Bøsse sauna på Gran Canaria

4.4
(20)

Det var en efter forholdende vejrmæssig lidt kedelig onsdag eftermiddag. Jeg besluttede mig for at det var på denne dag jeg skulle tage en tur i Sauna Héroes i Yumbo centret på Gran Canaria. Det var fjerde dagen af min ferie. Det var ikke første gang i saunaen. Heller ikke første gang på Gran Canaria. Jeg er en flittig gæst som hver vinter tager en tur dertil.

Mit navn er Morten. Jeg er 27 år gammel og mener selv at jeg har en okay krop. Jeg er stadig okay markeret med en smule vaskebræt tilbage. Dog har jeg været mere markeret for nogle år tilbage.

Jeg mødte op i saunaen, betalte de 18 EUR entreen koster og gik in i omklædningsrummet. Det virkede til at være godt besøgt i dag.

Jeg tog mit tøj af og tog min ballstretcher på. Jeg elsker at have lidt vægt i mine kugler. Det giver mig lidt ekstra når jeg dyrker sex.

Til at starte med gik jeg lidt rundt for at se om der skete noget spændende denne onsdag. Det virkede som om at en stor del af turisterne på Gran Canaria denne dag havde besluttet sig for at hygge indendørs.

Efter at have gået en god tur rundt i saunaen smuttede jeg forbi baren. Der sad allerede tre andre fyre. To af dem virkede til at være omkring de 30 år. Den sidste var en lidt ældre mand, som ikke så særlig interessant ud.

Jeg fik op i baren og bestilte en fadøl. Jeg satte mig ned i en sofa ikke langt fra hvor de to fyre sad. Jeg nød en kold øl. Det fik mig til at slappe lidt mere af.

Den ene af de to fyre skålede med mig. Vi kom derefter lidt i snak. Det var begge fra London og holdt ligesom jeg altid en ferie om vinteren på Gran Canaria. Det var derfor heller ikke første gang de var i saunaen.

Efter at have drukket min øl valgte jeg at tage en tur i dampbadet. Har du ikke selv været i denne sauna, kan jeg fortælle at dampbadet er delt op i tre sektioner. To af sektionerne er oplyste – den sidste er et slags darkroom hvor der er lækker damp.

Jeg startede med at side i den sektion hvorfra du kan gå direkte ind i det mørklagte dampbad. Her overværede jeg en del fyre gå ind- og ud af det mørke dampbad. En ung fyr på ikke meget mere end de 20 år gik videre ind. Jeg skyndte mig at gå efter.

Da jeg kom ind i det mørke dampbad var der ret mange mennesker. Jeg følte mig lidt frem. Der var nærmest pikke over alt. Jeg valgte at sætte mig på knæ og håbe på at der kom lidt lækre pikke forbi.

Det varede ikke længe før en fyr stak sin halvstive pik i min mund. Den smagte dejligt let svedig men dejlig. Ikke den største pik, men vel sagtens omkring de 16 cm og tykkelse i forhold til længde. Jeg suttede alt jeg havde lært. Jeg brugte kun munden, ingen hænder. Jeg sugede og slikkede så han stønnede godt. Efter lidt tid trak han sig ud. Jeg tror han var tæt på at komme og ville sikkert gemme den glæde lidt endnu. Jeg valgte at forblive siddende på knæ.

Det varede ikke længe før en ny pik kom hen til min mund. Denne var stadig slap, men ret stor. Jeg tog den straks i munden og suttede lidt hårdt på den. Det varede ikke længe før den voksede og kom til fuld størrelse efter et par minutter. Jeg kunne høre ham stønne. Jeg vil tro hans pik var omkring 20 cm og rimelig tyk. Jeg blev ved med at sutte nogle minutter endnu indtil han også trak sin pik ud.

Jeg håbede på at få noget sperm, så blev stadig siddende.

Den næste pik der kom kunne godt være ham jeg så der gik ind før mig. Den virkede ret ung, men stor og dejlig. Noget lign ham jeg lige havde suttet så vel 20 cm. Den var allerede helt stiv. Jeg suttede alt jeg kunne. Jeg tog fat om hans baller. De virkede ret faste. Jeg suttede og suttede. Tog hans pik dybt ned i halsen. Det varede ikke længe før han skød en dejlig stor ladning direkte ned i min hals. Jeg var lige ved at få det galt i halsen, men det lykkedes mig at sluge det. Jeg blev ved med at sutte indtil han var slap og gik.

Jeg havde brug for at strække benene. Det var lidt ømme af at sidde her og sutte. Da jeg rejse mig kunne jeg godt mærke at jeg havde været inde i varmen i noget tid. Jeg gik forsigtigt ud for at komme lidt mere til mig selv. Udenfor dampbadet er der forskellige brusere. Jeg tog et køligt bad og gik derefter tilbage til baren.

Jeg bad om lidt vand og en ny øl. Jeg satte mig hen i sofaen og kom til mig selv. Det gjorde godt med lidt at drikke. Det havde været en fed, men også varm oplevelse. Jeg nød herefter den dejligt kolde øl og var herefter ved at være godt ovenpå igen.

Jeg valgte at gå lidt rundt og undersøge hvad der skete. Jeg kom forbi båsene med glory-holes. Jeg overvejede om jeg skulle tage en bås der og sutte lidt mere pik. Jeg valgte dog at gå videre om til motorcyklen som i øvrigt er en ret fed kulisse. Der var tre fyre igang. En nærmest lå ovenpå sædet med en som pulede ham bagfra og en som gav ham en lækker pik at sutte på.

Jeg stod lidt og beundrede synet alt imens jeg blev mere og mere liderlig. Efter lidt tid med den gode udsigt gik jeg tilbage igen. Jeg valgte at kigge ind der hvor der er en stor seng. Her var to ret maskuline mænd. Godt muskuløse og vel sagtens omkring de midt 40 år. Den ene vinkede mig frem.

Jeg kravlede op på madrassen til dem. Ham der havde vinket mig en tog sin pik i hånden og fremviste den for mig. Sådan en invitation kan jeg ikke sige nej til. Jeg kravlede hen og begyndte at slikke godt. Hvad jeg ikke først havde set var at han havde en ret stor PA – lige i pikhovedet som jeg synes er mega frækt. Hans brystvorter var også piercede.

Jeg tog hans pik i munden og suttede det bedste jeg havde lært. Det var en smule svært at sutte uden at komme til at bruge tænderne. Hans pik var meget stor. Både lang og tyk. Han var på den gode side af 20 cm i længden – og med en Prince Albert oveni blev det til en ret stor sag.

Jeg mærkede en hånd ligesom tage ved mig ene ben og nærmest rykke mig lidt mere til siden. Jeg fornemmede ham den anden lege med mit hul. Han pressede først én finger op – så to fingre og derefter tre. Jeg var ikke i tvivl om hvad som ventede mig. Jeg blev ved med at sutte.

Jeg hørt lyden af et kondom som blev påført en pik og lidt efter mærkede jeg hans pik mod mit hul. Jeg kunne mærke følelsen af pik med kondom presse sig på mit hungrende hul. Jeg havde i forvejen smurt godt med creme op i hullet, men en del var dog vasket ud allerede.

Jeg mærkede at han pressede pikken mod mit hul – mere og mere – indtil hoved kom indenfor. Jeg følte en fed smerte. Det er lidt underligt med mit hul. Det er ret stramt, men jeg nyder virkelig at mærke en stor pik tvinge sig vej ind.

Han førte pikken længere ind hvorefter han næsten trak den helt ud igen. Herefter kørte han pikken endnu længere ind i mit hul, inden han igen næsten trak sig helt ud. Sådan gik det frem – og tilbage – indtil han var helt i bundt. Det var en på samme måde voldsom, men også fed følelse. Det fik mig til at sutte endnu kraftigere. Ham jeg suttede tog fat i mit hoved med sine hænder og pressede mig godt ned over hans pik.

Ham som stod bagved mig tog et godt tag i mine lår og begyndte at kneppe mig godt og grundigt. Til at starte med var tempoet ganske fint. Ikke alt for hurtigt, men alligevel nok til at få mig gjort godt liderlig. Det var dog kun begyndelse.

Det varede ikke længe før tempoet blev sat op og mit hul blev kneppet vildt og voldsomt. Jeg fornemmede en del mennesker stå og kigge på. Det tændte mig at se de mange mænd som spillede deres pikke. Alt imens de overværede at jeg blev udnyttet hårdt og brutalt i begge huller.

Efter hvad der føltes som en evighed, men en dejlig evighed – blev tempoet igen sat op. Jeg troede ikke det var muligt, men han kneppede mig nu så det klaskede hårdt mod min røv hver gang han hamrede i bund. Det fik ham jeg suttede til at komme i et brøl. Ud over mit hoved og ned i min hals skød han.

Ham der kneppede mig bagfra kom nu også i et kæmpe brøl mens han stønnede vildt. Lidt efter trak han sig ud da hans pik var faldet lidt.

Ham jeg havde suttet kyssede mig passioneret og vådt. Så gik de begge to. Jeg lå tilbage over overværede det hele. Jeg havde vendt mig så jeg nu lå på ryggen. Der stod stadig en 8 mennesker og kiggede ydermere lå der en fyr ind over madrassen og fik pik i røven.

Jeg nød det. Jeg lå og legede lidt med min pik. Jeg så nu de to fyre fra baren stå og spille pik. Jeg rykkede nærmere de to. det fik dem til at spille pik endnu kraftigere. Det samme gjorde jeg.

Det varede ikke længe før først den ene spermede ud over mit ansigt. Kort efter fulgte den anden. Jeg slikkede det sperm i mig som jeg kunne nå med tungen.

Kort efter spermede jeg ud over mig mave. Noget af mit sperm ramte mig i øjet. Jeg spermede mere end jeg havde gjort længe, men var også helt vildt tændt.

Jeg lå tilbage nogle minutter endnu inden jeg gik ud for at få et godt bad. Jeg tog fra saunaen og fik forbi en af de mange barer i Yumbo centret. Her nød jeg en velfortjent snack og en kold øl.

Puha en fed oplevelse som jeg virkelig håber kommer til at ske igen på et andet tidspunkt.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 20

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*