Drengen i klitterne, 3. del

4.7
(21)

Dette er fortsættelsen til historien, om mit møde med en ung teenager. En helt fantastisk oplevelse, at lære en ung, liderlig teenage gut at kende. I denne episode vil jeg lære ham endnu bedre at kende, og introducere ham til endnu mere indenfor bøsse verdenen.

Gå til forrige episode…


Der var gået et par dage siden mit møde med Jonas i klitterne. Jeg blev ved med at tænke på ham. Så ung på livet, og alligevel så meget længere fremme end jeg selv var i hans alder. Jeg var først sprunget ud da jeg nærmede mig de 30 år. Jeg ville ønske at jeg havde været lige så modig som Jonas, og fortalt min familie om det som teenager.

Jeg sad om formiddagen på mit kontor. Der var ikke så meget at lave den dag, så jeg sad og kiggede på lidt forskelligt på nettet. Jeg fik en ide. Jeg kom i tanke om at Jonas snart vil fylde 15 år, og jeg ønskede at give ham en særlig gave. Jeg kiggede på forskellige frække badebukser. Valget faldt hurtigt på Andrew Christian, og jeg bestilte et par fra en dansk webshop. Det var en badebuks som ikke skjulte meget, Splash Bikini hed den. Jeg bestilte en størrelse small til ham. Jeg håbede den ville nå at komme dagen efter.

Efter jeg havde bestilt, skrev jeg til Jonas, om vi skulle finde et tidspunkt, hvor vi igen kunne tage til stranden. Det varede ikke længe før han svarede. Han skrev at han skulle med sin mor og søster på museum dagen efter, men at om to dage, ville han være alene igen. Jeg aftalte med ham, at jeg ville komme til klitterne tidligt, omkring kl 10.

Jeg sad med sommerfugle i maven, og dagdrømte om det kommende møde med Jonas. Jeg glædede mig til at se ham i de nye badebukser. Jeg håbede bare de ville nå at komme. Inden jeg forlod kontoret, fik jeg en mail fra butikken. Min bestilling var sendt.

Da jeg kom hjem fra arbejdet, dagen efter, skyndte jeg mig at tømme postkassen. Der lå en pose fra butikken. Pyha, så er “gaven” trods alt nået frem. Jeg åbnede posen, og ganske rigtigt. De frækkeste Andrew Christian badebukser. Jeg fik pakket dem lidt pænt ind, så det kunne blive en rigtig fødselsdagsgave.

Jeg gjorde endvidere en køletaske klar. Fik lagt lidt drikkevarer på køl, så det bare var at pakke tasken i morgen, og så køre afsted til Hvide Sande. Jeg var mega spændt. Jonas var så sød, så uskyldig, og alligevel meget moden af sin alder. Jeg var helt forgabt i ham. Jeg håbede virkelig at der ikke ville gå noget galt.

Næste morgen pakkede jeg bilen, og kørte afsted. Jeg havde allerede iført mig mine badebukser. Jeg sad med en halvstiv på i bilen. Jeg var så tændt på mødet i dag.

Endelig ramte jeg parkeringspladsen, og gik ned gennem klitterne til det sted vi mødtes den anden dag. Jeg var der i lidt god tid i dag. Jonas var endnu ikke kommet. Jeg dristede mig til at skrive til ham, at jeg allerede var i gyden. Der gik lidt, så svarede han, at han var på vej.

Jeg fik lagt et godt stort tæppe ud, der var plads til både ham og jeg. Nu ventede jeg bare på at han skulle komme.

Efter små 10 minutter kunne jeg se ham. Han kom, kun iført sine sorte speedos, med håndklæde over skulderen. Hold kæft han var lækker. Og sikke et sødt smil han havde.

Han hilste høfligt på mig, og sagde at han var glad for at se mig. Jeg sagde til ham at det var jeg også. Jeg gav ham pakken, som han takkede for, og skyndte sig at åbne.

Da han så badebukserne, blev han virkelig glad. Han takkede mig, og fortalte mig at han faktisk havde set på dem, men ikke rigtig turde bestille dem. Han spurgte om han skulle tage dem på. Jeg svarede at det syntes jeg han skulle.

Han vendte sig lidt genert om. Tog sine speedos af, og iførte sig de nye badebukser. Han rettede lidt på sin bule foran, og vendte sig om. Han spurgte hvad jeg syntes. Jeg svarede at jeg syntes han var super frækt, og at de sad virkelig godt på ham. Jeg spurgte dog om jeg måtte rette lidt på hans bule. Det måtte jeg gerne.

Jeg fik rettet på bulen, og ført hans kugler og pik ud i den “pose” som mange Andrew Christian badebukser er udstyret med. Det gjorde naturligvis at hans bule blev meget mere synlig. Han var sgu sindsyg fræk. Min pik begyndte at røre på sig.

Han kiggede ned af sig selv. Han følte på sin bule. Han takkede mig, og gav mig et kram. Hold kæft hvor han bare er sød.

Vi lagde os ned, for at sole os. Jeg spurgte ham om han havde oplevet noget spændende de seneste dage. Det kunne han ikke ligefrem sige. Han fortalte mig, at han havde glædet sig til vi igen skulle mødes. Han kunne ikke få oplevelsen ud af hovedet. Jeg kunne kun give ham ret.

Han spurgte mig hvor jeg havde købt badebukserne. Jeg fortalte ham om en dansk butik som solgte frækt undertøj og badetøj. Jeg sagde til ham, at han sagtens kunne bestille derfra, da det blev sendt i neutral indpakning.

Vi lå og snakkede i noget tid. Samtalen drejede sig stille og roligt over på noget lidt mere frækt. Han spurgte om jeg havde suttet mange fyre. Det kunne jeg kun svare ja til. Jeg fortalte at jeg elskede at give blowjobs, og egentlig at være den underdanige. Han spurgte lidt ind til det. Jeg forklarede at jeg mest var passiv, men at jeg godt kunne være den aktive part. Hvis jeg skulle være aktiv, som jeg forklarede, skulle det helst være med yngre fyre.

Jeg spurgte ind til hvad han følte. Om han var aktiv eller passiv. Han sagde at han var en smule i tvivl. Han kunne ikke sige det ene frem for det andet. Han fortalte dog at han godt kunne tænke sig at en eller andet kneppede ham.

Jeg fornemmede at han var stang liderlig. Jeg kunne se at hans bule voksede. Jeg spurgte om ikke jeg måtte føle lidt på hans nye badebukser. Han nikkede, og sagde at det måtte jeg meget gerne.

Jeg førte min hånd over til hans bule, og mærkede forsigtigt på den. Jeg kunne mærke hans pik. Den var ikke helt stiv, men godt på vej. Jeg klemte lidt. Han begyndte at trække vejret lidt kontrolleret.

Jeg bukkede mig ned. Jeg indåndede hans duft. En dejlig blanding af frisk teenage duft blandet med varm skridt. Fantastisk. Jeg kyssede hans bule. Det gav et ryk i hans pik. Jeg slikkede hans badebukser udenpå. Han stønnede. Jeg lukkede munden om hans pikhoved, udenpå badebukserne. Han var nu så stiv, så pikken tydeligt kunne ses. Jeg slikkede på pikhovedet gennem badebukserne. Jonas stønnede, og vred sig blidt. Jeg fornemmede at han var mega tændt, og at der ikke skulle meget til før han sprøjtede sin ladning.

Jeg trak badebukserne ned. Hans pik sprang frem. Jeg slikkede langsomt op ad skaftet. Da jeg nåede hans pikhoved, tog jeg hele hans pik i munden. Jeg slugte den helt ned til roden. Det gav et sæt i Jonas, og han stønnede blidt. Jeg begyndte nu at sutte løs. Jeg kunne mærke at han rystede. Han måtte virkelig være tændt.

Jeg koncentrerede mig nu om at sutte hans kugler. Jeg tog dem skiftevis ind i munden. Han vred sig lidt ved den behandling. Ikke som at det gjorde ondt, men måske fordi det var en uvandt følelse.

Han begyndte nu at spille sin egen pik. Jeg flyttede hans hånd, og smilte til ham. Jeg skulle nok få ham til at komme, når jeg syntes han var klar til det.

Jeg vendte tilbage, og slikkede hans pik. Jeg fortsatte opad, og kyssede hans mave. Jeg slikkede hans brystvorter, og endte oppe ved hans mund. Jeg gav ham et let kys. Han åbnede munden, og jeg førte min tunge ind. Vi kyssede intenst. Han smagte dejlig.

Jeg gik nu igen nedad. Slikkede hans brystvorter. Det tændte ham åbenbart, så jeg sugede dem, mens jeg nappede i dem med læberne. Jeg fortsatte nedad, og tog igen hans pik i munden.

Jeg suttede ham voldsomt. Jeg kunne mærke at han fortsat rystede. Det varede ikke længe med min behandling, før han skød sin ladning. Jeg slugte det hele. Jeg tror der var lidt tid siden han sidst havde spillet pik. Jeg blev ved med at sutte hans pik, indtil den var slap, og ren for sperm. Jeg førte hans badebukser tilbage på plads. Jeg kyssede ham blidt på munden, og lagde mig ned igen. Min egen pik var stiv, men jeg ønskede at vendte lidt med at lege med den.

Jeg spurgte ham om det var godt. Han forklarede at han aldrig havde prøvet noget ligende. Han fortalte at han rystede. Ikke fordi han frøs, men han kunne ikke stoppe.

Jeg fortalte ham at det med at ryste er noget kroppen gør når den virkelig er tændt. Han gav udtryk for at det var det mest fantastiske han nogensinde havde oplevet.

Jeg ønskede dagen skulle vare for evigt, og at jeg kunne forblive sammen med Jonas. Jeg var sgu blevet godt lun på denne dreng, selvom jeg er 20 år ældre.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 21

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Drengen i klitterne, 2. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*