Mads – del 9

3.2
(5)

En nøgen Thomas venter hjemme på min seng, men jeg kan se på ham, der er noget galt. Han fortæller, at hans far er blevet indlagt på psykiatrisk afdeling, at hans søster er flyttet hjem til sin kæreste og at hans mor er begyndt at drikke endnu mere samtidig med, at hun bebrejder Thomas for, at faren er blevet indlagt.

Jeg bruger lang tid på at trøste min kæreste, og forsikrer ham om, at han kan bo her med mig så længe han vil. Jeg bliver dog nok nødt til at fortælle min forældre, at vi nu har en mund mere i huset at mætte. Thomas viser mig to store blå Ikea poser, der ligger det meste af hans tøj samt andre personlige ting. Han er sgu flyttet hjemmefra.

Da klokken nærmer sig atten, får jeg ham til at tage lidt tøj på, og lige vaske tudefjæset.

Det mine forældre behøver at vide, er, at Thomas har brug for et sted at bo, mens der er problemer i hans familie. Mine forældre nikker bare, og siger, det er da okay. Det med at han er min boyfriend, må de selv finde ud af.

Jeg ved, hvad der kan gøre Thomas glad, samt lette på overtrykket i mine nosser. Så efter vi er klædt nøgne igen. Får han besked på at sutte mig. Jeg ligger på ryggen, så nu skal han have sig en ridetur på min stive pik. Jeg spiller hans lækre pik, og lader ham komme ud over mig, før jeg selv kommer oppe i hans dejlige røv. Thomas falder om på siden, og sover, nærmest før hans hoved rammer puden. 

Så tager jeg mit løbetøj på, og løber en passende tur.

Næste dag på arbejdet, møder jeg op i stuen nøgen som altid. Her sidder Hr. Jensen og drikker kaffe med Michael. 

“Vi starter med en hurtig straf, så vil Michael gøre sit arbejde færdigt, og du giver ham det, han trænger til bagefter”

Så får jeg ti hurtige med pisken i numsen bøjet over stolen. Der er helt sikkert striber nu. 

Men så skal jeg ud på badeværelset. Hr. Jensen og Michael har åbenbart aftalt, at alt mit hår i skridtet og på numsen skal fjernes.

Når man er 15 år, er man faktisk glad for sine pikhår, men nu skal jeg åbenbart være helt glat. Det er tydeligt, at Michael nyder at arbejde med det, og han tager sig friheder med min stive pik undervejs. 

Da jeg er glat overalt, har jeg nok regnet ud, at Michael skal have pik. Det er så hans løn for arbejdet med mig. 

Han har faktisk en ret lækker røv, da han først en helt nøgen inde i stuen. Hr. Jensen ser til, mens jeg smører min pik og stikker et par smurte fingre op i ham.

Jeg knepper ham hårdt og lige på. Han virker dog glad og tilfreds, da jeg kommer oppe i ham. Jeg får tilmed et kys på munden. 

Nu er det lektietid, jeg arbejder med en større opgave om økonomi i samfundsfag. 

Det tænder naturligvis Hr. Jensen totalt. Nu skal jeg sgu lære noget, jeg skriver noter så hurtigt jeg kan. Alt jeg skriver, skal kigges efter, og jeg bliver bombarderet med oplysninger og fakta. Hvis det her ikke er en opgave til 12, så er der helt klart noget andet galt. 

Hr. Jensen knepper mig lige inden jeg får lov at går hjem.

Næste dag i skolen kommer en pige fra klassen hen, og hvisker til mig, at to drenge fra den anden klasse går og kalder Thomas for fag, og mobber ham, når jeg ikke er der. 

Det skal stoppes hurtigt og kontant. Jeg møder den første i starten af pausen. Han får en hård mavepuster, og bliver klynget op ad væggen. Han er virkelig bange nu. Klar besked om, at Thomas står under min beskyttelse, og hvis jeg hører noget igen, kan han regne med skadestuen. Den fes vist ind.

På mit arbejde skal jeg starte med en “over knæet endefuld”. Det er næsten min favorit, dels det ydmygende i at ligge der med enden i vejret, dels smerten og varmen fra slagene. Jeg ville være kommet, hvis den havde varet lidt længere. 

Så bliver jeg hørt i lektierne fra i går. Godt jeg fik kigget på noterne i skolen i dag.

“I morgen og de næste par dage tager du en snak med alle dine lærere, du skal høre om de har bemærket, at du har taget dig sammen, og om de har har noget, du skal læse op på. Jeg har skaffet en praktikplads til dig i næste uge, du skal gå i 1.G på handelsskolen. En ven skylder mig en tjeneste. Få en af dine forældre til at skrive til skolen, at du skal i brobygning. Du skal også regne med weekend arbejde. Du møder lørdag klokken 16, og får fri omkring samme tid søndag”.

“Javel Hr. Jensen og tak”.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.2 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*