Pervers slave for to unge drenge

4.6
(21)

Jeg sad en eftermiddag på Grindr. Jeg havde længe haft en ret pervers profil derinde hvor jeg tilbød at “servicere” andre. Jeg elsker at blive brugt til hvad end modparten ønsker. Om det er at bruge min mund til sperm, spyt eller pis er jeg ligeglad med – hvad end han gør tænder mig.

Som sagt sad jeg en eftermiddag på Grindr og søgte rundt. Jeg bor lidt ude på landet, hvor det mest er de samme fyre som er online. Nogle af dem havde jeg allerede serviceret, andre gad ikke sådan en pervers fyr som jeg.

Pludselig kom der et tap fra en profil, uden billede eller særlig megen tekst. Han stod til at være 18 år. Jeg kunne ikke se mere om ham. Heller ikke hvor langt væk han befandt sig.

Jeg sendte ham en kort besked, ‘Hey’. Der gik et par minutter så kom der et svar fra ham. ‘Gør du virkelig alt?’ Jeg svarede ‘Stort set alt’. Der gik ikke længe før der kom en ny besked fra ham ‘Vil du gøre alt hvad jeg og min bror ønsker?’ Jeg begyndte at blive ret tændt. Dog lå den i baghovedet om han var fake. Uanset hvad ville jeg gerne mødes med ham, hvis det kunne lade sig gøre. Jeg skyndte mig at skrive ‘Ja, præcis hvad i ønsker’ Jeg spurgte videre ‘Hvad vil du gerne jeg skal gøre og hvor gamle er I?’ Han svarede ‘Vi er 18 og 16 år. Vi vil bruge dig til at drikke vores pis og give os blowjob når vi ønsker’. Han skrev lidt efter ‘Vi er alene hjemme denne weekend. Du skal komme i aften’ Jeg skrev tilbage ‘ Naturligvis, hvornår og hvad skal jeg have på?’ Efter et par minutter kom der svar ‘Du skal have noget sportstøj på men ellers ingen krav. Kom præcis kl 20 på adressen xxx’. Jeg svarede ‘Ja tak. Jeg er der præcis’.

Jeg sad med en lidt speciel følelse bagefter. Klokken var nu næsten 16 og jeg havde måske en fræk aftale i aften. Jeg var på en måde spændt, men også en smule nervøs. Var de virkelige? Var det et setup? – Tankerne for rundt i hovedet på mig. Jeg fik dog taget mig sammen til at få lidt at spise, taget et bad og finde noget frækt sportstøj frem.

Det var en lun sommerdag. Jeg havde fundet nogle fodsboldknickers frem og en lækker fodbold t-shirt. Jeg satte mig ud i bilen og kørte. Der ventede mig en lille tur på godt 15 min. før jeg ankom til deres hus.

Klokken var nu et par minutter i 20. Jeg gik op ad havegangen og bankede på døren. Jeg var virkelig spændt på hvad der ville ske.

Der gik ikke længe før døren blev åbnet. En ung gut som viste sig at være ham jeg havde skrevet med åbnede døren. Han var ret høj. Næsten 2 meter – jeg selv er kun 170 cm. Han var iført nogle lette shorts og en tank top. Han virkede ret dominerende i sin væremåde. Han sagde blot ‘Godt du kunne passe tiden, slave’. Jeg svarede ham prompte ‘Ja, Master – tak fordi Master vil se slaven’.

Han sagde til mig at han hed Rasmus men forventede at jeg kaldte ham Master. Han bad mig gå videre ind i stuen. Jeg kunne nu se hans lillebror som alt at dømme var næste lige så høj som Rasmus, dog virkede han en smule mere spinkel og måske også lidt nervøs. Rasmus præsenterede sin bror som Mathias men at han også var min Master. Jeg sagde pænt goddag.

Rasmus satte sig hen i sofaen måske en halv meter fra Mathias. Der stod to øl på bordet. Rasmus tog en god slurk af sin øl og bad mig komme hen. Han bad mig sætte mig på knæ foran dem. Jeg adlød og sagde pænt ‘Ja tak, Master’.

Jeg sad her lidt tid mens Rasmus talte med Mathias og tændte for musikkanalen på tv´et. Rasmus tømte sin øl og bad mig åbne munden. Han spyttede mig lige ned i munden. Jeg sank det og sagde pænt tak. Han grinte af det. Herefter bad han mig gå ud i køkkenet som han anviste med hånden – og hente to øl mere. Jeg gjorde naturligvis som han bad mig om. Det var ikke svært at finde og jeg kom hurtigt tilbage med to øl.

Jeg satte mig igen foran de to. Rasmus kiggede på mig og grinte. Han spurgte om jeg nød at være deres perverse slave. Jeg svarede igen ‘Ja tak’.

Rasmus åbnede sin øl og skålede med Mathias. Han spurgte Mathias om ikke han havde lyst til at spytte på deres perverse slave. Jeg fornemmede at Mathias egentlig gerne ville, men han manglede måske lidt mod. Det fornemmede Rasmus også. Han bad mig åbne munden og harkede godt tilbage og fyrede en kæmpe spytklat ned i munden på mig. Han tjattede til Mathias som sendte en hurtig spytklat efter munden på mig. Han ramte næsten. Lidt af spytklatten ramte dog min overlæbe. Jeg slikkede det i mig.

De grinte nu begge to og to igen en slurk af deres øl. Rasmus rejste sig pludselig op og gik ud af stuen. Han kom tilbage lidt efter med et håndklæde. Han bad mig rejse mig op. Han lagde håndklædet på gulvet og bad mig sætte mig der igen. Han sagde dog at han forventede at jeg drak alt og håndklædet ikke blev nødvendigt!

Kort efter sagde han at han skulle pisse. Han trak sine shorts ned og hev sin pik frem. Den var ikke stiv, men dog alligevel stor. Han bad mig åbne munden. Han begyndte at pisse. Han ramte mig i munden med en ret kraftig stråle. Jeg slugte alt jeg havde lært. Det smagte lidt surt, men dog alligevel okay. Jeg tog hans pikhoved ind i munden, så jeg lettere kunne drikke. Efter lidt døde strålen ud og han var færdig. Han bad mig sutte hans pik ren. Jeg tog hans slappe pik ind i munden og slikkede den godt. Jeg kunne mærke den voksede.

Han gav mig en lussing og sagde ‘Slaven skal sgu ikke nyde hans pik nu – bare gøre den ren’. Han trak sig ud og hev sine underbukser og shorts op. Han sagde herefter til Mathias at han naturligvis bare skulle bruge slaven når han skulle pisse.

Rasmus spyttede mig i hovedet. Han ramte mig delvist i øjet. De drak igen lidt. Jeg sad bare og ventede. Jeg håbede på at jeg snart skulle smage deres dejlige pikke. Jeg var meget spændt på hvor store de mon var i fuld flor.

Efter lidt skulle Mathias pisse. Han trak sine short ned og bad mig komme over. Hans pik virkede næsten større end Rasmus´. Det varede lidt før dråberne kom, men så skal jeg love for at de kom. Jeg drak det bedste jeg havde lært. Det var lige før det ikke lykkedes mig at sluge det hele i tide inden jeg spildte, men det lykkedes.

Da han var færdig beholdt jeg hans pik i munden. Den begyndte nu at vokse. Jeg kiggede op på ham. Han nikkede. Rasmus sagde at jeg hellere måtte give hans bror en god oplevelse – ellers ville han straffe mig. Jeg suttede det bedste jeg havde lært. Mathias var nu helt stiv. Sikke en lækker pik. Den var nok lidt over 20 cm og faktisk ret tyk. Det var så lækkert. Jeg kunne mærke at han sitrede. Nu kunne jeg mærke at den voksede. Så skød han sin ladning. Et skud, et mere, et kæmpe skud, to hurtige. Hans pik blev nu igen slap. Han trak sig ud og hev sine bukser op. Jeg takkede pænt.

Rasmus sagde at han var spændt på at se hvor meget sperm sådan en pervers bøsse kunne tage – og om hans slave kunne give ham et bedre blowjob end hans kæreste. Jeg sagde ‘Jeg skal gøre mit bedste, Master’.

Rasmus tog ved mit hår og fyrede en stor spytklat ned i munden på mig. Han bad mig hente dem en øl mere. Jeg rejste mig og adlød. Straks var jeg tilbage og stillede to friske øl foran mine Mastere. Rasmus bad mig sætte mig på knæ igen.

Det varede lidt uden der skete det store. De talte en smule sammen. De begyndte at tale om hvor lækkert det var at have en sutteslave ved hånden. Faktisk var det nok mest Mathias som var fortaler for dette. Selvom Rasmus også gav udtryk for det. Rasmus sagde til Mathias at han bare skulle bruge slaven som han lystede.

Det varede lidt hvorefter Rasmus igen skulle tisse. Jeg satte mig klar. Det var nu noget mere mild i smagen og jeg drak det bedste jeg havde lært. Da han var færdig bad han mig igen gøre hans pik ren.

Rasmus sagde at jeg skulle spørge min anden Master om han ville have endnu et blowjob. Jeg skyndte mig at spørge og Mathias nikkede. Han var ikke helt så hurtig til at drikke øl som Rasmus, men han var godt liderlig. Jeg trak hans shorts og underbukser ned og tog hans pik i munden. Den var næsten helt stiv. Så snart jeg havde taget den til roden, voksede den til den mere velkendte størelse.

Jeg suttede og slikkede. Jeg tog pikken ud af munden og slikkede og ad skaftet. Derefter ned til hans næsten glatte kugler. Jeg rykkede sig en smule frem. Det virkede som om han kunne lidt når jeg slikkede der. Jeg slikkede længere ned. Kunne nu nå mellemkødet.

Han satte fødderne op på bordet bag mig og løftede røven. Jeg tog imod invitationen og slikkede hans lækre røv. Han havde endnu ingen hår i røven så den var helt glat. Fantastisk. Den smagte let svedig, men ikke så meget som jeg havde forventet. Jeg slikkede hans hul. Han stønnede ret voldsomt. Jeg blev ved med at slikke. Pludselig tog han fat i håret på mig og førte mig op til hans pik. Jeg tog den straks i munden og kort efter skød han en endnu større ladning end før. Jeg er ikke i tvivl om at han nød at få slikket sin røv. Jeg skyndte mig at sige tak.

Jeg tror det gjorde noget ved Rasmus. Han bad mig give ham et blowjob. Jeg skyndte mig over til ham. Han sad allerede med stiv pik som jeg straks tog i munden. Han tog fat om min nakke og mundkneppede mig hårdt og brutalt. Jeg var flere gange ved at kaste op. Han virkede dog ret ligeglad. Han virkede som om det tændte ham at se mig lide. Jeg vil tror hans pik var 22-24 cm og pænt tyk. Den blev presset ned i hilsen på mig hver gang. Det blev nu endu vildere og han stønnede voldsomt. Han skød nu en voldsom ladning sperm. Jeg vil tro jeg slugte 3-4 mundfulde sperm. Jeg takkede herefter.

Rasmus sagde at slaven skulle gå men holde øje med sin Grindr profil. Han sagde at slaven skulle servicere dem hvor og når de havde lyst. Jeg sagde pænt ja tak.

Jeg takkede for deres ladninger og gik ud i min bil og kørte hjem. Da jeg kom hjem skulle jeg tisse. Jeg havde trods alt fået en del af deres dråber. Jeg tog herefter en øl fra køleskabet og satte mig i stuen. Klokken nærmede sig 23. Jeg begyndte at spille pik mens jeg tænkte på de to hotte fyre. Jeg håbede på at de snart ville kontakte mig igen.

Det varede ikke længe før jeg skød min ladning. Fed følelse! – Det blev ikke sidste gang i løbet af aftenen jeg spillede pik.


Kan du lide min historie? – Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmer: 21

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Pervers slave for to unge drenge, 2. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*