Bad og Birkeris

4.3
(4)

Du står udenfor min dør. Det er koldt og det regner. Du læser beskeden på døren.

“Ta ALT tøj og sko af og læg det på jorden.
Ta blindfold på.
Bank på døren, når du er klar.”

Du banker på døren efter tøjet er kommet af og blindfoldet er på. Jeg lader dig stå udenfor i noget tid, så du bliver våd af regnen og fryser.
Døren bliver åbnet. Jeg tager fat i dine hænder og sætter håndjern på. Guider dig indenfor. Binder håndjern op til loftsbjælken over dig. Du ryster af kulde. Bundet i håndjern med armene over hovedet i en fremmed mands hus. Du ved ikke, hvad jeg vil udsætte dig for eller bruge dig til.
Det er første gang vi mødes. Jeg har set billeder af dig, men du har ikke set mig. Den første berøring du mærker, er mine negle på dine allerede stive brystvorter. Jeg trykker til. Niver hårdt med neglene. Du ømmer dig og siger det er for hårdt.
Okay, jeg slipper….. slår dig hårdt i nosserne……. Du skriger…. jeg er forberedt og stikker min hånd i munden på dig…… fire strakte fingre direkte ind…..
Tror du forstår, det er MIG der bestemmer…….

Løsner dine hænder fra loftsbjælken, og leder dig ind på badeværelset – og binder dig igen med hænderne over hovedet til krogen i loftet. Tænder for bruseren og bruser dig over det hele med KOLDT vand. Du ryster af kulde og din pik er skrumpet ind.
Slukker for vandet. Tager en gulvskrubbe og begynder at skrubbe dig. Har en spand med MEGET varmt vand og sæbe i. Dypper skrubben i det varme vand inden jeg skrubber dig. Din hud bliver rød og følsom, der hvor jeg skrubber dig. Skrubber en arm, dypper i varmt vand, skrubber den anden arm, dypper i varmt vand – fortsætter med armhuler, bryst, brystvorter, mave, pik og nosser bliver skrubbet særlig grundigt….. forhuden tilbage og skrubbe pikhovedet…… ryg, baller og røv…… lår, lægge og fødder.
Du er nu rød og varm over det hele…… jeg tænder for bruseren og skyller dig igen med KOLDT vand…… Du kan ikke stå stille…. prøver at undgå de kolde stråler, men du er bundet til loftet, så du kan ikke flygte. Du er blevet kold igen og fryser. Gåsehud over det meste af kroppen og du ryster…… Jeg slukker for vandet, og lader dig dryppe lidt af.
Jeg tager så mit birkeris frem, og lader dig mærke det. Blide slag og berøringer af birkekvistene….. over hele kroppen….. armene, brystet, ryggen, ballerne, pik og nosser, lårene og underbenene….. Når jeg har været hele kroppen igennem, starter jeg forfra – men med mere kraft….. og igen med mere kraft…… farven vender tilbage i din hud….

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmer: 4

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*