Mit liv i hans hænder, 2. del: Modtagelsen

4.5
(13)

Jeg steg ud af bilen. Jeg følte det en smule underligt at stå der, uden noget tøj på overhovedet. Jeg gik op til hoveddøren. Bankede på af afventede. Jeg havde ikke rigtig nogen tidsfornemmelse. Jeg vidste at jeg var ankommet før kl 12, men ikke præcis hvad klokken var lige nu.

Jeg følte mig udsat. Stå der på en vildt fremmed adresse, uden at vide hvem der holdt øje med mig.

Endelig blev døren åbnet. En høj, bred mand iført læderbukser og tætsiddende hvid t-shirt stod nu foran mig. Det var lige ved at jeg bakkede ved synet, men der var han. Min Master. Præcis som jeg havde forestillet mig ham fra de billeder jeg havde set.

Han bad mig komme med ind. Han sagde til mig at nu var der ikke noget med at fortryde. Uanset hvad, var jeg hans. Han tog nu noget der lå på kommoden i entreen. Det viste sig at være en ret stor kæde. Den lagde han om halsen på mig, og låste den. “Du er min” sagde han. Han førte mig ind i hvad der viste sig at være hans spisestue. Han tog en stol ud, og satte sig ned. Jeg stod foran ham.

Nu vil jeg se ordentlig på dig, sagde han. Han startede med at klemme, og hive i mine brystvorter. Jeg stønnede let. Han blev ved. Han klemte helt vildt, indtil jeg begyndte at klynke, og gik lidt ned i knæ. Så slap han. Han gav mig et par lussinger. Ikke vildt hårde, men alligevel så jeg kunne mærke hans fingre bagefter.

Han tog fat om min pik. Spillede den lidt, og blottede mit pikhoved. Min pik er ikke vildt stor. Den er omkring 16 cm stiv, og markant mindre slap. Det at han spillede min pik, fik den til at blive stiv. Han vendte mig rundt. Han klemte mine baller og spredte dem. Han gav mine balder et par hårde slag. Jeg stønnede. Det fik ham til at slå lidt hårdere, hvorefter han vendte mig rundt igen. Han tog et fast greb om mine kugler. Han hev godt i dem, indtil jeg begyndte at bøje i knæene. Han klemte mine kugler, hvorefter han tog noget fra bordet bagved. Det viste sig at være en ballstretcher. Han åbnede den, satte den på mine kugler. Der kom lidt hud i klemme, hvilket han havde sin helt egen metode til at løse. Han drejede på ballstretcheren, så huden blev fri. Det nev dog noget så voldsomt. “Voila” sagde han “Nu begynder vi at stretche dine kugler”.

Han rejste sig op foran mig. Kiggede mig dybt i øjnene. Jeg blev en smule bange for hans blik. “Du er min” sagde han. Han pressede en tommelfinger ind i munden på mig. Jeg åbnede munden. Han kiggede mig i øjnene, hvorefter han sendte en ret stor spytklat i munden på mig. “Slug det” sagde han imens han kiggede mig intenst i øjnene. Jeg gjorde som han sagde.

Følg efter mig, sagde han og viste mig udenfor igen. Vi skulle over i hvad der viste sig at være hans værksted. Jeg kiggede rundt. Der var en del værktøj, en Range Rover, som virkede ny, og en masse andet opbevaring.

Jeg blev ledt videre i rummet ved siden af, som viste sig at være en slags herreværelse. Der var marmorgulve, en bar, chesterfield møbler og en masse andet fedt. Det var dog ikke her vi skulle være. Han viste mig videre gennem en dør. Jeg kiggede rundt. Hvide fliser på gulve og vægge. reoler langs væggene. En sling og en stol midt på gulvet. En briks ude i siden. Der var også en slags seng, men med tremmer nedenfor. Det gik op for mig at det var hans personlige sexrum.

Han gav mig nogle voldsomme metal manchetter på hænderne og satte dem fast i en kæde fra loftet. Mine fødder blev også sat fast med manchetter og kæder. Jeg havde ingen mulighed for at undslippe.

Jeg begyndte at frygte for hvad der skulle ske, men samtidig tændte det hele mig. Jeg så på én og samme tid både frem til det der skulle ske, men jeg frygtede det også. Jeg beundrede min Master.

Jeg kunne se at han fandt en paddle frem. Den havde længde som et rundboldbat, men helt fladt. Så vidt jeg kunne se var den lavet af læder, og havde nogle metal på den ene side. Han stillede sig bagved mig. Han begyndte langsomt men med fast og sikker hånd at spanke mig med hans paddle. Han startede let ud, faktisk så let så jeg synes det var til grin. Det kom jeg vist også til at give udtryk for, hvilket uden tvivl provokerede ham.

“Er det for let for dig?” – “Jamen så må vi da hellere gå grovere til værks”. Med det samme mærkede jeg hvordan han nu lagde kræfter i. Jeg blev liderlig fordi han nu slog ordentligt. Han blev ved og ved. Ret hurtigt var mine balder vildt ømme. Jeg begyndte at klynke, Han stoppede ikke. Jeg begyndte nu at vride mig. Jeg hørte hvordan han stønnede samtidig med at han slog hårdere og hårdere. Jeg bad ham stoppe, men intet skete.

Jeg vidst på ingen måde hvad jeg skulle gøre. Han fortsatte med at slå. Jeg frygtede at mine balder snart var slået til blods. Han fortsatte noget endnu. Jeg begyndte at vride mig imens jeg klynkede højlydt. Langt om længe stoppede han. Han tog et fast greb om min ene balde. Jeg nærmest skreg. Han klemte godt til. Jeg kunne mærke at han havde læder handsker på. Han hviskede mig i øret “Så kan du måske lade være med at være fræk overfor din Master!”. Han slap grebet i min balde. Jeg kunne mærke hvordan det dunkede i balderne.

Han gik igen over til siden, hvor han tog nogle klemmer med kæder i. Det viste sig at være til mine brystvorter. Han påsatte dem, og spændte dem godt til. Det gjorde lidt ondt til at starte med, men jeg vendede mig hurtigt til følelsen.

Han kiggede mig nu dybt i øjnene, samtidig tog han fat om mine kugler, og begyndte at klemme til. Først stønnede jeg og blev igen liderlig. “Kan du lide det?” spurgte han mig. Jeg nikkede imens jeg stønnede. Han kyssede mig. Det havde jeg ikke forventet. han stak sin tunge dybt ind i min mund. Jeg gengældte kysset. Imens vi kyssede klemte han hårdere og hårdere. Han slap grebet om mine kugler og stoppede med at kysse mig.

Jeg kunne ikke se det, men jeg fornemmede at han forlod rummet. Efter et par minutter kunne jeg høre at han talte med nogen. Sikkert i telefon. Jeg kunne svagt høre at han aftalte at en eller anden skulle kigge forbi.

Jeg kunne ikke lade være med at kigge grundig rundt i lokalet. Der var alt muligt, noget kunne jeg se hvad var, andet af det jeg kunne se kunne jeg ikke helt gennemskue hvad var. Jeg stod længe og afventede hvad det næste var det skulle ske.

Efter hvad der føltes som en evighed kom min Master tilbage. Han løsnede kæderne, men lod manchetterne sidde på mine hænder og fødder. Klemmerne på mine brystvorter lod han også blive. Han bad mig komme med ind ved siden af. Han fortalte mig at vi ville få besøg, og at jeg naturligvis skulle gøre præcis hvad de ønskede – uden at stille spørgsmål. Ellers ville han knuse mine kugler. Jeg sank en klump, og sagde pænt “javel”.

Han anviste mig hvor jeg skulle være, når der ikke var brug for mig. Der var en lille bakke agtig ting på gulvet med kanter. Her skulle jeg sidde når ikke de ønskede mig. Han viste mig også ude i garagen at der var et køleskab med sodavand, øl og andet. Så viste han mig også et stort bur. Der er din seng, sagde han og pegede.

Jeg havde mistet tidsfornemmelsen. Alt jeg kunne var at adlyde.

“På plads med dig” sagde han. Jeg antog at det betød jeg skulle sætte mig ind på min måtte. Jeg sad nu der og ventede, imens min Master gik rundt og ordnede ting jeg ikke helt kunne se.

Kan du lide min fortælling? Næste afsnit udgives på fredag…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 13

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

  1. virkelig dejlig novelle ville gerne behandles som du blev det, og straffes hvis jeg ikke er lydig., hvornår kommer næste afsnit som du skrev kom fredag.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*