Trampling

4
(9)

En tirsdag eftermiddag for efterhånden et par år tilbage skrev jeg med en fyr over nettet. Han havde fundet min profil, og den tænde åbenbart et eller andet i ham. Han skrev til mig med sine lyster. Han ville gerne sniffe mine sneakers og have mig til at gå ovenpå ham – altså trample ham. Ikke rigtig en disciplin jeg havde prøvet før, men det tændte mig dog. Også det at jeg kunne bruge ham mere eller mindre som jeg ønskede.

En af de ting som vi bestemt havde til fælles var det frække outfit – vi tændte begge på at være iklædt eksempelvis sportstøj eller måske som popdrenge med hængerøve og fede sneakers fra eksempelvis Adidas, Nike eller DC.

Vi blev enige om at han skulle komme til mig dagen efter om aftenen. Jeg skulle fra start være iført frækt tøj, lavtsiddende hængerøvsbukser, en poppet t-shirt, DC sneakers samt en cap. Han ville komme iført også hængerøve, Adidas sneakers samt en løs t-shirt.

Han kom til tiden, vi hilste på hindanden og satte os ind i sofaen med en kold øl. Lige for at tale tingene igennem. Hvor grænserne gik mv. Jeg fandt hurtigt ud af at grænserne ikke var mange. Jeg måtte meget gerne gå ovenpå ham. Måske endda hoppe lidt. Jeg måtte træde overalt på ham – også i hovedet. Desuden kunne jeg bare gøre som jeg ville.

Med til historien skal siges at jeg er 180 cm høj, vejer 75 kg og let muskuløs. Han var lidt højere, men vejede også lidt mere. Nogle ville nok sige at han var lettere overvægtig, ikke meget – men lidt.

Efter at have talt tingene igennem, blev vi enige om at gå ind i soveværelset. Han lagde sig på gulvet kun iført sneakers, og jeg begyndte så småt at træde på ham. Ikke voldsomt til at starte med. Jeg trådte ham på brystet. Gik på hans mave.

Jeg forsøgte nu at hoppe på hans bryst. Han stønnede godt, men jeg kunne se at han kunne lide det. Han havde nærmest stiv pik. Det fik mig til at sparke til hans pik. Det gav et sæt igennem hans krop. Det fik dog ikke pikke til at falde. Jeg sparkede igen. Igen gav hans krop i sæt. Jeg satte nu min fod ovenpå hans hoved så han kunne slikke mine sneakers. Det gjorde han i fulde drag! Jeg har sjældent set en bruge sin tunge så voldsomt på noget.

Jeg flyttede min fod, og sendte en stor spytklat lige ned i halsen på ham. Hvorefter jeg igen satte min fod ovenpå hans hoved, så han kunne slikke lidt videre.

Nu syntes jeg det begyndte at blive en smule kedeligt bare at træde på ham. Jeg ville også have lidt ud af det. Jeg trak derfor mine bukser lidt ned, så min røv var fri. Jeg satte mig ovenpå hans hoved, så han kunne slikke min røv. Dette mens jeg samtidig tramplede hans pik. Jeg bad ham slikke godt og dybt. Samtidig med at jeg klemte hans pik mellem mine sneakers. Jeg brugte på den måde mine sneakers til at spille hans pik af. Den var godt stiv.

Nu nærmede jeg mig noget, hvor jeg havde behov for at sperme. Jeg rejste mig derfor op. Trådte lidt på ham igen, hvorefter jeg sparkede til ham og bad ham rejse sig op på alle fire, så han kunne give mig et blowjob.

Med det samme stod han på alle fire foran mig. Jeg havde sat mig på sengen. Han tog resolut min pik i munden. Han havde virkelig evnerne til at sutte. Han gav mig noget nær det bedste blowjob jeg nogensinde har fået. Det varede ikke længe før jeg skød min ladning langt ned i hans hals.

Han takkede. Vi gik igen ind i stuen og snakkede lidt inden han kørte. Vi blev enige om at vi nok skulle mødes engang til.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Comments

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*