Bikepacking 1

4.7
(13)

Det er er en hård dag i dag. Jeg er på mountain bike ferie i vest England og Wales. Planen var for en dejlig aktiv ferie væk fra Ellen og børnene, men min kammerat fik Covid, og jeg besluttede at tage alene afsted i stedet for at aflyse. Det er mange år siden gymnasiet, Søren og jeg voksede langsomt fra hinanden, og vi er begge gift og har familier.

Planen var at pakke minimalt, tage EasyJet til Bristol og cykle derfra op til Forest of Dean og videre til Brecon Beacons. Jeg overnatter dels i vandrerhjem med lidt coachsurfing her og der. Det viser sig, at jeg forregnede mig ret alvorligt på området, så de 80 km per dag på vej, og 50 km per dag offroad tegner til at give nogle ret lange dage i sadlen. Flot natur, men de har knageme også nogle seriøse bakker her vestpå, og bygerne kommer som vandrette, kolde brusebad mens man kæmper mod vestenvinden. Vandtæt overtøj hjælper ikke stort, kolde vandløb dannes ved hver en åbning, og de vandtætte sko bliver netop det de ikke var købt til, to små søer som mine våde fødder sopper rundt i mens jeg tungt træder i pedalerne.

Det er aften da jeg drivvåd, mudret og udkørt når frem til vandrerhjemmet. Det ser hyggeligt ud. Jeg checker ind og booker noget aftensmad. Jeg finder min seng og læsser bagagen af i håbet om at den ikke gør sengen alt for våd. Der er ikke mange gæster, og det ser ud til at kun en anden seng er optaget i mændenes sovesal. Min køjeseng er overfor den anden hvor en ubeskrivelig bunke af vådt, beskidt tøj er kaotisk spredt. Et par sikkerheds støvler ligger smidt på gulvet med nogle sure og våde sokker ovenpå. Det er sikkert en håndværker på kontrakt hjemmefra. Jeg behøver vist ikke at anstrenge mig for at passe ind. Jeg stripper ud af mit våde cykeltøj og trækker i den Adidas træningsdragt som jeg har med til aften brug. Heldigvis er mine bikepacking tasker rimeligt vandtætte, så den er ikke for fugtig. Underbukser og tshirts er sparet væk fra den minimale oppakning, så jeg er nøgen indenunder. “Freeballing” har jeg hørt dem sige her når man ikke har undertøj på. 

En fantastisk ting ved vandrerhjem herovre er deres tørrerum, så man i det mindste ikke skal trække i vådt tøj før man starter næste morgen. Jeg skyller lige mudderet af før cykeltøjet bliver hængt op. Så er der tid til et varmt brusebad før aftensmaden. For fanden hvor er det bare dejligt! Jeg nyder de varme stråler mod min krop, sæber mig ind og lader vandet skylle kulden ud af mine muskler. Den pludselige varme giver mig en ordentlig ståpik. Skal jeg tage mig en spiller? Jeg giver den et par ryk, men beslutter at jeg ikke rigtig gider. Det vil være for kedeligt, men den lægger sig sgu ikke da jeg tager træningsdragten på igen. Heldigvis er der ikke mange gæster og ingen børn, så jeg behøver ikke at være for flov. Min stive stok nyder berøringen med stoffet når jeg går, det gør mig bare endnu mere horny. Det er sgu en dejlig følelse at gå rundt, halvstiv og tændt, det sker ikke tit derhjemme. Jeg putter hænderne i lommen for at skjule bulen lidt.

Jeg finder kantinen og min aftensmad, den unge fyr der serverer snakker løs. Jeg får brug for hænderne til at finde bestik og tage imod den øl som jeg bestilte. Min halvstive pik flopper rundt, og han kigger åbenlyst på mit skridt uden at kommentere teltet foran. – Long day? spørger han. – Yes, some wind and weather you got here, svarer jeg. – Where did you cycle from? – Bristol airport, svarer jeg. – Tough, siger han beundrende, long way on a mountain bike. – Nice to be warm and dry? spørger han med endnu et kig mod min stang. – You bet, svarer jeg. Han rækker mig den fyldte tallerken med et smil, – I’m Jim siger han. – Jesper svarer jeg. 

Aftensmaden er ‘bangers and mash’; seks stegte pølser stikker op fra en tallerkenfuld kartoffelmos. Skindet på den ene er rullet lidt tilbage. Min hjerne drager associationer, de ligner sgu seks stive pikke der stikker i vejret. Løgringene i sovsen kan minde lidt om kønsbehåring. Hvorfor tænder det mig pludselig så meget? Jeg havde nogle fede oplevelser med fyre da jeg gik i gymnasiet, og et par enkeltstående eventyr som studerende, men de der tanker om fyre sluttede altså ved brylluppet, ikke? Jeg har været gift i ti år nu og har to dejlige børn. Jeg begynder langsomt at spise. Jeg dypper den første pik i kartoffelmos spermen og tager en bid. Mmm den er lækker. Min stav giver et ryk i bukserne. Langsomt får jeg tømt tallerkenen for pikke mens jeg tænker på seks stive pikke der bliver høvlet af i en kreds, mmm, et hot billede. Min stang er stiv igen under bordet, for helvede hvor er jeg horny, men det vil bare være en mega neder at rykke den af på toilettet. 

Jim henter min tomme tallerken. – Any dessert for you, spørger han friskt. ‘Jeg vender blikket og kigger … lige mod hans skridt. Han har stramme jeans med et bredt bælte og en tshirt på. I skridtet er en bule, hvordan mon hans pik er? når jeg at tænke før jeg river blikket løs og svarer. – I’m okay, thanks for asking. – No worries, I’m here until ten if you change your mind or need anything else, var det er blink med øjet? Jeg må være træt, der er langt til Brecon i morgen, offroad og garanteret et stort, langt mudderbad. Forhåbentlig kan jeg konvertere den seksuelle energi til kilometer i morgen, der er stadig mere end en uges strabadser foran mig hvis vejret ikke skifter. Den her tur skulle være ren nydelse, men den første dag var sgu bare hårdt slid.

Jeg drysser ind i stuen, hvor en anden gæst sidder foran fjerneren. Han er ung, og som mig i træningstøj, det er sikkert håndværkeren. Jeg siger hej, han er bare fortabt i en sæbeopera. Jeg keder mig lidt til det meningsløse drama og beslutter mig for at gå tidligt i seng. Jeg falder i søvn i mine træningsbukser med bar overkrop og en tynd dyne over. Jeg havde håbet på at drømme om sex, men drømmer bare om våde fødder, modvind og silende regn mens jeg kæmper mod et mål der er ubeskriveligt langt væk i den udviskede horisont. Jeg vågner ved halv elleve tiden og har en massiv vandpik på, hold fast hvor skal jeg bare tisse. Jeg bliver nødt til at finde toilettet. Jeg kravler ud og tager mig ikke tid til at tage toppen på. Fyren fra stuen ligger overfor med sin iphone og earbuds på. Måske youtube ellers ser han en film? Jeg smutter ud til toilettet. 

Hold fast hvor min pik bare er stang stiv. Ikke noget med at stå up og tisse, jeg må sætte mig helt tilbage på brættet, trykke hårdt ned på staven for at få den ned i kummen, og presse det ud. Jeg gør mig færdig, vasker den lige og tørrer den af med en papirs serviet. Jeg føler mig ikke specielt horny, men min pik bliver bare ved med at være mega stiv. Jeg passerer Jim på vej tilbage, han er på sin sidste runde. – You okay? spørger han. Han strejfer tilfældigt min bare overkrop da han passerer på den smalle gang. – Sure, good night, svarer jeg. – Last chance for dessert, han smiler. Jeg har sgu ikke lyst til at spise nu, jeg skynder mig tilbage til sovesalen og min seng. Jeg fanger lige det der er på telefonskærmen hos ham overfor, en nøgen pige hopper op og ned over en mand’s bare mave, hun holder sine bapser og stønner, fyren overfor ligger sgu og ser porno. Højre hånd er under dynen der ligger ret løst arrangeret, og det er tydeligt at hans stang er stiv. Han ligger sgu og spiller pik! Jeg lader som om jeg ikke har set det, men min egen pik forbliver stiv mens jeg kryber i seng. 

Jeg lader som om at jeg falder i søvn, men ligger i stedet og smugkigger på fyren der onanerer lige overfor mig. Han prøver at være stille, men sengen knirker rytmisk, og han kan ikke selv høre det med sine earbuds på. Jeg kan følge hånden’s bevægelser tydeligt under dynen, han bider læben og ser ud til at være helt opslugt. Jeg kan ikke længere holde fingrene fra min stive pik, den får et strøg under dynen. Hold fast hvor er det hot at se ham rykke den af. Jeg kigger over igen, han har registreret min interesse. Han kigger over og fanger mit blik. 

– Hey man, you okay? spørger han. – I’m good thanks, svarer jeg. – I’m Ben, proper boner you got mate, I saw you walking around with it earlier. It looks huge, can I see? Jeg er overrasket over hvor direkte han er. – Jesper svarer jeg. – C’mon, it’s just the two of us, you’ve been fuckin’ hard all evening freeballing in those sexy joggers, show me your massive cock will you, please? spørger han, lader dynen glide til side og blotter sit skridt. Hans stivert ligger op ad maven, han har en sixpack, er glatbarberet, omskåret og har ring i navlen. Han vipper med pikken med hånden. – C’mon, I can help … 

Jeg tøver lidt, så går jeg over til hans seng. Han lægger hånden på min bule og masserer mit jern. – Yeah man, that’s a proper daddy dick, hvisker han. Han trækker ned i mine træningsbukser og min stive stav springer ud. Hold fast hvor føles det skønt da han tager om den med et fast greb og sluger den med munden. Hans våde tunge laver cirkler på mit pikhoved, han finder strengen på undersiden før han sluger pikken til roden. Ellen kan sgu ikke sutte pik, faktisk gør hun alt for at undgå det, og på det seneste er sex bare noget der overstås på fem minutter med slukket lys i missionærstilling under dynen en gang om ugen. Næh, den her fyr ved sgu hvordan det skal føles, han er i superligaen. Hold fast hvor har jeg savnet en god pikslikker og variation i sexlivet. 

Jeg mundknepper Ben langsomt med lukkede øjne og opdager slet ikke at Jim kommer ind. Da jeg åbner øjnene igen stirrer jeg direkte på Jim. Han har taget tshirten af, pikken ud og spiller den af. Hans pik er tyk og omskåret, hårene trimmet og nosserne glatparberet. – Absolutely final orders for dessert, griner han, It’s creamy, rich in protein, low in calories and it’s on the house. Jim stiller sig over ved siden af mig, så Ben kan slikke os begge. Jim lægger armen om mig og nyder at få stangen slikket, han tungekysser mig og masserer mine brystvorter. Ben skifter, og sutter min stang mens Jim smører hans kind med sin precum. – Yeah Ben, you’re a fucking little cock slut, siger han, show Jesper how you take a man! – Yes Sir, siger Ben og vender sig om. Han lægger sig på alle fire med røven i vejret og spreder ballerne.

– After you Sir, siger jeg. – Thank you, siger Jim, og trækker bukser og underbukser af. – Hear that Ben? Jesper is a proper gentleman! Jeg nyder synet af at Jim råknepper Ben mens jeg langsomt spiller pik. Jim trækker sig ud og træder til side. – Your turn Sir, he’s lubed, warmed up, and ready for you. Enjoy! Jim stiller sig om til Ben’s hoved, og Ben sluger sultent hans pik. Jeg stikker mit pikhoved mod det ‘opvarmede’ hul og presser staven ind. Hold fast hvor føles det dejligt. Jeg har aldrig røvpulet før og da aldrig en fyr. Jeg forventede et ulækkert hul og min pik smurt ind i lort. Det er en helt anderledes, Ben’s hul er helt rent og glat, han føles silkeblød mod huden på min stang, og hans ringmuskel strammer fast om mit skaft mens jeg kører min stive stav ud og ind. 

Den frække situation med de to fyre tænder mig helt vildt, Ben’s stramme røv føles hundrede gange bedre end Ellen’s fisse i mørket under dynen, og hans muskuløse krop er noget helt andet end hendes bløde kvindelige former. Jeg nyder synet af min lange stav der langsomt glider ind og ud, mens Jim mundknepper ham og fortæller ham hvor meget pik han får i begge ender. Jeg hamrer pikken i bund og trækker den tilbage til hvor jeg kan mærke hans ringmuskel stramme lige bag kraven på mit pikhoved. I skiftevis lange og korte stød knepper jeg ham som jeg aldrig har kneppet før. 

Jeg trækker min stive pik ud nogle gange, bare så jeg kan presse den tilbage gennem hans ringmuskel og pumpe hans lækre hul igen og igen. Jeg begynder at kunne mærke hans prostata svulme op. Lidt efter begynder han at stønne kraftigt. – Fuucckkk, I’m gonna cum, nærmest råber han. Han skælver og hans ringmuskel spasmer om min pik da han skyder stribe efter stribe af sperm ud over sengen. Han ruller rundt og ligger på ryggen, Jim og jeg stirrer hinanden ind i øjnene mens vi spiller pik hen over ham. 

Det er fucking hot at stå ansigt til ansigt med Jim og rykke den af efter lige at have pumpet Ben. Jim lader venstre hånd løbe op over sine mavemuskler og lege med en brystvorte. Så slikker han sin svedige og muskuløse overarm mens han spiller pik med den højre hånd. Jeg giver ham et tilsvarende show, og vi gejler hinanden op til ulidelige højder. Ben’s pik er hård igen, og vi spiller pik som gale, men holder pause når vi er tæt på at skyde. Vi holder showet gående i et kvarter eller så, indtil jeg ikke kan klare trykket mere. Jeg begynder at stønne vildt. – Yea Jesper, shoot your big load on me, siger Ben. Han stirrer mig i øjnene da jeg skyder hen over ham. Jeg kommer så intenst, at benene ekser og jeg nær falder sammen. – Fuckin’ ‘ell dude, Ben tværer hånden i det og bruger det som glidecreme. Jim og han kommer ikke længe efter, og Ben’s mave og bryst driver af vores blandede sperm. Ben smiler og slikker spermen af sine fingre. Jim og jeg slikker hans mave.

Næste morgen skinner solen. Jeg føler mig fornyet og er frisk på en ny dag i sadlen. Det er godt at se, at det ikke stormer og regner sådan hver dag. En midaldrende mand serverer morgenmad han er ikke snaksom. Jim ser jeg ikke noget til, han er vel på aftenholdet. Jeg tusser ud i tørrerummet og henter mit cykeltøj. Tilbage i sovesalen får jeg skiftet og pakker mit grej, jeg kigger over på Ben der sover dybt. Kan jeg overhovedet tage tilbage til Ellen efter den forrygende oplevelse i går? Jeg indser at selvom jeg føler mig totalt forandret er verden stadig den samme. Selvfølgelig kan jeg sgu’ det, om ikke andet så for børnenes skyld. Men jeg må da lige se hvilke andre oplevelser jeg kan finde på turen. Jeg kigger på app store og downloader en app der hedder Scruff. På badeværelset tager jeg et par snaps der bliver uploaded til profilen. Cyklen bliver pumpet før jeg triller afsted. Et lille ‘ping’ lyder fra telefonen, min pik vokser i forventning … besked fra slimjim – Enjoyed your dessert Sir? Fair winds 😉 står der. Jeg smiler.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 13

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*