Livet som gummifyr, 6. del – Pervers slave 2

3.5
(2)

Dette er fortsættelsen til “Livet som gummifyr, 6. del – Pervers slave” læs gerne de forrige afsnit, så kan får du lidt mere informationer i forhold til denne del af historien.


Det lykkedes mig at sove lidt længere dagen derpå. Det havde tændt mig helt vildt at skulle udføre opgaver. Jeg følte mig på én og samme tid forelsket og måske en smule forarget over alt dette. Dog ikke mere forarget end at jeg havde stiv pik. Jeg huskede dog på hvad jeg havde fået at vide dagen før, at jeg ikke måtte spille pik.

Jeg havde en del praktiske ting jeg skulle have gjort i løbet af dagen, inden jeg igen i aften skulle stå til rådighed for min Master i København. Tiden gik faktisk rimelig hurtig. Jeg fik gjort hvad jeg skulle, sørget for at jeg var klar til hvad der nu skulle ske, og sad med min telefon, fuldt opladt længe før klokken blev 19. Jeg havde lyst til at lege med min pik, men jeg turde ikke – sæt nu jeg kom til at sperme. Jeg var godt liderlig.

Min Master skrev faktisk til mig før kl. 19. Han skrev at jeg skulle tage latex tøj på; bukser og tank-top, et par sneakers og så være klar senest kl. 19. Jeg takkede pænt, og lovede ham at være klar inden kl 19.

Jeg tog det ønskede latex tøj på, jeg var meget, både spændt og nervøs for hvad han havde tænkt der skulle ske. Ikke desto mindre så jeg frem til det. Mit hjerte bankede, og min jeg kunne mærke min pik.

Da jeg havde det på han ønskede, sad jeg igen og ventede. Han skrev en besked, og bad mig tage billeder af mig og sende med det samme. Det gjorde jeg. Hurtigt kom der svar tilbage hvor han roste mig for at være en lydig slave.

Han skrev til mig, og spurgte hvor jeg kunne møde mænd jeg kunne servicere, tæt på mig. Jeg skrev at der ikke rigtig var nogle steder som jeg kendte til. Han spurgte om der ikke var en rasteplads eller andet hvor chauffører og andre trængende mænd holdt til. Han spurgte samtidig om jeg havde Grindr.

Jeg svarede ham at der lå en rasteplads meget tæt på hvor jeg bor, og jeg bekræftede at jeg havde Grindr.

Han bad mig åbne Grindr og tage et screenshot af hvem der var i nærheden. Jeg åbnede naturligvis min app, og sendte et screenshot. Der er ikke så mange fyre tæt ved, men nogle stykker er der da.

Igen svarede han mig hurtigt. Han bad mig skrive flg. til tre specifikke fyre “Kom til rasteplads (placering af rastepladsen) og brug mig som du ønsker. Jeg er en billig luder-slave som vil være iført latex og er på pladsen fra kl 20”.

Jeg havde en smule sommerfugle i maven. Jeg kunne godt regne ud hvad han nu ville. Jeg havde mest lyst til at skrive til ham at det ville jeg ikke, men omvendt ønskede jeg også alt dette til at fortsætte. Jeg valgte derfor at følge hans ordre og skrive til de tre personer. Han bad mig sende screenshot som bevis, og informere ham hvis de skrev til mig.

Mens jeg ventede på svar bad han mig fortælle lidt om hvad der tændte mig. Jeg skrev om mine ture til Hamborg, om hvordan jeg var blevet tændt af at sidde som pervers slave på toilettet eller kælderen nede i klubben, og modtage pis fra en masse fremmede. Jeg fornemmede på hans svar at det var noget som han kunne lide at høre, og måske også bruge til noget med mig.

Imens vi skrev sammen tikkede der en besked ind på Grindr. Det var fra en fyr på 47, som jeg havde skrevet til. Han skrev at han da godt kunne bruge et blowjob fra en fræk slave. Jeg sendte hans besked videre til Master, som bad mig svare at det ville jeg naturligvis gerne, og at han meget gerne måtte pisse mig i munden, som den billige luder-slave jeg er. Husk at sende screenshot, mindede han mig om.

Jeg gjorde som Master ønskede. Klokken var nu 19:30 og jeg måtte snart til at gøre mig klar, tænkte jeg så jeg kunne være på rastepladsen kl 20. Jeg skrev til Master og spurgte hvad han ville jeg skulle. Han bad mig tage til rastepladsen så jeg var der lidt før kl. 20 og placere mig bagved toiletterne, og sende billede til de tre, så de kunne finde mig. Endnu var det kun ham på 47 som havde skrevet, men jeg havde jo omvendt skrevet hvor jeg ville være til dem alle.

Jeg tog afsted. Da jeg kom til rastepladsen holde der et par biler og en del lastbiler. Der var ikke så meget aktivitet, men alligevel. Jeg var godt nok tændt, men det var alligevel sin sag at stige ud af bilen, iført latex og sætte sig om bagved toiletterne. Fint hvis nogle frække, gerne yngre fyre, så mig, men hvad nu hvis det var en familie – eller en eller anden klam stodder. Jeg havde desværre ikke den luksus at jeg kunne vælge hvem der skulle se mig. Dog var mørket ved at falde på, så det ville være vanskeligt for dem på pladsen at se mig tydeligt – eller sådan håbede jeg nok det var.

Jeg tog en billede af mig selv, på hug bagved toiletterne, og sendte det dels til Master, men også til de tre på Grindr. Master skrev at jeg under ingen omstændigheder måtte sige nej til nogen eller noget de ønskede. Han skrev til mig at han holdt øje med mig på sin helt egen måde, og at jeg skulle rapportere alt til ham promte. Jeg takkede pænt Master, og lovede at være en god slave.

Jeg sad noget tid og ventede. Måske ville der slet ikke komme nogen. Klokken var nu 20:30 og der var endnu ikke kommet nogle. Jeg skrev til Master. Han bad mig bevæge mig lidt rundt, så der var mulighed for at blive set. Det gjorde jeg naturligvis, og sendte ham som lovet billeder af mig selv. Han bad mig gå over til lastbilerne, og stille mig så de kunne se mig. Det havde jeg ikke megen lyst til. Jeg havde ikke så meget lyst til at servicere en svedig langturschauffør, men jeg adlød dog.

Jeg gik rundt om lastbilerne, kun iført latex. Der skete dog ikke rigtig noget. Jeg blev bedt om at gå tilbage mod toiletterne, og igen placere mig bagved og afvente. Intet skete dog. Nu var klokken blevet et godt stykke over 21.

Master bad mig gå ind på toilettet, og tage nogle billeder af hvordan det var indrettet. Det gjorde jeg. Det var ikke det største toilet. En lukket bås og to stål urinaler.

Master bad mig slikke den ene urinal, mens jeg filmede. Jeg fik igen sommerfugle i maven. Jeg havde lyst til at løbe væk, men samtidig ville jeg ikke skuffe Master – og jeg var liderlig som jeg nærmest aldrig har været det før. Jeg sætter mig ned på knæ. Jeg begynder at filme. Jeg stikker min tunge frem, og lader den køre op ad siden, og ind over kanten. Jeg sender filmen til Master.

Han skriver tilbage og roser slaven, men siger at jeg skal slikke lige der hvor pikken normalt er ind over når nogen tisser, og så slikke ned langs der indtil jeg når bunden af urinalen, og naturligvis filme det. Igen har jeg ikke rigtig lyst – og dog. Det tænder mig, og jeg ønsker at gøre Master glad. Jeg starter med at filme, og slikker først lige der hvor pikken er ind over. Det smager svagt af urin, men det gør mig pisse liderlig. Jeg slikker ned langs med, indtil jeg når bunden. Der ligger en smule gammel urin der, som rammer min tunge. Det er på ingen måde som det jeg har smagt i Hamborg, dog er det ikke decideret ulækkert. Jeg stopper filmen og sender den til Master. Han beder mig køre hjem igen.

Jeg forlader toilettet, men i den samme jeg går ud af døren, går en mand ind. Jeg bliver ret skræmt. Jeg sætter mig ind i min bil, og skriver til Master. Han beder mig blive siddende i bilen alt imens jeg venter på at manden kommer ud fra toilettet igen. Der går ikke lang tid, så kommer han ud. Han går forbi min bil, mens han kigger ind. Jeg føler mig lidt klemt ved situationen. Jeg skriver til Master hvad der sker. Han beder mig køre hjem, og skrive til ham når jeg er hjemme.

Dette var afslutningen på endnu en episode i mit perverse liv. Jeg har ændret lidt ved steder og tider, men tingene er faktisk sket i virkeligheden. Først gave det mig et kick at gøre tingene, nu igen ved at skrive om det. Nyd læsningen og kommenter gerne nedenfor…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.5 / 5. Stemmer: 2

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Livet som gummifyr, 6. del - Pervers slave - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*