Håndboldholdet (1)

4.7
(11)

Aftentræningen var slut, men vi var nogle, der gik mod styrketræningsrummet. Jeg var hjælpetræner på et U-17-hold i den lokale håndboldklub. Jeg var 19 år og havde selv været ret god for et par år siden, men en slem skade havde sat en stopper for, at jeg selv kunne spille videre. Jeg nød, at jeg stadig kunne være lidt med som hjælpetræner, og af og til spillede jeg også lidt med til træning. Holdet lå i den næstbedste række i landet med mulighed for oprykning, så der var ret godt styr på håndboldspillet.

En anden ting jeg nød ved hjælpetræner-tjansen var, at jeg fik lov til at være sammen med de her fyre. De fleste var 16, dog et par enkelte på 15 tæt på de 16 og en, der lige var fyldt 17. Jeg syntes, de var super søde og sjove, og der blev lavet meget gas. Jeg følte, at jeg var en del af holdet trods min rolle som hjælpetræner. Det gjorde jo heller ikke noget, at alle drengene var veltrænede og nogle flotte fyre. Jeg havde aldrig lavet noget med en fyr, men jeg kunne tælle de 5 første på holdet, jeg gerne ville have noget med. Jeg tror et par enkelte på holdet måske lidt mistænkte mig for at være til fyre, men de sagde ikke noget og gjorde, som de altid havde gjort.

Nu stod vi foran maskiner og håndvægte. Der var tre fyre. Victor, Martin, Christopher og mig selv. Vi gik lidt til den i de forskellige maskiner i cirka 20 minutter, inden Martin og Christopher havde fået nok og sagde tak for i dag. Victor var tilbage. En flot fyr var han. Han var ikke så høj, 1.70 ville jeg tro og 16 år. Victor havde lidt glød i sin hud men ikke meget. Hans efternavn var spanskklingende, så måske hans mor eller far kom derfra – jeg vidste det ikke. Men uanset hvad hjalp det til hans flotte look. Han spillede fløj og var en hurtig en af slagsen. Jeg selv var 1.80 så egentlig heller ikke den største håndboldspiller. Victor var slank men arbejdede på at få lidt flere muskler på kroppen. Han havde lidt pjusket mellemlangt sort hår, men det var nok mest fordi, han ikke var blevet klippet for nylig. Jeg havde ofte studeret ham, når han havde smidt t-shirten. Han havde en fin veltrænet overkrop uden at være vildt markeret. Jeg selv var godt trænet men prøvede også at undgå at gå all-in på markeringen. Jeg havde tit kigget på Victors bule i hans shorts eller træningsbukser. Den var ikke kæmpestor, men den så fræk ud på ham. Et par gange tror jeg, at han fangede, at jeg kiggede efter hans bule. Vores blik havde mødt hinanden, men så havde Victor bare smilet til mig. En enkelt gang havde det været omvendt, hvor Victor kiggede på min bule. Eller var det bare indbildning…?

’Skal vi løfte et par håndvægte et kvarters tid…?’, spurgte Victor. ’Ja, lad os da det’, svarede jeg friskt. Vi løftede ikke så tunge vægte. Vi stod foran spejlet og pustede. Vi kiggede på hinanden og smilede og grinede i og af vores anstrengelser.

Victor satte sig ned på en træningsbænk. Han lagde sig ned på ryggen og begyndte at løfte vægtene op over kroppen og lod dem ramme hinanden over hans hoved. Han lukkede øjnene i anstrengelse, og jeg betragtede hans bule i shortsene imens. Den var smuk. Hans bule var ikke så stor, men den lå perfekt lidt til siden. Victor åbnede øjnene og pustede ud. Han kunne ikke undgå at se, jeg betragtede hans bule. Han rejste sig op siddende på bænken og smilede. ’Talte du…?’, spurgte han så. Jeg blev helt befippet og forundret. Så grinede Victor. ’Måske havde du travlt med noget andet…?’, sagde han så kækt. Jeg blev flov. Victor grinede bare videre. ’Er det det for i dag?’, spurgte han. ’Jeg tror det’, svarede jeg og ryddede lidt op i rummet.

’Jeg napper lige et hurtigt bad her i dag. Hvad med dig?’, spurgte Victor. ’Øhhh…’, fik jeg fremstammet. Det var ikke altid, drengene gik i bad efter træning og kamp. Når de gjorde holdt jeg mig faktisk væk derfra for netop ikke at give indtryk af noget. ’Jo, det kunne jeg da godt lige trænge til’, fik jeg mig mandet op til at svare. Victor smilede.

Vi gik ud i omklædningen, hvor vi var de eneste. Jeg havde håndklæde med og tog det ud af tasken og lagde det frem. Jeg klædte mig rimeligt hurtigt af. Jeg kiggede ikke på Victor, da jeg ikke ville virke overbegloende på ham. Jeg fornemmede, at Victor traskede ud i badet. Jeg trak mine underbukser af og gik efter.

Victor tændte for vandet og gik ind under bruseren med ryggen til mig. Han havde en lækker røv. Den bugtede perfekt fra enden af hans. ryg. Jeg fulgte vandet, der fulgte hans røvs form. Vandet gled ned af hans glatte hud. Jeg tog ikke bruseren lige ved siden af Victors men lod der være en imellem. Jeg tændte for vandet og gik ind under det. Sådan stod jeg lidt og nød det. Jeg kiggede over mod Victor, der kiggede på mig. Han smilede. Jeg smilede igen.

Victor vendte sig om, så han stod med ryggen mod væggen. Han lukkede øjnene, og jeg kiggede ned af hans veltrænede overkrop ned til hans pik. Der var den. Den var smuk. Ikke så stor, lidt som forventet, men dens form var lækker, syntes jeg. Den var lidt halvtyk og strittede let, og hans pikhoved var en anelse synligt med forhuden rundt om. Victors glatte boller hang smukt bag den. Der var lidt sorte hår ved skaftet, ikke meget hår og det passede perfekt. Min egen pik holdt jeg glat, da jeg syntes det så pænest ud til mig. Den rejste sig lidt, da jeg studerede Victors flotte krop og pik. Jeg måtte tænke på noget andet.

’Kigger du på min pik…?’, spurgte Victor så, stadig med lukkede øjne. Fuck, tænkte jeg. ’Øhhh…’, stammede jeg. ’Ja…, det gjorde jeg’, sagde jeg så ærligt. Victor smilede og åbnede øjnene, mens han skubbede håret lidt til side. ’Den er jo ikke særlig stor… Ikke i forhold til din’, sagde han og nikkede og kiggede på min pik, der ikke var helt slap. Så stor var den nu ikke, men 18-19 cm havde jeg engang målt den til i stiv tilstand. ’Den er flot…’, fløj det ud af mig. Victor grinede. ’Men tak… Ikke for noget men det ligner, du kan lide synet…’, sagde han så og kiggede igen på min pik, der nu havde rejst sig lidt mere og var tæt på halvstiv tilstand. ’Arhhh shit… Sorry’, sagde jeg undskyldende. ’Hold da op’, sagde Victor frisk. ’Det er sgu da helt okay. Og det ser frækt ud…’, fortsatte han. Jeg havde svært ved at lure, om han kunne være interesseret i noget.

Vandet stoppede næsten synkront i vores brusere. Victor bukkede sig ned og tog fat i sin shampoo. ’Må jeg låne lidt?’, spurgte jeg, da jeg ikke havde noget med. ’Ja, selvfølgelig’, svarede han. Jeg tog de få skridt over mod ham og rakte min hånd frem. Victor hældte en klump shampoo ned i min hånd. Jeg gjorde antræk til at gå væk, men han stoppede mig med et ’hey’ og tog fat i min skulder. ’Du kunne jo sæbe mig ind…’, sagde han så. Han så alvorlig ud, men smilede så forsigtigt. Jeg kiggede lidt forundret på ham. ’Øhhh…’, sagde jeg nu igen tøvende. ’Nej, okay, det er måske også for meget’, sagde Victor hurtigt. ’Nej nej’, skyndte jeg mig heldigvis at sige.

Jeg stillede mig overfor ham og kiggede ham i øjnene. Vi smilede begge to. Det var som om, vi virkede lettede over situationen. Jeg førte mine hænder med shampooen op i håret på Victor og begyndte at skumme hans hår op. Victor førte sine hænder frem på mit bryst og kærtegnede det. Jeg kunne mærke, min pik begyndte at rejse sig. Jeg førte mine hænder ned ad nakken på Victor og videre ned ad hans ryg. De fortsatte ned over hans buende røv. Jeg rykkede et skridt tættere på ham. Min nu halvstive pik ramte hans lår. Det gav et lille sæt i ham, men han smilede bare. Jeg kunne nu få bedre fat på hans baller. Jeg lod mine skummende hænder køre rundt på hans glatte røv. Det var helt ubeskriveligt dejligt. Min egen pik var helt stiv nu. Jeg mærkede noget ramme mit lår tæt ved min lyske og klunker. Jeg kiggede ned og så Victors pik banke stiv ind på mit lår. Den var super dejlig. Hans pikhoved strittede endnu mere frem nu ud af forhuden. Jeg skød på den var 15-16 cm. Den sad perfekt på ham. Jeg lod min finger køre i revnen på hans røv, og han kom med et lille pust og grynt.

Victor tog sine hænder fra mit bryst og rundt om min ryg og greb mine baller og trak mig tættere ind til sig. Det føltes himmelsk. Vi stod begge med hinandens spændstige baller i hænderne. Vores stive pikke rørte hinanden, og vores åndedræt var blevet lidt hurtigere. Vi kiggede på hinanden. Jeg betragtede Victors tilskummede ansigt. Han smilede, og jeg gjorde det samme. Næsten samtidig førte vi vores ansigter mod hinanden og kyssede. Det føltes helt vildt dejligt. Vores tunger dansede lidt sammen, inden vi stoppede, kiggede på hinanden og smilede.

Victor skubbede mig ganske lidt tilbage på maven og førte så sin ene hånd ind foran mig. Jeg holdt fortsat fast i hans røv og kørte mine hænder rundt på hans baller. Victor greb roligt min bankende stive pik. Han strammede lidt om den. Jeg pustede hurtigere. ’Phrff…’, stønnede jeg. ’Fuck, den føles dejlig at røre ved’, pustede Victor. Jeg smilede, mens jeg bare nød det. Så kørte han langsomt min pik af. Det var helt eminent. Han havde det helt rigtige greb om den og gjorde det ikke for langsomt og ikke for hurtigt. Efter lidt tid slap han dog min pik og stoppede. ’Shit, det var lækkert’, stønnede jeg.

Jeg førte mine stadigt skummende hænder væk fra Victors røv og lod min ene hånd føre ind foran ham. Jeg greb hurtigt hans glatte boller og masserede dem let. Det føltes uimodståeligt dejligt, og jeg kiggede ned og så, hvordan skummet fra shampooen bredte sig på dem. Nu var det Victor, der pustede hurtigere. Jeg førte min hånd hen til hans pik. Jeg trak langsomt hans forhud tilbage og blottede hans pikhoved. Det var et prægtigt syn. Så gav jeg hans pik et par langsomme ryk, og den blev skummet lidt ind. Jeg kunne mærke, den gled let i min hånd, og jeg kørte den lidt hurtigere af. ’Århhh… Fuck…’, stønnede Victor hviskende. Jeg var totalt tændt af hans liderlighed og små støn og øgede tempoet en smule. Victor begyndte at lave små vuggende bevægelser med sit underliv. ’Århhh, mand…. Lidt mere…’, stønnede han. Jeg gav et par hurtige ryk mere, inden hans krop spændtes vildt. ’Århhh… Fuck… Jeg kommer…’, stønnede han rimelig højt. Jeg så han bed sig lidt i læben, og så kiggede vi begge ned. Hans pik skød et flot skud klart sperm, der fløj lige op og videre ned på mit lår. Victor fortsatte sine ryg og stønnen, men der kom ikke flere sprøjt, men jeg kunne se der piblede lidt mere sperm frem. Victor pustede. ’Ja, sorry…’, pustede han, ’men tog en spiller før træning, så der er nok ikke meget i tanken’, grinede han lidt. ’Men fuck, hvor var det lækkert og frækt’, sagde han. Han rykkede tæt på mig og kyssede mig igen. Det var så dejligt. Han greb min pik, kunne jeg mærke og begyndte at køre den let af. ’Mmhmm’, stønnede jeg, mens vi stadig kyssede.

En dør åbnede sig kunne vi høre. Lynhurtigt slap Victor min pik, og vi skyndte os til bruserne og tændte for vandet. ’5 minutter, gutter!’, råbte halvagten Jens. ’Jeg skal sgu også nå hjem i dag’, fortsatte han. ’Ja, vi skynder os’, svarede Victor hurtigt.

Vi fik badet færdigt og tørrede os hurtigt og begyndte at klæde os på. Ingen sagde noget. Jeg var sgu ærgerlig – jeg havde været så tændt. Da vi begge var klar, satte Victor sig ned på bænken, og jeg fulgte efter. ’Jeg tænker, vi går lidt stille med dørene med det her’, sagde han så. Jeg nikkede. ’Men hey, du er fucking lækker, og du tændte mig vildt’, fortsatte han. Jeg tror, han kunne mærke, jeg var lidt nede over den tabte chance. ’Du er for dejlig’, fik jeg fremmumlet. Victor grinede og smilede. ’Jeg skylder i hvert fald og lad mig bare sige det sådan… Jeg glæder mig til at give dig lidt igen…’ Jeg kiggede på ham og smilede. ’Kom’, sagde jeg så, og vi gik.

Vi sagde farvel på parkeringspladsen. Victor cyklede, og jeg kørte i den lille Fiat, som mine forældre havde købt brugt til mig. Vi kiggede os omkring, inden den blev til et lille kys, men fuck det var dejligt.

Jeg kørte hjem til min lille lejlighed. Igen noget mine forældre havde sat op. De ville have jeg skulle være mere selvstændig men hjalp mig nok lidt for meget. Men jeg nød det.

Jeg smed mig på sengen og rev hurtigt mit tøj af. Min pik bankede stiv op af min mave. Jeg kunne ikke få synet af Victors pik ud af mit hovedet. Det lækre udseende, det flotte klare sprøjt og følelsen af hans røv. Jeg greb min pik. Jeg gav den et par langsomme ryk, som Victor havde gjort. Det var ikke helt det samme, og jeg øgede tempoet. Hurtigt spændtes min krop, og jeg gav et sammenpresset støn fra mig. Et stort skud af min sperm fløj op af maven på mig. Jeg stønnede mere og endnu et skud fløj ud og landede nærmest i det første. Jeg havde ikke kørt den af i et par dage, og nu var jeg nærmest overtændt. Det medførte et par små sprøjt mere, inden jeg pustede ud. Fuck, en orgasme, tænkte jeg og greb ud efter toiletpapiret, jeg havde i natbordet.

Jeg tørrede mig ren. Imens tænkte jeg på Victor. Var det bare en one-timer…? Eller var der mulighed for mere…? Jeg vidste bare at jeg måtte prøve at få mere.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*