Mit perverse svin – 2. del

3
(4)

Læs forrige del…


Der var nu gået et par dage, siden jeg blev serviceret. Jeg havde i tankerne planlagt en opgave til ham. Det krævede at jeg ikke lige tog et bad om morgenen, men bare gik på arbejde. Jeg er tømrer, så det gør ikke så meget hvis jeg ikke lige har været i bad inden arbejdet.

Måske du allerede har læst første episode af denne historie om en pervers gut som ingen grænser har, og vil gøre alt for mig. Har du ikke læst den, kan du gøre det her.

Min plan var at prøve ham af, at presse ham på forskellig vis, så jeg kunne se om han virkelig ikke havde nogle grænser. Havde han det, kunne jeg straffe ham for det, ellers ville jeg bare få nogle fede oplevelser ud af det.

Jeg ville lade ham servicere mig, hvor jeg ikke havde taget bad i mere end et døgn, og bruge ham til dels at drikke mit pis, men også at slikke min røv efter et godt toiletbesøg. Noget som for de fleste, inklusiv mig selv, ikke lige var noget som man gjorde frivilligt.

Jeg skrev til ham at han skulle komme forbi mig, i morgen, efter arbejde. Han skulle møde op, tage tøjet af, inden han gik ind. Han ville herefter få videre instruktion.

Næste dag, efter en hård arbejdsdag, kom jeg hjem. Normalt ville jeg tage et velfortjent bad, men ikke i dag. I stedet ventede jeg lidt, til ikke så lang tid før vi havde aftalt at han skulle komme. Jeg gik på toilettet, lagde en ordentlig arm, undlod at tørre mig ret meget. Bare lige det værste.

Kort efter kom han ind ad døren. Han stod i entreen, uden tøj på. Præcis som vi aftalte. Jeg bad ham følge med. Jeg gik ind i soveværelset, tog mine bukser af, og lagde mig på alle fire på sengen, med røven i vejret.

Slik min røv helt ren! Kort efter kunne jeg fornemme ham bagved mig. Jeg mærkede hans tunge begynde at slikke min røv. Ikke noget med at tøve – nej, tungen kom promte. Det var en dejlig følelse at få slikket sin røv. Jeg nyder det ofte, men der er min røv ikke helt så beskidt, så en lidt anderledes men fræk oplevelse. 

Jeg spørger om min røv er helt ren – han svarer ja tak, den er helt ren. Godt. Læg dig på ryggen på gulvet så din tunge kan komme langt op i min røv, og rense den godt. Som jeg forventede, gjorde han præcis hvad jeg ønskede. Han lagde sig på ryggen. Jeg kiggede lidt på ham. Grinte inde i mig selv, og satte mig så ned så mit hul var lige ved hans næste og mund. 

Slik så – og jeg vil mærke at den tunge renser langt op i mit hul!

Pligtopfyldende adlyder han. Hans tunge bliver presset godt op i mit hul, og jeg mærker hvordan han slikker og slikker. Jeg kommer til at kigge på hans lille pik. Jeg griner, og siger ”Hold kæft, din tissemand er jo ikke større end en babys – kan den overhovedet blive stiv?” Jeg mærker at tungen kommer ud af mit hul, han trækker vejret så godt han kan, og siger høfligt ”Ja tak, min baby-tissemand kan godt blive stiv”. Bevis det, siger jeg til ham.

Det får ham til at spille sin tissemand, og den bliver faktisk stiv. Jeg vil tro den er et par centimeter eller tre. Min egen pik er tykkere end hans tissemand er lang. Den er vel, når jeg kigger godt efter, 1 cm i tykkelsen og 2-3 cm i længden. Jeg griner og siger ”Hold kæft hvor er den lille – jeg har sgu aldrig set så lille en tissemand. Det svarer han fandme på, ”Nej, det jeg har jeg heller ikke selv”.

Jeg griner alt imens jeg presser min røv godt ned over hans hoved. Jeg løfter røven efter lidt tid, kan mærke og høre at han hiver lidt efter vejret, alt imens hans tunge igen finder vej til mit hul.

Efter lidt tid begynder til at kede mig, og beder ham slikke mine kugler og rundt om dem. Det gør han, langsomme, våde slik mærker jeg rundt om mine kugler. Han rammer næsten min pik, men siger til ham at han ikke må røre min pik endnu – den skal han gøre sig fortjent til.

Han slikker på liver, løs. Jeg kan ikke lade være med at mærke på hans tissemand, jo, den er godt nok stiv. Jeg giver den nogle smølfespark, og griner igen. Han tager fat om hans kugler og mærker dem. De er ikke så store, små og runde – de virker til at hænge godt. 

Da jeg mener at han har slikket nok omkring mine kugler, beder jeg ham ligge sig op i sengen med hovedet udover sengekanten. Jeg hiver forhuden tilbage på min pik, og kan lugte at den lugter rigtig godt af svedig pik.

Jeg fører min pik hen til hans åbne mund, og presser godt til. Han nærmest synker min pik, så det er ret nemt at få den helt i bund. Jeg begynder nu at mundkneppe ham med min endnu ikke stive pik. Han giver den godt med spyt, så den glider let og uforstyrret ind i hans mund, og ned i hans hals. Jeg sætter tempoet op, jeg er godt liderlig.

Jeg kan fornemme at han kæmper det bedste han har lært med at tage min nu helt stive pik. Jeg trækker den næsten helt ud, men beder ham om at massere mit pikhoved med hans tunge. Det gør han, og jeg er ikke i tvivl om at han har prøvet det før. Jeg mærker hans varme tunge som pirrer godt omkring mit pikhoved. Efter lidt tid på den måde, presser jeg pikken i bund, alt imens jeg tager fat om hans hals og klemmer godt til. 

Han begynder at lave nogle bræklyde, jeg holder ham lidt endnu på denne måde, men jeg husker ham på at hvad end der kommer ud skal sluges! Da jeg fornemmer at nu er det lige før, trækker jeg mig ud. Han hiver efter vejret, alt imens hans savl hænger fra min pik, over hans ansigt til hans mund. 

Kort tid efter presser jeg igen min pik i bund. Jeg kan mærke at jeg er ved at komme, så tager igen fat om hans hals, klemmer og skyder min ladning i et godt brøl. Han laver nogle gulpe-lyde, alt imens han forsøger at sluge alt mit sperm. Det lykkes ham stort set. Der hænger lidt rundt om hans mund. Jeg bruger min pik til at skubbe det ned i munden på ham. 

Jeg beder ham sætte sig op, på gulvet i entreen og vente på mig der. Jeg vil lige have et bad, så jeg kan holde mig selv ud. Derfor går jeg ud i badet, og vasker mig godt og grundigt med sæbe. Dejligt, efter langt over et døgn uden bad at blive vasket godt af.

Jeg skal egentlig pisse, men venter med det til jeg er ude af badet. Jeg går ud i entreen, og siger at jeg har noget til ham. Han er godt klar over hvad som venter ham. Han åbner pænt munden, og jeg lægger min nu igen slappe pik ind på hans tunge. Det varer ikke længe før end jeg lader de gyldne dråber flyde, og kan drikker ligesom sidst, uden at spilde en eneste dråbe.

Da han er færdig med at drikke al mit pis, siger jeg til ham at jeg ikke har brug for ham mere i dag, men at jeg, hvis jeg føler for det, vil sende ham en oversigt over ting han skal skaffe.

Han siger pænt tak, og går udenfor, for at tage tøj på og køre hjem.


Gå til næste afsnit…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3 / 5. Stemmer: 4

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mit perverse svin - GaySite.dk
  2. Mit perverse svin - 3. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*