Forretningsmand om dagen – Latex sub om natten – Del 2

5
(7)

Siden jeg afsluttede 9. klasse har jeg ikke lavet andet end at programmere. Opgaverne blev flere og flere, og jeg programmerede nu på fuldtid. Jeg husker at jeg havde en helt pæn indtægt, og selvom jeg grundet selskabet var registreret i min fars navn, og skulle betale en del i skat, havde jeg så jeg kunne spare en del op. Jeg betalte fortsat intet for at bo hjemme. Jeg foreslog på et tidspunkt at jeg skulle betale lidt for det, men det afviste mine forældre. De opfordrede mig til at tænke mig godt om. Enten skulle jeg fortsætte den vej jeg var på vej ad nu, ellers også skulle jeg begynde at studere igen og så bare programmere i min fritid.

Det var en virkelig svær beslutning, men jeg valgte at fortsætte som fuldtidsprogrammør. Der var trods alt god økonomi i at gøre det, opgaverne blev ved med at komme ind, og jeg havde efterhånden mange faste kunder i min portefølje. Mine forældre respekterede min beslutning. Vi talte lidt omkring fremtiden. Begge mine forældre, især min mor opfordrede mig til at spare grundigt op, så jeg havde mulighed for på et tidspunkt at få mit eget. Jeg måtte naturligvis bo hjemme noget tid endnu, og skulle først som aftalt betale husleje når jeg blev 18 år. Mit forhold til mine forældre havde ændret sig på det sidste. Det var blevet mere kammeratligt. Jeg tror det var sket i takt med at jeg nu tjente mine egne penge, og havde et regulært arbejde. 

Jeg skrev fortsat en del med min ”gode ven”. Der var nu gået et par måneder siden vores besøg, og vi havde skrevet en del omkring de badebukser som jeg gerne ville købe, men ikke rigtig turde. Han sagde til mig at han gerne ville bestille dem til mig. Jeg skulle bare have pengene med til ham når vi mødtes næste gang. Jeg skyndte mig at vælge de badebukser jeg gerne ville have, og skrive til ham hvilke det var. Jeg bestilte 3 par, 2 af dem havde form som speedos, og så var der et par der mere var trunks. Jeg blev glad indeni over at det kunne lade sig gøre.

Ham og jeg skrev en del sammen, det var på et venskabeligt plan. Han var primært aktiv, og så sig selv som Master. Jeg vidste endnu ikke helt hvilken rolle jeg havde. Jeg så mig selv som aktiv, men alligevel også som passiv. Jeg vidste det ikke helt. Han skrev ofte om sine oplevelser. Det var utrolig spændende for mig at høre om. Jeg havde kun prøvet det med ham, hvor han suttede min pik – og så naturligvis min højre hånd.

En dag skrev han til mig, at pakken med mine varer var på vej, og den forventede at være fremme om et par dage. Vi aftalte på baggrund af det, at vi skulle mødes i weekenden. Jeg skulle igen tage toget, og han ville så hente mig ligesom sidst. Vi skrev lidt om hvad der skulle ske. Han spurgte om jeg ville prøve noget af hans lædertøj. Det svarede jeg bekræftende på, men skrev også at jeg nok var mere spændt på at modtage pakken. Jeg skrev at jeg havde lyst til at bruge dem offentligt, men ikke helt vidste om jeg turde. Han skrev at det bare ville være en vanesag.

Jeg nød at skrive med ham. Jeg følte at jeg havde en ligesindet, som forstod mine lyster – og som jeg havde lyst til at dele dem med. Jeg fornemmer ikke at der nogensinde har været antydningen af kærlighed i vores skriverier. Selvom der ikke var egentlig kærlighed i skriverierne blev jeg bestemt tændt. Jeg fik stiv pik ved tanken om vores sidste møde, og især omkring de badebukser vi havde bestilt. 

Dagene gik med arbejde, men endelig blev det weekend. Lørdag formiddag steg jeg på toget. Kort efter var jeg i Århus, hvor han hentede mig som aftalt. Jeg var glad for at se ham. VI skyndte os ud til bilen og kørte hjem til ham. Jeg var spændt på at se de badebukser jeg havde bestilt. Jeg havde pengene med til ham, så den del var der styr på.

Da vi kom hjem til ham, bød han mig på noget at drikke. Han spurgte mig ad om jeg havde lyst til et glas vin, en øl eller bare en sodavand. Jeg spurgte hvad han var til. Han foreslog et glas vin. Jeg var ikke så god til alkohol generelt, men tænkte at det måske kunne løsne mig lidt op.

Han åbnede en flaske hvidvin. Vi gik ind i hans stue, og satte os i sofaen. Han skænkede vinen. Vi skålede. Den smagte faktisk bedre end jeg havde forventet. Det føltes dejligt at sidde i hans selskab igen. Vi talte lidt sammen, så fandt han en pakke frem. Jeg var noget spændt. Gad vide om jeg ville kunne lide det jeg havde valgt? – og passe det?

Jeg nød virkelig hans selskab. Vi talte om alt muligt, og jeg følte mig rigtig tryg ved ham. Han fandt nu pakken frem, den havde allerede været åbnet. Jeg var spændt på indholdet. Først tog han et par røde badebukser frem. Han rakte dem til mig. De føltes dejlige, glatte og med nogle fantastiske kontraster. Det virkede som om der var god plads foran. 

Han foreslog at jeg gik ud i gangen og skiftede, og kom tilbage med badebukserne på. Jeg gjorde som han sagde. Tog alt mit tøj af, og lagde det på en stol. Jeg tog nu badebukserne på. Jeg beundrede mig selv i spejlet. Min pik gav en fin bule foran. Hold kæft hvor frækt.

Efter lidt tid hvor jeg beundrede og mærkede mig selv, tog jeg mod til mig og gik tilbage i stuen. Han sad nu i sofaen, iført læderbukser, læder jakke, og en kasket. Det havde jeg ikke lige set komme. Jeg blev en smule genert. Jeg er sikker på at han mærkede det på mig. ”Du skal ikke være skræmt af mig” sagde han. ”Jeg vil bare vise dig min fetish, og gøre dig selskab” tilføjede han. Jeg smilte, og gik hen midt i stuen.

Jeg drejede mig lidt rundt. Forsøgte at posere foran ham, inden jeg satte mig tilbage i sofaen. Han komplimenterede min krop, og mit valg af badebukser. De passer dig perfekt, sagde han. Skål. Vi smagte igen på vinen, og snakken gik. Jeg følte mig afslappet og fri. Jeg beundrede hans outfit. Læderbukser med kraftig lynlås foran. Store læderstøvler. Hans jakke var også fed – næsten skinnende. Han lignede noget jeg nærmest havde set på film. Jeg kunne mærke at det rykkede i mig. Om det var stemningen eller vinen – eller måske begge dele. Men jeg blev godt tændt.

Vi talte om det med badebukserne. Jeg sagde til ham at jeg gerne en dag vil en tur på stranden, iført mine nye badebukser. Det kunne han godt forstå, og ville også gerne tage med mig hvis det var. Han fandt det næste par badebukser frem og bad mig tage dem på. Det var trunks. Blå og igen med virkelig god plads foran. Jeg smuttede ud i gangen, og skiftede. Jeg var forelsket. Så behagelige, og så tydelig man kunne se min bule. Jeg blev sgu endnu mere tændt. Min pik var halvstiv. Jeg skyndte mig tilbage i stuen, poserede igen foran ham.

Jeg satte mig tilbage i sofaen. Han spurgte om han måtte røre. Det måtte han naturligvis godt. Han mærkede først i siden, og på nogle af detaljerne. Så lod han sin hånd køre ned over min bule. Det rykkede i min pik. Jeg havde sådan lyst til at spille pik eller endnu bedre, lade ham sutte mig igen. ”Jeg er liderlig” udbrød jeg. ”Det ved jeg”, sagde han ”Du må vente lidt endnu” tilføjede han med et skævt smil. Han slap mine badebukser.

Vi talte lidt om det med læder og den slags. Han fortalte at han elskede at tage sit tøj på, og være sammen med ligesindede eller tage en tur i sm-klub. Jeg var lidt nysgerrig på sm-klub. Han forklarede lidt om hvad det var, og sagde at når jeg blev gammel nok, kunne jeg komme en tur med i SLM i Århus. Men som 16-årig går det desværre ikke endnu, forklarede han. Det ærgrede mig, men accepterede det naturligvis. Jeg spurgte videre indtil hvad der sker i den slags klubber.

Han forklarede rigtig meget om den dresscode der var i klubberne, og hvor mange forskellige typer dresscode der er. Han fortalte om de typer som kommer i klubberne, og lidt om hvad de laver. Jeg var dybt fascineret af det, men samtidig kunne jeg også mærke at jeg slet ikke var klar til den slags endnu. Men uden tvivl så var min samtale med ham starten på noget jeg var sikker på ville blive fedt.

Tiden gik fantastisk hurtigt. Vi fik yderligere lidt vin. Jeg skiftede nu til det sidste par badebukser. Det var igen nogle speedo ligende badebukser. Ret fedt design. Disse havde en form for pad eller ”cup” foran, som gav lidt ekstra fylde. Egentlig var det ikke fordi jeg havde behov for det, og den ”cup” kunne sagtens tages ud. Men de sad helt vildt godt på mig, og gav min bule et anderledes look.

Jeg gik tilbage til ham i stuen og viste dem til ham. Jeg udtrykte overfor ham at jeg ikke var helt tilfreds. Han kunne godt forstå mig, men sagde at jeg alligevel så hammergodt- og pivfræk ud. Jeg rødmede igen. Jeg sad igen i sofaen ved siden af ham. Han masserede let min bule. Det føltes fantastisk. Jeg lod mig lidt rive med i stemningen, og den gode vin hjalp også lidt. 

Jeg fortalte ham at jeg godt kunne tænke mig at have badebukserne på, måske ved stranden eller andet sted. Han foreslog at vi tog til en lokal strand, som lå i forlængelse af en nudist-strand. Den var primært for homoseksuelle. Der kunne jeg få lov at smigre nogle liderlige mænd, og der foregik også noget i buskadset bagved, forklarede han mig.

Nu fiskede han yderligere et par badebukser frem. Jeg spurgte hvad det nu var for noget. Han fortalte mig at jeg jo havde haft fødselsdag, og han gerne ville give mig noget. Og så var han selv helt vild med lige netop disse badebukser. De var mindre end de andre. Stadig trekantede, altså i speedo-stil. Jeg skyndte mig ud og skiftede. Nej, de overlod ikke meget til fantasien. Jeg poserede lidt foran spejlet, og så hvor stor min bule så ud fra siden.

Tilbage i stuen komplimenterede han dem, og fortalte at han virkelig syntes jeg var så sindssyg fræk. Han havde bare lyst til mig. Jeg var også selv liderlig, jeg husker at min pik bulede sådan i de små badebukser, at det virkelig blev synligt. Min pik nærmest skubbede badebukserne frem, så man kunne se ind fra siden.

Han tømte flasken med vin, og begyndte at klemme på min bule. Min pik var stiv. Han kærtegnede den, samtidig med at han let klemte mine brystvorter. Jeg var så tændt så jeg rystede. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende.

Han blev ved sådan i noget tid. Jeg vred mig af liderlighed. Han holdt mine arme fast. Satte sig ned på knæ foran mig. Han kyssede min bule. Min pik sitrede. Han slikkede mine badebukser. Jeg kunne let mærke det gennem stoffet. Det var fantastisk. Jeg kunne ikke holde det ud længere. Jeg nærmest klynkede.

Han hev ud i mine badebukser, og min pik kom frem. Han slikkede omkring mit pikhoved, og placerede sin tunge lige under hovedet. Han bevægede tungen og legede med mit pikhoved. Jeg kunne nærmest ikke holde det ud længere. Jeg gispede efter vejret, og ville bare så gerne have lov til at få min forløsning.

Endelig tog han min pik i munden. Han suttede den først til roden, hvorefter han gav mig et nok lidt hårdt blowjob, det husker jeg det i hvert fald som. Kort efter kom jeg i hans mund i flere sprøjt. Jeg var virkelig i himmelen. Jeg rystede længe efter. Det var helt fantastisk fedt, og alligevel mærkeligt. Aldrig havde jeg kommet så hurtigt. I hvert fald ikke siden jeg begyndte at sperme. Det var mit første ”fetish eventyr”. Når jeg ser tilbage, var det ganske uskyldigt. Mere skete dog inden jeg forlod min ”ven” – det må du høre om næste gang…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 7

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*