Mit perverse svin – 3. del

3.8
(5)

Gå til forrige afsnit…


Efter min slave, som jeg nu ser ham som, var kørt, gik jeg i gang med at udtænke hvad der yderligere skulle ske. Jeg havde lyst til at tage dette til nye højder. At få udviklet legen, så den blev mere som jeg gerne ville, en 24/7 slave som var der når jeg havde brug/lyst for den, og usynlig når jeg ikke gad den.

Har du ikke læst forrige episode, kan du gøre det her.

Jeg besluttede mig for at hans ynkeligt lille tissemand skulle i lås. Slaven skulle ikke længere have lov at komme, medmindre jeg kunne se noget fornuft i det. Jeg fandt derfor den mindste chasity-cage som jeg kunne, og sendte linket til slaven. Jeg skrev at den skulle købe denne device, og ellers være klar når jeg ønskede det. Jeg spurgte endvidere om slavens date – og bad slaven sende kr. 1000,- med mobilepay, så jeg kunne købe lidt forskelligt til slaven. Der gik omkring 10 min, så kom der en sms at buret var bestilt, og pengene vil blive sendt med det samme. Derefter kom der kr. 1000,- via mobilepay. Målene kom til mig, 168 cm høj, 52 kg. Jeg sprugte tilbage hvad slaven bruge i størrelse mht. tøj. Svaret kom igen med det samme; str small.

Jeg besluttede mig for at slaven skulle presses lidt, for min fornøjelse. Derfor bestilte jeg lidt forskelligt som slaven kunne have på, når denne skulle med mig. Jeg havde tænkt at slaven skulle ydmyges i omklædningsrummet, i den lokale svømmehal. Jeg købte derfor et par lyserøde badebukser i størrelse 152, en god børnestørrelse, så jeg var sikker på at det ville vække opsigt. Ikke fordi jeg tænkte at den lille tissemand ville være specielt synlig i badebukserne, men fordi slaven skulle i bur.

Dagen efter fik jeg beskeden at badebukserne var på vej, derfor skrev jeg til slaven og spurgte om den havde hørt noget til buret. Slaven skrev kort efter, at buret var på vej.

Det hele var rigtig fint. Jeg besluttede mig for at en tur i svømmehallen på tirsdag, ville være passende. Jeg skrev til slaven at denne skulle komme til mig tirsdag, og naturligvis medbringe buret.

Dagen efter modtog jeg badebukserne. De var ikke særlig store, små Speedos som sikkert vil bryde slaven ganske godt. Jeg selv bruger nogle alminelige, sorte Speedos. Jeg kan godt lide følelsen af at min pik holdes godt på plads.

Min uge og weekend går med arbejde, som vanligt. Tirsdag efter arbejde, kommer slaven. Den har lært at den ikke har tøj på i huset. Jeg beder dog om at se hvad slaven tænker at have på til svømmehallen. En hvid t-shirt og sorte bukser. Umiddelbart godkender jeg valget.

Slaven rækker mig buret, som kommer med en lås med nøgle. Slaven spørger om den skal have buret på i svømmehal. Jeg svarer at det skal den selvfølgelig. Jeg kan mærke at slaven ikke er tryg ved det. Jeg tænker at jeg måske finder noget slaven ikke vil gøre, men siger ikke noget.

Jeg tager buret, og monterer det over pikken, og låser godt og sikkert ved kuglerne. Nøglen ligger jeg på sofabordet. Jeg kan ikke lade være med at mærke lidt på buret. Det sidder nærmest helt tæt til kroppen. Der er ikke rigtig nogen plads til slavens lille tissemand.

Inden vi tager afsted til svømmehallen, skal jeg pisse. Det informerer jeg slaven om, som straks falder på knæ for mig. Jeg pisser en del. Det er noget siden jeg sidst har ladet vandet. Slaven drikker hurtigt, og uden at spilde. Det varer ikke længe før jeg er færdig.

Jeg har i forvejen pakket det der skal med i svømmehallen. Slaven tager tøjet på, og vi begiver os afsted. Der er ikke så langt at køre. Jeg spørger på vejen om slaven stadig mener at den ingen grænser har. Slaven svarer høfligt, at der naturligvis er ting den ikke er så glad for, men at den ikke har nogen grænser. Godt siger jeg, så er vi klar til at prøve nogle grænser.

Vi kommer frem. Jeg køber to billetter, og vi begiver os ind i omklædningsrummet. Vi tager tøjet af. Slaven spørger efter badebukser. Jeg svarer at de kommer når slaven har vasket sig tilfredsstillende.

Jeg kan tydeligt mærke og se, at slaven ikke er helt tryg ved situationen. Jeg synes det er fedt. Slaven skal føle sig som det den er, noget af lavere rang, et dyr. Eftersom det er tirsdag aften, er der ikke så mange i svømmehallen. Et par store drenge, vil tro de er omkring 18 år står og snakker under bruseren, da vi kommer ind i badet. Jeg siger til slaven at den skal stå med fronten mod midten af baderummet, så jeg hele tiden kan se hvordan den vasker sig. Jeg vælger at tage en bruser overfor, så det ikke ser ud som om vi er sammen i svømmehallen.

Jeg står under bruseren ved siden af de to fyre. Ret hurtigt får de øje på slavens bur. Den ene læner sig ind til den anden og siger stille at han skal se over på ham der står overfor. Det gør de nu begge to, og begynder faktisk at grine lidt. Jeg vasker mig godt ind og nyder synes af de to der morer sig.

Lidt efter forlader de to fyre badet, og vi står nu alene tilbage, mig og slaven. Jeg finder mine egne badebukser frem, tager dem på. Jeg finder også slaven og beder den tage dem på. Badebukserne sidder stramt på slaven, men dækker det de skal dække. Man kan godt ane er der er noget under badebukserne som ikke normalt er der.

Vi går ind i svømmehallen og jeg siger at vi skal svømme nogle baner. Jeg vil se om slaven kan komme i lidt bedre form. Der er nogle andre, lidt ældre mænd, som også svømmer baner, eller sker der ikke så meget. Efter at have svømmet i omkring 30 min siger jeg til slaven at jeg går op i boblebadet. Jeg beder slaven vente nedenfor boblebadet, og afvente mig. Det gør slaven. Jeg fornemmer det er ubekvemt for den, ligesom jeg gerne vil have det. Den skal vide at den ikke kan stille nogen former for krav.

Jeg lader slaven stå udenfor boblebadet i omkring 10 min, indtil jeg tænker at det er tid til at komme op og ud i badet. Ude i badet er der nu lidt flere mennesker. Nogle ældre mænd, og igen nogle unge fyre. Måske de er omkring 20 år.

Vi bliver vasket godt af. Igen er slaven genstand for en del blikke, og også nogle grin – især fra de unge fyre. Jeg går ind i dampbadet. Slaven følger pænt efter. Jeg sætter mig på en bænk lidt oppe i højden, og henviser slaven til den modsatte side på nederste bænk. Jeg spørger slaven om denne er frisk på en opgave.

Det svarer slaven ”ja tak” til. Jeg fortæller slaven af denne skal, hvis der kommer andre ind, skal slaven røre ved sit bur. Hvis nogen begynder at pille ved deres pik eller andet, skal slaven klemme sine brystvorter. Fortsætter den modsatte med at lege med sin pik, skal slaven tilbyde sin mund til vedkommende. Slaven takker for opgaven. Jeg fornemmer at denne type opgave faktisk nærmest tænder slaven.

Det varer lidt, så kommer en mand ind i dampbadet. Han er vel omkring 40-50 år. Han sætter sig på bænken ved siden af mig. Jeg kigger over på slaven, som straks begynder at pille ved sit bur. Det varer lidt uden der sker så meget. Ham som kom ind, og nu sidder ved siden af mig, kigger diskret over på mig. Derefter kigger han tilbage på slaven. Jeg vælger derfor at tage fat omkring min egen pik, og lige give den lidt opmærksomhed. Det får manden ved siden af mig til let at røre ved siden egen pik. 

Slaven begynder nu at lege mere med sit bur, og klemmer også, som aftalt, sine brystvorter. Slaven stønner tilmed let. Manden ved siden af mig begynder at røre mere ved sin pik. Jeg er ikke i tvivl om at han er med på lidt forskelligt. Jeg nikker bydende over til slaven.

Slaven spørger nu pænt manden ved siden af mig om ikke han kan servicere ham. Manden svarer ikke, men nikker let. Slaven går over til manden, og spørger hvad manden ønsker. Han kigger over til mig. Jeg tager min pik i hånden, og viser ham at det er okay.

Manden beder slaven sutte hans pik, hvilket slaven straks går i gang med. Manden har ikke den største pik. Tænker den er lidt normal af størrelse. Den bliver hurtigt stiv, og jeg kan se at den er omtrent så lang som min pik, når min er slap. Det er en let opgave for slaven.

Manden kigger nervøst mod døren. Jeg er ikke i tvivl om at han er lidt usikker ved situationen, selvom han virker til at tænde på at få et blowjob. Lidt efter begynder han at stønne, tager sin pik i hånden spiller den godt og grundigt, og skyder sit sperm ud over slaven. Han sidder lidt, efter at være kommet. Han takker slaven og forlader dampbadet. Slaven tager den overskydende sperm, og slikker den af.

Jeg roser slaven, som igen sætter sig tilbage på sin plads.

Kort efter kommer de to unge fyre ind. Jeg vil som nævnt tro at de er omkring 20 år. Slaven begynder igen at røre ved sit bur. De to fyre kigger på det, og kigger på hindanden. De siger ikke umiddelbart noget. Slaven bliver ved, hvilket får den ene til at udbryde ”hold kæft en pervers stodder”.  Jeg kan mærke at det tænder mig. Det at nogle vildt fremmede sviner slaven til.

Slaven undskylder, men forklare at den er blevet bedt om at gøre sådan. Den ene af de to fyre griner og siger ”Heh, det gør dig sgu ikke mindre pervers”. Kom sagde den anden, vi går – vi gider ikke se på ham det svin.

De forlader rummet. Jeg tror at oplevelsen rystede slaven en smule, men jeg var helt cool med det. Efter lidt tid, uden at der kommer nogen ind i dampbadet, forlader vi det. Vi er alene tilbage, så vi tager et bad og forlader svømmehallen. 

Da vi er kommet hjem, beder jeg slaven gå med ind. Jeg sætter mig i sofaen, slaven henter en øl til mig, og jeg beder slaven tage min pik frem, og kærtegne den.

Slaven gør som befalet. Jeg får en dejlig kold øl, og slaven trækker mine sweatpants ned, så min pik kommer frem. Slaven kysser min pik flere steder, og begynder at slikke. Langsomt vokser min pik, dog uden at blive helt stiv. Jeg tager min telefon, går ind på BF hvor flere at mine bekendte er online. Min tidligere kæreste skriver og spørger hvordan det går. Jeg skriver til ham at det går godt. At jeg har fået en slave, som lige nu er ved at kærtegne min pik. 

Morten, som min tidligere kæreste hedder, sender mig en sms. Han spørger om ikke han må se. Jeg tager et billede af slaven med min pik halvvejs nede i halsen, og sender det til Morten. Jeg får en fræk smiley retur.

Alt imens jeg skriver med Morten, sidder jeg med benene oppe på bordet, og har slaven til at sutte løs. Det varer noget inden jeg er rigtig tændt, fordi mine tanker til tider er andre steder.

Til sidst smider jeg telefonen, tager fat om slavens baghoved, og tvinger pikken helt ned i halsen på slaven. Jeg begraver dens næste i mine hår, alt imens jeg stønner. Jeg mundknepper slaven for fuld kraft. Det tænder mig virkelig at være hård ved slaven. Efter yderligere 10 min med mundknep og andet, kommer jeg i slavens mund. 

Jeg beder nu slaven rejse sig, og stå med hænderne bag hovedet. Jeg tager nogle gode billeder af slaven, og fortæller at jeg vil dele billederne med mine venner. Slaven nikker, og takker for spermen og alt det andet.

Jeg siger til slaven at jeg vil skrive når jeg igen har brug for den. Nu kan slaven godt køre hjem.


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mit perverse svin - 2. del - GaySite.dk
  2. Mit perverse svin - 4. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*