeg nok var bøsse. Jeg fik at vide, at der desværre er nogen, der ikke kan forstå eller respekterer andres seksualitet. Men jeg ville få al den hjælp fra dem, jeg behøvede, og at det er okay at eksperimentere.

Joey og jeg finder et lækkert sted, der er en lille fordybning og lidt siv som giver lidt læ. Vi breder vores håndklæder ud, og løber om kap ned til vandet. Det er sjovt at løbe med bur på, men det går fint. 

Vi leger som mindre børn i vand til livet. Sprøjter vand og trækker i hinanden, og har små brydekampe. Der er en del fyre, der følger med i vores leg. Joey bliver naturligvis stiv, og jeg trækker da også godt i hans pik og nosser, når jeg kan få fat. Da jeg lægger mig ned på alle fire lige i vandkanten, med mit indbydende hul, trænger Joey op i mig.

Inde på stranden, har en del fyre fat i deres pik, og der spilles lystigt, men enkelte andre er også begyndt at kneppe. 

Joey er tændt, jeg får den hårdt, som jeg kan lide det. Jeg stønner højlydt, men det er der flere inde på stranden, der også gør. Min våde røv får også lidt klask, så det kan høres og ses. Mit pikbur er ved at sprænges. Det er vildt frækt at have sex i fuld åbenhed.

Da Joey er kommet oppe i mig, går vi sammen op og tager lidt sol. Flere fyre kommer sådan lidt “tilfældigt” slentrende forbi. Vi bliver faktisk overbegloet, og jeg elsker det. Det tænder mig, at andre kan se jeg er sub, og at jeg låst. 

To mørke bodybuilder typer kom hen og stiller sig foran os. De spørger Joey på engelsk om de måtte kneppe mig. Men Joey siger, nej. Det var vist godt de ikke havde spurgte mig, for jeg har lyst til mere pik. Men også lidt sejt at Joey ikke ville tillade det. Okay, jeg må finde mig i, at det ikke er mine lyster der styrer. 

Det var tid til at komme hjem og få lidt frokost. Da vi kom hjem, var der ved at blive dækket op til frokost på terrassen. Noah og de franske drenge sad i skyggen under en parasol og drak en sodavand. 

Joey trak en stol væk fra bordet, og beordrede mig OTK. Shit, han vil spanke mig for øjnene af alle. Joey meddelte, at jeg havde været fræk på stranden og spillede op til andre fyre, og han derfor er nødt til at vise, hvem der bestemmer, og hvad der sker med uartige drenge. Fuck, det er ydmygende, men også vildt frækt.

Så jeg adlyder og placerer mig over hans knæ med enden i vejret. Nu får jeg smæk. Hårde præcise smæk, lander på begge mine baller. Jeg hyler lidt op, og lyden af klaskede er også ret høj. Hele nabolaget kan høre, hvad der sker. Da mine balder er rødglødende, er Joey tilfreds. Jeg er liderlig som aldrig før. Jeg får lidt hjørnetid, men kan se Joey er stolt over at hans pik er banke stiv igen.

Min mor roser Joey for at sætte mig på plads, og giver ham nogle dejlige kys. Pierre og Philippe må hen og se mine røde baller, de rører også ved dem, det gør nas, men jeg piver ikke, vil nødig have min mor finder på at hente en pisk.

Det er godt vores stole har gode hynder, ellers ville jeg ikke kunne sidde ned og spise frokost.

Joey siger, vi kan gå ind på værelset, men min mor siger, at han da lige så godt kan kneppe mig her ved bordet. I min familie, gør man, hvad mor siger, særligt når det gælder sex. Vi rydder en lille plads, og jeg kommer op og ligge på ryggen. Min liderlige boyfriend trænger op i mig igen. Jeg er stadig super øm på ballerne. Men det er åbenbart, det der skal til, for jeg kommer, og spermen løber ud af mit pikbur. 

Så sprøjter Joey sin sperm oppe i min røv. Da han trækker sig ud, stikker han et par fingre op i mig, drejer dem lidt rundt, og kommer dem i munden på mig. Det smager mest af sperm, men også lidt af numsesaft.

Noah er gået i gang med de to franske drengepikke. Han skifter mellem at slikke og spille dem. Begge drenge stønner højlydt af Noahs behandling. De kommer næsten samtidig, men de har begge tørre orgasmer. 

Jeg tager et bad sammen med min nu dominerende boyfriend. Jeg tror det er godt for vores forhold, at vi har god tid hernede sammen. Joey lærer utroligt hurtigt, at han er top, og jeg er bund. 

Der er en indre ro, der er ved at sænke sig i mig. Det er, som en brand er blevet slukket. At lade mig bruge seksuelt, og blive tvunget til at adlyde og fx gå med pikbur, at få smæk og tænke på min fyrs ønsker og behov, før mine egne.
Alt falder på plads. Det er her er, hvad jeg skal med mit liv. Og gerne sammen med Joey. Han er i den grad vokset med opgaven, tager mere og mere styringen, men bedst af alt han, nyder det. 

Dagen før min 18 års fødselsdag, besøger vi vores naboer. Noah er sammen med tvillingerne inde på vores værelse. De to franske mænd, har glædet sig til igen at kunne være sammen med mig, Og Joey tænder også på at se mig få voksenpik. Franskmændene har slået deres sexmøbel op. Den hvor jeg ligger på maven med underarmene og underben spændt fast med stropper på de tilhørende støttepuder. De ved jeg elsker den stilling. Totalt fikseret med hullet frit tilgængeligt. 

Så fik jeg ellers pik, de to franskmænd skiftede til at kneppe mig. De kunne virkelig holde længe. Jeg tror, at når de var lige ved at komme, lod de den anden komme til. Først den ene så den anden sprøjtede oppe i mig. Så tilbyd de på engelsk, at min fyr kunne få mit godt brugte og ømme hul. Joey var klar, og kneppede mig i mit spermfyldte hul.

Jeg var lykkelig.

Da jeg vågner næste dag er det min fødselsdag. Jeg er voksen. Dagen begynder perfekt, Noah knepper mig først, efterfulgt af Joey. 

Mens jeg tager et bad, gør familien morgenbordet klar. Der er alt, hvad jeg elsker at få til morgenmad, men også tre smukke pakker.

Jeg åbner først pakken fra min skønne lillebror. Den indeholder et par ægte politi håndjern samt en ball gag. 

Så åbner jeg pakken fra mine forældre. Jeg ved jo godt at en del af min gave, var at Joey kom med til Frankrig. Men der er alligevel tre lærke par underbukser fra Andrew Christian to par jockstraps og en g-streng. De er i lækre farver, men der er også et læder harness. Jeg takker mine bror og forældre. 

Den sidste pakke har en meget mistænkelig form. Den er nærmest som en terning, fem til seks centimeter på hver led. Mon det er det jeg tror det er?

I pakken ligger der en guldring. Der står Joey og Tue indgraveret inden i den samt datoen i dag. Det er en forlovelsesring. Han vil have mig. 

Jeg bekræfter vores forlovelse med et kys.

Min mor og far ønsker mig tillykke, og Joey får overrakt nøglen til mit pikbur. Nu tilhører jeg ham.

Hvad der videre sker i Tues liv, må vente til en ny novelle…Tak for at følge med i Tue.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Min mor er domina, 3. del - Tue kommer til Frankring, men stadig med pikken låst - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*