Nye tider (12)

4.6
(5)

Vi fortsatte med at ligge lidt og puste ud. Jeg tror, der gik cirka 10 minutter, og så rykkede Anton på sig. Han rejste sig roligt op, fandt sine lækre briefs og tog dem på. Hans røv vendte mod mig, og jeg kiggede opmærksomt på den. Ballerne var dejlig glatte, og den så spændstig ud, måske endda en smule mindre end Maltes. Anton trak stoffet op om sin røv, og den sad perfejt i de lysegrønne briefs. Så tog han sin t-shirt på. ’Skal vi spille lidt Fifa…?’, spurgte han frisk. Jeg grinede lidt men fulgte hans eksempel og rejste mig. Anton begloede uden tvivl min pik, som faktisk ikke var helt slap nu efter mit kig på hans røv. Jeg fandt mine trunks og tog dem på sammen med min t-shirt. Jeg smilede til Anton, der lidt forlegent smilede igen.

Malte virkede til at være lidt kvæstet men fik taget sig sammen, tog sine underbukser og t-shirt på. Vi satte os i fodenden og satte spillet i gang.

Stemningen steg hurtigt, som vi fik taget et par kampe mod hinanden. Vi spillede vel en times tid, da Anton blev træt af at tabe. ’Arhh, fuck.. Det gider jeg sgu ikke mere’, udbrød han og smed sit joystick i sengen. Han sad og kiggede lidt. ’Er I friske på lidt mere sjov…?’, sagde han så. Malte kiggede overrasket på ham. Jeg smilede lidt, for det kom ikke helt bag på mig, at han var klar på mere. ’Jeg kan fandme ikke mere nu…’, svarede Malte. Anton så skuffet ud. ’Hmmm, okay… Så går jeg sgu ud og tager mig et bad’, sagde han, rykkede på sig og listede ud af værelset.

Malte og jeg spillede et par minutter mere. Vi hørte vandet starte på badeværelset. ’Jeg kunne sgu godt…’, røg det ud af mig. Malte kiggede på mig og smilede lidt. ’Dit liderlige dyr… Så gå da ud til ham..’, sagde han. Jeg kiggede på ham, men overvejede det ikke yderligere. Jeg lagde joysticket og rejste mig.

Jeg gik hen til badeværelset og allerede der, kunne jeg mærke min pik rejse sig. Hvor fanden kom alt den liderlighed fra…?

Jeg åbnede døren roligt. På gulvet lå Antons t-shirt og hans briefs. Jeg kiggede mod brusekabinen, og der stod Anton med ryggen til. Han var ved at sæbe sit hår ind, og jeg så vand og sæbe glide ned af hans ryg og videre ned over hans formidable røv.

Jeg gik ind uden at Anton tilsyneladende opdagede det. Jeg smed min t-shirt og gik ud af mine trunks med min pik strittende vildt. Så vendte Anton sig om med lidt sæbe i øjnene. Han fik et lille chok men smilede så. ’Hallo der…’, sagde han. Han kiggede ned mod min stive pik og smilede. Mit blik fangede også hans pik, som han havde vendt sig om. Den var ikke helt stiv, men den strittede så fint med en smule sæbe på. ’Kom ind’, sagde Anton og skubbede døren til kabinen op, mens han vendte sig rundt igen og lod vandet vaske sæben ud af hans hår.

Jeg gik ind i kabinen med min pik bankende stiv. Jeg havde virkelig svært ved at modstå Antons formidable røv. Jeg gik tæt på ham, og min pik ramte hans ene balle. Der gik et lille stød igennem mig. Min pik lagde sig op af hans balle, da jeg trykkede mig helt ind til ham og førte mine arme rundt om hans krop. Jeg lod dem føre rundt på hans bryst, mens vandet rislede ned over os. Anton kom med et par velvillige grynt.

Sæben var væk, og jeg førte mine hænder videre ned af hans krop. Min højre hånd greb ud efter hans pik, og jeg mærkede den banke stiv i min hånd. En lækker fornemmelse. Jeg kørte den let af, mens Anton stønnede mildt. Jeg rykkede på mig, så min pik blev ført hen til hans revne og lagde sig der. Jeg kyssede let Anton i nakken. Det smagte lidt af sæbe, men både han og jeg nød øjeblikket.

Jeg trak mig lidt væk og flyttede min hånd fra hans pik til hans ene balle. Jeg trykkede på den. Den var fast og spændstig, og jeg gav den ivrigt et par flere tryk, hvilket blot styrkede min liderlighed.

Anton spredte sine ben en smule og slukkede for vandet. Jeg lod min finger køre i hans revne og masserede hans hul. Nu pustede han mere ivrigt. Jeg pressede min finger mod hullet, men den kom ikke rigtig ind. Anton greb ud imod sæbeholderen, hvor der var en tube balsam. ’Her’, pustede han, da han rakte den til mig.

Jeg tog lidt balsam på fingeren og førte den mod hullet. Jeg masserede det lidt, inden jeg pressede til. Min finger gled langsomt ind i ham. Det føltes ikke så stramt som Maltes, men varmen og den lette trykken mod fingeren var den samme og føltes helt perfekt. Jeg kunne ikke lade være med at bevæge min finger i ham. Det fik Anton til at stønne vildere, og min egen vejrtrækning steg også. Så tog jeg endelig fingeren ud af ham.

Jeg tog igen mine arme om ham, og min pik ramte hans røv igen. Jeg fik fat i hans stive pik og gav den et par ryk. ’Skal du ikke kneppe mig…?’, hviskede Anton så pustende. ’Men… Jeg har jo ikke noget kondom her…’, svarede jeg ærgerligt. ’Fuck det, mand’, stønnede Anton ivrigt. ’Jeg vil fandme have din pik alligevel’, blev han ved. Jeg tøvede lidt men heller ikke længe. Jeg trak mig lidt væk igen, tog noget balsam ud og smurte min stive pik godt ind, inden jeg også sendte en klat mod Antons hul.

Så nærmede jeg mig ham igen og førte min pik mod hans hul. Han gav en lille lyd fra sig, da den ramte hullet, men langsomt gled pikken perfekt ind i ham. Igen var det ikke den samme stramhed, der mødte min pik, og kortvarigt tænkte jeg på, om Anton mon ikke havde fået pik før. Men følelsen var ubeskrivelig, og min pik gled længere ind i ham. ’Hrmmm…’, stønnede Anton. ’Fuck, det er dejligt…’, fortsatte han.

Jeg nåede langt ind, inden jeg trak min pik lidt tilbage og begyndte at bevæge den i ham. Følelsen var helt anderledes end med kondomet på. Varmen og trykket føltes meget mere intenst, og jeg havde svært ved at få vejret. Jeg fornemmede, at jeg øgede tempoet i ham, og en sitren begyndte i min pik. ’Århh.. Shit, det er dejligt…’, stønnede jeg, mens jeg famlede min ene hånd frem til Antons pik og kørte den lidt af.

Der gik nogle spændinger igennem Anton, og det kunne tydeligt mærkes i min pik, da det strammede om den, når det skete. ’Mere….’, stønnede Anton, og jeg øgede straks tempoet i ham. ’Århh, fuck, ja…!!’, stønnede han ved det vildere tempo.

Jeg havde svært ved at styre mig. Jeg rykkede lidt på mig og fortsatte mit tempo, men jeg trykkede også min pik det sidste stykke ind i ham, så hans baller ramte mit underliv hver gang, jeg stødte til. Det gav en vild fornemmelse hver gang, og nu kunne jeg for alvor mærke min pik sitre. Jeg havde svært ved at holde den tilbage og kunne mærke, at jeg ikke kunne styre, hvornår jeg ville komme. Anton stønnede bare videre.

’Jeg tror jeg kommer snart…’, stønnede jeg febrilsk og tænkte, jeg måtte trække mig ud. ’Bare…. bliv… ved…’, pustede Anton. ’Men…’, fortsatte jeg. Min hånd fortsatte dog med at spille Antons pik sammen med mine fortsatte bevægelser. ’Århhh!!’, stønnede Anton vildt og nogle små spændinger efterfulgt af én kraftig spænding fulgte. ’Fuck, jeg er der…’, fløj det ud af Anton, og jeg kunne mærke min hånd blive fedte ind i hans sperm, der gled ud i den. Det var for meget for mig, og pludselig sitrede det vildt i min pik, og hele min krop spændte. ’Fuck fuck…. Jeg kommer…’, stønnede jeg, og så mærkede jeg min pik gå løs inde i Anton. ’Århh, fuck ja, kom med den sperm…’, stønnede Anton. Jeg tror ikke, jeg havde så meget sperm i mig, men min orgasme var vild. Det føltes som om, jeg blev ved med at komme i ham, og jeg pustede og stønnede sindssygt.

Til sidst slappede jeg dog mere af, og mine pust blev roligere. Fuck, det havde været vildt. Jeg trak langsomt min pik ud. Jeg kiggede ned og så den smurt ind i en blanding af sperm og balsam. En mindre klat kom til syne ved Antons hul og gled langsomt ud. Det så mega frækt ud.

Anton vendte sig om med sin pik stadig strittende stiv. ’Fuck, du er god…’, sagde han og smilede. Jeg smilede igen og kiggede ned af ham. ’Du gjorde mig fandme vild. Fuck, hvor var det lækkert’, svarede jeg. ’Sutter du mig ren…?’, sagde Anton så. Selvom jeg lige var kommet, bankede min liderlighed rundt i mig. Jeg kiggede på ham, gik på knæ og tog hans spermindsmurte pik i munden. Den salte smag mødte mig, men jeg suttede godt til og slugte det, der var, som ikke var så meget igen. Anton stod og nød det.

Jeg rejste mig igen, og Anton smilede. ’Det gør du fandme også godt’, sagde han så let pustende. Han drejede sig lidt og tændte for vandet. Vi vaskede os og legede lidt med vores halvstive pikke. Jeg sæbede hans pik ind, og den blev stiv igen, men det gjorde min også. ’Du gør mig fucking liderlig’, sagde Anton og sagde, som jeg følte. Vi holdt os dog til legen og stive pikke og slukkede til sidst for vandet.

Vi fandt nogle håndklæder og tog igen undertøj og t-shirt på og gik tilbage til Maltes værelse. Malte lå på sengen og sov. Vi grinede lidt. ’Jeg kunne sgu også godt bruge en lur’, sagde Anton og gik op i sengen ved siden af Anton. ’Så tror jeg, at jeg triller’, sagde jeg og fandt mine bukser og hoodie. ’Okay’, svarede Anton.

Jeg var på vej ud af værelset, da Anton gav lyd fra sig. ’Hey…. Giv lige lyd når du vil gøre mig liderlig igen, ikke?’, sagde han og grinede lidt. Jeg grinede tilbage og gik.

På vejen løb det hele igennem hovedet på mig. Deres lækre kroppe, hvordan jeg havde kneppet Malte, suttet Anton, kneppet ham i badet og suttet ham ren. Min pik begyndte at banke igen. Ville det her mon nogensinde stoppe…?? Jeg håbede det ikke.

………….

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*