I sommerhus (Del 1)

4.7
(11)

Jeg gik i vrede ned mod stranden. Mine forældre havde lige fortalt mig, at de skulle på forlænget weekend med et vennepar til Barcelona. Jeg skulle blive i sommerhuset, og de havde tilmed givet mig en masse opgaver, der skulle gøres. Det var sgu ikke i orden. Jeg var lige fyldt 16 år, havde fået sommerferie i denne uge og skulle starte på gymnasiet efter den. Jeg ville hellere nyde noget sommerferie med mine venner fra skolen. Jeg havde ovenikøbet fået et godt øje til et par søde og flotte fyre. Jeg havde aldrig lavet noget med en fyr før, men havde på fornemmelsen, at det kunne ske denne sommer med en af dem.

Nu var det røget i vasken – i hvert fald for en uges tid. Jeg havde ikke mulighed for at komme hjem fra sommerhuset. Mine forældre havde bare lagt nogle penge, så jeg kunne sørge for mig selv.

Jeg sad på stranden lidt og kogte af. Solen begyndte at gå ned, og så måtte jeg trods alt hellere gå tilbage. Mine forældre kendte godt til mine udbrud, så de tog det ganske roligt.

Jeg gik tilbage af vejen, der gik igennem parkeringspladsen til stranden. Der var stort set ingen mennesker trods det fine vejr. Ude i siden stod der dog en fyr og rodede med sin cykel. Han stod foroverbøjet, og jeg kunne ikke lade være med at kigge på hans røv. Stoffet fra hans halvvåde sportsshorts fulgte hans flotte numse. Jeg kunne se, han havde nogle trunks indenunder. Så kom han med et lille men aggressivt udbrud af ærgrelse.

Jeg flyttede blikket væk og gik nærmere. Han var stort set lige så høj som mig, vel omkring 1,75 m. Han hørte, jeg nærmede mig og vendte sig om. Han havde kort lyst lettere pjusket hår, nogle flotte grågrønne øjne og så i det hele taget ret sød ud og lignede, han var på min alder. Jeg smilede, selvom jeg stadig var lidt oprevet over mine forældre. ’Er alt okay?’, spurgte jeg så. Fyren så opgivende ud. ’Det er bare denne her lortecykel, kæden kan jeg ikke få på. Pis…’ svarede han irriteret. Han kiggede på cyklen, og jeg brugte muligheden for at kigge lidt ned af ham. Han havde en grå t-shirt på som nåede ham til livet. De halvvåde shorts gjorde, t hans bule blev en smule synlig. Det så dejligt frækt ud.

’Måske jeg kan gøre noget?’, spurgte jeg så. ’Jeg tror det ikke, men du må da gerne prøve’, svarede han opgivende. Jeg bøjede mig ned over cyklen. Jeg kunne godt se, at kæden var blød, men større var problemet ikke. Jeg tog mig lidt længere tid om at fikse det for at få lidt mere tid. Jeg rodede fiktivt med cyklen. ’Det tror jeg godt, jeg kan fikse. Hvad hedder du, og hvad laver du her?’, spurgte jeg. ’Marcel – jeg er her med mine forældre i vores sommerhus i et par uger. Og dig?’, svarede han. ’Jeg hedder Alexander – jeg er faktisk alene i vores sommerhus, fordi mine forældre skrider på ferie alene’, sagde jeg lidt surt. Marcel grinede. ’Det lyder da meget fedt’, sagde han, mens jeg kiggede op på hans smil. Han så bare sød ud. Jeg kunne ikke lade være med at smile tilbage. ’Nahh’, sagde jeg så bare og trak på skuldrene.

’Så, nu er den fikset – men kør lidt roligt og så få nogle til at stramme kæden’, sagde jeg, rejste mig og klappede det værste snavs af hænderne. ’Fedt, mand’, udbrød Marcel begejstret. ’Tak! – kan jeg gøre noget til gengæld?’, spurgte han. ’Nahh..’, svarede jeg, men kom så på en ide. ’Du kunne måske komme forbi i morgen og hjælpe mig med noget havearbejde, som mine forældre siger jeg skal lave’, spurgte jeg så. Marcel tænkte sig ikke længe om. ’Ja, klart. Det gør jeg. Bare fortæl mig hvor du bor’, svarede han. ’Yes. Skal vi følges noget af vejen, eller har du travlt?’, spurgte jeg så. ’Jeg er vist allerede for sent på den, så nogle minutter fra eller til gør vel ikke noget’, sagde Marcel og smilede.

Vi fulgtes ad i langsomt tempo. Det var super hyggeligt. Vi talte om sol, skole, krabber, badning og meget mere. Mit humør var helt forandret. Der var bare noget over Marcel – og jeg havde det som om, det var gengældt.

Vi nåede til min vej, og jeg fortalte, at jeg boede for enden i nummer 20. Han kunne bare komme ved 12-tiden, hvis det var ok. Den var han helt med på og fortalte, at han boede ikke langt væk. Cirka en kilometer i den anden retning. Marcel takkede igen for hjælpen med cyklen. ’Så ses vi bare i morgen’, sagde han og steg på cyklen. ’Det gør vi’, svarede jeg og gik mod huset.

Mine forældre tog ikke det store notits af min hjemkomst men smilede bare fra stuen. Jeg gjorde mig klar til at gå på mit værelse og sove. Min mor sagde, at de ville køre tidligt. Jeg svarede bare med et hurtigt ok.

Jeg husker, min mor ruskede lidt i mig tidligt og kyssede mig på panden, men ellers vågnede jeg omkring klokken 9 til et tomt hus. Jeg tullede lidt rundt, inden jeg løb en lille tur ned til stranden og tog en dukkert. Jeg synes selv, jeg var en god løber – jeg styrketrænede også lidt, så jeg var let men ganske pænt markeret ved brystet og på maven. Jeg stod i vandet og strakte mig. Jeg lukkede øjnene og tænkte på Marcel – jeg huskede hans flotte røv, hans dejlige bule og søde ansigt. Jeg åbnede øjnene igen og kiggede ned på bulen i mine løbetights. Den var kraftig og tydelig eftersom min pik var blevet bankende stiv. Jeg kiggede nervøst rundt, men ingen var i nærheden. Jeg løftede lige kanten af tightsene og kiggede ned på min ganske pæne pik. Den var ok stor syntes jeg selv. Ikke for tyk, men vel omkring 18 cm. Jeg fik lidt hår på ind imellem, men dem fjernede jeg så den var helt glat.

Jeg satte kanten på plads og svømmede lidt rundt i det halvkolde vand, så den kunne falde. Efter lidt tid lykkedes det, og jeg luntede roligt hjem.

Hjemme tog jeg et hurtigt bad og spiste lidt mad, inden jeg ryddede bare en smule op. Så satte jeg mig lidt på solsengen på terrassen, kiggede lidt på min telefon og nød formiddagssolen. Og ventede på Marcel.

Marcel kom allerede ved halv tolv-tiden. Han havde forsøgt at banke på, men da jeg ikke lukkede op, var han gået om på terrassen. ’Hey Alexander’, lød det, da han kom ind på terrassen. Jeg blev lidt forskrækket, da jeg sad og lukkede øjnene lidt. Marcel smilede og grinede lavt. Så smilede jeg igen og grinede med.

Jeg tog en solseng frem til ham og hentede et par colaer. Vi sad og snakkede lidt sammen. Ligesom dagen før kørte snakken bare løs om alt muligt. Det var super fedt. Marcel fortalte, at han var 15 år, fyldte 16 i efterårsferien og lige manglede 9. klasse.

Efter lidt tid fortalte jeg Marcel om haveprojektet. Han var helt klar på at give den gas. Vi drak colaerne ud og begyndte.

Vi nåede meget, lige fra at rydde grene op, klippe buske og slå græs. Undervejs blev det lidt for varmt, og jeg trak t-shirten af. ’Okay….’, sagde Marcel. ’Så skulle du lige flashe mavemusklerne…’, grinede han. Jeg grinede også, men tog det også som en kompliment. ’Så smid da din også’, sagde jeg så. Marcel trak sin t-shirt op. Han havde en flot slank overkrop – ikke så markeret som min men bare slank og flot. Jeg lod blikket glide mod hans bule i sportsshortsene. Den så flot ud, som den var der – ikke voldson stor men bare tiltrækkende. Marcel stod med t-shirten i hånden, og jeg tror, han fangede mit blik stirrende på hans bule. Så kiggede jeg op – Marcel smilede et sød, måske lidt kækt, smil til mig. Jeg kiggede lidt forlegent væk.

Vi fortsatte arbejdet en times tid til, inden jeg sagde, det måtte være nok for i dag. Klokken var blevet fire. Vi tog en cola mere på terrassen og slappede af. ’Jeg trænger altså til en skyller’, sagde jeg så og rejste mig. ’Hvad med dig?’, spurgte jeg Marcel. ’Jo, det ville være nice – jeg går bare efter dig’, svarede han.

Jeg rejste mig og gik ud på badeværelset. Det var et ret lækkert et, vi havde med en fed bruser og et boblebad. Jeg lod vandet glide ned af min krop. Mine tanker kredsede om Marcel, og min pik voksede sig stiv. Selv da jeg tørrede mig og trak mine lyseblå Calvin Klein trunks på, var den stadig stiv. Jeg kiggede rundt på badeværelset og så mine cowboyshorts ligge på gulvet. Jeg tog dem på i håb om, at hvis min pik fortsatte med at være stiv, at det kunne skjules bedre i dem end i sportshorts.

Jeg gik ud af badeværelset. Marcel havde sat sig i sofaen og kiggede på mig og rejste sig. ’Mmm, dufter friskt’, sagde han og snusede rundt om mig. Jeg smilede. ’Så er der ledigt’, sagde jeg. ’Tror du måske, at du har et par underbukser, jeg kan låne? De her er totalt svedige’, sagde Marcel og trak lidt ud i kanten på sine shorts og sine underbukser. ’Ja, selvfølgelig’, svarede jeg og gik mod mit værelse. Tanken om Marcel i et par af mine underbukser tændte mig, og min pik voksede.

Jeg fandt skuffen med mine underbukser. Jeg var ret glad for netop dem, så min samling var ganske pæn, og jeg havde taget en god del med i sommerhuset. Jeg havde flest trunks som dem jeg havde på nu men også nogle briefs, som jeg synes både var dejlige og frække at have på. Men måske var det for dristigt at låne sådan et par til Marcel…?

Jeg tog et par mørkeblå trunks og et par grønne briefs, så måtte han selv vælge. Jeg holdt dem op i hver sin hånd, da jeg kom ud fra værelset. ’Okay…’, sagde Marcel lidt overrasket og tog fat i de grønne briefs og foldede dem ud. ’Jeg prøver sgu de her. Sådan nogle har jeg ikke selv’, sagde han så. ’Cool, frækt… øhh, det bliver du glad for’, røg det ud af mig. Marcel løftede blikket lettere undrende. Så smilede han bare, rystede let på hovedet og gik ud på badeværelset.

Der gik cirka 10 minutter, hvor jeg bare sad og stenede lidt i sofaen. Så åbnede døren, og Marcel kom ud med et stort smil. Det var et fantastisk syn. Hans dejlige slanke overkrop og så med de grønne briefs. De sad perfekt på ham – ikke for stramt men heller ikke løst og kedeligt. Mit blik gik til hans bule igen, som var endnu bedre end tidligere set. Jeg kunne se hans pik lå lidt til venstre i briefs’ene.

’De er mega dejlige at have på! Og så sidder de da meget godt, ikke?’, sagde Marcel begejstret. Han drejede sig rundt, så hans bagdel vendte mod mig. Hans røv buede perfekt fra bunden af hans ryg. Det grønne stof formede sig perfekt om røven og fremhævede dens spændstighed. Stoffet foldede sig lidt ind i bunden af Marcels revne.

Jeg rejste mig og gik hen imod ham. Han drejede sig videre igen og stod med fronten mod mig. ’De sidder helt perfekt på dig, ja’, sagde jeg så. Nu kunne jeg simpelthen ikke dy mig. Jeg tog min hånd frem og nulrede hans bule på stoffet. Det føltes helt eminent. Marcel kiggede på mig – faktisk ikke særlig forundret. Han sagde ikke noget, og jeg kunne mærke hans pik vokse lidt. Så tog han roligt fat i min hånd og førte den væk og gik lidt betuttet væk og hen i sofaen.

Min egen pik bankede stiv, så jeg rettede så diskret som muligt på den, så det ikke var for tydeligt. Jeg gik hen og satte mig ved siden af Marcel. ’Sorry, hvis det var for meget’, sagde jeg så. Marcel rystede lidt på hovedet. ’Det skal du ikke, det var dejligt. Jeg har godt kunne fornemme, du gerne vil et eller andet…. Og det vil jeg faktisk også, selvom jeg ikke har prøvet noget’, sagde Marcel og kiggede på mig. Jeg kiggede ham i øjnene, men kunne ikke lade være med at køre blikket mod hans bule, som så semistiv ud. ’Jeg er bare temmelig usikker på, hvad og hvordan og at det måske bliver pinligt…’, fortsatte han. ’Hey, jeg har heller aldrig lavet noget, så der står vi lige. Og ja, jeg er bare tændt på dig. Hvorfor skulle det blive pinligt?’, spurgte jeg. Marcel trak på skuldrene. ’Min pik er ikke særlig stor…’, svarede han så. Jeg smilede. Hans pik så da ikke voldsom stor ud men var bestemt heller ikke lille, hvad jeg kunne tro. ’Tror du ikke, du har set lidt for meget porno..?’, grinede jeg så. ’Den ser mega lækker ud’, fortsatte jeg. Marcel grinede lidt med. ’Porno har jeg i hvert fald set…’, grinede han videre.

Stemningen var bedre, og jeg forsøgte igen at mærke på hans bule. Jeg kærtegnede den på det bløde stof. Det føltes dejligt. Hans pik voksede og snart lå den stiv i briefs’ene. Den så flot ud og ikke specielt lille. Marcel tog sin hånd ud og mærkede på min pik i cowboyshortsene. Så kiggede han på mig. ’Wow…’, sagde han så lidt forbløffet. ’Ja ja, den er nok lidt større end din men så heller ikke mere’, svarede jeg. Jeg knappede shortsene op og trak dem ned til anklerne og af. Min pik stod klart frem i de lyseblå trunks.

Nu sad vi begge med hver vores hånd og kærtegnede hinandens hårde buler. Det føltes vidunderligt, og vores vejrtrækning steg en smule. Jeg lod min hånd glide ind under kanten af Marcels underbukser og mærkede på hans pik. Den var glat og dejlig at røre ved. Jeg tog også min hånd ned og rørte hans glatte boller. Marcel sukkede lidt og nød det bestemt. Jeg rev lidt i hans pik, inden jeg tog hånden ud igen og kærtegnede bulen lidt igen uden på stoffet. Jeg trykkede lidt på hans pikhoved. Marcel vred sig lidt, og en lille våd plet kom til syne i underbukserne.

Marcel svarede igen ved også at lade sin hånd gå ind under kanten på mine underbukser. Han tog let fat i min stive pik og kørte den stille og roligt af. Jeg sukkede i nydelse. Jeg kiggede over på Marcel, der smilede. Jeg rørte stadig hans bule, kiggede ned og så, at den våde plet blev større.

Marcel slap min pik og brugte hånden til at føre kanten af mine underbukser ud over min pik og lod kanten være under mine boller. Ud kom min glatte pik, og Marcel tog straks fat i den igen og gav den nogle lidt hurtigere ryk. Han trak min forhud let tilbage, og en tydelig dråbe præsperm piblede frem.

Det kunne jeg ikke stå tilbage for og tog på samme måde kanten af de grønne briefs ud over Marcels pik. Frem kom en super lækker pik. Jo, det var da ikke verdens største pik men alligevel omkring de 15 cm. Den var glat, som jeg havde mærket, fin tykkelse og bankede nu stiv op af maven på Marcel. Den passede bare perfekt til ham. Han kiggede lidt spørgende på mig. Jeg smilede. ’Fucking lækkert…’, sagde jeg bare, og Marcel slappede lidt af, kunne jeg se.

Jeg kørte den af på ham i et roligt tempo, mens han stadig havde fat i min pik. Marcels pik var våd af præsperm. Det tændte mig vildt, og jeg kom med små støn nu. Marcel lavede nogle små pust og indimellem kom der nogle ’Åh…’.

Nærmest samtidig øgede vi begge tempoet med vores hænder. Jeg kunne mærke, jeg ikke var langt fra at komme. Jeg var simpelthen for tændt, ja nærmest overtændt. Jeg måtte dog prøve en enkelt ting. Jeg kiggede på Marcel, og hans udtryk sagde også, at den kunne gå på ham, hvornår det skulle være. Jeg lænede mig over mod ham og ned mod hans skridt. Hans arm blev klemt, og han slap min pik. Jeg fortsatte med at køre hans pik af langsomt. Så stoppede jeg det, da mit hoved var ved hans pik. Marcel stønnede hurtigt nu. Skulle jeg virkelig til at sutte pik nu?

Jeg kiggede på den flotte pik igen, åbnede min mund og lod den føre ind. Den salte smag af præsperm ramte mig. Det tændte mig helt vildt. Jeg lod min mund samle sig om hans pikhoved og førte pikken længere ind i min mund og suttede lidt stramt om den. ’Århhh… Fuck…’, stønnede Marcel, tog fat i mit hoved og fjernede det fra hans skridt. Han pustede vildt og vred sig. Jeg skyndte mig at gribe hans pik og gav den et par ryk. ’Arhhh…’, lød det højt, da Marcels mave trak sig sammen og et flot skud sperm fløj ud på den. Jeg rev mere i hans pik, og et endnu flottere skud fløj helt op på hans bryst. Det var et fantastisk syn. Flere ryk gav 2 skud mere ud på maven, inden at Marcel pustede mere ud, og resten af hans sperm flød ud af pikken på ham.

Hurtigt greb han dog min pik. Jeg var nærmest i ekstase, så de få ryk, han gav den, var nok. ’Mhmm, fuck, ja..’, måtte jeg stønne, inden at jeg skød mit første skud. Det fløj flot op men kunne ikke hamle op med Marcels skud. Det landede lige under min navle, inden næste skud røg ud af min pik. Marcel fortsatte med at køre min pik af, jeg vred mig lidt og fik sendt endnu et skud af, inden han slap den, og også resten af min sperm flød ud og ned af min pik.

Vi sad lidt og pustede og betragtede vores overkroppe. Marcels sperm begyndte at løbe ned af hans krop. Han kiggede på sofabordet og så en køkkenrulle. Han kunne lige nå den, tog fat i den og tørrede sin sperm væk, inden han rakte den til mig som gjorde det samme.

Da vi havde tørret det meste væk pustede vi igen. ’Fuck, det var dejligt… Det kan være, min pik er lidt større end din, men hold kæft du skyder flot. Det var bare mega frækt det der…’, sagde jeg roligt. Marcel smilede, nærmest helt stolt. ’Fuck, du gjorde mig tændt… Jeg er sgu ked af, du ikke fik suttet mig mere’, svarede Marcel tilbage. ’Det er jeg også’, grinede jeg. Marcel kiggede lidt alvorligt på mig. ’Måske jeg får chancen igen…?’, spurgte han. Jeg smilede. Jeg lænede mig over mod ham, tog mod til mig og kyssede ham hurtigt på munden. ’Det tror jeg, du kan være ret sikker på’, svarede jeg så. Marcel stivnede lidt, men så var det ham, der rykkede mod mig og startede et kys. Denne gang var kysset længere og vores tunger dansede lidt med hinanden. Det var helt uimodståeligt. Vi slap hinandens læber og smilede. Vi kiggede begge på vores pikke, der igen bankede op af vores maver. ’Du er fandme sød – og lækker…’, sagde Marcel.

Vi grinede, men aftalte at holde for nu og trak underbukserne op over vores stive pikke. ’Vil du med ud at bade?’, spurgte jeg Marcel. Det var han frisk på. Han skulle bare lige runde derhjemme først. Vi aftalte bare at mødes dernede til højre for parkeringspladsen.

Marcel tog resten af sit tøj på. Lige inden han gik, fik jeg endnu et fantastisk kys. Marcel cyklede afsted. Jeg stod lidt for mig selv, tog en dyb indånding og smilede. Jeg havde på fornemmelsen, at det her kunne blive helt fantastisk.

Jeg pakkede mine ting og gik roligt ned mod stranden.

……….. / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*