Udnyttelse af unge teenage drenge

4.9
(7)

Lad mig starte med at introducere mig selv og min kammerat. Jeg hedder Thomas, er 16 år. Jeg er 190 cm og dyrker en del sportslige aktiviteter, så er ganske muskuløs, og går meget op i det. Min kammerat Per er ligeledes 16 år. Han er en smule lavere end mig, men ligesom mig går han meget op i sit udseende og løber og svømmer især en del. Historien jeg vil fortælle om foregår omkring 90´erne, og er skrevet ud fra hukommelsen.

Vi vidste begge at vi var til fyre. Vi havde hygget os sammen nogle gange, men eftersom vi begge er aktive og også til de lidt yngre end os selv, blev det aldrig til mere end bare lide hygge, og udvide vores kendskab til hindandens kroppe.

En torsdag til den ugentlige svømmetræning, var vi blandt de sidste til at forlade omklædningsrummet. Snakken gik lystigt. Vi havde aftalt at vi skulle hygge os om fredagen. Per havde et værelse hos sine forældre som lå lidt for sig selv, i den ene ende af huset. Vi mødtes oftest der når vi skulle ”feste”. Hormonerne var i gang, og vi kunne ikke lade være med at tale om at vi begge var ret trængende. Vi talte om hvor fedt det kunne være at være sammen med nogle yngre fyre, og ”udnytte” disse. Et par klasser under os var der et par drenge som så lidt op til os. De gik altid sammen. Det var Emil og Rene. Disse to drenge havde flere gange talt med os, og måske vi kunne lokke dem med til en fest hos Per. Så kunne vi se om ikke vi kunne bruge dem. I omklædningsrummet, og i vores begges hoveder lød det som en rigtig god plan.

Vi besluttede os for at høre dem i morgen, om de ikke havde lyst til at komme forbi, så kunne vi drikke et par øl og feste lidt sammen, og introducere dem til nogle af livets glæder.

Fredag formiddag i skolen, mødte vi Emil og Rene, og spurgte dem om de havde lyst til at kigge over, og feste lidt hos os. De virkede ret tændte på ideen, så det krævede ikke megen overtagelse. Vi aftalte med dem at de skulle komme over efter de havde spist, så skulle vi nok sørge for ”hyggen”.

Klokken nærmede sig syv, og vi var klar til en forhåbentlig fræk aften. Jeg havde spist ovre ved Per, og vi havde forberedt det hele. Jeg kunne mærke på Per at han var noget spændt på om det mon ville lykkedes for os. Jeg var mere rolig, jeg tænkte at når de får et par øl, og vi introducerer dem for den leg ældre drenge har, er de klar på en del.

De kom sammen, klokken var lidt i 7. De virkede glade, og forventningsfulde. Per havde et ret fedt værelse, stort og med en del møbler og andet. Vi satte os derfor i hver vores sofa. Emil og Rene skråt overfor os. Vi begyndte at snakke om alle mulige ting, og bød naturligvis de to på en øl. Det var de naturligvis klar på.

Emil var den mindste af de to drenge. Man ville nok mene han var meget lille af sin alder. 13 år, men ikke meget mere end 155 cm og spinkel af bygning. Rene var lidt bredere og også højere. Mere normal størrelse for en del i 7. klasse. 

Den første øl fik hurtigt ben at gå på, og vi bød dem på en til. Per og jeg fik ret hurtigt samtalen drejet over på de frækkere ting. Vi spurgte ad om de var begyndt at onanere. Det kunne de med et lidt rødmende smil bekræfte.

Derfra gik snakken videre, og vi åbnede op for om ikke de kunne tænke sig at prøve lidt af det frække. De var noget tøvende, og både Per og jeg beroliger dem, og sagde at de naturligvis ikke skulle gøre noget de ikke havde lyst til.

Klokken nærmede sig 22, og jeg kunne mærke at Per, ligesom jeg var godt kørt op. Vi var begge klar til noget frækt skulle ske. Både Rene og Emil var efterhånden ved at være godt berusede. Jeg tror ikke de havde prøvet at drikke særlig meget før. Jeg spurgte derfor om de havde lyst til at se en stor og dejlig pik. Emil nikkede, Rene sagde ikke noget. Jeg hev bukserne ned, og frem kom min ret store pik. Den var endnu ikke stiv, men tæt derved. 22 lange og fede cm måler den. Jeg er ret stolt af min pik, og det er jeg stadig – nu 30 år senere.

Jeg kunne se at både Rene og Emil kiggede på min pik. Jeg spillede den lidt. Per havde nu også taget sin pik frem, næsten samme størrelse som min. Jeg siger til dem at de er velkommen til også at tage tøjet af, og lege med deres pikke. Per tilføjer at de ikke skal være flove hvis de ikke er ligeså veludrustede som vi er. Det skal nok komme.

Emil er den første til at tage tøjet at. Han har en super sød krop. Spinkel, med alligevel lidt markeret. Han tager også underbukserne af, og der er en lille smule behåring over pikken. Rigtig lækker, ung og uskyldig. Emils pik står lige ud i luften. Jeg tror ikke den var mere end måske 12 cm. Slet ikke fuld udvokset endnu.

Jeg siger til Emil at han gerne må komme over og sidde ved siden af mig. Jeg tager resten af tøjet af, og sidder nu helt nøgen. Emil sætter sig ved siden af mig, og Per rykker over ved siden af Rene, og spørger om ikke også han har lyst til at smide tøjet. Jeg kan se at Per hjælper ham med at tage tøjet af.

Jeg har nu fået til at tage godt fat om min pik, og begynde at spille den lidt. Jeg tager også ham på pikken, hvilken får ham til at tage bedre fat om min. Jeg spørger om han har lyst til at prøve noget virkelig lækkert. Han nikker.

Jeg bukker mig forover og tager hans pik i munden. Det er en fed følelse at smage hans lille, unge drengepik. Han stønner let. Efter at have suttet den helt stiv, spørger jeg om ikke han har lyst til at smage min. 

Tøvende sætter Emil sig på knæ foran mig. Han åbner forsigtigt munden, og forsøger at tage min pik som jeg tog hans. Det lykkedes ham kun at få mit pikhoved ind i munden, han slikker lidt på det og trækker så min pik ud igen. Han kigger på min pik, kigger op på mig og smiler. Jeg spørger om han kan lide smagen. Han nikker og tager min pik ind i hans mund igen. 

Ovre i den anden sofa ser jeg Per sidde ved siden af Rene, og lege med Renes pik. Han virker mere udviklet end Emil, og klart større. Per nærmest presser Renes hoved ned til hans pik. Jeg ser Rene, lidt modvilligt, tager Pers pik i munden. Han har bedre held til at få den ned i halsen, godt hjulpet af pers hænder.

Jeg spørger Emil om han kunne tænke sig at prøve min pik oppe i ham. Emil ved ikke rigtigt. Han virker lidt bekymret for om det gør ondt. Jeg beroliger ham og siger at det måske gør lidt ondt i starten, men at det så bliver en fed følelse. Emil siger at det er okay, men at jeg skal stoppe hvis han ikke vil. Jeg beroliger ham og siger at det nok skal gå.

Vi går over til Pers seng. Emil lægger sig på ryggen. Jeg finder noget glidecreme frem som Per har stående. Jeg smører min pik godt ind, og tager mig nu af Emils hul. Jeg masserer hans hul med mine fingre. Emil stønner. Jeg fører forsigtigt først en finger ind, så to fingre. Dernæst forsøger jeg med tre fingre. Det går fint. Emil han stønner og vrider sig let.

Nu kan jeg ikke vente længere. Jeg bliver nødt til at få min pik op i ham. Jeg tager fat om Emils hofter, trækker ham længere ud på sengen. Presser min pik mod hans hul. Hans hul er stramt, og jeg har svært ved at presse min pik ind. Han gør lidt modstand, men jeg forsøger at berolige ham og siger at det kun lige er i starten. Jeg bliver ved med at presse. Emil klynker. Endelig kommer jeg igennem, og langsomt men sikkert begynder jeg at kneppe ham. Ganske blidt forsøger jeg at udvide hans jomfruhul med min forvoksede pik.

Jeg presser videre ind, trækker mig ud og presser ind igen. Det tager tid, men langsomt kommer min pik ind. Jeg elsker følelsen. Hans stramme hul, og hans uskyldighed på én og samme tid. Langsomt men sikkert bevæger min pik sig ind i hans hul. Emil begynder at stønne. 

Jeg kan ikke lade være. Jeg må bare i bund. Jeg mangler nok omkring 5-7 cm før jeg er i bund, men jeg tager godt fat om Emil, og presser til. Emil klynker og forsøger at få mig til at stoppe. Det er dog ikke min plan. Jeg er i gang, og han skal lære hvordan man gør. Jeg er liderlig, og agter ikke bare at stoppe. 

Efter noget tiden med klynken, forvandles det til en let stønnen og let klynken, men jeg fornemmer at vi nærmer os det stadie hvor han nyder det. Jeg er nærmest i ekstace. Jeg nyder hvert et stød, og det varer ikke længe før jeg kan fornemme at jeg er ved at komme. 

Jeg sætter tempoet op, det får dog også Emil til at forsøge at bremse mig, men intet kan bremse mig nu. Jeg har et mål, og det er for alvor at tage Emils mødom. Det gør mig kun mere tændt at Emil kæmper en lille smule imod. 

Efter kort tid skyder jeg min ladning i et kæmpe stød i Emils røv. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har spermet så meget. Da jeg er færdig, og trækker mig ud, kan jeg se Emils røvhul er lidt rødt, og det er stadig udspilet efter min store pik. Jeg kigger på Emil. Hans pik er stadig sitv. Jeg tager fat om den, og spiller den af. Det varer ikke længe før Emil kommer. Ikke andet end noget tyndflydende kommer ud. Han er ikke helt der hvor han spermer ordentligt endnu, men det skal nok komme.

Jeg spørger Emil og det var godt. Han svarer ikke rigtigt. Jeg beder ham komme med ind og få en øl. Vi går tilbage ind til Per og Rene. Rene sidder ovenpå Pers pik, med brystet mod Pers bryst, og ridder hans pik. Jeg kan fornemme at Per er tæt på at komme. 

Emil og jeg sætter os i sofaen og åbner en øl. Jeg er dejlig, godt tilpas. Jeg sidder og nyder synet. Kort efter næsten brøler Per en stønnen. Rene sidder stille, helt salig ovenpå Per. Efter nogle minutter hører man et ”plop”. Det er Pers pik der forsvinder ud af Renes hul.

Vi tager alle igen tøj på, nyder nogle øl, uden rigtig at tale om det der er sket. Det var en fræk oplevelse, som jeg spillede pik til mange gange efter…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 7

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*