Mads – del 4

4.4
(7)

Jeg tager alt mit tøj af, og lægger mit bælte klar på bordet. Han skal mærke noget af den smerte, jeg har gået igennem i dag. Når jeg tænker på hans smukke røv, får jeg straks rejsning. Da det er min vil jeg bruge den i dag, han skal have pik for første gang. Men først skal han være øm og rød. 

På slaget 19, går døren op. Han må have ventet på den anden side ad døren. 

Han holder alt sit tøj i hånden. Han er nøgen. Han går ned på knæ foran mig. 

Jeg rejser mig og fører min pik ind i hans mund. 

Vi har endnu ikke sagt et ord. Han begynder at sutte, som den suttefyr han er, men jeg har andre planer med ham.

Jeg løfter ham om i håret, og får ham til at ligge på maven hen over bordet. 

Nu skal hans røv gløde. Med bæltet lagt en gang sammen får han prygl. Han jamrer sig stille, og hans røv skifter farve. Det tænder mig vildt at se og høre.

Men nu skal han have pik. Dette øjeblik har jeg fantaseret over meget længe. Da jeg fører en finger op i hans røv, kan jeg mærke, at han allerede har smurt glidecreme op. Samtidig kan jeg mærke, at der ikke kramper eller megen modstand. Enten har han øvet sig, ellers må han have været kneppet en del gange før. 

Jeg finder min egen glidecreme frem og smører min pik ind. I et hug kommer jeg op i ham. Jeg knepper ham balls deep. Kan tilmed mærke, at han kan klemme om min pik. Jeg kommer oppe i ham, lægger mig ind over ham og nyder orgasmen klinge ud. 

Han får lov til at slikke mig ren, før vi går over på sengen for at slappe lidt af. Vi ligger lidt og kysser. Han skal ikke have lov til at komme endnu.

“Tak Mads, hvor var det bare dejligt. 

Jeg tager ham hårdt på numsen, og der kommer små piv fra ham. Han har helt sikkert stadig temmelig ondt. “Nå min ven, du har vist en del du lige skal fortælle mig om”. 

Thomas rødmer, men beslutter sig til at fortælle sandheden. Jeg får hele historien om at han først stod til rådighed for en onkel, så en spejderleder og her på det sidste en fodboldtræner.

Men der er også en skygge i hans øje. Og pludselig får jeg et billede for mit indre øje af, at han står med pyjamas bukserne nede og får smæk og pik af sin egen far. Billedet bliver så stærkt, at jeg bliver nødt til at vide om det er sandt.

Jeg tager hårdt fat om hans pik og nosser, klemmer godt til, og kigger ham i øjnene. 

“Thomas, din far knepper dig også, ikke sandt”?

Han bliver lidt fjern i blikket, og der kommer en tåre frem, men han siger ikke noget.

Jeg tager endnu hårdere fat, og vrider hans pik og nosser hårdt rundt. Det må gøre utroligt ondt på ham.

“Okay, jeg skal nok forklare det”.

Jeg slipper taget en lille smule, men holder stadig godt fat.

Thomas fortæller, at han altid så længe han kan huske, har fået smæk. Men da han blev omkring 10 år, begyndte hans far at blive liderlig af det. I starten onanerede faren bare mens han så på. Men senere skulle han tage spermen i munden. Og naturligvis endte det med analsex. Både hans mor og storesøster vidste godt, hvad der foregik. Søsteren gav ham endda også smæk i hans bare numse, når hun havde lyst.

På en måde lærte han at elske ydmygelsen og smerten. Og sex med voksne mænd føltes naturligt for ham.

Jeg kysser hans øjne og mund. “Husk du er min nu, jeg vil passe på dig, og du skal ikke gøre andet end, hvad du har lyst til, og så naturligvis, hvad jeg forlanger af dig”. Det sidste siger jeg med et smil og et kys.

Så starter jeg en kildetur. Nu vil jeg have smilet frem igen, og høre hans dejlige latter.

Thomas sætter sig op på min mave, kigger mig i øjnene.

“Hvad så Mads, hvad er din hemmelighed”.

Shit, det kommer fuldstændig bag på mig. Men jeg kan ikke lyve for ham. Trænger også til at fortælle om mine oplevelser next door.

Så får han sgu sandheden om Hr. Jensen. Hele sandheden, også at jeg tænder på det.

Han vil tilmed se, om der er mærker på min røv. Det er der, siger han og griner.

Lige nu elsker jeg sgu den dreng. 

“Du har bare at ligge nøgen og klar i min seng, når jeg får fri på fredag”

“Naturligvis min egen, men må jeg ikke godt sove nu, vi skal i skole i morgen”

“Føj for en duksedreng, jeg elsker dig sgu”

I skolen næste dag vækker min nye frisure opsigt. Pigerne flokkes om mig, og vil vide hvor jeg er blevet klippet. De er ellevilde med min nye stil. Drengene i klassen kigger misundeligt på mig. Det her kan jeg godt lide, men hvad skal jeg sige?

“Det er bare en, jeg kender, der har en ven, der er modefrisør som manglede en smuk model”

Men det er ikke nok til dem, de vil have et navn.

Jeg kommer så til at sige “Michael”.

“Er det ham, der er kendt fra Youtube og tv” ? Nu vil de have flere svar……

Jeg har ingen ide om, hvem de taler om, men så kommer en telefon op i mit ansigt med et billede, og jeps, det er lige præcis den Michael. Jeg tænker mig ikke om, og kommer til at bekræfte det.

Nu er jeg nærmest en forgyldt rockstar. Tøser…….

Thomas sidder bare med et stort grin. Det skal han få betalt senere.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 7

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*