I sommerhus (Del 14)

5
(4)

Vi mødtes på stranden senere. Vi var vist lidt trætte og slappede for det meste af med et par dukkerter også.

’Skal I hjem i morgen?’, spurgte jeg Emil lidt nysgerrigt på et tidspunkt. ’Ja, desværre’, svarede han. ’Men…’, sagde Marcel og blandede sig. ’Vores forældre tager på en tur i morgen og kommer først hjem kl. syv, hvor vi skal grille, inden Emil tager afsted. De har også inviteret dig’, fortsatte Marcel. ’Du kunne jo komme ved 12-tiden og så…’, sagde han videre og trak på skuldrene og smilede. Vi grinede alle tre lidt. ’Jamen, ok så’, svarede jeg og smilede.

Vi sad lidt uden at sige noget. Emil sad lidt nervøst. ’Det er nok min sidste chance for nu så…’, begyndte han. Vi kiggede begge på ham. ’Jeg tror gerne, jeg vil prøve at…. Ja, at blive kneppet tror jeg’, kom han ud med. Jeg blev helt spændt. ’Cool mand!’, udbrød jeg måske lidt for ivrigt. ’Vi skal nok varme dig op godt og grundigt’, sagde Marcel dog lige så ivrigt. ’Men husk lige at sige til, hvis det bliver til noget, du ikke har lyst til’, sagde jeg så. Emil smilede. ’Ja… Tak… Jeg er sgu lidt nervøs, men vil vildt gerne også…’, sagde han. ’Fair nok’, svarede Marcel. ’Tro mig… Det bliver lækkert’, sagde jeg så ivrigt igen.

Vi sad lidt, inden vi tog en sidste dukkert og gik så hver til sit. Jeg slappede af resten af aftenen og sov længe den næste dag. Jeg tog en tur i jacuzzien, inden jeg var ovre ved Marcel og Emil ved 12-tiden.

De lå i solen i haven begge to på hver sit tæppe. Marcel lå på ryggen i et par blå trunks, og Emil lå på maven i et par røde trunks. Jeg ville da ikke stå tilbage for det og tog hurtigt min t-shirt og shorts af og stod i et par orange trunks.

Marcel åbnede øjnene lidt og smilede. ’Hey Alexander’, sagde han. Emil lå med lukkede øjne på sine arme, åbnede dem lidt og smilede til hilsen.

Jeg gik over til Marcel og satte mig overskrævs på ham, bøjede mig ned og kyssede ham. Jeg kunne mærke hans bule gennem stoffet. Han kyssede igen, og langsomt voksede hans bule, kunne jeg mærke. ’Jamen, hallo og goddag’, sagde han og grinede lidt over det hurtige kys. Jeg flyttede lidt på mig og greb fat i hans nu halvstive bule. Marcel grinede. ’Nå nå, der er vist en, der er liderlig’, sagde han så. ’Det er da dig, der er ved at få stiv pik på…’, sagde jeg drillende, og Marcel grinede. ’Jeg kan da også bare gå herover’, sagde jeg så og flyttede mig over til Emil.

Jeg satte mig roligt på hans lænd og begyndte at kærtegne hans ryg. ’Mhmmm’, lød det fra ham. Jeg lod mine hænder køre helt ned til kanten af de røde trunks og lod dem også køre lidt ind under kanten. Så rykkede jeg på mig og trak forsigtigt kanten ned over hans baller og lod den være lidt under dem. Emil gjorde ikke modstand mod det. Hans flotte spændstige røv kom frem. Min egen pik voksede hurtigt i mine trunks.

Jeg kærtegnede hans baller stille og roligt først. Så masserede jeg dem, hvilket var en lækker følelse. De var faste og dejlige at røre ved. Emil lå blot og sukkede lidt. Så bøjede jeg mig ned mod hans røv og kyssede hans baller forskellige steder. Emil lå fortsat bare og småsukkede. Så førte jeg først min finger op igennem hans revne, hvilket gibbede rimelig meget i ham. Så lod jeg min tunge køre samme vej i revnen. ’Åhhhhrh…’, lød det fra ham, og han vred sig. Jeg kiggede over på Marcel, der smilede. ’Der er vist også en, der er liderlig…’, sagde han så. ’Igen…’, hviskede Emil så, og min tunge tog samme tur et par gange til med det samme nydelses-vrid fra Emil hver gang.

Jeg lod min strittende bule i mine trunks trykke ned mod Emils revne. Hurtigt trak jeg kanten af trunksene ned over mine boller og lod min stive pik ramme hans baller, hvorefter jeg lagde den i hans revne. Nu lå Emil og sukkede.

Jeg flyttede på mig stadig med min stive pik ude af trunksene. Jeg tog fat i Emil og vendte ham om med hans egen hjælp. Han smilede, og jeg smilede igen. Hans pik strittede vildt i de røde trunks. Der var tilmed en lille våd plet i dem. Jeg løftede kanten ud over pikken og kiggede på den flotte slanke lange pik. Så bøjede jeg mig ned og tog den i munden og suttede den lidt til flere små støn fra Emil.

’Nå, så tror jeg, vi skal gå indenfor?’, sagde Marcel, og jeg stoppede med at sutte. ’God ide’, sagde jeg og smilede. Jeg trak de røde trunks helt af Emil, og så tog jeg mine egne af også. Med de to par trunks i hånden gik jeg ind mod huset med min strittende pik. Emil rejste sig, og både han og Marcel gik efter.

Vi gik direkte ind på Marcels værelse. Jeg smed trunksene på gulvet, og Marcel smed sine ved siden af, for han havde også fået smidt sine.

’Du går først’, sagde han roligt til Emil. Emil som godt vidste, hvad vi ville, gik op på knæ i sengen og strittede med sin røv. Både Marcel og jeg kiggede på hans flotte glatte hul. Marcel var hurtig og flyttede sit hoved hen til det og begyndte at slikke det. Emil stønnede straks ivrigt. Marcel slikkede virkelig til. ’Ryk lidt længere op’, sagde jeg så, mens jeg pustede lidt over det lækre syn. Emil gjorde det, og Marcel fulgte med, så også han kom op i sengen. Han fortsatte med at slikke Emil samtidig med at også hans røv strittede. Så begyndte jeg at slikke Marcel. De to stønnede begge. Jeg slikkede godt til, og Marcel var lige så godt i gang.

Så stoppede Marcel dog og pustede vildt. ’Fuck mand…’, sagde han stønnede. Emil stod stadig på knæ. Marcel flyttede sig. Jeg rykkede op i sengen og skubbede roligt Emil ned så han lagde sig på maven. Jeg spredte hans ben, så hans hul kom til syne. Det så vådt ud efter Marcels slikken. Det var frækt, og jeg satte min tunge mod hullet og gjorde det endnu mere vådt. Emil lå og stønnede højt nu.

Så stoppede jeg. ’Giv mig cremen’, sagde jeg pustende til Marcel, der hurtigt fandt den og gav mig den. Jeg puttede noget på min finger og satte den mod hullet. Jeg masserede roligt hans hul ind i cremen, og så pressede jeg roligt min finger mod det. Det var stramt, men alligevel gled den meget nemmere ind denne gang i forhold til dagen før. Emil pustede men kom også med små suk af nydelse.

Jeg pressede fingeren længere ind, og den gled langsomt men sikkert ind i det stramme hul. Da den var langt inde, trak jeg den lidt tilbage og frem igen i et stille tempo. Emil lod til at nyde det.

’Lad os bytte’, sagde Marcel så. ’Giv mig bare finger samtidig’, sagde han liderligt og kyssede mig hurtigt. Vi rykkede på os, og Marcel gik på knæ bagved Emil. Han strittede med sin røv, og jeg tog noget mere creme, inden jeg satte min finger mod hans hul. Marcel var allerede i gang med Emils hul, og nu stønnede de begge to. Marcels finger arbejdede temmelig hurtigt i Emil, og Emil vred sig lidt. Så tog Marcel fingeren ud. Jeg havde stadig min dybt i Marcel. Så tog Marcel lidt mere creme i sin hånd, og så satte han to fingre mod Emils hul og pressede til. Emil stønnede eller råbte højt, mens Marcel pressede til. ’Århhh, fuck mand!’, lød det men Marcel pressede videre. Hurtigt trak jeg min finger ud af Marcel, tog noget creme og satte også to fingre mod hans hul. Jeg pressede og mærkede, hvordan det gav en endnu mere strammende følelse.

Marcel arbejde begge sine fingre frem og tilbage i Emil, som kom med små hyl og støn. Så trak han dem ud af Emil – også jeg hev mine fingre ud af Marcel. Marcel gik tættere på Emil og lod sin pik være i Emils revne. Han bøjede sig ind over ham. ’Jeg tror, du er klar til pik nu…’, stønnede Marcel. ’Mhnmm mhmm…’, lød det fra Emil.

Marcel tog cremen og smurte en ordentlig klat på sin pik, der strittede og dirrede. Han rakte cremen til mig med et spørgende blik. Jeg tog den og smurte også min pik ind i creme.

Så flyttede Marcel sig igen hen mod Emils hul, satte pikken mod det og pressede til. Emil stønnede hårdt i starten, men sukkede så blot bagefter. Marcels pik gled langsomt ind. ’Fuck, det strammer’, stønnede Marcel. Marcel kom et godt stykke ind, men gik ikke helt i bund. Så begyndte han stille sine kneppebevægelser. Emil stønnede.

Jeg stoppede Marcel, og han holdt stille. Jeg skubbede hans ben lidt længere væk fra hinanden og kravlede op i sengen på knæ bagved ham. Jeg løftede lidt op i min underkrop og førte min pik mod Marcels hul. Langsomt pressede jeg mit underliv frem og min pik gled ind i Marcel, der stønnede vildt. Nu fik han fandme pik samtidig med, at han kneppede Emil.

Ret hurtigt blev mit tempo højt i Marcel. Om det var derfor, at Marcel blev nødt til at følge det tempo, ved jeg ikke, men hans eget tempo i Emil blev også hurtigt, og han trak sig også længere ind i Emil. Emil stønnede virkelig højt nu. ’Århh, fuck mand…’, lød det flere gange.

Jeg stoppede mit tempo lidt og holdt stille. Så gjorde Marcel det samme. Vi pustede alle tre vildt. Så gav jeg et ordentligt stød i Marcel. Bevægelsen gjorde at han også stødte i Emil. ’Arhhhfgh…’, lød det fra Emil. Mere nåede de ikke at sige, før jeg igen gik i gang med et hurtigt og nu også lidt hårdere tempo. Jeg var sindssygt tændt nu, og at jeg havde kontrollen, gjorde det bare endnu vildere.

Jeg blev ved lidt mere og kunne mærke på Marcel, at han ikke havde langt igen. Jeg fortsatte mit tempo i ham og bøjede mig ind mod ham og kyssede ham på halsen. Marcel stønnede vildt. ’Fuck, det her…’, lød det fra ham, og hans kropsspænding startede. Emil lå bare og stønnede med.

Jeg øgede mit tempo bare en anelse mere og så kulminerede Marcels spænding. ’Arghhh… Århhhgg..’, lød det, da det strammede vildt om min pik. ’Fuck, du får min sperm…’, stønnede Marcel, da han begyndte at skyde i Emil. Vi fortsatte vores kneppebevægelser i et langsommere tempo, mens Marcel fortsatte med at skyde i Emil, og det strammede om min pik.

Til sidst pustede Marcel ud og trak sin pik ud af Emil, der råbte vildt ved det. Marcel faldt ned på ryggen i sengen totalt færdig. Jeg flyttede mig frem mod Emil og så en del sperm omkring og i hans hul. Det tændte mig vildt, og jeg flyttede min pik hen til det og pressede den ind i Emil. Det strammede voldsomt, men Emil stønnede. ’Ja, lidt mere…’, lød det ovenikøbet fra ham. Det fik mig op i mit sidste gear. Jeg satte i med et højt tempo, men det kunne jeg ikke holde længe. ’Århh, shit, fuck… Nu…’ lød det fra mig, da jeg til sidst sprøjtede min sperm ind i Emils stramme hul. Jeg blev ved med at kneppe ham, mens mine skud fløj ind i ham. Det føltes fantastisk at komme i ham, og jeg pustede langsomt ud.

Jeg trak min tilspermede pik ud af Emil. Emil rettede sig lidt op, og jeg flyttede mig hurtigt om til fronten af ham. Marcel lå stadig helt flad ved siden af. Emil så helt mærkelig ud efter den tur, han havde fået. Han greb dog sin pik og kørte den af. Han skulle ikke bruge mange ryk, før han nærmest skreg. Jeg flyttede mit hoved hen til hans pik, og så fløj der nærmest to gigantiske skud ud i hovedet på mig. Hans sperm drev ned af mit ansigt, og jeg åbnede min mund. Emil fortsatte med at køre pikken af til høje støn og hyl, mens han lige drejede den mod min mund. Hans næste store skud fløj ind i min mund. Jeg lukkede munden og slugte. Konsistensen var ikke så tyk som Marcels, men det føltes lige så frækt. Hans næste skud ramte min næse, inden jeg åbnede munden igen og tog hans næste skud og slugte det. Emil pustede med sin pik i hånden. Mit hoved var smurt ind i sperm. Ikke desto mindre flyttede jeg det hen til Emils pik og tog den i munden.

Emil slap sin pik, og jeg suttede løs. Der drev stadig en del sperm ud af den, så jeg suttede og slugte og suttede igen. Til sidst tog jeg den ud af munden. Emil stod og pustede vildt. Jeg kiggede på hans pik, og lidt mere sperm kom frem. Hurtigt tog jeg den igen i munden og slikkede den ren. Fuck, det var meget sperm, jeg fik slugt.

Til sidst lagde Emil sig dog også ned i sengen ved siden af Marcel. Al den sperm han måtte have i sig måtte drive ud i sengen, men jeg tænkte, at det måtte blive Marcels problem.

Jeg satte mig i stolen og kiggede på de to udmattede fyre, mens jeg mærkede Emils sperm drive ned af mit ansigt. Sådan sad vi lidt, indtil de to begyndte at rykke på sig lidt. ’Fuck, en tur…’, stønnede Marcel. ’Er du ok?’, spurgte han Emil. ’Shit…. Men ja…. I gav den godt nok gas, men fuck det var dejligt’, pustede Emil.

Vi begyndte at rydde op, og jeg tog et hurtigt bad. Resten af eftermiddagen stod på afslapning og dukkert, inden Emils og Marcels forældre kom tilbage. Der blev grillet, hygget og snakket.

Da klokken blev 10, skulle Emil afsted. Vi sagde farvel og gav krammere. Det føltes lidt underligt. Jeg valgte også at tage hjem der. Marcels forældre gik ind, og Marcel og jeg kyssede. Det var dejligt og føltes rigtigt. Vi sagde farvel, og ’vi ses’.

Det føltes helt perfekt med Marcel, men på vejen hjem tænkte jeg alligevel over, om vi efter dagens tur kunne finde nok i bare os to.

………………. SLUT / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 4

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*