I dag er det ofte ikke noget problem at finde ligesindede. Sådan har det dog ikke altid været. Tiden har udviklet markedet. I dag behøver man ikke bruge specielle håndtegn eller tørklæder for at finde en sød fyr. I dag findes der forskellige fællesskaber hvor man kan søge efter en kommende kæreste, et sextræf eller bare venner. Jeg har forsøgt at samle dem jeg kender til og kan anbefale.

Apps (Findes i App Store, Google Play og lign)

GayRomeo – Rigtig god
Find andre homoer der hvor du er. Med GayRomeo kan du give en detaljere beskrivelse omkring dig selv, og hvad du er til. Der er også en rejsefunktion så du på forhånd kan tilkendegive hvornår du er et bestemt sted. Rigtig god hvis du skal på ferie eller anden rejse. GayRomeo er bedst hvis du er i Tyskland, Frankrig, Spanien. Her er rigtig mange online. I danmark er det mest i de større byer.

Grindr – God
Find andre homoer fra lokalområdet. I Danmark er Grindr rigtig stor, og ofte muligt at finde nogle at være sammen med, uanset hvor i landet man befinder sig. Et par minusser ved Grindr er de lidt begrænsede funktioner, blandt andet er det ikke muligt at skrive så meget omkring sig selv. Med tiden er der kommet en del falske profiler til, som reklamerer for hjemmesider, eller tilbyder sex for penge. Men ellers må jeg sige at Grindr alt i alt er ganske god.

Chat

Homospot (DK) – Nogenlunde
Denne chat er på ingen måde ny. Den har eksisteret gennem mange år. Faktisk er den heller ikke just udviklet specielt meget siden den kom til, så den minder mest at alt om noget fra 90érne. Dog må man sige at det stort set altid er muligt at finde nogle at chatte med her. Derfor den er med på min liste.

Online fællesskaber

boyfriend.dk (DK, EN) – God
Er man bøsse i Danmark, så kender man sikkert til boyfriend. Det er blevet synonym med kontakt mellem bøsser i Danmark. Man kan vælge om man vil søge efter en date, et sextræf eller måske bare en kommende ven. Det er ikke svært at finde nogle at skrive med. Desværre savner man lidt at der bliver lagt noget energi i at udvikle boyfriend.dk. Der er ikke sket noget videre de seneste 10 år.

GayDungeon (DK, EN) – God
Er du til noget indenfor det sorte univers, vil jeg klart anbefale GayDungeon som er et nyere dansk fællesskab som henvender sig til folk der er til læder, latex og det mære “rå og mørke”. En skam flere endnu ikke har fået kendskab til denne side, men mon ikke det sker. Udover at skrive med folk enten ved brev eller chat, kan du også købe/sælge brugt udstyr. Finde billeder og film og meget mere. Jer er sikker på at der nok skal ske meget her i fremtiden. Bliver den mere besøgt, vil den også få en bedre rating fra min side…

NastyKinkPigs (EN) – Rigtig god
Er du til det helt ekstreme indenfor sex? – Så er dette engelske fællesskab måske noget for dig. Er du ikke til det rå og kinky? – så er NastyKinkPigs ikke noget for dig. Så er du advaret. Men ellers kan du uden tvivl finde noget godt her. Siden er ret udviklet med mange funktioner. Måske lidt for mange. Der er altid mange brugere på, desværre ikke så mange fra Danmark, men det sker dog. Så find dine måske skjulte drømme og fantasier frem, og udlev dem her.