Gensyn med sort dominerende – 6. del

4.6
(14)

Dette er sidste del af beretningen om “Gensynet med sort dominerende”. Det er fortællingen om brutal udnyttelse af passiv fyr. Læs optakten til kulminationen på en voldsom aften- og nat for en slavefyr til sort dominerende ung fyr.

Læs forrige del af historien…


Jeg ligger igen noget tid på sengen. Jeg fornemmer at nogle af fyrene er ved at bryde op. Der bliver talt på forskellige sprog, og pludselig kan jeg høre nogen forlade lejligheden. Til sidst bliver der ikke rigtig talt inde fra stuen. Jeg ligger spændt og venter på hvornår jeg bliver sluppet fri.

Efter hvad der føles som en evighed, kommer min Herre ind til mig. Han griner ad mig, og spørger om jeg nyder det. Jeg svarer ham ikke. Det gør noget ved ham. Hans smil ændrer sig, og han siger til mig at hvis ikke jeg er taknemmelig, skal han nok give mig noget at være taknemmelig over.

Han tager sit tøj af. Jeg fornemmer hvor muskuløs han rent faktisk er. Han kommer hen til mit hoved. Jeg lugter en blanding af spiritus og noget andet. Jeg begynder at frygte for hvad han kan finde på.

Han fører min mund hen til hans pik. Jeg begynder at slikke. Han presser sin pik ind i min mund. Hans pik smager først lidt ligesom når man slikker en svedig røv. Efter at have suttet den, begynder smagen at blive mere normal. Han mundknepper mig. Ikke så hårdt, men helt i bund hver gang. Jeg føler det som om jeg skal kvæles.

Han løsner mine arme. Han siger til mig at selvom han slipper mig fri, skal jeg ikke prøve på noget. Hvis jeg forsøger at stikke af, vil han banke mig så jeg ikke kan gå bagefter. Jeg frygter at han mener det, så jeg gør ikke noget.

Han løsner nu også mine ben. Det er rart igen at være fri. Han beder mig stille mig på knæ foran sengen, med maven ind over sengen. Han mærker på mine baller. Han giver mig nogle lette slag.

Efter lidt tid hvor han let har spanket mine baller med sine hænder, henter han noget fra et skab. Det viser sig at være en pisk. Jeg begynder at ryste en smule. Gad vide hvor hårdt han slår.

Han går lige så stille igang. Han slår mig, ikke så hårdt, men det gør stadig ondt. Han starter blødt ud, men hurtigt begynder han at slå hårdere. Jeg vrider mig på sengen. Det begynder at gøre ondt.

Han beder mig tælle slagene. Han siger at han vil give mig 10 rigtige slag, og så skal jeg slippe. Jeg siger pænt tak. Jeg er så småt begyndt at blive lidt liderlig igen. Det skal dog vise sig at jeg snart kommer på andre tanker.

Der er stille i rummet. Jeg afventer det første slag. Slam, så kom det. Det sortner for mine øjne. Jeg vrider mig rundt, og skriger. Det hjælper ikke. Det næste slag kommer lige efter. Det gør afsindigt ondt. Jeg har ofte prøvet at blive spanket, men aldrig sådan her. Han bliver ved og ved. Jeg håber på at han nøjes med de 10 slag.

Det viste sig at han holdt op efter de 10 slag. Han mærker på mine baller, og klemmer godt til. Det gør ondt. De er ømme og varme. Men det er alligevel dejligt at han er holdt op.

Han sætter nu sin pik hen til mit hul. Han fører den stille ind, og begynder at knepper mig. Det varer ikke længe før han er oppe i tempo. Jeg har efterhånden vænnet mig til hans størrelse, og mit hul er godt smurt. Jeg nyder det faktisk, og begynder at stønne. Han fortsætter alt imens han river mig i håret.

Han støder helt i bund hver gang. Jeg kan mærke hans kugler ramme mine. Det gør pænt ondt. Det er sikkert efter at ham araberen mishandlede dem.

Efter at have kneppet mig grundigt igennem noget tid, kan jeg mærke at han bliver mere intens. Straks efter kommer han i et brøl. Han trækker sig ud. Jeg mærker spermen sive ud at mit røvhul.

Han tager fat i min arm, og trækker mig gennem lejligheden. Jeg har svært ved at gå ovenpå den behandling jeg har fået. Han åbner hoveddøren og skubber mig ud på opgangen. Straks efter bliver mit tøj dog smidt ud på opgangen til mig. Han griner, og lukker døren.

Jeg skynder mig at tage mit tøj på igen. Jeg kan se at det er ved at blive lyst udenfor. Jeg bevæger mig langsomt ned af trappen. Jeg er øm i hele kroppen. Jeg føler mig virkelig brugt.

Da jeg endelig kommer hjem, tager jeg mig et varmt bad. Jeg kan se at min pik er lilla flere steder, mine kugler er godt hævede. Jeg er i øvrigt rød flere steder på kroppen. Mine baller har røde- og lilla streger flere steder.

Efter badet gør jeg i seng. Jeg ligger i min seng og er på en gang ked af det. Lettet over at jeg igen er hjemme. Der er dog også en del i mig som synes det er frækt.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmer: 14

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Gensyn med sort dominerende - 5. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*