Mikkel og Tobias udvikler deres forhold

4.2
(12)

De to drenge udvikler deres “uskyldige” leg. Efter turen på stranden, er de nu på vej i seng. Her udvikler det hele sig, på en måde som de nok ikke havde forestillet sig, da de blev enige om at holde ferie sammen.

Læs forrige del af historien…


Jeg kan ikke lade være med at tænke på det som er sket. Det har gjort noget ved mig. Jeg kan ikke lade være med at kigge på Tobias. Han virker så sød, og jeg synes han er så utrolig smuk. Han giver mig sommerfugle i maven. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal tænke, eller gøre.

Vi går tilbage til sommerhuset, hvor der er gang i en masse ting. Tobias´s lillebror er i fuld gang med at spille Playstation. Hans ældre bror er åbenbart ikke hjemme. Tobias´s forældre slapper af i haven. Vi tager et bad, og får lidt at spise. Herefter går vi ud i haven til hans forældre. Hans storebror kommer i løbet af eftermiddagen, og deltager med os andre.

Dagen går med forskelligt sjov. Til aften griller vi, og hygger i haven. Det er begyndt at blive mørkt. Det er super hyggeligt. Tiden suser afsted. Vi beslutter os for at gå i seng. Det har været en lang, og begivenhedsrig dag.

Tobias og jeg deler et værelse i sommerhuset. Vi gør os klar til natten, tager tøjet af, og lægger os under dynerne. Vi deler en dobbeltseng, eller rettere, to enkeltsenge som er sat sammen.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på det der er sket. Jeg kan mærke at det gør mig tændt. Min pik begynder at røre på sig. Jeg kan ikke lade være med at tænke på Tobias og hans krop. Jeg har lyst til at spørge ind til hvad han tænker om det der skete tidligere, men er bekymret for hvordan han vil reagere.

Efter lidt tid med mine tanker, hvor jeg bare bliver mere og mere tændt, tager jeg mig mod til, og spørger hvad han synes om det nede på stranden.

Der går lidt tid, så svarer han, at han syntes det var fedt.

Jeg griber det, og spørger om han har lyst til at gøre noget ligende igen. Måske her i sengen, spørger jeg.

Tobias svarer at det kan da godt være. Han virker ikke helt med på ideen, men måske det er fordi han er træt. Han spørger dog om jeg synes det er frækt.

Jeg kan kun svare, at jeg har tænkt meget over det, og synes virkelig at det er frækt.

Tobias spørger om jeg er til fyre. Jeg svarer ham at jeg ikke rigtig ved det, men at det er jeg måske.

Der er igen stille noget tid. Så siger Tobias at han ikke er til fyre, men elsker at spille pik, så det kan vi godt gøre. Han spørger mig også om jeg har prøvet noget sexuelt med nogen. Det kan jeg desværre ikke ligefrem sige at jeg har.

Han spørger så om jeg har lyst til at prøve noget. Jeg siger til ham, at det har jeg. Jeg har bare ikke fundet den rette endnu. Jeg spørger om han har prøvet noget.

Han fortæller mig at han ikke har prøvet andet end det med mig på stranden. Han tilføjer dog at han har spillet pik med sin storebror flere gange. Eller rettere sagt, hans storebror har foreslået at de gør det.

Jeg bliver lidt nysgerrig på den del. Spørger lidt ind til hvad han synes om det, og om hans bror har en stor pik. Han fortæller at hans brors pik er større end hans, men at det ikke rigtig siger ham noget.

Der går igen lidt tid med tavshed, så fortæller Tobias, at hans bror har suttet hans pik et par gange. Det kan jeg mærke tænder mig. Min pik er nu helt stiv. Jeg spørger straks ind til hvordan det er. Tobias fortæller at det er en fantastisk følelse. Han fortæller at det i starten var underligt, men nu synes han bare at det er rart. Han har dog ikke selv lyst til at sutte andres pik, fortæller han.

Jeg tager mod til mig, og spørger om jeg må prøve at sutte hans pik. Det siger han at jeg gerne må, men at jeg ikke skal forvente at han sutter min.

Han løfter dynen, og lader mig komme til hans pik. Han trækker selv sine underbukser ned. Hans pik er næsten stiv. Jeg tager den i hånden. Det føles dejligt. Lidt ligesom på stranden, men alligevel frækkere.

Jeg tager mod til mig, og kysser den lidt. Jeg slikker hans pik. Den er nu helt stiv. Han siger at jeg skal tage den i munden. Det gør jeg. Den virker stor. Det smager underligt. Let af sved, men jeg på en eller anden måde nyder det.

Jeg begynder at sutte rigtigt. Jeg er meget tændt af det. Det er hvad jeg har drømt om. Men samtidig kan jeg ikke lade være med at tænke på, at Tobias bare udnytter mig. Uanset hvad er min pik stiv, jeg er mega tændt, og sutter en lækker drenge pik.

Efter lidt tid hvor jeg har suttet Tobias pik, begynder han at stønne. Han siger at nu kommer det. Jeg sutter videre. Jeg ved egentlig godt at han er ved sit klimaks, men jeg ønsker ikke at det skal stoppe.

Han fylder min mund med hans sperm. Det er underligt. Jeg har smags mit eget, men at få munden fyldt med en anden drengs sperm er voldsomt. Jeg sluger det hele, og kigger taknemmeligt op på Tobias.

Han trækker sine underbukser op. Han takker mig for et lækkert blowjob. Jeg ligger nu, fortsat liderlig. Jeg kan ikke lade være med at spørge om det tænder ham. Han siger at det gør det. Han fortæller dog også at han drømmer om at det er en pige som sutter ham.

Det gør mig en smule ked af det. Jeg siger til ham er jeg stadig er tændt. Han griner lidt, og siger at jeg bare kan spille pik. Det må jeg gerne. Jeg hiver straks min pik frem, og spiller løs.

Det varer ikke længe før jeg skyder mit sperm op af min mave.

En fed oplevelse, som jeg håber kommer til at ske igen.


Læs næste del af historien…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmer: 12

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mikkel og Tobias på stranden - GaySite.dk
  2. Kasper udnytter Mikkel - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*