Mit perverse svin

3.9
(7)

Det var en ganske almindelig onsdag aften. Jeg sad på Grindr og tjekkede de sædvanlige ansigter ud. Ikke det store nye i det. Jeg bor lidt ude på landet, så det er ofte de samme mennesker jeg ser på appen. I dag var der dog en som skrev til mig. Han så lidt ældre ud, måske 50 år – måske 60 år. Han skrev til mig at jeg var velkommen til at bruge ham som jeg ønskede. Jeg blev en smule nysgerrig på dette. Derfor skrev jeg til ham at han ville være velkommen til at kigge forbi, drikke mit pis og sluge mit sperm. Jeg forventede egentlig ikke et reelt svar. Jeg tænkte at han sikkert bare var en eller andet gut som sad med pikken i hånden og havde brug for lidt fræk chat.

Kort tid efter jeg havde trykket send, kom der svar fra ham. Han skrev til mig at han var klar tili at kigge forbi, og at han bare skulle bruge min adresse. Jeg blev en smule nysgerrig, så jeg spurgte ham om han havde nogle grænser. Det havde han ikke, skrev han – jeg kunne bruge ham præcis som jeg lystede – ingen begrænsninger!

Hans svar tændte mig. Jeg sendte ham min adresse og skrev at jeg ville bruge ham som jeg ønskede. I aften ville jeg have ham til at drikke mit pis og give mig et lækkert blowjob. Måske mere hvis jeg lystede. Hvis han gjorde det ordentligt, ville jeg sikkert bruge ham til mere.

Det virkede stadig lidt mystisk. Jeg vidste endnu ikke helt om han ville komme, eller om han som nævnt tidligere, bare var et liderligt dyr som rykkede i banditten, og havde brug for lidt fræk chat.

Jeg gjorde ikke noget nævneværdigt ud af at han skulle komme. Jeg havde godt nok været i bad tidligere på dagen, men havde været aktiv i mellemtiden. Ideen med at have en til at stå til tjeneste, uden grænser, tændte mig. Jeg blev sgu høj af det. Jeg hentede en øl i køleskabet, så jeg kunne pisse rigtig godt når han kom. Måske han også skulle rimme min røv. Tankerne flød, og jeg blev mere og mere tændt.

Efter ikke så forfærdelig lang tid, vel efter omkring 45 min bankede det på døren. Jeg rejste mig og åbnede. Der stod en ikke specielt høj mand, jeg vil tro 170 cm. Jeg selv er 195, bredskuldret håndværker, så han var mildt sagt ikke noget at regne. Jeg bad ham følge med mig ind.

Jeg satte mig i sofaen, og bad ham smide tøjet og sætte sig på gulvet foran mig. Han gjorde som jag bad ham om. Hans tøjstil var lidt oldfashioned. Jeg tror ikke han gik op i det på nogen måde. Han havde kun hår på hovedet. Man kunne se at han nok havde levet et hårdt liv. Han var lidt rynket, men ellers fin. På ingen måde overvægtig, men heller ikke muskuløs. Hans pik var slap, og ret lille.

Jeg bad ham vente på at jeg skulle pisse. Jeg tog en slurk af min øl, alt imens tv´et kørte. Da jeg skulle pisse tilstrækkelig, rejste jeg mig, knappede mine jeans op, trak dem og mine underbukser ned. Han sad allerede med åben mund. Jeg sagde til ham at han ikke skulle spilde en dråbe. Han nikkede.

Der gik ganske kort tid, så begyndte jeg at pisse. Han havde lukket sin mund om det yderste af min pik, på den måde fik han det hele, uden at spilde. Han virkede til at være meget rutineret i det. Det lykkedes ham indtil videre at drikke det hele. Jeg morede mig dog lidt med at presse mig selv til det yderste, så jeg pissede voldsommere. Det lykkedes ham fandme at drikke det hele. Jeg skulle pisse meget. Det var noget siden jeg sidste havde ladet vandet, så det var nok heller ikke helt mild i smagen. Efter lidt tid var jeg færdig. En dejlig følelse at få pisset. Svinet sagde fandme pænt tak bagefter. Virkelig en pervers gut.

Jeg bad ham tage mine bukser og underbukser af, og folde det pænt i sofaen ved siden af. Han adlød med det samme. Jeg var nærmest færdig med min øl, så jeg bad ham gå ud i køkkenet og hente en ny til mig.

Igen adlød han promte, og hentede øllen til mig. Han satte den på bordet foran mig. Han satte sig igen på gulvet foran mig. 

Tag min pik i munden, kommanderede jeg. Han tog min slappe pik i munden. Det er ret tyk, selv i slap tilstand. Jeg har tidligere målt den til at være 14 cm i slap længde, og tykkelsen er næsten som en ølflaske. Den er, når jeg selv skal sige det, ret imponerende – også en som flere fyre jeg har været sammen med har været godt bange for.

Han tager pænt min pik i munden. Han slikker og sutter faktisk rigtig godt. Jeg åbner øllen og tager en slurk, alt imens min pik vokser. Jeg sætter mine fødder op på bordet. Et ben på hver side af hans hoved. Jeg flytter mig lidt frem, så der er bedre plads til at han kan behage mig. Jeg beder ham slikke mine boller.

Jeg mærker nu hans varme, våde tunge på mine kugler. De må være godt svedige. Men han sutter bare løs uden at kommentere. Jeg læner mig lidt tilbage, og nyder det samtidig med at jeg ser lidt tv.

Længere ned, kommanderer jeg – gør dig nyttig! Med det samme rykker tungen ned til mellemkødet. Han slikker løs jeg mærker ham nu ved min røv. Jeg løfter mig endnu mere, så han har fri adgang til mit hul. Hans ret våde tunge sutter i lange strøg. En dejlig måde at blive opvartet på. Min pik er halvstiv, og trænger snart til lidt opmærksomhed. Jeg vil ikke selv spille den af. Ikke når jeg har en slave siddende lige foran mig.

Han har ikke meget hår på hovedet, men jeg rykker i den jeg kan, og hiver ham op til min pik. Tøm den så, siger jeg. Han tager straks pikken i munden og sutter. Den vokser nu ganske godt. Jeg tager fat om baghovedet på ham, og presser den godt i bund. Mine 24 stive så tyk som en ølflaske, bliver presset i mund. Jeg kan fornemme at han kæmper. Det virker som om han skal kaste op. Jeg gør ham det dog klart at det skal han på ingen måde prøve på. Hans skal bare sutte og sluge alt.

Det lykkes ham at få styr på at sutte min pik. Jeg tvinger ham i skiftende langsomme, og hurtige bevægelser ned over min pik. Helt i bund hver gang. Alt imens hans tunge og spyt kombineret med varmen gør mig liderlig. Hele dette setup. Det at hans adlyder mit mindste vink, uden at stille spørgsmål, gør mig så intens, at jeg kan mærke det snart sker.

Det varer ikke længe før jeg sprøjter min ladning ned i hans hals. Han hoster lidt i det, men det lykkes ham at sluge det hele. Jeg spermer en del, det har jeg altid haft ry for, men åbenbart kan han tage det hele.

Da jeg er færdig og han trækker sig ud, sidder han og halser lidt efter vejret. Som om han har været ude at løbe og fået pulsen op. Jeg griner og tager endnu en slurk øl.

Jeg kan mærke at jeg snart skal tisse igen. Jeg siger til ham at der snart kommer noget at skylle efter med. Han nikker og åbner pænt munden. Jeg rejser mig op, lader vandet løbe. Det er altid rart efter et godt blowjob.

Jeg pisser ikke så meget denne gang, så det er hurtigt overstået. Jeg beder ham om at gå – og vente med at tage tøj på til han er udenfor huset. Nu vil jeg have lidt fred. ”Ja tak” svarer han pænt. Han tager sit tøj og går.

Jeg sidder tilbage med en dejlig fornemmelse i kroppen. Jeg er stadig liderlig ovenpå dette, så mon ikke min pik snart er stiv igen. Jeg sad i sofaen bagefter og tænkte på hvordan jeg kunne bruge ham. Jeg er til mange ting, dog ikke lort. Jeg tænkte dog at man kunne bruge ham som menneskeligt toiletpapir engang. Måske invitere andre trængende pikke, eller andet spændende.

En lille halv time efter kom der en besked fra ham. Han takkede fordi jeg ville bruge ham, og skrev at han håbede jeg ville skrive til ham igen. Han gav mig endog sit telefonnr så jeg kunne skrive direkte.


Læs næste del…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmer: 7

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Mit perverse svin - 2. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*