Den første gang

4.3
(30)

Mit navn er Lasse. Den oplevelse jeg nu vil dele med dig er faktisk ikke helt ny. For at være ærlig, skete det da jeg var 14 år gammel, og det er i dag snart 20 år siden. Det er historien om hvordan jeg mistede min jomfruelighed, og havde mine første sexuelle oplevelser med en af samme køn. I dag ved jeg at jeg er 100% bøsse, dengang vidste jeg det nok også – bare i det skjulte.

Jeg er vokset op i en lille by i østjylland. Ikke så lang fra Horsens. Vi er tilbage i 90érne. Dengang hvor det var begrænset hvilke muligheder en ung teenager havde for at udvide din bevidsthed om homoseksuelle og sex mellem mænd. Vi havde kun lige fået internet, og jeg var ikke ligefrem en ørn til det der med computere.

Jeg var netop startet i 8. klasse på en ny skole. Den skole jeg ellers gik på havde kun til 7. klassetrin. Derfor måtte jeg nu over på en lidt større skole, hvor min klasse blev blandet med klasser fra andre skoler i kommunen.

Min nye klasse virkede egentlig okay. Det varede heller ikke længe før jeg fik et par nye venner. En af mine nye venner hed Louis. Han var oprindelig fra Columbia, men adopteret til Danmark da han var lidt over et år gammel, så det var bestemt ikke at mærke på ham. Louis var ligesom jeg en smule nørdet i forhold til skolen. Vi var begge interesseret i mange af de samme ting. Det var på den måde vi for alvor kom i snak med hindanden.

Vi aftalte en dag at tage hjem til Louis efter skole. Louis forældre var skilt, og han levede sammen med sin far og storesøster. Ingen af dem var dog hjemme så tidligt på dagen.

Vi smurte et par madder og satte os foran tv´et. Jeg kan huske at vi så TV3, hvor de viste Baywatch. Louis og jeg gik rigtig godt i spænd. Jeg havde dog aldrig rigtig fuldt med i Baywatch, men kunne egentlig godt lide at se det. Det gjorde jo heller ikke noget at der var nogle ganske let påklædte fyre at kigge på.

Vi snakkede super godt sammen, og endte på hans værelse, da der ikke var noget spændende at se på længere. Vi snakkede om mangt og meget, det var faktisk super hyggeligt, og tiden fløj afsted. Jeg kunne rigtig godt lide at være sammen med ham, han var faktisk rigtig sød. Han var ikke nær samme højde som jeg selv, hvilket også gjorde et eller andet ved mig.

Klokken nærmede sig 17 og jeg blev hentet. Vi blev enige om at han skulle med hjem til mig dagen efter.

Næste dag i skolen fortsatte snakken, nærmet som om intet var hændt. Efter skolen var slut, og vi var kommet hjem til mig, så vi igen Baywatch. Her kommenterede Louis, lidt kastet faktisk, på Pamela Andersons bryster. Jeg sagde ikke så meget til det, jeg vidste naturligvis godt hun var med, men hun fangede ikke mit blik.

Vi gik ind på mit værelse. Jeg tror Louis syntes jeg boede lidt fedt. Jeg er enebarn, og har nærmest altid haft den ene ende af huset for mig selv, med seperat soveværelse og eget badeværelse. Det gjorde at man havde en del mere privatliv.

Vi sad og min sofa og snakkede løs. Pludselig spurgte Louis om jeg nogensinde havde været sammen med en pige. Det kunne jeg ikke ligefrem sige at jeg havde. Jeg nævnte ikke noget med at jeg nok troede jeg var til fyre. Jeg var ikke parat til at springe ud af skabet endnu. Jeg kæmpede stadig med mine dæmoner om at det nok bare var fordi jeg endnu ikke havde mødt en sød pige jeg kunne lide.

Jeg spurgte om han havde været sammen med en. Det havde han ikke. Vi talte lidt om forskellige ting med piger og sex. Han spurgte om jeg var begyndt at spille pik. Det kunne jeg bekræfte overfor ham. Vi talte lidt om hvordan det var. Jeg tog mod til mig og spurgte om han havde lyst til at vi spillede pik sammen? – Det havde han.

Vi gik ind i mit soveværelse hvor vi lagde os på sengen. Vi tog vores pikke frem og begyndte at lege med dem, mens vi talte om at spille pik, sex mv. Naturligvis kiggede jeg på hans pik. Selvom han ikke var særlig høj, havde han en ret stor pik – noget større end min. Da jeg var 14 år var jeg omkring 180 cm høj og min pik var omkring 15 cm, så jeg syntes ikke ligefrem jeg var lille, men Louis var noget større alligevel – selvom han måske kun var 160 cm høj.

Det varede ikke længe hvor vi spillede pik, til vi skød vores ladninger. En fed følelse – og en masse sperm. Jeg fandt en klud så vi kunne tørre materialet op. Vi blev begge enige om at det var fedt.

Det varede ikke længe før Louis skulle hjem. Det var en af ulemperne ved at være rykket til en større skole hvor de mindre skoler samles. Der var en del kørsel forbundet med når vi skulle mødes. Godt nok kunne vi tage skolebussen hjem, men derefter skulle en af vores forældre hente/bringe.

Inden Louis blev hentet, talte vi om at det kunne være fedt at være sammen en weekend, hvor vi så kunne sove sammen. Louis spurgte om ikke det kunne være hos mig, eftersom jeg havde de største værelser. Det kunne jeg ikke se noget problem i.

Der gik dog lidt over 2 uger inden vi havde mulighed for at tilbringe weekenden sammen. Louis havde taget sin cykel med. Det var lørdag formiddag. Jeg husker at det var lækkert vejr omkring starten af september. Vi startede med at slappe lidt af på min værelse, inden vi besluttede os for at køre en tur.

Jeg viste Louis rundt i byen hvor jeg boede. Vi traf også et par af mine gamle klassekammerater, som nu gik i en parallelklasse til os. Vi mødte også nogle ældre drenge, en af dem var min tidligere plageånd fra skolen. Han kommenterede også på at jeg var sammen med Louis, men jeg var lidt ligeglad.

Efter noget tid sammen tog vi hjem igen. Det var hen på eftermiddagen, og jeg vidste at vi nok snart skulle spise. Vi spiste altid forholdsvis tidligt. Efter aftensmaden gik vi ind på mit værelse og så lidt tv og snakkede. Louis spurgte om ikke vi skulle spille pik igen. Det sagde jeg ikke nej til. Denne gang sad vi i sofaen og gjorde det, mens tv´et kørte. Jeg kiggede på Louis store pik. Lidt tøvende spurgte han om jeg havde lyst til at røre. Det havde jeg. Jeg tog fat om hans pik, og spillede den stille. Det var underligt at sidde og holde fast i en anden drengs pik. Men det gav nogle ryk i min egen pik, og jeg syntes det var frækt.

Jeg kunne mærke at Louis nu tog fat i min pik, og begyndte at spille min pik også. Det varede ikke længe før jeg kunne mærke at jeg var ved at eksplodere. Det fik mig til at spille Louis pik endnu hurtigere. Det fik ham til at komme i nogle voldsomme sprøjt, som ramte helt over på mit bord. Det førte også til at jeg kom nærmest samtidig med ham. Fedt tænkte jeg ved mig selv.

Vi gik ud på badeværelset for at vaske os. Samtidig gjorde vi os også klar til at gå i seng.

Da vi kom i seng, lå vi lidt uden at sige noget til hindanden. Jeg følte dog jeg havde et behov for at tilkendegive at jeg syntes det var en fed oplevelse. Derfor spurgte jeg om han syntes det var fedt det vi gjorde før. Han svarede at han ikke helt vidste det. Jeg tog mod til mig og sagde at jeg syntes det var frækt. Jeg ved ikke om det var hans usikkerhed der fik ham til at svare som han gjorde, men han sagde efterfølgende til mig at han også syntes det var frækt.

Vi lå lidt igen, indtil han spurgte ind til om jeg tændte på det med fyre. Jeg sagde at jeg ikke helt vidste det, men havde da tænkt på at det kunne være fedt at prøve. Han vendte sig over mod mig. Han kiggede mig dybt i øjnene, og så kyssede han mig.

Han sagde at han var glad for at vi havde mødt hindanden. Han fortalte at han havde været lidt bekymret for at skulle skifte skole. Ikke fordi han ikke havde haft det fint på den skole han gik på før, men det at han nu skulle over på en noget større skole. Om de ville acceptere ham som de andre havde gjort. Og at han så havde mødt mig havde gjort ham så glad. Jeg sagde til ham at jeg også var så glad for at vi havde mødt hindanden og gengældte hans kys. Denne gang åbnede han munden. Jeg gjorde det samme, og vores tunger mødtes. En underlig følelse, men jeg kunne mærke at det rykkede i mig.

Jeg rykkede lidt tættere på ham. Jeg havde lyst til at holde om ham. Jeg tog hans hånd i min og knugede den. Min anden hånd følte på hans ansigt. Det var så dejligt. Jeg havde sommerfugle i maven. Alt det jeg havde drømt om, at møde en sød fyr, nu var han her. Jeg følte at jeg kunne klare alt. Han kyssede mig igen. Jeg følte ham ned over hans bryst, mave og ned til kanten af hans underbukser. Så følte jeg ham på hans lår, og langsomt op til underbukserne.

Jeg tog mod til mig, rørte blidt ved hans bule. Jeg kunne mærke at hans pik var stiv. Han stønnede let da jeg rørte hans pik. Det fik mig til at klemme lidt mere på hans pik, så jeg rigtig kunne føle den. Jeg havde virkelig lyst til at mærke den igen, og så fik jeg en lyst til at kysse hans pik. Han bad mig vende mig om så jeg lå spå ryggen. Han flyttede sig hen over mig.

Han kyssede mine brystvorter, og så min mund. Vi kyssede længe. Jeg skubbede ham lidt længere op, så hans bule var ud for min mund. Jeg kyssede blidt på hans pik gennem underbukserne. Han stønnede. Han havde en våd plet ved sin pik.

Han kyssede mig igen. Samtidig med det forsøgte jeg at tage hans underbukser af ham. Han hjalp selv til. Nu stod hans pik helt stiv – lige foran mig. Han satte sig hen over mig, så hans pik var ved mit bryst. Jeg bad ham komme lidt længere frem, hvilket han gjorde. Jeg slikkede hans pikhoved. Jeg kunne smage hans prespærm. Det var lidt salt og sødt på samme tid.

Han vendte sig om igen, og hev nu mine underbukser af. Han slikkede på min pik, og tog nu langsomt min pik i munden. Jeg suttede min pik – wow en følelse. Det var fantastisk. Jeg havde sket ikke lyst til at det skulle slutte.

Han spurgte nu ad om jeg vidste hvad en “69”ér var. Det vidste jeg ikke. Han sagde at det var når man suttede hindanden pikke samtidig. Han vendte sig om så hans pik var lige ud for mit ansigt. Jeg tog hans pik i munden. Vi suttede nu hindanden pikke samtidigt. Det var en underlig, men samtidig fantastisk følelse. Jeg måtte sige til ham at jeg ved ved at komme. Vi lagde os ved siden af hindanden, og spillede pik indtil vi sprøjtede ud over vores maver. Louis tog en finger over og samlede lidt af min sperm op, og smagte på det.

Jeg tilkendegav overfor ham at det var noget at det mest fantastiske jeg nogensinde havde oplevet. Han kyssede mig igen. Vi lå nu der uden at sige noget, og faldt i søvn.

Jeg vågnede forholdsvis tidligt næste morgen. Først tænke jeg at det havde været en drøm. Men så kunne jeg se at Louis stadig lå der. Han snorkede let. Han så ret sød ud. Jeg tænkte på hvad der var sket, og min pik voksede igen. Jeg lå bare og kiggede på ham.

På en eller anden måde, må han kunne fornemme det. Han vågnede kort efter, sagde godmorgen. Jeg smilte til ham, og han begyndte at grine lidt. Jeg sagde at det var fedt i gå aftes. Det kunne han kun give mig ret i.

Louis spurgte ind til om jeg havde lyst til at gøre det rigtigt – altså analsex. Jeg vidste ikke rigtigt, men havde dog alligevel lyst til at prøve. Dog blev vi enige om at vi blev nødt til at have lidt til at gøre det med. Altså gerne kondomer – aller helst glidecreme. Vi blev enige om at vi måske kunne cykle ind til Horsens, hvor vi kunne købe et. Jeg havde på ingen måde lyst til at gå ned til den lokale købmand og købe kondomer. Når jeg tænker tilbage på det i dag, virker det underligt at man dengang syntes det var pinligt.

Louis og jeg talte om at det ville være godt hvis han kunne blive til mandag. Så kunne vi sammen tage bussen i skole. Det eneste problem var at Louis ikke havde sin skoletaske med. Efter vi havde spist morgenmad ringede Louis hjem til sin far og spurgte om han måtte blive til dagen efter. Den måtte han godt. Han spurgte også om ikke hans far kunne komme med hans taske. Det lykkedes også.

Vi kørte ind til Horsens og i Føtex. En tur på ca 15 minutter. Vi fandt både kondomer og glidecreme. Det var virkelig mærkeligt. Jeg havde det virkelig underlig med at stå med de her ting i hånden. Men samtidig var lysten til at være sammen med Louis der også.

Vi gik igennem kassen, og skyndte at pakke tingene ned i rygsækken. Herefter cyklede vi hjem igen.

Efter at vi havde spist aftensmad, tog vi begge et bad. Herefter kravlede vi lidt tidligt i seng. Vi havde gjort klar med kondomer og glidecreme. Det var lidt underligt. Når jeg tænker tilbage, føler jeg mig lidt ligesom Viktor fra “Kærlighed ved første hik”. En lidt usikker dreng som skal prøve det hele for første gang. Man har lyst til det hele, men kan ikke rigtig finde ud af det.

Louis spørger om jeg vil prøve at kneppe ham. Jeg tager et kondom på, og han smører lidt glidecreme ved sit hul. Jeg synes det er mega frækt at se ham sådan. Han stod på alle fire på min seng, med stiv pik og sit nervøse drengehul som jeg nu er ved at trænge ind i.

Jeg sætter min pik ved hans hul. Langsomt presser jeg. Louis beklager sig en smule, samtidig med at han stønner. Jeg bliver en smule bekymret. Spørger om han er okay. Det tilkendegiver han at han er. Jeg fortsætter med at presse. Jeg kan mærke at det nu går lidt lettere. Jeg er “indenfor”. Louis stønner. Jeg skubber langsomt frem og tilbage. Det er en fed følelse. Samtidig med at jeg knepper stønner Louis let. Virkelig fedt.

Jeg sætter tempoet lidt op. Og presser nu helt i bund. Det får Louis til at stønne endnu mere. Jeg knepper ham så godt jeg nu kan. Jeg er mega tændt, og det varer ikke længe før jeg kommer. Jeg ligger lidt ind over ham, inden jeg trækker mig ud.

Vi ligger lidt bagefter og taler sammen. Det var på en måde både frækt, men også en smule underligt. Vi taler lidt sammen og kysser lidt, inden vi falder i søvn.

Det var min allerførste gang med en anden fyr, tilmed en rigtig sød fyr som jeg havde en del oplevelser med da jeg var 14-15 år. Vildt fedt. Når jeg kigger tilbage er det lidt med et skævt smil. Det vi gjorde var på een måde frækt, men det var også en noget usikker leg mellem to liderlige teenagedrenge som ikke helt vidste hvad de gjorde.

Hvis du har lyst til at høre mere om mine oplevelser med Louis, så kommenter gerne nedenfor.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmer: 30

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*