Bikepacking 2

4.9
(11)

De næste dage vænner mine ben sig til strabadserne, og jeg vænner mig til det skiftende vejr. Der har ikke været mere sex, så tankerne er returneret til dagens dont i pedalerne. Det er sgu befriende bare at cykle og lade tanker om arbejde og familie tone ind i baggrunden. Alt hvad der betyder noget er den næste udsigt, en køn lille landsby, hvilke herligheder den lokale butik nu kan byde på til frokost, en lille spurt, og en sti imellem træerne med nogle taktiske udfordringer, en sexet cyklist man kan følge for en stund. Bakker, modvind og regn opvejes af solskin, rygvind og bjergtagende landskaber. Der er altid nye indtryk bag den næste bakke og efter det næste sving, dagens udfordring er at finde det bedste spor på den stenede bjergsti. 

Muskelhukommelsen er ved at vende tilbage, at bruge musklerne til at overkomme problemer giver en uendelig frihed og tilfredsstillelse. Jeg lever i mit cykeltøj, stopper tit og tager mig tid til at snakke med de forbipasserende. Ved dagen’s slutning drejer det sig bare om de simple ting som at checke ind, få cyklen gjort ren og justeret, få skyllet dagens skidt og træthed ud under bruseren, spise aftensmad, og gå i seng. Væk er tanker om arbejde, administration, budgetter, parforholds-stress, rutinesex, og unger der lige skal maksimere far-tiden før sengetid.

Jeg har en bog med mountain bike ruter og følger ellers kort og anbefalinger fra de lokale, det er mere tilfredsstillende end at blindt følge en gps. På tredjedagen har jeg forvildet mig ind i et skovområde med kringlede stier mellem træerne. Jeg mister retnings-sansen ret hurtigt. Faktisk er jeg håbløst faret vild, ingenting passer med mine kort, efter hvor jeg tror jeg er, jeg fornemmer at køre i cirkler, og pludselig kommer jeg til en rasteplads med 4-5 håndværker biler parkeret. Der sidder en eller to fyre i hver bil, de har madpakker og thermoflasker fremme. Et populært frokost stop måske?

Jeg må lige spørge om vej, en ung fyr i rød skovmandsskjorte ser mig an. Jeg ruller over til hans vindue og skal lige til at spørge, da jeg indser at han har bukser og underbukser nede og sidder med sin stive pik i hånden. Det chockerer mig men det er vildt horny. For fanden, gør fyre virkeligt det? Kører ud i skoven, trækker bukserne af, hiver stokken ud og venter på at nogen skal se dem? – Ae-up man, are you looking for some action? Min pik har allerede svaret, den giver en tydelig bule gennem stoffet på mine cykelshorts.

Skovmanden lægger hånden på min bule og masserer den. – Nice, siger han, sætter en finger bag elastikken, løfter ud og stirrer på min stang. Det er grænseoverskridende og frækt her imellem bilerne. Jeg kigger mig omkring, for fanden, hvorfor skulle jeg bekymre mig om hvem der ser min pik? Jeg kender sgu da ikke nogen her, og det er sikkert det de alle er her for. Anonymiteten tænder mig, jeg kan sgu da bare cykle videre, to kilometer væk ved ingen hvad der er sket her. Skovmanden stikker tungen frem da jeg fisker staven ud. Han vinker mig nærmere og sluger min pik til roden. Mmm min oplevelse med Ben og Jim toner frem og gør mig ekstra stiv. Jeg mundknepper ham mens jeg stirrer på hans dejlige stav. De andre fyre har indset at der foregår noget, de er steget ud af bilerne og står nu i en cirkel omkring os. Deres pikke er ude og de spiller den af. 

– Jeah Jesper, fuck his mouth, lyder det pludselig. For fanden, en af dem er sgu Ben. Hvordan genkendte jeg ham ikke? Han er i beskidt arbejdstøj og har et tredages skæg som ikke var der på vandrerhjemmet. Han står bare der i sit beskidte hi-vis arbejdstøj, kasketten omvendt på, en smøg i munden og sin stive pik i hånden. – Heyyoo daddy Jesper, feed him your dick man, griner han. – You know him? spørger en af de andre. – Hell yea, siger Ben, he rammed me proper in the Wye Valley hostel the other night, man I’m still sore. Min pik er mega stiv, og jeg er sgu bare ligeglad nu, jeg mundknepper fyren mens de andre fire fyre spiller den af til os. Jeg holder ikke længe, og uden varsel skyder jeg min ladning i hans mund. Han ser overrasket ud da jeg spermer og hurtigt pakker op og gør mig anstændig igen. Jeg spørger Ben, best way to Carmarthen? Ben peger med tomlen, og jeg er i sadlen igen. – Have fun, jeg sender ham et blink, han griner og giver mig et shaka tegn. Jeg når lige at se fyrene kredse ind omkring skovmanden før jeg er videre. Han får sgu pikke nok til frokostpausen. Jeg kan se nyhederne for mig, druknet i sperm i skoven … Der er værre måder at dø på, tænker jeg. 

Jeg kommer til Carmarthen og checker ind. En fire mands stue med køjesenge og eget badeværelse, luksus! De andre køjer ser ud til at være tomme, lige som de sidste nætter, så jeg sløser med etiketten og tager det for givet at jeg vil have værelset for mig selv. Jeg smider mit grej på en seng, stripper ud af cykeltøjet og graver træningsdragten frem. Jeg lader skødesløst døren stå åben da jeg går under bruseren. Som sædvanlig giver det varme vand mig ståpik, efter oplevelsen i skoven må jeg sgu lige have en spiller. Jeg står under de varme stråler, venstre hånd sæber brystet ind mens højre glider frem og tilbage på skaftet. Hvor er det dejligt at stå der med stiverten i hånden og bare rykke den af. Jeg lader højre hånd danse over pikhovedet, den venster sæber nosserne ind, jeg åbner øjnene og … indser at jeg ikke er alene. Tre fyre er kommet ind og fanger mig i at stå der med staven i hånden. Jeg afbryder brat showet, lader som om jeg bare vasker mig og slukker for vandet. De pifter da jeg træder nøgen og med rejsning ud ad brusekabinen og rækker ud efter et håndklæde. 

– Hi, I’m Jesper, siger jeg. – Rick, Dave and Pete lyder det. – C’mon guys, we need to get cleaned up too, siger Rick, and Jesper has shown us not to be shy. Pludselig er vi fire nøgne fyre i rummet. De går alle rundt med halvstive pikke. Jeg lægger mig på sengen, nøgen, pikken stritter, jeg halvt spiller den af, mens jeg snakker med dem og nyder udsigten, men ingen af dem tager initiativ til noget sexuelt. De er tre studiekammerater på vandretur, og vi snakker rigtig godt sammen. 

Vi beslutter at finde noget aftensmad sammen og ender på en hyggelig lille pub. Vi spiser og snakker, de spørger til min tur, jeg fortæller men udelader de saftige detaljer. Vi bliver mere og mere løsslupne efter some nogle øl glider ned til vi dingler arm i arm tilbage til værelset. Rick går direkte ud at tisse. – Fuck, I’m horny, indrømmer Dave, and we didn’t score any chicks. – Me too, siger Pete og gnubber sit skridt. Jeg stiller mig mellem dem med en arm om hver. – C’mon guys, siger jeg, nothing wrong with some guys helping eachother out. 

Jeg trækker ned i træningsbukserne og hiver stokken frem, who’s got the biggest? De kigger på hinanden, så knapper de også op. Vi står i en cirkel og begynder at spille dem af. Rick kommer tilbage og er med på den. Min er længst, Rick’s er tykkest, Pete har mest precum, og Dave’s er flottest. Jeg lægger armen om Dave og gnubber mit pikhoved mod Pete’s. Så famler jeg for at finde Rick’s stav, og vi spiller hinanden lidt af. Efter lidt tid går Dave i knæ og sutter Pete, Rick og mig på skift. 

Jeg tænker at Dave har brug for pik og stiller mig om bag ham. Jeg får hans bukser helt af og tværer pikken mod hans røv. Jeg er klar over at vi nu overskrider den usynlige ‘straight guys fooling around’ grænse, men det ser sgu ikke umiddelbart ud til at skabe problemer. Han slikker løs på Rick og Pete da mit pikhoved bryder igennem ringmusklen. Han er ved at få Pete’s pik galt i halsen da jeg glider ind, oohh fuucckkk, hvisker han. – You okay? spørger jeg. -Fuck yea man, lyder svaret. Jeg tager ingen chancer nu, jeg kværner bare hans røv. Jeg skal sgu bare skyde min sperm før de får kolde fødder om det her bøsselir. Der går sgu ikke længe før jeg pumper Dave en røvfuld varm sperm. Hold kæft hvor er det dejligt. Rick har også skudt sin ladning, og Pete arbejder hårdt med sin pik. Da jeg glider ud overtager Pete. Han pumper sin stok dybt i Dave og de knepper hårdt og råt uden tanke for os andre. Hans pik glider ud og ind, min egen sperm er glidecreme, til han eksploderer og kollapser totalt over Dave. 

Udmattede ligger vi alle der. Jeg falder i søvn i min seng. Da jeg vågner tidligt næste morgen sover de andre stadig. Pete og Dave ligger i ske, mon de vil acceptere hvad der skete når de vågner, eller bliver det bare en ‘hold kæft hvor blev vi fulde’ oplevelse? Jeg pakker og lister ud. Et bageri i udkanten af byen ser godt ud for lidt morgenmad. Jeg køber et par croissanter og en kop kaffe, finder en grøftekant til at nyde måltidet. Jeg kan ikke rigtig komme mig over aftenen. Hold fast hvor var det hot, jeg cykler stadig rundt med en halvstiv pik.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*