Jesper 6: ADHD

3.8
(8)

– For fanden, siger Rob, vi har stil for til i morgen. – Ups, det har jeg sgu helt glemt, svarer jeg. Jeg er normalt foran med den slags, men jeg har sgu kun haft pik på hjernen i de seneste par uger, og nu falder hammeren. – Shit, siger jeg, hvad er emnet? – Min weekend … siger Rob. – Øøhh, ligesom vores strandtur, spørger jeg. Rob fniser, vi må vist hellere udelade nogle detaljer eller finde på noget mere kedeligt. – Jeg skriver sgu om strandturen siger Peter beslutsomt, jeg vil gerne se hvad Jørgen (vores dansklærer) vil synes om den. – Hold nu op, svarer Rob, du skal sgu i hvertfald ikke skrive om os. Jeg bumper ind i en pige på vej til klasse, hun er kronraget og ret udfordrende klædt. Hun må være ny, jeg har vist ikke set hende før. – Hej Jesper, lyder det da jeg passerer hende. Min underkæbe hænger, hva’ fanden, mumler jeg, det er sgu Hanne. – Kan du li’ min nye stil, spørger hun. Jeg er målløs og kigger mig omkring, hjælp, jeg kq’ lige pludselig ikke bunde … 

Dagen går meget langsomt, og jeg kan bare ikke styre min ADHD. Jeg bliver spurgt et par gange, og jeg sidder bare og stirrer dumt, hjernen ræser i fuld fart med alt muligt andet, og jeg følger bare ikke med. Fuck, jeg har bare pik på hjernen, sex har totalt taget over. – Slap af, siger Peter, hva’ fanden er der med dig i dag? Fuck, min puls ræser, jeg har brug for en løbetur lige nu. – Jesper, prøver Peter nervøst, Jorden kalder … Jeg er bare totalt zonked. Jeg kommer med en dårlig undskyldning og vakler ud af klassen. Pik, pik, pik, pik PIK! Jeg går udenfor og spæner rundt om sportspladsen, fuck jeg løber bare så hurtigt jeg kan i tshirt og jeans. Sveden driver og jeg får hurtigt sidestik, men turen hjælper. Jeg får langsomt krudtet brændt af og kontrol over mig selv, men har lige misset en time. Jeg går ind igen og støder ind i Bo, som tager mig om skulderen, han sanser at der er noget galt. – Hey, siger han, er du okay? – Ja, svarer jeg, det var bare min ADHD, jeg skulle sgu’ lige brænde krudtet af. – Den kender jeg, svarer Bo og giver mig en hurtig krammer. Han køber noget kaffe som vi slubrer i os. – Hva’ er problemet, spørger han. – Pik, svarer jeg ærligt, jeg kan sgu ikke tænke på andet, og han griner. Vi snakker om løst og fast, og jeg kommer langsomt til hægterne igen. 

Søren venter efter sidste time, han har min skoletaske i hånden. – Peter gav mig din taske, sagde at du bare skred midt i timen. Er du okay? – Yep, fint fint, der er bare sket for meget de sidste par dage, svarer jeg, og jeg havde brug for at lade benene arbejde det igennem. – Har du set Hanne, spørger jeg – Næh, hun har været usynlig lige siden vi pulede hende, griner han. – Ny stil, ny Hanne, siger jeg. Det er hende den ‘nye’ kronragede pige. – Hva’ fanden, Søren måber…

Jeg er bare totalt drænet, løbeturen hjalp gevaldigt, men jeg er bare udmattet. Vi tager hjem til Søren, vi har begge mange lektier for, jeg har min stil, han har kemi og biologi. Jeg bliver færdig med min stil lige før aftensmaden, jeg beslutter at opdigte en kedelig historie om en tur til Randers Regnskov og får den hurtigt ned på papir. Den kommer vist ikke til at give mig en god karakter, men lige nu skal den altså bare overstås uden nogen pinlige detaljer. Søren bliver nødt til at knokle videre an time mere efter. Jesper bliver lige til aftensmad, råber Søren ned ad trappen. Hans far serverer lækre pølser med ketchup og brasede kartofler. Mikkel knævrer løs om sit lego tog. – Hvis du har lavet lektier, skal vi så bygge lego lidt, spørger Mikkel. Han trækker mig i hånden og kigger bedende på mig. Har du tid Jesper, spørger deres mor? Okay en halv time, siger jeg. 

Vi leger lidt med lego, bygger en jernbane og jeg sætter nye batterier i hans tog. Mikkel er begejstret. Søren knokler videre på sit værelse imens. Uden varsel spørger Mikkel, er det dejligt at kneppe med Søren? – Hvad? siger jeg. – Det var super hot at se jer sutte pik, og sidst du var her knirkede sengen vildt meget, bollede I sådan rigtigt? – Hold lige kæft Mikkel, hvisker jeg, det rager sgu ikke dig. – Jeg synes Søren’s pik er flot, jeg kan godt lide når min bliver stiv, siger han, så kan jeg slet ikke lade være med at gnubbe den. – Vil du se den, spørger han. – Nej tak, griner jeg, gem den lige til pigerne eller drengene. Heldigvis kommer deres mor ind. – Så er det tid til at børste tænder, annoncerer hun, sig lige tak til Jesper. – Tak, siger Mikkel, og godnat, du er skidesød. 

Jeg smutter op til Søren, han er næsten færdig nu, jeg læner mig over hans skuldre og lader hænderne finde ned til hans skridt. Jeg knapper hans shorts op og leger med hans pik mens han balancerer den sidste redox reaktion. Jeg tager min stivert ud og gnubber den på hans skulder. Sidste opgave i kemi, nørder jeg, balancer lige denne her … Søren stikker tungen ud, hmm … H+ er passende, men den har vist brug for mere H2O … han tager min stang i sin mund og slikker løs. Vi vælter om på sengen … jeg vågner næste morgen med Søren’s arm omkring mig. – Godmorgen sexy, du gik sgu ud som et lys, siger Søren. Jeg ringede lige til dine gamle at du er her. Hvad fanden skete der lige i går? – Bare min ADHD svarer jeg, det hele blev sgu bare for meget.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*