Kasper, Mikkel og Tobias

4.3
(16)

Læs forrige del af historien…

Kasper vælger at tage med Mikkel og Tobias til stranden. Han har fundet ud af hvad Mikkel og Tobias lavede dagen forinden.


Efter morgenmaden, fik vi pakket tingene vi skulle have med hvorefter vi iførte os vores badetøj. Tobias og jeg var iført vores små speedos, og Kasper havde et par shorts på. Vi begav os ned mod stranden.

Jeg kunne ikke få morgenens oplevelser ud af hovedet, og havde lidt svært ved at finde ud af Kasper. Hvorfor ville han med? – Hvad skulle jeg tænke om oplevelsen med at sutte hans pik? – Det hele kørte rundt i hovedet på mig. Jeg kunne mærke at det på samme tid både tændte mig, men også skræmte mig lidt.

Mens vi gik ned gennem klitterne virkede jeg nok lidt tavs. Det hele kørte som nævnt rundt i hovedet på mig. Kasper foreslog at vi fandt et sted i klitterne, hvor vi kunne være helt alene. Jeg begyndte at forstå hvorfor Kasper ville med.

Vi finder et sted i klitterne ikke så langt fra vandet, men stadig isoleret. Så snart vi har fået bredt håndklæderne ud, siger Kasper at vi skal smøres ind i solcreme. Han foreslår på en bydende måde, at vi skal smøre ham ind. Jeg kigger lidt nervøst på Tobias. Han siger til Kasper at det kan han da selv gøre. Kasper svarer at han ved at vi gerne vil. Tobias kigger over på mig. Samtidig siger Kasper at han ved hvad vi gjorde i går.

Tobias overgiver sig. Jeg er allerede en smule tændt, jeg kan mærke at min pik vokser. Kasper griner og siger at vi jo gerne vil smøre ham ind. Jeg nikker, og rykker tættere på Kasper. Tobias tager solcremen frem. Kasper ligger sig på maven, og vi begynder i takt at smøre ham ind. Jeg mærker hans muskuløse krop. Jeg kan ikke lade være med at tænke over at han har en lækker, muskuløs krop. Jeg bliver mere tændt. Tobias kigger på mig med et skævt smil.

Vi får hurtigt smurt hans ryg ind, hvorefter benene får tur. Også her mærker jeg hvor muskuløs han er. Han vender sig om. Jeg er virkelig tændt. Jeg kigger først på hans badeshorts, og så op på hans ansigt. Han griner og siger at der vist er nogle som kan lide det. Han peger på mine badebukser. De er ved at sprænges. Jeg bliver en smule flov. Jeg kigger på Tobias. Han siger ingenting. Kasper spørger samtidig hvad vi dog venter på. Vi går igang med at smøre ham ind foran. Jeg tøver en smule.

Tobias smører hans ben ind, og jeg smører hans brystkasse og mave ind. Jeg frygter lidt for hvad der kommer til at ske. Da vi er færdige med at smøre ham ind er min pik total stiv.

Kasper foreslår at vi skal se min pik. Jeg bliver en smule forlegen. Han siger at han vil se hvor stor den er. Jeg tøver lidt. Tobias siger at det er okay. Kasper siger at Tobias også skal smide sine badebukser, så vi kan se hvem der har den største pik. Tobias tøver lidt, men tager så også badebukserne ned. Vi står op. Min pik står lige ud i luften. Tobias har endnu ikke stiv pik.

Kasper siger at jeg skal hjælpe med at få Tobias´ pik til at blive stiv. Kasper siger at han ved jeg gerne vil- og kan. Jeg sætter mig ned på knæ, og tager Tobias´ dejlige pik i munden. Jeg kan mærke at han kan lide det. Jeg skal ikke sutte længe før den vokser. Ret hurtigt er den helt stiv.

Kasper siger at vi skal rejse og op, så vi kan se hvem der har den største. Han griner og siger at Tobias vinder. Jeg kan tydeligt se at Tobias´ pik er både længere og tykkere. Jeg synes den er dejlig, og er vildt tændt.

Kasper foreslår at Tobias sutter min pik. Men Tobias siger at han ikke vil. Kasper joker lidt med det, og siger at han ellers troede at Tobias kunne lide en lækker drengepik. Han svarer at han ikke er til det. Jeg fornemmer at Tobias føler sig klemt ved situationen.

Kasper siger at han skal prøve. Tobias ryster lidt på hovedet. Kasper siger at han ellers vil fortælle hvad vi lavede i går. Tobias sætter sig modvilligt på knæ, og tager forsigtigt min pik i munden. Hold da kæft en fed fornemmelse. Det er første gang en anden fyr sutter min pik. Helt igennem fantastisk.

Ret hurtigt fornemmer jeg at Tobias begynder at kunne lide det. Han har også helt stiv pik. Det er helt igennem fedt. Jeg presser min pik ind i hans mund. Jeg gør det i forsigtige stød. Jeg har set masser af porno hvor fyre sutter pik, så jeg prøver at gøre lidt som jeg har set der.

Kasper afbryder det hele, og siger at han nu skal have suttet sin pik. Han rejser sig op. Han har stadig shorts på.

Han beder os om at tage hans shorts af. Hans store, dejlige pik, kommer frem og er lige ud foran mit hoved. Han siger bare værsgo!

Jeg tager hans pik i munden, og begynder at sutte det bedste jeg kan. Tobias sidder på knæ ved siden af. Hans pik smager dejligt. Lidt salt, men dejligt. Jeg har svært ved at have hele hans pik i munden. Jeg forsøger at presse mig selv mere og mere. Jeg vil gerne kunne tage det hele.

Kasper siger at nu er det Tobias tur. Tobias tager modvilligt pikken i munden. Han tager pikhovedet ind, og begynder lige så stille at sutte. Det går åbenbart en smule langsomt for Kasper, for han siger lidt hårdt – “Kom så!”. Tobias forsøger at tage mere af pikken i munden.

Efter lidt tid skifter vi igen. Jeg forsøger nu at tage hans pik til roden. Det er svært, og jeg føler nærmest jeg skal kvæles. Jeg forsøger dog alligevel. Jeg fornemmer at Kasper tager fat om Tobias hoved, og fører det ned til hans kugler. Han siger til Tobias “slik dem”. Jeg fornemmer Tobias hoved under Kaspers pik, og at han slikker hans kugler.

Kasper stønner, og det varer ikke længe før Kasper fylder min mund med sit sperm. Hold kæft det er fedt! Jeg sluger det så godt jeg kan, men noget løber ned af min hage.

Jeg er så liderlig, så jeg har lyst til det hele. Jeg vil så gerne komme, så jeg begynder at spille pik. Kasper griner, og kalder mig en “fucking homo”. Jeg nikker af liderlighed.

Kasper foreslår at vi sutter hindanden på samme tid. Tobias og jeg ligger os ned, og begynder at sutte hindandens pikke. Det er for frækt. Jeg fornemmer at Tobias har lidt svært ved at sutte min pik, men det virker som om han kan lide det. Hans pik er mere stiv end den var i går.

Efter ikke særlig lang tid sådan her, kan jeg mærke at jeg skal sperme. Jeg sprøjter ud over Tobias´ hoved. Jeg ryster helt. Det har jeg aldrig prøvet før. Jeg sætter mig op. Tobias gør det samme.

Kasper siger til mig “Gør det nu færdigt” jeg ved hvad han mener, og ligger mig på maven mellem Tobias´ ben. Jeg tager resolut hans pik i min mund, og giver ham et vådt blowjob. Jeg kan se at Tobias lukker øjenene, og kort efter sender han sin ladning i min mund. Jeg sluger også dette.

Jeg er på samme tid både afslappet, og overgearet. Det er en fed følelse. Jeg er glad. Føler mig godt tilpas!

Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmer: 16

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Kasper udnytter Mikkel - GaySite.dk
  2. Mikkel og Kasper - Speciel juleafslutningen - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*