Håndboldholdet (2)

4.7
(6)

Der gik nogle dage, træninger og kampe, hvor der ikke skete noget. Jeg havde svært ved at få Victor ud af hovedet. Heldigvis opførte han sig som sædvanligt. Han lavede sjov og spas og spillede op, både til mig og de andre. Jeg fortsatte med at betragte ham, både hans bule men også mere og mere hans røv. Når Victor fangede mig i at kigge på ham, smilede han bare. En enkelt gang havde han grebet sin bule, og det havde virkelig lignet, at hans pik var halvstiv. Det havde tændt mig vildt.

En enkelt gang havde vi været i styrketræningsrummet. Det var som om, vi begge ventede på, de andre ville gå, men til sidst havde de andre drenge budt Victor med i cafeteriet til en sodavand, og så var de alle gået.

I dag var det lørdag, og der var lidt formiddagstræning inden søndagens kamp. Jeg kunne ikke rigtig sove, så var stået tidligt op. Nu lå jeg i min seng og kiggede ud af vinduet. Det stod ned i stænger. Jeg tænkte lidt. Så greb jeg min telefon og sendte Victor en snap. Holdet havde en gruppe, så jeg havde dem alle i mine kontakter. Jeg havde før tænkt på at snappe ham, men havde ikke rigtig haft modet. ’Skal jeg give dig et lift, så du undgår regnvejret?’, skrev jeg og lagde hurtigt telefonen ned. Næsten med det samme bippede den. ’Ja tak! Fedt’, svarede Victor. Jeg blev helt glad og lettet. ’Cool. Jeg er der nok 9.30’, skrev jeg igen. Vi skulle nok køre fra Victor omkring klokken 10. Victor svarede med en ’thumbs up’.

Jeg kørte i regnvejret og skyndte mig fra bilen hen til Victors hoveddør. Alligevel blev jeg temmelig våd. Jeg ringede på, og Victor åbnede. Han stod i bar overkrop og et par mørkeblå jeans. Han så helt uimodståelig ud. ’Skynd dig ind, mand’, sagde han ivrigt, da jeg ikke flyttede mig. Jeg kom ind i entreen og rystede mig lidt. ’Fuck, et lortevejr’, sagde Victor. ’Ja, det er lidt crazy…’, svarede jeg. ’Ja, sorry… Er ikke nået så langt, rydder lige op og finder det sidste tøj frem’, sagde Victor undskyldende. ’Det er helt okay – den påklædning synes jeg er rigtig fin’, svarede jeg kækt. Victor kiggede på mig og begyndte så at grine. ’Du er da lidt en frækkert’, sagde han så og nærmede sig mig. ’Er du alene hjemme…?’, spurgte jeg. Victor sagde noget med, at hans forældre var taget på en lørdagstur. Victor kom helt tæt på mig. ’Din t-shirt er da alt for våd. Mon du kan passe en af mine…? Kan du ikke tjekke på mit værelse, mens jeg rydder det sidste væk i køkkenet?’, sagde Victor og pegede ned af gangen til et rum, der måtte være hans værelse.

Jeg sagde ok og smilede og gik ind på hans værelse. Det var ikke så stort, der var en rimelig bred seng, et skab, en kommode og et skrivebord. Der hang et fjernsyn på væggen og stod en PlayStation på en hylde.

Jeg tog min våde t-shirt af og åbnede den øverste skuffe i kommoden. Der lå en masse underbukser. Calvin Klein, Hilfiger og Hugo Boss. Jeg gad godt nok godt se Victor i en del af dem. I det samme trådte han ind på værelset. ’Det er anden skuffe’, sagde han. Jeg åbnede den og fandt en hvid t-shirt, der så ud til at være for stor til Victor. ’Måske du skal vente med at prøve den?’, sagde han og skubbede mig lidt væk fra kommoden over mod sengen. ’Skal vi ikke skynde os…?’, svarede jeg lidt nervøst. ’Så skynder vi os’, sagde Victor stille og skubbede mig ned i sengen.

Jeg flyttede selv mine ben op, og Victor kravlede op i sengen og satte sig på skrævs af mig. Jeg studerede hans flotte overkrop og han min. Min pik begyndte at rejse sig i de træningsbukser, jeg havde på. Victor bøjede sig ned og kyssede mig. Han stoppede igen og kravlede ned på den anden side af mig ind mod væggen.

Jeg drejede mig, så vi begge lå på siden mod hinanden. Vi kiggede på hinanden og smilede. Igen kyssede vi, mens Victor begyndte at nulre min ene brystvorte. Det føltes helt eminent. Jeg vidste ikke, at jeg var så følsom der. Victor stoppede kysset og bevægede sit hoved ned til brystvorten og begyndte at slikke den. Jeg stønnede med det samme og mærkede, hvor stiv min pik blev. Victor førte sin ene hånd ned til den stive bule og kærtegnede den lidt. Langsomt gled hans hånd ind under buksekanten og fandt min pik. Han kørte den langsomt af, mens han fortsatte med at slikke på min stive brystvorte.

Victor stoppede og forsøgte at trække mine bukser lidt ned. Jeg måtte hjælpe ham og imens løsnede Victor sit bælte og knappede sine jeans op. Han trak sine mørkegrønne underbukser lidt ned også og frem kom hans flotte stive pik.

Igen greb han nu min pik og kørte den af. Min hånd fandt også hans, og jeg kørte stille hans pik af. Det føltes fantastisk, og jeg mærkede, hvor tændt jeg blev. Victor smilede, mens han pustede hurtigere.

Victor rykkede på sig. Han bevægede sig ned af min krop og gav den nogle små kys. Hans hoved fandt vej til mit skridt, og langsomt tog han min pik i munden. Den varme fornemmelse bredte sig om min pik. Jeg havde aldrig følt noget lignende. ’Uhmmm…’, stønnede jeg højt. Victor suttede roligt på min pik, og jeg nød det i fulde drag. Jeg kiggede ned på ham og så, hvordan han samtidig spillede sin egen pik. Victor pustede hurtigere, mens han suttede mig. Han stoppede kort og kiggede på mig. ’Er det okay…?’, spurgte han. ’Fuck ja!’, svarede jeg ivrigt og tog roligt fat i hans hoved og førte det mod min pik igen.

Victor suttede noget mere til. Jeg kunne mærke det stramme om min pik, og det føltes som om, jeg skulle skyde inden længe. ’Ved ikke hvor meget mere jeg kan…’, stønnede jeg, men Victor fortsatte bare. Kortvarigt holdt han hovedet stille, og så bevægede jeg mit underliv, så min pik kørte frem og tilbage i munden på Victor. Jeg stønnede højere. Victor fortsatte med at spille sin pik.

Jeg kiggede ned på synet af Victor med min pik i munden og ham selv spille sin pik. Den glinsede helt af al hans præsperm. Det var for meget for mig. ’Fuck fuck fuck…. Jeg kommer nu… Arhh…’, nærmest skreg jeg. Victor nåede lige akkurat at fjerne pikken fra sin mund, inden mit første skud fløj ud. Det ramte direkte ind på hans kind. ’Fuuuuck…’, stønnede jeg, mens min pik sprøjtede mere sperm ud, uden jeg eller Victor rørte den. Noget røg ud på Victors overkrop, og noget røg ned på Victors seng. ’Shit mand’, pustede jeg, mens min pik stoppede sine sprøjt og bare dryppede fra sig.

Victor pustede og flyttede sig lidt op, så hans hoved kom op til mit. Han smilede og pustede med min spermklat på kinden. Min ene hånd greb hans stive våde pik og kørte den af. Jeg gjorde det i et rimeligt hurtigt tempo, og Victor stønnede straks. ’Urhmm.. Ja, mand… Lidt mere…’, pustede han. Jeg gav et par ryk mere og så Victors krop spænde. Jeg kiggede ned på hans pik med hans underbukser lige nedenunder hans boller. Et flot klart skud sperm fløj ud og ramte min pik, der stadig dunkede. Endnu et men mindre skud fløj ud i sengen imellem os. Victor stønnede og pustede. Jeg fortsatte med at køre hans pik af, og min hånd blev smurt ind i hans sperm.

Til sidst lå vi begge mere afdæmpede og pustede. Vi smilede. ’Fuck, du er vild og dejlig’, røg det ud af mig. Victor smilede. ’Du tænder mig vildt. Fuck, det var lækkert at sutte dig’, sagde han ivrigt. Jeg smilede og førte min tilspermede hånd op til vores ansigter. Jeg betragtede den klare sperm. ’Fuck, du har noget klart sperm’, sagde jeg begejstret. ’Fineste kvalitet’, svarede Victor drillende. Uden tøven tog jeg hånden op til mund og slikkede en god sjat af den. Det smagte salt, og konsistensen var lidt sjov, men det tændte mig, kunne jeg mærke. Victor kiggede måbende. ’Okay…’, sagde han så, inden han tog sin hånd op til den klat af mit, han havde på kinden. Han tog lidt på fingeren og slikkede den ren. ’Mhmmm, også godt’, sagde han så, og vi grinede begge.

Jeg kiggede ned af os og ned på sengen. ’Fuck, Victor, vi og din seng er svinet til – og jeg tor sgu virkelig, vi har travlt nu’, sagde jeg lidt nervøst. Victor klatrede over mig og fandt to håndklæder i skabet. Han kastede et til mig og begyndte selv at tørre sig. Det samme gjorde jeg. Victor trak sine underbukser op og knappede sine jeans. Jeg trak mine træningsbukser på plads.

Jeg hoppede ud af sengen, og Victor skyndte sig at krølle lagenet sammen. Vi smed håndklæderne ind på lagenet og samlede det til en bunke. Victor smilede. ’Så…’, sagde han og kyssede mig. ’Grib lige lidt tandpasta på badeværelset…’, sagde han så. Jeg skyndte mig at gøre det, og Victor fulgte efter. Et par minutter efter var vi klar. Inden vi åbnede døren, kiggede Victor på mig. ’Kan vi gøre mere af det her…?’, sagde han så alvorligt. Jeg kiggede på ham. ’Fuck ja!’, svarede jeg og smilede begejstret. Det virkede til, at vi begge var lige tændte på hinanden, og det ikke bare var mig. Hvilken lettelse. ’Nu…?’, sagde jeg så kækt. Victor grinede og åbnede døren. ’Din liderlige trold… Nu kører vi!’, svarede han og løb ud i regnen.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*