Mit første møde med min “Master”

4.7
(3)

Lad mig starte med at præsentere mig selv. Jeg hedder Steven. Jeg er 21 år or bor i Kastrup. Jeg er 177cm høj og vejer 68 kg. Min pik er 16 cm. Til daglig er jeg ansat som salgsassisten i et supermarked. uden for arbejdstiden drømmer jeg om at blive en eller andens “slave”. Det eneste problem er, at jeg mangler en til at “oplære” og “bestemme” over mig, altså en såkaldt “master”.

Jeg sad næsten hver aften på HomoSpot, og chattede efter den som person som skulle blive min master. En sen aften i marts var der gevinst. Jeg chattede med en mand på 44 år, som virkelig gjorde noget ved mig. Han lød som den person der skulle træne mig i at være en god og lydig slave. Vi skrev sammen i næsten to timer. Han forklarede mig at det hele skulle foregå efter hans hoved. Han bad mig komme til Køge station fredagen efter. Her ville han så hente mig, og tage mig med ud til hans hus. Han forbød mig samtidig at spille min pik af. Jeg skulle være så overtændt som muligt.

Endelig blev det fredag. Vi havde aftalt at jeg skulle være på Køge station kl. 15. Jeg var der små 10 minutter før, og ventede spændt. Han ankom lidt efter kl. 15 i sin røde bil. Han bad mig om at sætte mig ind. Han sagde ikke noget til mig mens vi kørte. Jeg var meget spændt på hvad der skulle ske. Hans tavshed gjorde ikke ligefrem køreturen kortere. Men endelig kom vi til hans hus som lå lidt udenfor byen. Vi kørte op af en lille allé, og der lå så et mellemstort hus, lidt isoleret fra omverdenen. Da jeg så huset kunne jeg ikke helt lade være med at tænke på, om det nu var klogt det jeg havde gang i.

Da han havde parkeret bilen, bad han mig gå ud. Han bad mig også om at tage alt mit tøj af, og så vente udenfor døren. Han selv gik ind. Der stod jeg så i noget der måske kunne være et kvarter. Jeg havde ikke helt styr på tiden. Endelig blev døren åbnet, og han bad mig komme ind. Jeg skulle stille mig midt i stuen, spredte ben og hænderne bag hovedet.

Han mærkede på min krop. Han tog sig god tid, og gik langsomt til værks. Han følte på mine lår, på min mave og på mit bryst. Han tog mig også på ballerne, og klemte mine boller lidt. Jeg kom til at stønne, for jeg var efterhånden ganske tændt. Det skulle jeg nok ikke have gjort. Med det samme fik jeg en lussing, og blev igen bedt om at stå stille. Jeg skulle ikke begynde at blive liderlig, før jeg havde fået lov til det.
Han tog igen fat i mine boller, og klemte dem mens han spredte mine baller og rørte ved mit hul. Nu begyndte min pike så småt at røre på sig, og jeg gav også nogle få grynt. Han bad mig nu om at bukke mig fremover. KLASK. Der kom det første slag på mine baller, et til og endnu et. Han slog ret hårdt faktisk. Jeg begyndte at klynke en lille smule, men han bad mig bare om at holde kæft og tage imod. Da mine baller var godt ømme, holdt han op.

Han fandt et blindfold, og gav mig det for øjnene. Nu førte han mig ind i et andet rum, som lå en smule afsides. Mine hænder blev bundet op til noget i loftet. Min pik og nosser blev bundet stramt op. Jeg kunne høre at han rodede med noget ovre ved et bord. Han satte klemmer på mine brystvorter, og begyndte igen at spanke mig på ballerne. Denne gang ikke med hånden, men med en slags pisk. Av for pokker. Det gjorde virkelig ondt. Jeg kunne ikke lade være med at vride mig af smerte, og klynke højlydt. Det nød han åbenbart.

Endelig holdt han op med pisken. Men i stedet tog han et godt og solidt greb om mine nosser, hvorefter han så småt begyndte at spille min pik. En blandet følelse af smerte og noget fantastisk behagelig steg op i mig. Han slap taget om mine boller, for at give dem det første lille slag. Det var faktisk ganske behageligt. Men som slagene tog til i både styrke og antal, var det ikke længere helt så behageligt som i starten. Men jeg var nu så tændt, at det faktisk var godt alligevel. Jeg var nu tæt på at komme, og ville bare så gerne skyde min ladning. Mn inden jeg kom så langt stoppede min nye master med at spille min pik.

Han bandt mig op, og bad mig bukke mined over en bænk. Han slog nogle hårde slag mod mine baller, hvorefter jeg kunne mærke hans pik mod mit hul. Hans pik var temmelig stor, noget større end hvad jeg ellers havde prøvet. Han lagde lige så stille pres på, hvorefter han begyndte at kneppe mig blødt. Ret hurtigt tog det til i styrke, og han gennemkneppede mig for at sige det rent ud. Mens han kneppede mig, tog han ved klemmerne på mine brystvorter – auch. Det gjorde ondt. De havde nu sidder der noget tid, og mine brystvorter var blevet lidt ømme. Han hev dem af i en hurtig, voldsom bevægelse som fik mig til at skrige. Det var ikke noget som min master syntes om. Jeg fik nogle hurtige slag over ballerne. Han trak sig ud af mig, og bad mig om at vende mig om og sidde på knæ foran ham. Han pressede resolut sin pik ind i min mund. Han mundkneppede mig hårdt, og pressede sin pik helt ned i halsen på mig. Det tog ham ikke lang tid om at komme. Han skød sin ladning langt ned i min hals. Hvorefter han bad mig slikke hans pik ren. Han instruerede mig med det samme i, at jeg ikke måtte komme endnu. Jeg skulle vente til senere på aftenen.

Efterfølgende tog han bindet fra mine øjne, og anviste mig badeværelses. Han havde lagt nogle lidt for stramme underbukser til mig. Efter bade tog jeg underbukserne på, og gik ud af badeværelset. Nu kunne jeg se huset ordentligt. Ganske nydeligt indrettet. Han stod ude i køkkenet, og var i færd med at lave lidt mad til os. Han snakkede til mig somom intet var hændt. Tankerne bragede rundt inde i mit hoved. Han bad mig sætte mig ned ved bordet, da han gerne ville snakke lidt med mig omkring ham selv, og hvad han forventede af mig. Han bad mig blive hos ham helt til søndag. Jeg sagde tøvende ja til tilbuddet. Jeg var stadig liderlig som ind i h……. Jeg tænkte kun på hvad der mon skulle ske om aftenen. Vi snakkede om alt muligt inden og under aftensmaden. Han havde tilmed åbnet en flaske rødvin. Jeg havde en smule svært ved at forstå min rolle som slave i dette billede, men måske det kom senere tænkte jeg.

Fortsættelse følger…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 3

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*