Rasmus – del 1

4.4
(17)

Hej, jeg er Rasmus, jeg er 19 år, men snupper mig lige et fjumreår her efter gymnasiet. Indtil for et par dage siden arbejdede jeg i det lokale supermarked, men stemningen var ret dårlig og chefen en skid, så da jeg fik en skideballe for noget, jeg intet havde med at gøre, skred jeg bare midt i arbejdstiden.

Mine forældre mener jeg straks skal finde mig noget andet at lave, men jeg trænger sgu også til bare at slappe af.
Du vil sikkert gerne høre om mit sexliv….
Jeg havde en pigekæreste i første og anden G. Det fungerede bare ikke for mig. Hun ville gerne bolle, men det var som om jeg ikke rigtig fik noget ud af det. Når jeg spiller pik, tænker jeg ofte på situationer med omklædning og i badet efter idræt eller i svømmehallen.

Så jeg er nok lidt gay….

Denne morgen sidder jeg i køkkenet sammen med min mor, og drikker kaffe og får lidt morgenmad. Hendes telefon ringer, og jeg kan tydeligt høre, at det er morbror Ole, der ringer. Et eller andet er åbenbart helt galt, hun lyder temmelig bekymret. 

“Naturligvis kan Rasmus hjælpe, jeg kommer over med ham om lidt”

Jeg skal lige til at protestere, men så får jeg forklaringen, min søde fætter Mark på 13 er faldet på sit skateboard, og har brug noget hjælp derhjemme, mens hans far er på arbejde. 

Mark har åbenbart bedt om min hjælp. 

Du må hellere høre lidt om Mark. Han er virkelig en smuk dreng, og da hans lyse hår altid er lidt langt, bliver han somme tider forvekslet med en pige. Det er han helt okay med. Det gode ved at have en meget yngre fætter er, at jeg har kunnet lege med på hans værelse med både Lego og borge med soldater. Ti hi, det ville aldrig kunne gå hjemme. Men han elskede også vores små brydekampe, og han var fuldt ud bevidst om, at jeg blev stiv, når vi lå på gulvet og sloges. Nu, når jeg sidder og tænker på ham, bliver jeg faktisk helt stiv. Godt min t-shirt er så lang at bulen i mine brief ikke kan ses. 

Min mor siger jeg har ti minutter til at komme i bad, og finde lidt skiftetøj frem. Jeg skynder mig meget, og får ikke engang tid til min morgen wank.

Afsted i bilen. Det tager cirka en halv time at køre. 

Jeg får en krammer af morbror Ole. Han siger, jeg lige kan smutte op og vække the sleepy beauty. Min mor siger ja tak til en kop kaffe, de har altid været meget tætte. 

Det første der slår mig, da jeg åbner døren til hans værelse, er duften af dreng. Men der er også en lidt nyere duft, det må være duften af pubertet. Min pik bliver banke stiv på stedet. Jeg kan ikke modstå fristelsen til at tage hele dynen af ham. Ups, han er helt nøgen. Den ene arm er i gips, og der er blå mærker i hans kønne ansigt. Der er også tydelige skrammer på det ene knæ. 

Mark slår øjnene op, og jeg får det skønneste smil. Som det naturligste i verden giver jeg ham et lille kys på munden. Hans drengepik er morgenstiv. Jeg prøver virkelig ikke at stirre for meget på den. Mark kræver et kys mere, og vil så gerne have hjælp til at komme ud og tisse. Enten er han en dygtig skuespiller, eller også har han faktisk ondt i kroppen efter faldet. 

Jeg står og ser på, mens han sidder ned og tisser. Det er en meget erotisk oplevelse for mig. 

Tilbage på værelset, får jeg ham i et par joggingbukser og en hættetrøje med lynlås.

Jeg støtter ham ned ad trappen til køkkenet, hvor morbror og min mor sidder. Mark får morgenkys og medlidende øjne. Morbror Ole bliver helt tyk i stemmen, da han taler om, hvad der kunne være sket, om han ikke havde haft hjelm på.
Min mor giver mig et kram, og siger hun er nødt til at tage på arbejde nu. Morbror Ole nævner, at han også tænker på at tage afsted, men han er tryg ved, at jeg bliver der. 

Efter at have fundet morgenmad frem til Mark, smutter morbror Ole, og jeg er nu officielt babysitter for min lækre fætter. 

Drengen spiser, som han har sultet i en uge, men sådan var jeg vist også i den alder. Så vil han gerne have et bad. Han har fået nogle plastik overtræks til gipsarmen. Nu er han nøgen igen, det er ret hårdt for min pik, hans er heller ikke helt upåvirket. 

Shit, der hænger en dildo på væggen i brusenichen. Mark forklarer, helt uden at rødme, at han får mest ud af sine onani lege, når han har noget i numsen samtidig. Jeg vil naturligvis vide om morbror Ole ved noget om dette. Mark griner, og siger, at det er da hans far, der har købt alt hans sexlegetøj til ham. 

Jeg tager en badesvamp og vasker ham. Naturligvis kunne han gøre det selv, men jeg tror, han ved, jeg nyder at gøre det for ham. Igen og igen kigger jeg på den strittende dildo, faktisk er den nok på størrelse med min egen pik. Åh nej, jeg fantaserer om at kneppe min egen fætter. Min pik er stiv, og der strømmer pre ud i mine underbukser. 

Jeg vasker hans fødder og tæer, det kilder åbenbart, for Mark griner højt. Men hans drenge pik står også stiv lige ud foran mit ansigt. Forhuden er delvist trukket tilbage, gad vide om jeg også skal vaske den?

Jeg ligger på knæ foran ham som en anden slave. Holder vaskesvampen op mod hans skridt, og kigger ham i øjnene. Han nikker bekræftende. Med en stor klat bodywash på svampen vasker jeg hans private dele. Den lille møgunge begynder straks at klynke, og bevæger sit underliv frem og tilbage. 

Da jeg skyller sæben af, siger han, sut min pik.
Det er klart jeg har lyst, men han virker som om, jeg blot skal gøre som han siger.
Jeg har kun smagt min egen sperm, det var okay, men drengesperm virker nu meget tillokkende.
Da jeg først får ham i munden, går det som det skal.
Jeg sutter som en pro, har naturligvis lært en del på gayporn. Og drengen sprøjter efter få minutter. 

Først nu ser jeg, at han har hele sin dildo oppe i sig. Der lyder et lille plop, da trækker sig ud. Mark griber fat i mit hår, og tvinger mig til at sutte på den lidt snavsede dildo. Det er ekstremt ophidsende for mig. 

Nu har jeg en blanding af drengesperm og numse smag i munden. 

Efter at have tørret ham, vil han se en film. Han skal ikke have tøj på.
Da vi sidder i sofaen, kræver han, at jeg tager alt mit tøj af. Han vil sidde på skødet af mig. Min stive pik ligger sig mellem hans lækre numse. Jeg ville ønske han bevægede sig lidt, så jeg kunne komme. Men da han kysser mig, siger han, jeg må vente til han trænger igen, så vil han kneppes. Som om det hjælper mig.

Vi ser en rimelig barnlig eventyrfilm. Da hans telefon ringer, sætter han den på pause. Det er naturligvis hans far, der vil høre om, hvordan det går. Han fortæller, at jeg har hjulpet ham med badet, at jeg slugte hans sperm, og at vi nu sidder nøgne i sofaen og ser en film. Morbror Ole virker tilfreds med svaret, og vi genoptager filmen. 

På en skala på et til ti i ydmygelse, ligger jeg nu på 100.

Han siger, min far ved godt, at jeg ville prøve at forføre dig. Jeg håber jeg kan holde på dig i en uge, så skal jeg nemlig i skole igen. 

Den lille lort har planlagt det hele, og jeg er gået lige i fælden. Det værste er, at jeg ikke ville ønske at gøre det om.

Da vi nærmer os slutningen af filmen slukker han pludselig. Han siger, jeg kan ikke holde ud at se det sidste, det er for sørgeligt. Henter du lige glidecremen på mit natbord, nu må du gerne kneppe mig. 

Jeg gør mig fri af den nøgne dreng, og smutter op på hans værelse. Ganske rigtigt på hans natbord står en tube glidecreme. Følelser og tanker raser rundt i mit mit sind, men min pik vil gerne lege med.

Selvfølgelig ved jeg, det ikke er tilladt at have sex med en dreng på 13, når jeg nu selv er 19. Men den regel kender min pik vist ikke.

Mark ligger klar på knæ på sofaen med enden vendt ud. Den dreng ved, hvad han vil have

Jeg smører glidecreme på min pik, og kommer lidt på et par fingre, og fører dem om i hans villige hul. Knep mig hårdt Rasmus, kræver han.

Ubesværet glider jeg op i hans love tunnel. Det er 100 % forkert, men føles fuldstændigt rigtigt. 

Jeg banker min pik op i ham. Mark hviner af fryd. Desværre holder jeg ikke så længe, men det er jo delvist hans egen skyld. Jeg tømmer mine
nosser oppe i hans røv. 

Vi ligger lidt og døser på sofaen. Mark tager et par fingre op i sit hul, og smører safterne rundt i sit ansigt og mund. Han takker mig mange gange, og siger, at han længe har drømt om at dette skulle ske. Han har længe vidst, at han var en bottom boy, og drengene fra hans klasse er ikke klar på at bruge ham endnu. 

Nøgne går vi ud i køkkenet, og jeg laver frokost til os. Vi får nogle varme sandwich, som jeg laver i toastmaskinen, jeg snupper mig en øl, og han får en Faxe Kondi. Vi har lidt sjov ud af, at jeg skærer hans mad op i bidder.

Det er utroligt så hurtigt du vænner dig til at være nøgen. Nu er mine nosser jo også godt tomme, men alligevel, det føles helt naturligt.
Møgungen vil have varm kakao, der går min grænse dog, så han får sin vilje, men jeg får mig en kop Nescafe. 

Pludselig går døren op og ind stormer tre drenge fra Mark’ klasse. De kigger nysgerrigt på min nøgne krop, men så vil de høre alt om Mark’ styrt. Mark er totalt ugenert, han beder sine venner sætte sig ned, og spørger til, hvad de ønsker at drikke. Da de får øje på hans kakaokop, ønsker de alle en kop varm kakao.
Mark slår ud med armen, og siger, det ordner min babysitter. Shit, jeg må rejse mig op og vende røven til drengene, og lave hvad de ønsker.
Jeg giver dem hver en kop, og sætter mig ned, da Mark kommer i tanke om, at de sikkert trænger til noget kage. Jeg må op og stå igen, denne gang er min pik vokset en del. Der er citronmåne og småkager i skabet, som bliver serveret for de glubske drenge. 

Mark nyder at fortælle alle detaljer om hans uheld, samt om opholdet på hospitalet. Selv orker han ikke at sutte dem af i dag, men de kan da bruge hans babysitter, hvis de vil tage sig til takke med mig. Jeg ved jo det er løgn, men han vil gerne se mig ydmyget igen. Han siger til sine venner, at de blot skal tage deres bukser af, og sætte sig ind i sofaen, så skal jeg nok komme og klare jobbet. De dropper alle tre deres bukser i køkkenet, og går ind i stuen. Ups, de er alle ret lækre. 

Mark sætter sig i en lænestol, og jeg går på knæ foran den første dreng. Hans pik smager lidt dejligt af tis. Jeg sutter, som jeg har fået besked på.
Efter få minutter har jeg munden fyldt af drengesperm. Jeg sluger, og går videre til den næste. Han både dufter og smager lidt anderledes, men bestemt ikke dårligt. Det tager dog lidt længere tid, før han kommer. Så er der den sidste i rækken. Han har siddet og leget med sin pik, så jeg når kun at sutte i et enkelt minut, før han sprøjter. Alle er tilfredse og takker Mark, og siger, de kigger forbi igen i morgen.

Nu er vi alene igen. Jeg har drengesperm rundt i hele mit ansigt og ned ad min krop. Det føles nu meget rart. 

Mark skal på toilettet, og vil gerne støttes op ad trappen. Jeg ser på mens han skider. Han tørrer sig selv, selvom det er med den forkerte hånd. Nu skal jeg tjekke, om han er helt ren. Det er vel okay rent, men han forlanger alligevel, at jeg slikker hans numsehul. Man skulle tro det ville være ulækkert, men faktisk er både duften og smagen ret spændende. Min pik bliver i hvert fald stiv igen.

Jeg føler mig temmelig brugt og udmattet, og spørger, om jeg kan få en lille eftermiddagslur. Det går han med til, og jeg får mulighed for at ligge i hans seng. Ret hurtigt falder jeg i dyb søvn. 

Da jeg vågner er det morbror Ole, der vækker mig. Jeg ligger helt nøgen, i den seng, der tilhører den dreng, jeg skulle passe. Herudover er jeg smurt ind i drengesperm, og stinker sikkert af sex.
Morbror Ole griner over hele hovedet, ha ha, ja han kan være lidt af en mundfuld. Kommer du ned og spiser, der er mad om et øjeblik. 

Jeg smutter ud på badeværelset, tisser, vasker mit ansigt og pik. Alt mit tøj er nedenunder. Så jeg har ikke noget valg, må gå ned ad trappen splitternøgen. Mark er også stadig nøgen. Og til min store overraskelse er morbror Ole også nøgen. Morbror Ole siger, jeg bare kan sætte mig, man behøver ikke at være påklædt her i huset. 

Morbror Ole har en flot krop. Lidt daddy former, men muskuløs.
Da han vender sig om, kan jeg se en smuk voksenpik med lavthængende kugler, og så er han helt glatbarberet i skridtet. Min pik vokser, jeg sidder og bliver liderlig efter min egen morbror.

Vi får en lækker pastaret med rødvin til. Mark får også lov at smage et enkelt glas vin. 

Jeg hjælper naturligvis med at skylle af og sætte i opvaskemaskinen, og mens jeg står bøjet, føler jeg en hånd på min ene balle, samt en finger der søger mit hul. Jeg bliver bare stående, og nyder opmærksomheden. Der er nu en hel finger oppe i mig. Jeg bliver stiv igen, og mit pikhoved er blottet og vådt. Ole tager sin finger ud, og vender mig om, han sutter på den finger, der var oppe i mig, og siger, at han er meget glad for at jeg kan hjælpe med at passe Mark, og at jeg er en meget smuk og sexet ung mand.

Jeg rødmer, og føler det er første nogen har sagt så direkte, at jeg er sexet. Han giver mig en krammer, og vores stive pikke rører hinanden, da jeg bliver presset mod hans krop, smører jeg pre ud over hans mave.

Morbror Ole foreslår en kop kaffe i stuen og måske lidt at kigge på. Tre nøgne i samme sofa, min spinkle teen fætter, min voksne morbror og så mig som den unge. Tre meget forskellige kroppe i hver sit stadie i udvikling og i livet. 

Hjørnet tilhører åbenbart Ole, jeg sidder ved siden af ham, men Mark finder hurtigt op på mit skød. Jeg troede vi skulle se en film, men Ole finder en pornohjemmeside frem. Det er en gay side, og kategorien er daddy and boys. 

Vi bliver alle tre pænt hurtigt liderlige. Først kræver Mark, at jeg knepper ham lige nu. Og morbror Ole spørger om lov til at komme oppe i mig.
Mens pornoen kører videre i baggrunden, trænger jeg op i Mark. Ole smører mit hul og sin egen pik. Så skal jeg have pik for første gang. Fuck det gør ondt, men det nyder jeg på en måde også. Vi finder en fælles rytme. Jeg har en hånd omkring Mark’ pik og malker ham i samme takt. Da han kommer, får jeg en del af hans drengesperm på min hånd, som jeg straks slikker i mig. Så er det min tur til udløsning. Nu forstår jeg, hvorfor Mark foretrækker noget i numsen, når han onanerer. Ole er ikke færdig med mig endnu. Jeg ligger hen over Mark, og lader ham få sin vilje med min røv. Da han endelig kommer, mærker jeg tydeligt hans pulserende pik oppe i mig.

Vi ligger lidt i lag på sofaen, og med kys og søde ord forsikrer hinanden om, hvor dejligt det var. De griner lidt af mig over, at jeg aldrig før har fået pik, men har fantaseret om det i mange år. Jeg indrømmer, at det gjorde vildt ondt, men at jeg fik vendt smerten til noget positivt. Morbror Ole siger, at Mark har nok noget i skuffen, der kan hjælpe mig, og han da kender nogle fyre, der helt sikkert gerne vil kigge forbi. 

De voksne får sig en øl, og drengen en cola. Så ser vi en almindelig krimi på tv’et. Jeg sidder op af min morbror, og Mark hviler sit hoved i mit skød. Han falder dog ret hurtigt i søvn. Da filmen er færdig skal vi seng. Ole og jeg hjælper Mark op, han klarer selv tandbørsten og at få tisset af. Ind under dynen med ham, og jeg klarer, hvad jeg skal. Så et godnat kys fra morbror, og så ind under den samme dyne som Mark.
Vi ligger i ske, mens jeg kysser ham i nakken og slikker på hans øre.
Han mumler godnat, og siger, du er bare den bedste, tak for at passe mig.
Åh shit, jeg er forelsket i min fætter på 13……

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 17

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*