86 Comments

 1. Fedt med et historie om Trampling – Jeg elsker det selv over alt på jorden. Altså at bliver trådt på. Jeg nyder det også med fodboldstøvler. Så nice ;P
  Jeg kan dog ikke forstå at vores ven her ikke trådt på ham med fodboldstøvler mens han lå på ryggen, så havde der også været fri adgang til pikken 😉

  • Fordi det var kuglerne han blev trådt på. Lå han på ryggen, havde der ikke været samme adgang… Tro mig – det var virkelig frækt! Har trådt på hans kugler flere gange på den måde. En af gangene besvimede han faktisk…

 2. Jeg har vist en af mine venner din dejlige beskrivelse, og jeg fortalte jeg gerne ville have samme omgang af ham en weekend på hans landsted.

  Jeg fik besked på at have læder seletøj på, og pikken bundet op samt en plug i mit røvhul, og min mund skulle være tvunget åbent med en stål mundspreder.
  Jeg tog bussen ud til landstedet hvor min ven tog imod mig, og jeg blev ført ud i stalden hvor mit tøj blev flået af mig, og han tjekkede jeg var klar til en hård weekend hos ham som hans usle slavepik.
  Efter jeg havde fået en røvfuld om han en stor gummipik ned i halsen på mig, so m han spændte fast så jeg ikke kunne tabe dem, og så trak han en modbydelig smal sæk ned over mit hoved og ned over min krop så mine hænder var presset helt ind mod min nøgne krop i sækken så jeg ikke kunne røre mig det mindste i den stramme sæk.
  Til sidst bandt han flere reb og læder remme om sækken min krop var i, og så begyndte han ellers legen med min krop.
  Det blev en lang weekend hvor jeg virkelig fik lov til at føle smerterne og jeg mærkede mi krop blev mere og mere varm jo flere pisk jeg fik, og min ømme pik og nosser samt mit røvhul blev mørbanket.
  Efter en lang weekend kom den store overraskelse han tog mig med over bag en flok køer som over pissede mig, og så gav han mig mine cowboy bukser, sko og strømper på og fortalte mig vi skulle ud at gå.
  Jeg mærkede han lagde et reb om min hals, og til min store skræk blev jeg trukket op til vejen, hvor jeg hørte bussen stoppe og han sagde til chauføren at her var penge for turen, og at jeg skulle sættes af bussen der hjemme og så skulle chauføren følge mig ud af bussen, og min ven sagde så jeg selv måtte gå hjem hvor min nabo ville befri mig fra sækken og de reb og remme der sikrede mig så dejlig hårdt.
  Turen hjem gik godt, men jeg var flov da jeg kom hjem og gik ind til min nabo som hånligt sagde han lige skulle have nogle billeder af mig, så min ven kunne se jeg var kommet godt hjem.
  Efter det blev jeg løsnet fra den våde sæk og rebene og min pik blev befriet fra rebene ligesom jeg fik mit seletøj af, og min nabo sagde så tak for idag, håber du nød weekenden.
  Det var en slem oplevelse men jeg gør det gerne igen, men håber aldrig mere jeg skal være fanget i en smal sæk hvor jeg ikke kan røre mig det mindste og min pik var blodrød og blå af smerterne fra det stramme reb og min krop lignede stribet flæsk efter de mange tæsk.
  Håber at høre om du har haft flere kunder hvor du fik lov at smage hvordan det er når din krop bruges.
  Du må have eng weekend, mange hilsner fra Christian

  • Ja tak, og lad endelig hvalpen nyde behandlingen, jeg kan anbefale i fylder en stor balje – eller badekar – og lader hvalpen svømme rundt deri, sæt evt. et trådnet over så han ikke komme op af baljen / badekaret og når i skal pisse så fyld det langsomt op mens han svømmer rundt.
   Bind gerne hans ankler og håndled sammen så han ikke kan lege med sig selv mens han ligger i baljen / badekaret, uden at vide hvornår han kommer fri.

 3. Det er sjovt at tænke tilbage på, at for nu mere end 10 år siden var det virkeligheden for mig, en dejlig aften. Der er sket meget siden – men både for det du læser i denne historie, og mange andre, er det vakse ægte virkelighed! – Uskyldig som denne historie måske er, så har det tilsvarende udviklet sig siden. Jeg håber du kan lide mine beretninger!

 4. Dejlig novellde, Joye måtte godt være lidt mere hård og tålmodighed med Tue, håber han nyder at have dyret spæret inde og at han kvajer sig så perioden bliver længere, og jeg glæder mig til at læse næste afsnit og jeg nyder virelig at tænke på hvor dejlig en hård tur Tue får.

 5. Håber på der kommer et 6 afsnit, giv gerne den nye slave en tyrering i næsen, så han kan trækkes rundt i byen med et reb bundet til den tunge ring har fortjener at få i næsen, det er dejligt nedværdigende og er bedre end et halsbånd om halsen, og en tyrering i næsen gør at alle let kan trække rundt med tyren, og han lærer at gå meget lydigt.

 6. Håber det blev 4 hårde dage med pikken i bur, men for at være lidt ekstra hård næste gang så lad ham gå med dildoen i enden 4 dage, spænd den godt fast så han ikke taber den, og med pikke i bur så skal han nok glæde sig til at i ses næste gang.
  Håber næste del kommer snart

 7. Glæder mig til at læse hvordan de bruger dig der hjemme, var du min skulle du have låst hænderne sammen på ryggen i håndjern så du ikke leger med dig selv, og anklerne skulle lkænkes sammen med en kort kæde så du ikke kan gå hurtigt men kun tage små skridt, og for at du ikke kan se hvem der bruger dig så skulle du have en sort sæk over hovedet og halsbbånd om halsen og så skal du trækkes hjem som en ussel pisse sperme fange der er dejlig våd af deres pis, og skal nogle pisse inden i når hjem så skal du ligge fladt på vejen mens din krop bliver syllet af med varm pis inden i går hjem til dig.
  Jeg er spændt påhvordan de bruger dig der hjemme og glæder mig til du skriver om dit besøg.

 8. kom en fugtig læder snor om hans pik og nosser, og stram den våde snor godt til, og tag så en hårtørrer og lad snoren blive tør, når snoren bliver tør krymper den og strammer godt og hårdt ind i hans pik og nosser og strammer du for hårdt så ryger et styk af pikken af ham meget pinefuldt og uden nåde.

 9. Tag ham med ud i værkstedet og sæt pik og nosserne fast i høvlebænken hvor du strammer til og lader ham stå fastspændt i høvlebænken, og tag gerne en skruetvinge og sæt på hans pik og nosser og stram hårdt til og stop ikke selv om han skriger, og lad ham bare gå og lide hårdt med skruetvingen fastspændt.

 10. Dejligt at læse om ophængning i loftbjælken, og piskning, men var du min skulle du have en sort sæk / maske over hovedet, så du ikke kan se noget og ikke ved hvor lang tid du hænger ophængt, og for at du ikke kan høre dine skrig ville jeg give dig ørepropper i ørene, så du kke hører når pisken rammer din slave krop.

  • Smag og behag er forskellig….. Det jeg tænder på, er spillet mellem Master og slave – og ønsker derfor at se, høre og mærke slavens reaktioner. Og det var sådan det foregik.

   • Tak for kommentar, håber det var godt både at høre og se slavens reaktioner, og at du en anden gang skriver om slavens reaktioner når du har glæde af hans krop og stemme, i må begge have en god dag.

   • Jeg vil da gerne overveje at opdrage en slave på en måde som er både til glæde for mig og slaven, og selvfølgelig skal det være så hårdt og sikkert at slaven er lydig 24/7, og at straf modtages som en gave.

    Var du interesseret i at blive opdraget som slave? – og har du før været slave gris?

     • Hvad er så det endelige svar, er du klar til at blive brugt og opdraget som slave, og er der straffe som slave der er noo goo for dig?

 11. Dejlig oplevelse at læse om, imorgen når turen igen går til vandet, ville jeg ( hvis jeg var Marcel ) overraske dig og binde en snor stramt om din pik og nosser mens du sover, og når i så skal til stranden ville jeg nyde at trække dig kravlende med stiv opbundet pik ud i vandet, hvor jeg ville overraske dig og tage et kondom frem og puste op som ballon og binde fast til snoren din pik og nosser er bundet ind med, så den stive pik holdes oppe over vandet af ballonen, så både Macel og andre på stranden og i vandet kan se hvordan du nyder vand turen. Og hvis du beklager dig over legen, så ville jeg trække dig kravlende artigt hjem i skuret og finde en sæk og trække over dit hoved, og så igen give dig en tur til havet, så du ikke selv kan se hvem der nyder din dejlige krop og hjælpløshed med den opbundne pik i ballon på badeturen. Rigtig god fornøjelse og sommer til jer begge. Håber i har lyst til denne lille sommerleg, og næste gang kan du jo så gøre gengæld som tak for turen.
  Håber der kommer flere afsnit fra jeres tur.

 12. Glæder mig til at læse hvordan turen gik til gæst 2, håber han er hård og bestemt overfor slave dyret, og giver en hård varm omgang uden nåde, og at slaven er blændet, gagget og har ørepropper i ørene, så han hverken kan høre, se eller sige noget klart, og dagen skal være i uvished så han ikke ved hvornår udlånet slutter.

  Rigtig god fornøjelse, håber at du skriver om dag 2 – jeg glæder mig allerede.

 13. Min ven har bedt om at nogle her på siden kommer med hvordan jeg skal negøres som hans lejer, han har 3 redskaber der skal bruges.
  – Jeg holdes fanget i bur eller sæk som slavedyr til han vil befri mig.
  – Jeg sendes i stalden som svin og bor der som dyr i stalden i mindst en måned
  – Jeg bortføres i baggagerum og holdes som bortført hvalp gagget, bundet og får pisk som det passer min herre.
  Håber du vil skrive hvordan jeg fortjener at blive brugt og straffet, og skån mig ikke jeg er enn ussel svinehvalp

 14. Ville ønske jeg blev bundet og bortført solgt som slave, gerne som svin i en gammel stald på landet, hvor jeg holdes som svin i stalden med halm på gulvet og fodret med svine foder som slave svin uden rettigheder.
  Når det passer min gårdmand bindes mine ankler og håndled sammen med stramt reb, så jeg ligger klar i svine stien ud

 15. Håber næste del snart kommer, jeg kunne godt blive en god slave boy hos hr. Jensen og bo i en kold kælder i en gammel kulsæk bundet fast til gulvet så jeg ikke går rundt uden at have fået lov

 16. glæder mig til at høre hvordan lørdagen gik, men jeg syntes slaven slap meget billigt efter jeres snak, efter din herre havde taget sin pik ud af din mund og i skulle i seng, ville jeg lukke din mund med en poppustelig dildo i halsen så du ikke kom til at larme om natten af længsel over igen at få hans pik, og en slave hører ikke hjemme i sit eget værelse, istedet burde du lukkes ind i et lille bur hvor du vil have svært ved at sove, eller i en sleepsack hvor du kan ligge ved siden af sengen på gulvet ved din herres seng, du er behandlet for mildt efter jeres søde snak, så håber lørdagen blive hård så du lærer en slave ikke fortjener at blive behandlet mildt som et menneske, du er jo trods alt slave og svinet i herrens hus. HUSK det.

 17. Dejlig kælder beskrivelse, men hr. Jensen kunne da med stor glæde have genbrugt brændenælderne og givet bagdelen en varm omgang mens du var bundet til bukken, og så kunne stumperne jo komme i enden på dig så du kunne ligge og pinses på bukken til de ugen kom fri. Håber hr Jensen ser min gode rimelige ide, og god hrd dag til dig.

 18. Sikke nogle dejlige friske unge drenge der hygger sig med at bruge dig som deres slave, jeg håber der kommer mere her på siden om dit slaveliv hos dem, og jeg syntes de er lige flinke nok ved dig, det kan ikke passe at du som slave kan lege med din egen pik og krop når du er alene, jeg ville enten give dit store handsker – uden fingre -på dine hænder så du ikke kan lege med din krop, og for at være helt sikker på du som slave ikke gør noget dumt og leger med dig selv, så ville jeg spænde dig godt fast til din seng så du ikke kan flytte dig en millimeter og for at lave en helgardering skal pikken låses inde i et lille bur så dyret ikke kan blive stiv, og så du ikke kan lege med pikke og nossen mens du er alene. Så jeg håber de bliver mere hård ved dig så du sikres som en ussel slave hvor de kan bruge dig som de vil og hvor du ikke selv kan nyde livet når du er alene. God hård fornøjelse glæder mig til at læse mere om dit usle slaveliv hos de dejlige unge drenge, håber de nyder at eje dig.
  Håber du evt. som slave skriver tilbage hvad du syntes om min lille ide til hvordan en ussel slave skal leve, når vennerne ikke gider bruge slave svi nets krop.

 19. Hvorfor lod Mathias dig få håndjernene af, det ville da have været ok han havde låst dig fast til sengen i lå i, så du ikke kan flygte i løbet af natten.

 20. En pisse slave har ikke noget at gøre i en seng, og slavens pik skal altid være låst inde i et lille pikbur så pikken ikke kan blive stiv, og hænderne skal være låst sammen på ryggen i håndjern så slave ikke kan lege med sig selv eller andre uden at have fået lov, og når slaven ikke bruges skal slaven være låst inde i et lille bur, der er dækket til med en sort sæk så slaven ikke kan se om det er dag eller nat, og buret bruges som huset toilet når vennerne skal pisse, fodring af slaven sker i buret i en metalskål med tørfoder til svin blandet med slavens egen pis.
  Larmer slaven i buret, sættes en strøm pistol i kæften på slaven som tænder automatiks med jævne mellemrum, så slaven er i stødet når han larmer og forstyrrer vennerne.
  Jeg syntes drengene har været alt for milde overfor dig, og der er virkelig plads til opstramning af din pisse slave tid, og var du min ville jeg tage dig med på landet og sætte dig bur med dig i bag køerne i stalden, så når køerne pisser og skider at e så giver dig nogle gode stråler af gylle og lort ned over din krop i buret.

  • Hilser
   Vil gerne med på landet og stilles bag køerne .-… har været min fantasie i mange år — smiler

   • slaventorben din plads vil være i svinestien som orne, hvor du lænkes fast på gulvet med halm på og du skal være indstillet på tæsk morgen, middag og aften som det svin du er, og når du har bestået prøven som svin smides du i grebningen i en sæk bag køerne hvor du ligger til det passer os du kommer fri.
    Larmer du gagges du med en god gang stangbidsel i kæften, og et reb om halsen der trækkes til i bege ender til du er rolig og holder kæft.

    • Hilser
     Den er jeg frisk på 🙂
     Altid drømt om at skulle bindes og ligge bag en ko og vente på “gevinst” .-)

 21. For 3 år siden jeg har været på en nudism strand ved Greve, og jeg sad tæt ved vandet, hvor jeg sået 2 lækkert fyre hvor de sutter pik på hinanden, og jeg blev simpelthen så liderlig og jeg sagde til mig selv jeg bliver nødt til at prøve at sutter pik og en af de 2 fyre spurgte mig om jeg vil være med, men jeg var lidt genert, men jeg sagde ok lad mig prøve og se hvordan det går.
  Den ene fyre han sagde: jeg bliver altså nødt til at knepper dig du har en fucking lækkert røv.

 22. Pia jeg syntes du virker meget hård, men efter at have talt med min kæreste om dit indlæg har jeg fået besked på at undskylde jeg syntes du er hård, og jeg blev i sidste weekend straffet da jeg kom hjem fra arbejde stod min kæreste med en stor 100 kg. kornsæk som jeg fik besked på var mit fængsel i weekenden på grund af min mening om dig.
  Jeg fik besked på at tage alt mit tøj af og fik en ble og gummibukser på, og mine håndled og ankler blev bundet sammen, inden jegfik besked på at krabbe mig kravlende ud i garagen, hvor jeg fik besked på at kravle hjelt ned i sækken, som min kæreste så bandt til ved snøvsen, og sådan fik jeg lov til at ligge til mandag morgen kl. 6 hvor jeg blev befriet og sendt i bad samt fik morgenmad efter en weekend med faste, og vand fik jeg kun når min kæreste hældte vand på sækken så jeg kunne suge vandet ud af den klamme sæk jeg lå fanget i.
  Det var en led fornemmelse og jeg har lovet at sende besked til dig om min straf for min mening Pia, håber du modtager min undskyldning med tak

 23. virkelig dejlig novelle ville gerne behandles som du blev det, og straffes hvis jeg ikke er lydig., hvornår kommer næste afsnit som du skrev kom fredag.

 24. Jeg ville gerne have en hel uge i sommerhuset som slaven, weekenden er jo kun opvarmning, og min flabethed gør mig fortjent til en uge i sommerhuset, for at jeg ikke har nogen fornemmelse af tiden vil jeg have fortjent en sort lædersæk sættes over mit hoved, og låses fast ved halsen med et el-halsbånd så jeg får stød når jeg er ulydig, og der er kun en åbning til munden med lynlås der kan åbnes når jeg skal have pik, vand og brød som fange.

  Jeg er selv ude om det hvis jeg straffes hårdt så ugen forlænges s det er uvist for mig hvor længe jeg holdes som slave i sommerhuset.

 25. Fræk historie!
  Hvis du tænder på frække historier om tema som slave/Master relationer. Så skal du lytte til en ny provokerende podcast om sex, fetish og livsstil målrettet mænd der har sex med mænd. Klik på linket og læs pressemeddelelse om podcasten: Out and about SEX – kan downloades fra 1. oktober 2023 der hvor du lytter til podcast.

  https://made4media.dk/ny-provokerende-podcast/

 26. Glæder mig sindssygt til den nye podcast som omhandler sex. Bliver det oplæsning af noveller elller? Lydporno er lige min smag

 27. Jeg er stor fan af jeres side med frække kinky historier. Jeg skal helt sikkert lytte med når i læser novellerne op. Det gør det mere frækt. Elsker lydporno. Fedt i samarbejder om dette initiativ 😍

  Hvis det er muligt at ønske en novelle i podcasten så skulle du vælge noget med slave/Master forhold hvor slavern ydmyges!

 28. Hold nu kæft hvor var det en god historie og super frækt læst op. Mig og min kæreste lå i sengen og lyttede til podcasten som både var informerende og fræk. Men det bedste var jeres historie som gjorde os mere liderlig end når man ser porno. Jeg og min kæreste vil gerne anbefale til den næste historie skal handle om slavedrenge der totalt må underkaste sig Masternes vilje.

  • Tak for de positive ord. Jeg er glad for at fortællingen gjorde noget godt 😉

   Vi vurderer lige hvad der skal være til næste gang, men jeg skal nok have jeres ønske med i beslutningen…

 29. Fed podcast … venter spændt på næste afsnit. Hvornår kan vi vente det? Det er lidt ligesom Julekalender for homoer…

 30. Virkelig velskrevet. Nyder læsningen og min pik bliver stiv. Får sådan lyst til at kneppe – både at få pik og gi’ pik. Det er så genkendeligt med at pikken sprøjter af sig selv når man får pik. Tusind tak for en god fortælling, der jo godt kunne fortsætte… 😉

 31. Hej alle sammen, jeg vil gerne lære Sab at kende, så jeg kan have sex med ham. Jeg har aldrig haft denne oplevelse før, men jeg så en video, som jeg kunne lide meget. Jeg vil gerne vide, om denne video er sand eller falsk.

 32. Hvordan er det gået med slavens ophold om lørdagen, er laven et. sat i bur og må ikke komme ud og skrive her på siden.

 33. Dejlig novdelle med landbrugsmedhjælperen, jeg ville gerne opstaldes som svin i halmen der er på billedet, og lænkes som et svin til gulvet, min mad skal være svinefoder og skal jeg pisse eller skide må jeg gøre det i halmen jeg ligger poå i svinestien.
  For at sikre jeg ikke stikker af om natten lænken mine håndled og ankler sammen, og hjovedet kommer i en sort sæk så jeg ikke ved om det er dag eller nat i svine stien.
  Staldkalren og familien må selvfølgelig overpisse mig som det svin jeg er i svine stalden.

 34. Dejligt at læse hvordan hvalpen blev sparket, tævet og mishandlet med spark og slag, men han brude gagges så han ikke kan skrige og larme af glæde over de hårde slag, og jeg ville gerne have en omgang pisk og slag på samme måde af de 3, men md en sort sæk over mit hoved så de ikke kan se hvordan jeg nyder slagene.
  Er jeg genstridig lænkes håndled, ankler og halsen fast til gulvret, så alle 3 kan slå og sparke samtidig, så de ikke skal bruge tid på at holde mig fast.

100 Trackbacks / Pingbacks

 1. Livet som gummifyr, 2. del – Svømmehallen – GaySite.dk
 2. Livet som gummifyr, 3. del – Hamborg, dag 1 – GaySite.dk
 3. Gensyn med sort dominerende – 1. del – GaySite.dk
 4. Mødet med sort dominerende – GaySite.dk
 5. Livet som gummifyr, 3. del – Hamborg, dag 2 – GaySite.dk
 6. Gensyn med sort dominerende – 2. del – GaySite.dk
 7. Gensyn med sort dominerende – 1. del – GaySite.dk
 8. Livet som gummifyr, 3. del – Hamborg, dag 1 – GaySite.dk
 9. Livet som gummifyr, 4. del – Hamborg, dag 1 – GaySite.dk
 10. Livet som gummifyr, 3. del – Hamborg, dag 2 – GaySite.dk
 11. Gensyn med sort dominerende – 3. del – GaySite.dk
 12. Gensyn med sort dominerende – 2. del – GaySite.dk
 13. Livet som gummifyr, 4. del – Hamborg, dag 2 – GaySite.dk
 14. Gensyn med sort dominerende – 4. del – GaySite.dk
 15. Gensyn med sort dominerende – 3. del – GaySite.dk
 16. Drengen i klitterne, 2. del – GaySite.dk
 17. Drengen i klitterne – GaySite.dk
 18. Gensyn med sort dominerende – 5. del – GaySite.dk
 19. Gensyn med sort dominerende – 4. del – GaySite.dk
 20. Drengen i klitterne, 3. del - GaySite.dk
 21. Drengen i klitterne, 2. del - GaySite.dk
 22. Livet som gummifyr, 4. del - Hamborg, dag 1 - GaySite.dk
 23. Gensyn med sort dominerende - 6. del - GaySite.dk
 24. Gensyn med sort dominerende - 5. del - GaySite.dk
 25. Mikkel og Tobias udvikler deres forhold - GaySite.dk
 26. Mikkel og Tobias på stranden - GaySite.dk
 27. Livet som gummifyr, 5. del - Tilbage til Hamborg, dag 1 - GaySite.dk
 28. Livet som gummifyr, 4. del - Hamborg, dag 2 - GaySite.dk
 29. Kasper udnytter Mikkel - GaySite.dk
 30. Mikkel og Tobias udvikler deres forhold - GaySite.dk
 31. Far & Søn: Mødet med min søn, 2. del - GaySite.dk
 32. Far & Søn: Mødet med min søn - GaySite.dk
 33. Kasper, Mikkel og Tobias - GaySite.dk
 34. Kasper udnytter Mikkel - GaySite.dk
 35. En blotters bekendelser del 2 - GaySite.dk
 36. En blotters bekendelser - GaySite.dk
 37. Livet som gummifyr, 5. del - Tilbage til Hamborg, dag 2 - GaySite.dk
 38. Livet som gummifyr, 5. del - Tilbage til Hamborg, dag 1 - GaySite.dk
 39. Pervers slave for to unge drenge, 2. del - GaySite.dk
 40. Pervers slave for to unge drenge - GaySite.dk
 41. Livet som gummifyr, 6. del - Pervers slave - GaySite.dk
 42. Livet som gummifyr, 5. del - Tilbage til Hamborg, dag 2 - GaySite.dk
 43. Sugar Boy - Del 2 - GaySite.dk
 44. Sugar Boy - Del 1 - GaySite.dk
 45. Pervers slave for to unge drenge, 3. del - GaySite.dk
 46. Pervers slave for to unge drenge, 2. del - GaySite.dk
 47. Total underkastelse, 2. del - Min Master ? - GaySite.dk
 48. Total underkastelse - GaySite.dk
 49. Sugar Boy - Del 2 - GaySite.dk
 50. Sugar Boy - Del 3 - GaySite.dk
 51. Total underkastelse, 3. del - Kontrakten - GaySite.dk
 52. Total underkastelse, 2. del - Min Master ? - GaySite.dk
 53. Sugar Boy - Del 4 - GaySite.dk
 54. Sugar Boy - Del 3 - GaySite.dk
 55. Offentlig urinal - 2. del - GaySite.dk
 56. Offentlig urinal - GaySite.dk
 57. Mikkel og Kasper - Speciel juleafslutningen - GaySite.dk
 58. Kasper, Mikkel og Tobias - GaySite.dk
 59. Seriøs CBT - 2. del - GaySite.dk
 60. Seriøs CBT - GaySite.dk
 61. Mit perverse svin - GaySite.dk
 62. Mit perverse svin - 2. del - GaySite.dk
 63. Total underkastelse, 4. del - mit nye liv - GaySite.dk
 64. Total underkastelse, 3. del - Kontrakten - GaySite.dk
 65. Mit perverse svin - 2. del - GaySite.dk
 66. Mit perverse svin - 3. del - GaySite.dk
 67. Mit perverse svin - 4. del - GaySite.dk
 68. Mit perverse svin - 3. del - GaySite.dk
 69. Livet som gummifyr, 3. del – Hamborg, dag 1 – NastyPigs
 70. Livet som gummifyr, 6. del - Pervers slave 2 - GaySite.dk
 71. Livet som gummifyr, 6. del - Pervers slave - GaySite.dk
 72. Min mor er domina, 2. del - Tue ender i chasity - GaySite.dk
 73. Min mor er domina - GaySite.dk
 74. Min mor er domina, 3. del - Tue kommer til Frankring, men stadig med pikken låst - GaySite.dk
 75. Min mor er domina, 2. del - Tue ender i chasity - GaySite.dk
 76. Fyren fra svømmehallen - GaySite.dk
 77. Smuk fyr i svømmehallen - GaySite.dk
 78. Jeg blev en stille sæk en weekend hos just på gården, 2. del - GaySite.dk
 79. Jeg blev en stille sæk en weekend hos Just på gården, 1. del - GaySite.dk
 80. Total underkastelse, 5. del – at kende sin plads - GaySite.dk
 81. Total underkastelse, 4. del - mit nye liv - GaySite.dk
 82. Nico's matematik (Afsnit 2) - GaySite.dk
 83. Nico's matematik (Afsnit 1) - GaySite.dk
 84. Min mor er domina 4. del - Hvor Tue lærer at acceptere, at han er sub - GaySite.dk
 85. Min mor er domina, 3. del - Tue kommer til Frankring, men stadig med pikken låst - GaySite.dk
 86. Nico's matematik (Afsnit 3) - GaySite.dk
 87. Nico's matematik (Afsnit 2) - GaySite.dk
 88. Nico's matematik (Afsnit 4) - GaySite.dk
 89. Nico's matematik (Afsnit 3) - GaySite.dk
 90. Nico's matematik (Afsnit 6) - GaySite.dk
 91. Nico's matematik (Afsnit 5) - GaySite.dk
 92. Nico's matematik (Afsnit 5) - GaySite.dk
 93. Pervers slave for 2 unge drenge, 4. del - GaySite.dk
 94. Pervers slave for to unge drenge, 3. del - GaySite.dk
 95. Viggo del 1 - den nye dreng i klassen - GaySite.dk
 96. Viggo del 2 - Kærester - GaySite.dk
 97. Våde drømme (2) - GaySite.dk
 98. Våde drømme (1) - GaySite.dk
 99. Søn elsker at "vise" sig - Del 2 - GaySite.dk
 100. Søn elsker at "vise" sig - Del 1. - GaySite.dk

Kommentarerne er lukkede.