Første gang som Master

4.8
(6)

Jeg sad en eftermiddag i min lejlighed i Silkeborg. Jeg havde ikke rigtig noget at lave, så jeg besluttede mig for at gå ind på HomoSpot, for at se om der var nogle interessante emner. Jeg kiggede hurtigt ned over de forskellige kategorier, som var på siden. Jeg fald isæt over kategorien med penge for sex. Jeg tænkte at det var en nem måde at forene to ting på. Meen… hvem mon jeg kunne risikere at møde?? Jeg besluttede mig dog for at kigge indenfor. Der kom rigtig mange tilbud til mig. Jeg havde kaldt mig for Hot-23-Midtjyde. Isæt et tilbud vakte min opmærksomhed. En 35 årig gut fra Fredericia søge en “master”. Jeg havde aldrig prøvet noget sådan, men vi faldt i snak. Der gik ikke lang tid, før vi havde aftalt hvornår vi skulle mødes, og en pris. Jeg fik 2000 kr. for at køre ned til ham i Fredericia, hvor jeg gennem 2 timer skulle torturere ham. Jeg var dog ikke helt med på, hvad det indebar. Han lovede at lave en “drejebog” for hvad han tændte på.

Da klokken blev lidt i 20, holdt jeg udenfor hans opgang. Jeg gik op, og bankede på døren. En halv-fed 35 årig åbnede døren, og bød mig indenfor. Han præsenterede dig og tilbød mig noget at drikke. Jeg fik en sodavan, han tog et eller andet, lidt stærkere. Vi satte os ned i sofaen, og gennemgik hans drejebog sammen. Der var ret mange ting som han kunne lide, og gerne ville have mig til at gøre. De ting han tændte mest på var electro-tortur, sounding og nåle-tortur. Tre ting jeg aldrig havde beskæftiget mig med. Men jeg tænkte at det nok ikke kunne skade at prøve. Efter små 20 minutter med snakken fra og tilbage, gik vi igang.

Jeg startede med at beordre ham til at stå op, hvorefter jeg begyndte at slå ham på ballerne med min hånd. Han havde et par lædder-tights på. Jeg befamlede hans krop, lidt voldsomt. Jeg tog fat i hans brystvorter, klemte dem og drejede en smule i dem. Derefter tog jeg ham med ind i soveværelset. hvor jeg bad ham ligge sig på senges, med maven ned. Jeg tog en pisk som lå¨på bordet, og begyndte at slå. Først slog jeg ham lige så stille. Efterhånden som jeg blev mere dus med det, slog jeg også hårdere. Han begyndte at vride sig i sengen, og bad mig stoppe. Jeg blev dog ved lidt endnu.

Jeg bad ham nu om at vende sig om, og sprede arme og ben ud til siderne. Jeg bandt hans arme og ben fast til sengen. Inden jeg bandt hans ben, tog jeg hans tights af, så han var helt nøgen. Jeg tog nu igen fat i pisken, og slog ham over brystet, maven og pikken. Det var noget som kunne få ham til at vride sig. Efter lidt tid satte jeg klemmer på hans brystvorter, og bandt hans kugler rigtig stramt op. Han pev lidt da jeg bandt hans kugler. Det resulterede i at jeg gav ham et ordentligt slag over pikken, og rykkede i hans boller. Han holdt efterfølgende op med at klynke. Jeg tog nu mine bukser og t-shirt af, og stod nu kun i underbukser. Jeg tog en gag til hans mund, og placerede mig på hans bryst, lige netop så jeg skubbede klemmerne på hans brystvorter tilbage, og min bule i underbukserne rørte ved hans kind. jeg gav ham gaggen på. Efterfølgende fandt jeg også et halsbånd, som jeg strammede om hans hals.

Nu lå han der på sengen, med gag i munden og halsbånd på. Jeg satte mig ovenpå hans hoved, og masserede hans pik og boller med mine fødder. Han begyndte at stønne lidt, men ikke noget jeg tog notits af. Jeg var selv ved at være ganske tændt, og han have nu stiv pik. Den var faktisk okay stor. Jeg rejste mig nu op. Endnu engang tog jeg fat i pisken, og slog på hans mave og pik. Derefter tog jeg hans gag ud, og tog mine egne underbukser af. Jeg satte mig nu ovenpå hans hoved, og beordrede ham til at slikke mit hul. Det gjorde han gladeligt, og jeg pressede mit hul så langt ned som muligt, og beordrede ham til at stikke hans tunge op, så langt han kunne. Det blev ved sådan over lidt tid, hvorefter jeg hev klemmerne af hans brystvorter.

Jeg ville nu til at lege med hans electro legetøj. Jeg satte klemmer på hans brystvorter, og skruede op for strømmen. Stille og roligt gav jeg ham mere strøm. For så at slukke igen, og sætte udstyret på hans pik og nosser, og gøre det samme her. Da jeg havde skruet op og ned lidt tid, satte jeg den på lavt strøm, hvorefter jeg ville lege lidt med hans brystvorter.
Jeg fandt et stearinlys på bordet, og tændte det. Jeg begyndte at hælde stearin udover hans bryst og mave. Til slut tog jeg electro-klemmerne af hans pik og nosser, og overhælde disse med stearin.

Efter at han havde suttet min pik godt og grundigt, bandt jeg ham op. Jeg bad ham vaske stearinen af sig, og holde en lille pause. Jeg tænkte at dette var en god mulighed for at høre hvordan han syntes det gik. Vi satte os ind i stuen. Jeg spurgte ham at om han havde fået nok. Det mente han dog ikke at han havde endnu. Jeg bad ham derfor om at gøre sig klar til anden akt, hvor det skulle blive endnu vildere.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*