Livet som gummifyr, 5. del – Tilbage til Hamborg, dag 2

4.6
(5)

Dette er beretningen om 2. dag i Hamborg, hvor jeg udforsker- og udfordrer mine grænser indenfor det sorte univers. Mine fortællinger om “Livet som gummifyr” er sandfærdige. Navne kan være ændre for at beskytte de implicerede, men hvad du læser er faktisk mine oplevelser.

Har du ikke læst forrige episode, synes jeg du skal gøre det inden du læser denne fortælling…


Jeg vågnede forbavsende tidligt, når man tager i betragtning at jeg først var hjemme ud på natten. Jeg lå og drømte tilbage på hvad der var sket aftenen før. Jeg var totalt liderlig, og kunne ikke lade være med at gribe min stive pik og spille den af. Det varede ikke længe før jeg kom. Jeg skød min ladning op af maven, og lå bare og nød det hele. Jeg følte det som om jeg var kommet i himlen.

Klokken var tæt på halv ti, og jeg tænkte at det var tid til lidt morgenmad. Jeg tog et dejlig varmt bad, det hjalp lidt på trætheden. Herefter gik turen ned til morgenmadsbuffeten hvor jeg lige fik stillet den lille sult, og drukket en masse kaffe.

Jeg besluttede mig for at gå en god lang tur, så indtil centrum det gik. Selvom vi var midt i oktober, var temperaturen alligevel fin. Efter at have gået rundt og kigget i butikker, mest tøj og sko, valgte jeg at gå forbi bøssebutikkerne igen. Jeg havde godt nok været forbi der dagen før, men det kunne jo være at der var noget jeg havde overset.

Jeg fik købt et par gule fetish underbukser fra addicted, som jeg tænkte kunne være frække når nu jeg har fundet ud af at pis virkelig tænder mig. Udover et par underbukser, og en lidt sjov gave til min venindes mand, fik jeg ikke købt det store den dag.

Tiden var kommet til at indtage lidt frokost, og så tilbage til hotellet for at få en lille en på øjet, inden en ny fræk aften skulle gennemleves. Det var sidste dag i Hamborg i denne omgang, så tænkte at den skulle have fuld gas.

Hjemme på hotellet fik jeg lige en kop kaffe, inden jeg smed mig på sengen. Det lykkedes mig at blunde lidt, så var rimelig udhvilet da jeg vågnede op omkring kl 17. Jeg lå lidt i sengen og så youtube imens jeg glædede mig til hvad jeg havde i vente. En helt igennem fantastisk følelse af lykke og liderlighed. Jeg begyndte at tænke lidt over hvad jeg skulle have på at tøj, og fik pakket tasken med et par lange latex shorts og en tank top. Naturligvis skulle min maske også med. Endvidere mit armbånd som beskriver hvad jeg er til. Jeg fik pakket et par friske strømper og skoene fra i går. Godt nok var de blevet tørre, men ikke ligefrem rene. Jeg vidste hvad der ville være i vente, så det bekymrede mig ikke så meget. Jeg puttede lidt poppers, ballstretchers mv i tasken.

Imens jeg nød en kop kaffe, gik jeg lige programmet igenne i hovedet; bade, tøj på, restaurantbesøg, måske bar inden klubben – og så i klub…

Jeg fik taget mig et godt langt bad, iklædt mig lidt casual, men stadig fræk påklædning. Jeg tog mine nye fetish underbukser fra addicted på, et par lækre jeans og en ungdommelig sweatshirt. Nogle lækre adidas sneakers og naturligvis sokker fra samme mærke.

Det hele var som det skulle være, og jeg satte kursen mod togstationen. Altid når jeg skal ind i klubben er denne tid på aftenen meget speciel. Måske jeg bedst kan beskrive det med da man var barn og skulle i Legoland eller lign. det at vente på at komme ind – eller når man skal på en længeventet ferie. Turen til lufthavnen og alt halløjet før man sidder i flyet. Det er nok den følelse jeg har når jeg er på vej til byen og senere i klub.

Jeg havde på forhånd bestilt bord på en lidt bedre restaurant. Tjeneren kender mig af udseende, og vi snakkede lidt om alt og intet. Jeg fik lidt lækker mad, og et rigtig godt glas vin. Jeg tog mig god tid, der var endnu et par timer til jeg kunne komme ind.

Efter at have nydt et godt måltid mad, gik jeg lige forbi en bar ikke så lang fra klubben, hvor jeg fik en rom og cola i hyggeligt, tysk selskab. Det var et lidt ældre publikum i baren, men det gjorde mig ikke noget. Vi talte om mange ting, bl.a. lidt omkring Danmark. Ham jeg snakkede mest med holdt altid sommerferie i Danmark, forskellige steder.

Endelig blev klokken de magiske 5 minutter i 22… Jeg fik betalt min regning, og begav mig hen til S.L.U.T. Jeg måtte vente lidt udenfor, indtil de åbnede. Jeg betalte entre og fik iklædt mig mit gear. Bare duften af latex fik mig tilbage i den gode stemning fra dagen før. Jeg tog også en kæde fra “Tom of Finland” rundt om halsen og påsatte låsen. Poppers blev gemt i sokken, så den var let tilgængelig.

Jeg var blandt de første, og som vanligt sker der ikke meget i starten. Derfor satte jeg mig op i baren, og fik en kold øl. Jeg snakkede lidt med den ene bartender, han er oprindelig fra Flensborg, og taler en smule dansk. Han synes det er hyggeligt når danskerne besøger stedet.

Nu begyndte der at komme en del mennesker i klubben. Jeg fik ind og satte mig ved et glory-hole. Det varede lidt tid, men så kom der en pik igennem hullet. Jeg tog den resolut i munden, og suttede det bedste jeg havde lært. Han blev hurtig godt stiv, ikke den største pik, men alligevel pænt stor. Han stønnede blidt. han trak sig ud af min mund, og begyndte at spille sin pik. Der gik måske et minut, så fik jeg hans pik tilbage i munden. Jeg smagte lidt prespærm. Jeg suttede løs imens hans stønnede mere og mere højlydt. I et brøl kom han i min mund. Tre gode sprøjt blev det til. Jeg slugte naturligvis. Det smagte ikke så voldsomt som det til tider kan gøre.

Han forlod hullet, og en anden fyr kom hen. Han stak sin hånd igennem, og mærkede på mit ansigt. Herefter stak han sin stive pik igennem som jeg suttede. Den var lidt større end den forrige, både længde og tykkelse. Jeg suttede løs, alt imens savlet løb ned ad hagen på mig. Jeg kunne mærke det i kæberne. Han mundkneppede mig i nogle minutter, hvorefter han trak sig ud. Han sagde “later” til mig, og gik.

Jeg forlod min plads, gik i baren og købte endnu en øl. Jeg satte mig ind på en plads i det halvmørke rum, og nød udsigten og min øl. En del var som i går interesseret i mig grundet mit outfit.

Efter lidt tid gik jeg ud på toilettet. I dag tænkte jeg ikke over det, men satte mig bare på gulvet og hev min maske over hovedet. Jeg kunne nu ikke se noget. Det eneste hul som var i masken var til min mund. Jeg sat spændt og ventede.

Efter hvad der føltes som noget tid, kom en fyr hen foran mig. Jeg mærkede den velkendte fornemmelse, og lyden af pis der ramte mit latex. Han ramte også min mund. Jeg åbnede, og smagte på hans pis uden egentlig at sluge det. Han overdyngede mig med pis, og jeg var tilbage i himlen. En ubeskrivelig følelse; ydmygelse, liderlighed og perversitet.

Yderligere et par stykker kom forbi og pissede på mig. Jeg smagte på alles pis, det meste var faktisk okay.

Jeg fik lyst til at gå i kælderen. På vej derned gik jeg lige forbi baren og fik en øl med. fandt et passende sted ude bagved, hvor jeg kunne nyde den. Herefter gik jeg i kælderen. Jeg satte mig i et mørkt rum. Jeg var den eneste i rummet. Jeg fornemmede, og kunne let se silhouetter af nogle mænd som fik ind i rummet, for at forlade det igen.

Efter at have siddet der lidt tid, kom den første mand hen til mig. Han stak sin pik i min mund, og jeg suttede. En anden mand kom op på siden af mig, og begyndte at pisse. Jeg tror det tændte ham jeg suttede, for han satte farten op, og kørt efter skød han sin ladning både i min mund og udover mit ansigt/maske. Jeg havde taget min pik frem, og legede lidt med den.

En anden fyr i latex kom hen foran mig og begyndte at græmse på mig. Dejligt at mærke hans latex mod mit. Flere fyre stod rundt om os. Pludselig kunne jeg igen mærke en som pissede på mig. Ham i latex som grænsede på mig hev sin pik frem, og pissede mig i munden og udover mig. Jeg var vildt tændt. Aldrig har jeg prøvet at være centrum på denne måde.

Efter lidt tid var de alle væk. Jeg havde modtaget pis fra en del, og sad nu alene tilbage i rummet i en pøl af pis. Jeg legede lidt med min pik, uden at jeg egentlig var rigtig stiv.

Igen kom der en fyr ind i rummet til mig. Han mærkede på mig, lidt brutalt, men ret fedt. Han var iført læder. Han førte mit hoved he til hans skridt. Jeg slikkede på hans læder jockstraps. Han hev mig i håret, og spyttede mig i munden. Han kommanderede mig til at slikke hans støvler. Jeg var lidt tilbageholden, hvilket resulterede i en lussing og kommandoen “I gave you an order, pig”. Jeg gik på alle fire og slikkede. Jeg fornemmede nu flere ben omkring mig. I hvert fald to andre mænd var kommet til. Jeg slikkede hans støvler som smagte af læder, blandet med pis.

Jeg slikkede og slikkede. Pludselig hev han mig igen i håret. Spyttede mig i munden, og placerede mig foran hans pik. Han pissede mig nu i munden. “Drink daddys piss, boy”. Jeg forsøgte at drikke det hele. Det smagte af pis, men jeg kunne godt smage at han havde drukket en del. Da han var færdig grinede han og forlod mig med ordene “I will be back”.

Da han gik, mærkede jeg strålen fra en anden fyr som pissede ud over mig. Det var virkelig frækt.

Ham som tidligere havde været nede ved mig, iført latex, kom tilbage. Han mærkede på mig. Jeg næsten lå ned. Han satte sig ovenpå mig. Jeg lå nu på ryggen på gulvet, jeg kunne mærke alt pisset omkring mig. Han gnubbede sig op ad mig. Sad på min mave, min pik, min brystkasse. Han var ikke særlig stor. Det var mega frækt.

Tilfældelige mænd pissede fra tid til anden ud over os. En havde åbenbart pisset den anden latex fyr i munden. Han kyssede mig, og vi delte det pis han havde i munden. Pludselig forsvandt han igen. Jeg lå nu alene tilbage på gulvet.

Jeg fornemmede en del mænd stå rundt om mig. Nogle pissede ud over mig. Jeg fik en pludselig indskydelse ovenpå tidligere oplevelser. Jeg sagde derfor “Please spit in my mouth”. Og med det samme kom en spytklat lige i munden. Jeg slugte den. Jeg følte mig virkelig ydmyget og pervers. Det var virkelig fedt.

Nogle flere pissede ud over mig. Efter lidt tid var jeg igen alene. Jeg hørte nogle komme, jeg fornemmede dog de stoppede lige indenfor i rummet. Jeg hev lidt op i min maske, og så to unge mænd kysse vildt. Jeg tog hele masken af. De stod i døråbningen og kyssede, hvorefter den ene begyndte at kneppe den anden.

Jeg begyndte at spille pik. Jeg tog en håndfuld pis fra gulvet, og spillede min pik med hånden fuld af pis. Det var en virkelig fed følelse. Super frækt og mega pervers. Det varede ikke længe før jeg kom. Jeg skød min ladning op ad mig selv.

Efter kort tid kom jeg til hægterne. Jeg fik skyllet det værste pis af mig, og gik ovenpå. Jeg fik bestilt en øl i baren, og sat stille og nød den. En fyr kom hen og snakkede med mig. Han spurgte ind til hvordan det var. Jeg fortalte at jeg synes det var vildt fedt. En underlig, med fantastisk fræk følelse. Vi snakkede i noget tid, inden jeg besluttede mig for at tage tilbage til hotellet og få et ordentligt bad.

Jeg havde været i klubben i næsten fire timer. Fire fantastiske timer. Allerede tilbage på hotellet kunne jeg ikke lade være med at tænke på næste gang jeg skulle derned…


Læs næste episode, som faktisk er foregår lidt mellem de øvrige episoder…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Livet som gummifyr, 5. del - Tilbage til Hamborg, dag 1 - GaySite.dk
  2. Livet som gummifyr, 6. del - Pervers slave - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*