Min efterskolelærer – del 2

4.7
(17)

Næste morgen vågner jeg og hele min hånd er klistret til. Jeg var kommet i søvne! Det også klart jeg har ikke lavet andet end at drømme om Rasmus hele natten. Jeg vil så gerne se hvad der er under de shorts. Men det hele bliver nok lidt svært da Rasmus har kone og barn derhjemme, så hvad vil han dog med mig… alligevel kan jeg ikke få det blink ud af hovedet. Hvorfor gjorde han det og hvorfor rettede han sin bule imens? Det er fredag en dejlig kort dag, dagen start ud med engelsk, dansk og så idræt over middag hvor Rasmus er lærer. Idræt er faktisk det eneste fag jeg har ham i, da jeg har en anden lærer i matematik. Det blev endelig tid til idræt og jeg tager lidt mere tætsiddende og småt tøj på i dag. Jeg er nødt til at finde ud af om Rasmus har et godt øje til mig!

Jeg kommer ind i gymnastiksalen sammen med nogle af de andre fra holdet men Rasmus er ikke kommet endnu. Da vi er kommet i god tid, begynder vi at spille stikbold mens vi venter. Rasmus kommer ind i salen lige inden klokken slår 13 og timen skal starte, og jeg lægger mærke til at han lige står og beundrer mig en smule. Okay nu er det nu! Jeg skal se om jeg kan fange ham rigtigt.
Inde i salen er der spejle på væggene da danseholdet holder til her når de har linjefag, så jeg stiller mig med ryggen til Rasmus mens jeg stadig kan holde øje med ham i spejlet. Jeg spreder mine ben til siden og bukker mig lidt fremover som om jeg lige skal strække ud i kroppen. Jeg strutter lidt ekstra med røven og mine shorts sidder som malet på røven, de er måske også ved at være lidt for små. Jeg ser i spejlet at Rasmus kigger direkte på min røv slikker sig diskret om munden og bider sig i læben. Jeg kigger på hans bule som er vokset en smule og giver et lille spjæt, jeg kigger igen op på Rasmus og får øjenkontakt med ham jeg gengælder hans blink fra i går og vrikker lidt med røven. I et spjæt vågner Rasmus fra sin trance, rømmer sig og kalder alle hen for at føre protokol.
Han har placeret sin computer foran sig, sikkert med vilje for han har med sikkerhed rejsning. Vi går i gang med timen og i dag skal vi cirkeltræne, det er det jeg hader allermest. Det er så hårdt og det er ikke sjovt… det er sådan noget som min romie David elsker og jeg forstår ikke det fede ved det. Da timen lagger mod enden skal vi alle strække ud og får lov til at gå 10 minutter før, eller næsten alle. Rasmus nævner lige mit navn og spørg om jeg ikke lige kan blive. Da alle andre har forladt salen står jeg alene tilbage med Rasmus, ”du virker lidt fraværende i dag, er der noget galt?” spørg han. Jeg syntes ellers ikke at jeg har været anderledes i dag end jeg plejer at være, men mon ikke det bare var en undskyldning for at få lidt alene tid med mig. ”nææ” svare jeg ”jeg hader virkelig bare cirkeltræning. Jeg er mere til sjov gymnastik og ikke træning” siger jeg med et lille smil på læben. Min pik vokser og jeg ser Rasmus kigge hurtigt ned og tilbage på mine øjne igen. ”det godt at høre at det bare er det og bare rolig næste gang skal vi have lavet en fed forhindringsbane” siger han smilende ”for resten er du her i weekenden?” jeg svare hurtigt ja og smiler. ”fedt jeg har nemlig fredagsvagten og vi er jo ikke så mange denne weekend” Rasmus klapper mig på skulderen og går mod lærerværelset. ”vi ses senere” 

Senere på aften sidder jeg i sofaen i hyggesalen og kigger på mobilen, der sker ikke så meget. De eneste som er her i weekenden, er Jacob min romie og ca. 20 andre jeg ikke rigtig taler med. Rasmus kommer gående forbi og kommer hen og sætter sig ved siden af mig. Jeg har med vilje ikke skiftet tøj efter idræt, Rasmus skal have lov til at nyde synet så længe som muligt. ”er alt okay” spørger han nysgerrigt. ” jaja der er bare ikke rigtig nogen på skolen jeg snakker med udover Jacob, men han sidder bare ved sin computer” svare jeg. ”altså jeg går lige en runde på skolen og tjekker om alle har det godt så går jeg ned på lærerværelset bagefter. Hvis du har lyst, må du gerne komme derned og snakke” Rasmus giver mig et lille klem ved knæet og rejser sig og går videre. Jeg skynder mig op på værelset og tjekker om alt er i orden, jeg giver underlivet en hurtig skylder og hopper i det samme tøj igen og går ned på lærerværelset. Jeg banker på og går ind. Rasmus har ret den ene sofa op med sin dyne og pude da han skal sove her i nat. Han sidder i den selv og han siger jeg bare kan sætte mig i den anden. Vi snakker lidt løst og fast men så spørger han ind til det lidt frække. ”hvordan kan det være i drenge på værelset altid snakker om sex” og det ved jeg jo ikke det gør vi bare. ”jeg tror bare vi er nysgerrige og liderlige” griner jeg. ” det er også helt i orden at være det” griner Rasmus ”men jeg må indrømme at jeg får halvfed på hver gang jeg kommer og siger godnat til jer” jeg smiler og svare at han var ikke alene om at blive liderlig når vi snakkede om sex og at vi alle lå med stive pikke under dynerne. Rasmus trækker på smilebåndet og siger ”det kunne jeg godt forstille mig i havde. Spiller I den så også af sammen?” og det måtte jeg skuffe Rasmus og sige at det gjorde vi desværre ikke. ”hvad mener du med desværre” griner Rasmus. Jeg smiler lidt nervøst og tøver med at svare. Rasmus stiller hurtigt næste spørgsmål. ”hvor længe har du vidst at du er til dit eget køn” spørg han. ”det har jeg vidst hele livet’ fortæller jeg med et smil. Rasmus fortæller at han egentlig er heteroseksuel, men han blev da ret nysgerrig da han hørte at jeg havde suttet pik. Han spurgte hvornår jeg første gang suttede en pik. ”det du hørte i går aftes at jeg havde suttet to pikke og blevet kneppet var alt sammen her i ferien. Jeg havde mødtes med en som jeg kendte igennem Facebook og der suttede jeg min første pik og blev kneppet. Senere kom hans ven som vi så suttede sammen” ”det lyder satme frækt” udbrød Rasmus imens han lige rettede på sin bule. Jeg kunne se hans pik var godt stiv i de korte shorts, Rasmus lagde mærke til at jeg kiggede på den og han rettede sig lidt så pikhovedet kom til syne i kanten på hans shorts. Min pik blev stiv med det samme. ”kan du lide det du ser” spurgte Rasmus stille. Måtte jo indrømme at det så godt ud. Han trak benet på sine shorts tilbage så mere af pikken kom til syne. Der løb presperm ud af pikken og ned på låret. Jeg kom til at slikke mig om munden imens jeg stirrede på den lækre pik. ”du må gerne smage” kom det fra Rasmus. Jeg tøvede lidt men Rasmus skubbede underlivet lidt frem imens han lænede sig lidt mere tilbage så pikken kom mere til syne. Den var lækker og stor, 20 cm. Jeg tog mod til mig og bevægede mig over imellem hans ben og satte mig på gulvet. Jeg tog hovedet ned til pikken og slikkede først på den presperm som havde ramt låret. Hans pik gav et spjæt da min tunge ramte hans lår og pikken ramte men kind og der sad nu en klat presperm der hvor pikken havde markeret. Det smagte fantastisk og var klar til at smage resten. Jeg lod min tunge lege med hans pikhoved og tog den ind i munden. Jeg kiggede op på Rasmus med hans pik i munden, han lænede hoved tilbage og havde lukket sine øjne imens hans stønnede let. Fuck det var lækkert at sidde der på knæ med min lækre lærers pik i munden. Jeg suttede løs på det af pikken som var udenfor hans shorts, Rasmus tog sin hånd ned og aede mig i håret imens. ”jeg kommer snart” hviskede han. Jeg gjorde det bedste jeg kunne med min mund og suttede og slikkede løs på hans pik. Hans vejrtrækning ændrede sig og han var ved at komme, jeg holdt et stabilt tempo og kunne mærke den første stråle ramme mig bagerst i munden. Sprøjt efter sprøjt skød ind i munden på mig og jeg slugte det bedste jeg kunne. Jeg er ikke den største fan af at sluge pga. konsistensen men jeg tror jeg vil gøre alt for Rasmus. Jeg slikkede pikken ren og satte mig tilbage. ”wow det var fantastisk” sagde Rasmus ”den tunge du har er ren magi” jeg smilte stolt og sagde at jeg nød hvert et øjeblik. 

Det bankede på døren til lærerværelset og vi skyndte at sætte os som om ingenting var sket. En elev havde brug for hjælp og Rasmus måtte gå med. Jeg gik op på mit værelse og lagde mig i sengen, jeg hev min stadig stive pik frem og begyndte at spille den af og i samme øjeblik som jeg sprøjtede et af mine største sprøjt nogensinde kom Jacob ind på værelset. Han kiggede på mig med at blik som om han var imponeret. Jeg havde sprøjtet helt op og ramt mig selv i ansigtet ”hold da kæft du kan sprøjte” udbrød Jacob, jeg grinte og sagde jeg aldrig havde prøvet at sprøjte så meget. Jacob tog det ret chill og kastede et håndklæde over til mig ”værsgo, det har du nok brug for” grinte han og tog en mappe med papir fra sit skrivebord og forlod værelset igen. Jeg tørrede mig af og blundede hen.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 17

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*