Nico’s matematik (Afsnit 7)

4.9
(9)

Jeg tog bare en hurtig skyller og gik tilbage på værelset. Nico lå i sengen. Han havde taget de lyseblå briefs på igen. Han kiggede på mig og smilede. ’Vi starter jo forfra…’, sagde han så. Jeg grinede og gik nøgen, som jeg var hen til ham. Jeg satte mig overskrævs på ham og bøjede mig ned og kyssede ham. Helt bevidst lod jeg min røv køre mod hans bule i underbukserne. Den voksede hurtigt og blev stiv, kunne jeg mærke. Vi stoppede kysset og smilede til hinanden.

Jeg flyttede mit hoved hen til hans ene brystvorte og suttede roligt på den. Den var allerede lidt stiv, men den blev hurtigt nærmest sitrende. Jeg rørte forsigtigt og kælende hans anden brystvorte. Nico startede med at stønne svagt. Min røv kælede stadig roligt for hans bankende bule. Nico tappede mig kærligt på min ene balle for at vække min opmærksomhed. ’Vend dig om’, sagde han stille. Jeg vendte mig roligt om, så min røv vendte mod Nicos ansigt, og jeg kiggede ned på den stive bule i de lyseblå briefs. Min egen pik bankede derudaf, som den stort set havde gjort lige siden, jeg kom tilbage fra badet.

Jeg bøjede mig og lod min tunge glide ind under kanten af underbukserne. Jeg kunne lige ramme tippen af Nicos stive pik. Det gippede lidt i ham. I det næste mærkede jeg Nico sætte sin tunge mod mit hul. Han slikkede formidabelt. Jeg rettede min ryg op, så jeg kun skulle koncentrere mig om at nyde det. Jeg nærmest sad med min røv oven på hovedet af Nico. Han slikkede i, på og rundt om mit hul. Ind imellem lod han tungen køre ind i mig. Det var fantastisk. Efter lidt tid kiggede jeg ned mod Nicos bule. En lille plet præsperm var kommet til syne. Jeg bøjede mig ned og løftede kanten af underbukserne væk og slap hans pik ud. Jeg startede med at slikke præspermen væk – fuck, hvor jeg nød netop det. Så tog jeg hans pik i munden og suttede løs. Nico fortsatte med at slikke mit hul. Jeg var virkelig tændt, og min sutten intensiveredes, mens Nico kort stoppede med at slikke. Han flyttede sin hånd, og snart kunne jeg mærke, at han satte en finger mod mit hul og pressede den let ind i mig. Det tændte mig helt vildt, og jeg tog hans pik længere ind i min mund og suttede videre. Det fortsatte lidt, inden Nico tog fingeren ud, og hans pik forsvandt fra min mund.

Jeg vendte mig om igen. Vi smilede og pustede, inden vi kyssede igen. ’Kom, vend dig om som før’, sagde Nico og rørte på sig. Jeg flyttede mig, så jeg kom hen på alle fire med min røv strittende. Nico rejste sig og trak sine briefs af. Jeg så, at hans pik pulsede. ’Tror du ikke, vi skal bruge et kondom?’, spurgte han så tøvende. ’Du har jo sprøjtet i mig, så det er vel lige meget nu…’, både sagde og tænkte jeg. ’Tjaaa, om ikke andet så for at prøve det’, blev Nico ved. Hvis han gerne ville det så fint med mig. Jeg flyttede mig og gik hurtigt hen til min taske og fandt kondom og glidecreme.

Jeg satte mig på sengen. Nico stod op, og hans fine glatte pik strittede ud i luften. Jeg åbnede pakken med kondomet og kyssede hans pik. Så rullede jeg forsigtigt kondomet ned over pikken. Det sitrede i Nico, da han fik det på. I stedet for at rykke mig tilbage rejste jeg mig op. Jeg tog en klat glidecreme og smurte på Nicos pik. Så gik jeg ind foran ham og vendte mig om, så jeg hvilede lidt op af sengen. Jeg bøjede mig lidt ind over sengen og spredte mine ben.

Nico flyttede på sig og rettede sig lidt op – han var jo lige lidt mindre end mig. Så kom han helt tæt på, og jeg kunne mærke hans pik mod mit hul. Han pressede til, og denne gang slappede jeg af fra starten. Hans pik gled stille og roligt ind i mig. Nico pustede, og jeg stønnede i nydelse. Han holdt den inde i mig lidt. Så begyndte han at trække den lidt tilbage og så igen ind i mig. Det føltes vidunderligt. ’Århh, fuck, det her…’, stønnede Nico. Han greb mig om hofterne og øgede tempoet lidt. Det gjorde lidt mere ondt, men jeg overgav mig til nydelsen. Nico var virkelig oppe i et hurtigt tempo. ’Arghh, jeg kommer, tror jeg…’, stønnede han. ’Rolig rolig…’, prøvede jeg at sige til ham. Han sagtnede farten og kom tilsyneladende ikke.

Nico stoppede sine bevægelser, og hans pik gled ud af mig. Jeg vendte mig om. Hans stive pik bankede derudaf. Der var ikke noget at se i kondomet, så han måtte have reddet den. ’Du knepper godt’, stønnede jeg. ’Det er for vildt’, pustede Nico.

’Læg dig ned her’, sagde jeg og klappede roligt på sengen. Nico lagde sig ned på ryggen. Hans stive pik lagde sig op af hans mave. Jeg tog fat i den og hev kondomet af. ’Kom bare i mig hvis du ikke når at tage den ud – jeg vil sgu have din glatte pik i mig’, sagde jeg liderligt. Jeg var totalt oppe at køre. Jeg greb en klat glidecreme og smurte lidt på mit hul og Nicos pik. Så satte jeg mig overskrævs på ham igen. Jeg tog min hånd rundt om mig selv og førte hans pik mod mit hul. Nico pressede lidt, og jeg gjorde modstand den anden vej, og igen gled han ind i mig.

Følelsen var ekstrem, da han nåede længere op i mig. Min pik bankede stiv ud foran mig og op af Nicos bryst. Den var helt våd på tippen af præsperm. Jeg kunne mærke, hvordan spændinger løb igennem min krop. Af den grund strammede mit hul sig også om Nicos pik. ’Århh, fuck, shit det føles godt’, stønnede han, mens han vred sig lidt. Han havde det der lidt febrilske udtryk, og jeg havde på fornemmelsen, at der ikke var langt igen. Jeg måtte udnytte og nyde det til fulde.

Jeg bevægede langsomt mit underliv op og ned, så hans pik gled frem og tilbage i mig. Så øgede jeg tempoet og virkelig red  hans pik. Jeg gled ned over den og lænede mig bagud. Jeg følte, at jeg havde givet mig totalt hen. Nico tog min pik og rev lidt i den. ’Arghhh, shit shit’, stønnede jeg, da jeg følte, jeg skulle komme. Han slap den, og den store spænding i kroppen forsvandt.

Jeg flyttede lidt på mig og trak først det ene knæ op. Nico stødte et par gange i mig og stønnede hårdt, inden jeg trak det andet knæ op også. Jeg sad nærmest på hug på Nicos pik. Jeg løftede mit underliv lidt op, og så gav Nico den gas. I et hurtigt tempo trykkede han sin pik op, ind og frem og tilbage i mig. Jeg tog mine arme op over hovedet i ren nydelse. Jeg kiggede ned og så min stive pik danse ud for Nicos bryst. Den dryppede præsperm i massevis. Jeg følte, jeg skulle skyde.

Det var den totale nydelse. Nico stønnede og pustede, men han gav også lige antydningen af et smil. Han greb min pik og hev i den et par gange. Så slap han den igen, mens han fortsatte sit hårde knepperi i mig. Da var det sket. Jeg spændte som aldrig før i min krop. Det var næsten et brøl, der kom ud af mig, da jeg igen uden at røre min pik skød mit første skud ud. Det kom med stor kraft og ramte Nicos hals. Jeg kunne mærke, hvordan spændingen i min krop virkelig strammede i mit hul og om Nicos pik. Nico nærmest stivnede og gav to hurtige stød til. Så fløj kropsspændingen igennem ham. ’Fuck fuck fuck… Århh’, stønnede han. Jeg kunne mærke, han skød sin sperm af inde i mig. Endnu et sprøjt fløj ud af mig og landede på Nicos bryst. ’Fortsæt… Knep mig mere…’, stønnede jeg. Nico fik et forundret udtryk men fortsatte så sine bevægelser i mig. Han spændte igen og fortsatte tilsyneladende med at tømme sin ladning i mig. ’Ahhhr…’, pustede han. Det var fucking frækt. Jeg greb min pik og kørte den lidt af. Igen kom en spænding igennem mig, og to små sprøjt fløj ud af min våde pik.

Så aftog spændingerne, og Nico stoppede sit knepperi. Jeg løftede langsomt mit underliv op, og hans pik gled ud af mig. Jeg bøjede mig ned over ham, og vi kyssede. Jeg slappede helt af, og der kunne jeg mærke Nicos sperm løb ud af mig. ’Åh fuck, dit sperm løber ud’, pustede jeg helt træt. Det løb ud på Nicos mave. ’Jeg kan mærke det… – det er jo ligesom min egen skyld..’, sagde han. Vi grinede.

Vi lå sådan lidt, inden vi tog os sammen og rejste os op. Vi fik tørret det værste sperm op. Nu stod den vist på bad, rent sengetøj og oprydning.

Vi fik klaret diverse ting. Klokken var blevet to, og vi blev enige om, at jeg skulle gå nu, inden vi risikerede at blive fanget i noget. Det var mærkeligt at sige farvel. Det havde været helt uforglemmeligt. Vi krammede og kyssede lang tid, inden jeg gav Nicos bule et lille klem. Vi grinede. ’Men vi ses vel tirsdag…’, sagde jeg så og tog i døren. ’Det gør vi!’, svarede Nico begejstret.

………………..

Nu er der gået nogle uger siden den fantastiske weekend. Vi laver stadig matematik. Desværre har vi ikke haft mulighed for at være sammen alene indtil nu. Vi har kælet lidt, og et par enkelte gange har vi suttet hinanden men ikke noget knepperi. Jeg går og venter på, at Nico tør blive kneppet – og ellers tager jeg gerne en tur til. Men i går da vi pakkede sammen efter matematik, sagde Nico noget spændende. ’Jeg har også lavet andre lektier…’, havde han svagt smilende. I næste weekend er vores forældre igen på overnatning sammen. Jeg er ved at boble over af spænding om, hvad der kommer til at ske….

…………. (SLUT) / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

  1. Virkelig velskrevet. Nyder læsningen og min pik bliver stiv. Får sådan lyst til at kneppe – både at få pik og gi’ pik. Det er så genkendeligt med at pikken sprøjter af sig selv når man får pik. Tusind tak for en god fortælling, der jo godt kunne fortsætte… 😉

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*