Min mor er domina

4
(8)

Mit navn er Tue, jeg er 17 år, og går på HTX. Jeg har den sødeste og kærligste familie nogen kunne ønske sig. Min lillebror Noah er 13, han er super cute, og så ser han grænseløst op til sin storebror. Ja, vi har masser af sex sammen, men mere om det senere.

Mine forældre er begge hårdt arbejdende, min mor som overlæge og min far som direktør i en it virksomhed. Altså en typisk velstillet dansk kernefamilie. Og dog, for min mor og far har en sexleg kørende, hvor min mor er domina, og min far er underdanig masochist. De elsker hinanden højt, men min far er låst i chastity fra mandag til fredag.

Vi har et meget veludstyret spanking rum i kælderen. Det er normalt i vores familie at være nøgen, at gå i frækt undertøj eller bruge forskellige former for sexlegetøj. Vi ser en del porno sammen, og kan lide at tilfredsstille os selv eller hinanden.

Selvom Noah har sit eget værelse, sover han for meste i min seng. Det er faktisk kun, når han har sovende venner på besøg, han ligger i sin egen seng.

Noah elsker som resten af familien sex. Han er super optaget af min pik, men det er kun fra han fyldte 9 år, at jeg har kneppet ham i numsen. Noah er selv begyndt at kunne producere sperm, og hans smager super skønt, selvom det stadig er ret tyndt.

Når min egen kæreste er på besøg insisterer han på at kigge med, når vi elsker, og han slikker gerne op efter os, eller deltager på sin egen måde.

Joey mødte jeg i kantinen på gymnasiet. Vi sad begge og kiggede på grindr. Da det gik op for os, at vi nærmest sad lige overfor hinanden. Jeg har billede på min profil, og er helt åben omkring mine lyster. Jeg fik de skønneste smil fra ham, og vi har været sammen lige siden.

Han er ikke sprunget ud for sine forældre endnu, men på gymnasiet ved alle vi er sammen. Derfor er vi meget hjemme hos mig, og at jeg bor 500 meter fra gymnasiet, gør at fritimer er sextimer for os.

Joey skulle lige vænne sig til, at min familie ofte er nøgne, og at min far går med pikken låst det meste af tiden. Min far har også ofte røde striber på numsen, og kan gå rundt med ballstretchere på ordre fra min mor.

Min bror og jeg har for længst accepteret, at vi får smæk, hvis vi ikke har passet vores pligter eller på anden måde har skuffet vores mor. Jeg får smæk med en paddle eller en kort pisk. Noah får stadig kun smæk med hånden. Jeg bliver enormt liderlig af smerte. Har nok arvet den side fra min far. Så må altid onanere eller få hjælp til det, efter en omgang klø.

Ved analsex kan jeg både være aktiv og passiv. Joey er aktiv, men jeg må godt slikke ham i numsehullet. Noah er primært passiv, men det skyldes nok hans alder, for han er da kommet oppe i mig nogle gange her på det sidste. Det praler han meget om over for min forældre.

Jeg har en hel skuffe med sexlegetøj. Alt fra dildoer og butt plugs til håndjern, kæder og tovværk samt diverse strafferedskaber. Alt hvad en glad gay dreng kan ønske sig.

Vi har et sommerhus i Sydfrankrig tæt ved en naturiststrand. Her mødes vi med andre familier, der lever som os. Min mor er med i et netværk for seksuelt dominerende kvinder. De udveksler ideer og billeder. Så vi må finde os i at blive eksponeret. Det er super dejligt at være sammen med andre børn og unge, der kender vores måde at leve på. Vi har naturligvis en masse at snakke om, og en masse fælles erfaringer. Vi unge får også altid lov til at dyrke al den sex vi vil. Unge kvinder, der ønsker at lære at dominere mænd seksuelt, får sommetider lov til at “låne” os teendrenge. Så de kan øve sig, det er jeg faktisk ret vild med……

Dette er min første historie på dette site….håber du kunne lide den…hvis der er interesse for mere….vil der komme flere afsnit 😉


Læs næste afsnit af “Min mor er domina“.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Min mor er domina, 2. del - Tue ender i chasity - GaySite.dk
  2. Min mor er domina, 3. del - Tue kommer til Frankring, men stadig med pikken låst - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*