En blotters bekendelser del 2

4.8
(5)

Dette er 2. del af beretningen omkring Jeppe, en ung dreng som senere i livet fortæller sin udvikling som exhibitionist. Kan du lide det han gør, kommenter gerne nedenfor.

Læs forrige episode…


Næste morgen vågnede Jeppe lidt før vækkeuret ringede kl 7. Han kunne ikke lade være med at tænke på oplevelsen aftenen før. Han kiggede over mod Hannibal som stadig sov. Jeppe spekulerede over om Hannibal havde opdaget noget. Et eller andet sted håbede Jeppe på at Hannibal havde set det, det tænde ham helt vildt.

Samme aften da Jeppe skulle gøre sig klar til at gå i seng. Han havde tænkt på det hele dagen. Han havde nærmest stiv pik bare ved tanken. Han valgte at tage det meste af tøjet af inden han gik ud på det fælles badeværelse. Kun iført underbukser. Det var der som sådan ikke noget mærkeligt i. En del af drengene gjorde sådan. Men alligevel tændte det Jeppe.

Der var desværre ikke andre på badeværelset. Jeppe børstede tænder og gik ind på deres værelse. Hannibal lå i sengen. Det så ud som om han sov.

Jeppe lagde sig i sin seng, trak underbukserne ned, så hans pik sprang frem. Han spillede pik lidt langsommere end dagen før. Samtidig kiggede han over på Hannibal. Han kunne ikke helt se om Hannibal var vågen eller sov.

Efter noget tid skød Jeppe sin ladning ud over sin mave. Han havde en helt fantastisk fornemmelse.

Jeppe havde meldt sig til etchell sejlads. Hver onsdag var der træning fra kl 1230 til ud på eftermiddagen. Et par uger inde i skoleåret var de ude at sejle. Man cyklede selv ned til havnen, så det gav en del motion.

Efter dagens sejlads skulle Jeppe en tur på toilettet. Han gik ind på havnens toilet som var ret stort. Både med toilet, bade og vaskefaciliteter. Han gik hen til urinalen og tissede. Der var ikke andre på toilettet.

Efter at have tisset blev Jeppe stående ved urinalen. Han begyndte at lege med sin pik. Det tændte ham og han blev ret hurtig stiv. Han spillede pik. Han fornemmede pludselig at en anden person gik ind på toilettet og forbi ham. Han så ikke rigtigt hvem der var, men det var en voksen mand. Jeppe følte at manden kiggede på ham lidt tid, inden han gik videre ind i en toiletbås.

Det at en anden mand havde set Jeppe spille pik fik ham til at komme voldsommere end han nogensinde havde prøvet før. En fantastisk følelse, samtidig med at han var en lille smule bekymret for hvad manden kunne finde på.

Jeppe skyndte sig ud til sin cykel og kørte tilbage til skolen. Klokken var omkring 17 da han var tilbage, og et hurtigt bad skulle klares inden aftensmaden.

Hannibal var ikke på værelset. Jeppe tog alt tøjet på nær underbukserne af inde på værelset, tog et håndklæde og gik ud på det store badeværelse. Der var to andre drenge i badet. Den ene, Christian havde Jeppe flere fag sammen med. Den anden dreng var en ældre dreng, vist nok fra København. Jeppe hængte håndklædet op og tog underbukserne af.

Jeppe gik ind under en bruser og begynte at vaske sig. Han kunne ikke lade være med at kigge på de to andre drenge. Især ham den ældre fokuserede Jeppe på. Han havde en meget stor pik så det ud til. Han var igang med at vaske den, det tændte Jeppe. Han undgik dog at få stiv pik i badet. Det skyldtes nok at han havde spillet pik ikke ret lang tid før.

Efter at have nydt udsigten skyndte Jeppe at vaske sig og klæde sig på inden aftensmaden.


Ovenstående er en sand fortælling. Navne er ændret for at beskytte tidligere elevers identitet, men ellers er alt som det var, eller som min kammerat husker det ske for 20 år siden.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. En blotters bekendelser - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*