Mit møde med en som elsker pis

3.5
(6)

Vi havde aftalt at skulle mødes via BoyFriend. Aftalen var at jeg skulle drikke en frygtelig masse væske, så han havde rigtig meget at drikke. Efter at have drukket en masse, satte jeg mig i bilen, og kørte ind til ham. Vi havde aftalt at vi skulle mødes på en parkeringsplads. Han ventede som aftalt på mig, og vi gik op i hans lejlighed. Vi fik lidt mere at drikke, og en enkelt øl. Da jeg ikke længere kunne holde mig, gik vi ud på badeværelset. Jeg trak bukserne ned. Han sad klar med åben mund, kun iført en hvid t-shirt.

Langsomt begynde jeg at pisse, ind i munden på ham, udover hovedet, og kroppen. efter et stykke tid, havde jeg ikke mere at give, og han suttede min pik, til jeg kom i hans mund. Vi gik herefter tilbage i stuen, og fik lidt mere at drikke, hvorefter jeg for anden gang pissede på ham. Afsluttende gav han mig et frækt blowjob.

Jeg tog hjem igen, men vi mødtes flere gange efterfølgende.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.5 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*