I Danmark er der ikke så mange butikker som henvender sig udelukkende til homoseksuelle. Der er dog nogle stykker. Ellers må man kigge ud over landets grænser, og her kan det nogle gange være udfordrende, eftersom man ikke kan se/prøve tingene inden man køber. Jeg har samlet en række links til både fysiske butikker og onlineshops som jeg selv anvender.

Sexshop

Homoware (DK) – Fantastisk – Rigtig butik / Webshop
De tilbyder både en fysisk butik i Larsbjørnsstræde 11 i København, samt en onlinebutik. De fører et bredt sortiment, og får ofte nye varer på hylderne. De tilbyder altid en super service uanset om det er på deres webbutik eller om man besøger dem i deres fysiske butik. Homoware sælger sexlegetøj, livsstilprodukter og andet.

Tøj

Addicted (EN) – Rigtig god – Webshop
Fra hjertet af Spanien kommer Addicted’s produkter. De tilbyder et bredt udvalg af undertøj, badetøj, sportstøj og casual. Produkterne er af god kvalitet og pasform. Dog skal man være obs på at størrelserne er lidt mindre end hvad man ellers ser. Jeg har flere produkter fra Addicted, og designet holder.

Andrew Christian (US) – God – Webshop
Søger du lidt frækt tøj, så har Andrew Christian måske noget du kan bruge. De tilbyder et udvalg af undertøj, badetøj, sportstøj og accessories. Ofte er der tale om specielle snit som har til formål at fremhæve formerne. Jeg har selv købt Andrew Christian produkter flere gange, men synes mindre og mindre om deres design. Ikke desto mindre køber jeg til stadighed deres produkter engang imellem.

MensCloset (DK) God – Webshop
Her finder du et udvalg af undertøj til bøsser. Det er en dansk butik som tilbyder frækt undertøj og badetøj fra flere forskellige mærker.