Tømrermester straffer kunde der ønskede tilbud på ombygning der blev til noget helt andet

4.8
(4)

Jeg er tømrer og var en fredag bestilt til at komme hjem til Henrik der er en ny kunde, der ønskede en pris på ombygning til et kontor i huset.

Vi havde aftalt jeg fredag skulle komme og give et tilbud på ombygningen. Jeg kom kl. 8.30 og da jeg ringede på var der ingen der svarede. Jeg ringede flere gange på uden der blev åbnet og jeg var efterhånden lidt sur, over at være kørt forgæves. 

Jeg tog så fat i dørhåndtaget og døren gik op, og en mand kom næsten nøgen ud fra badeværelset og undskylder at dørklokken ikke virkede og at tiden var rendt fra ham mens han var i bad. Han undskylder han ikke er klar til at tage i mod mig, og sagde at der er kaffe på kanden og at der er indkøbt friske rundstykker, så jeg kan bare tage for mig af retterne, mens han bliver færdig med badet, og tilbyder at betale mig for ventetiden.

Vi gik ud i køkkenet hvor jeg fik en kop kaffe og Henrik sagde, at jeg kan tage lige hvad jeg ønsker, og dette leder ikke mine tanker hen på et rundstykke med ost, nej det var helt andre tanker jeg fik ved at se den næsten nøgen mand.

Efter lidt tid kom han ud af badet, og jeg var ved at få kaffen galt i halsen for han var kun i t-shirts og shorts, og han satte sig ned og tog en kop kaffe, og fortalte at han havde købt gården på en tvangsauktion, og at størsteparten af de ting som er på gården, fulgte med i købet, og at han gerne vil have bygget lidt om, og især var der flere rum der trænger til en total renovering.

Efter at have indtaget næste kop kaffe, er min pik faldet meget til ro, og jeg spørger om ikke vi skal gå en tur rundt og se på, hvad forbedringer det er han ønsker. 

Vi gik så ud af huset og Henrik fortæller døren til kælderen altid er låst nedefra kældersiden, og det vil han gerne have lavet, så man kan komme i kælderen inde fra huset.

Henrik tændte lyset på trappen, og vi gik op til trappen til stueetagen, hvor jeg fortalte det var mindre problem med døren som ikke koster så meget, og da vi gik op af trappen så jeg pikken bulede på Henriks shorts da han fortalte at det næste rum nærmest lignede et torturkammer som han gerne ville have bygget om til kontor.

Henrik åbner døren til et rum der er mørkt med få lamper og med et slidt tæppe på gulvet. I det ene hjørne stod en bænk med kroge og remme, ved siden af var der et stort X på gulvet og med remme til fastspænding af arme og ben. I det andet hjørne stod der en buk med ben som kan stilles i højden og med remme omkring benene, og i gulvet og loftet er der sat nogle kroge fast med forskellig afstand , og ned fra krogene hænger der reb med lædermanchetter. 

Jeg fik fornemmelse af at han holdt mig lidt for grin, for havde han planlagt at jeg skulle møde ham næsten nøgen, og hvis han ønskede at lave dette kammer om til et kontor, så ville han vel have fjernet alt det løse sexlegetøj, inden jeg kom, og hvem ville ellers forlade huset med alle de ting?

Jeg var nu blevet pirret og efterhånden en del ophidset og da vi gik videre ind i soveværelset stod der en stor seng, som han kikkede på og sagde, gad vide hvordan det er at blive lagt spændt fast på den af en håndværker, og han tog så lædermanchetter om ankler og håndled og lagde sig ned på sengen og holdt armene ned til hovedenden af sengen og fødderne ned til fodenden af sengen, og siger er det mon sådan her jeg skal ligge.

Dette var for meget, jeg greb straks fat i hans håndled og ankler og lænkede manchetterne fast i hver sin ende af sengen, så han lå på maven med røven hævet, og hans arme og ben var spændt ud til hjørnerne af sengen.

– Du ligger nok og hygger dig sagde jeg da jeg satte mig på sengekanten ved siden af ham, og jeg kunne se hvordan hans krop havde en sitren i luften – der viste han allerede var klar over , at vi nok skulle hygge os lidt sammen og have en snak om renoveringen af huset og hans måde at spille op overfor mig som håndværker.

Jeg tog en pisk som jeg lod smælde flere gange på hans røv og ryggen, og så løftede jeg hans mave lidt op og satte en ring omkring hans pik med en tung vægtklods som jeg lod dingle fra hans pik så den hang hårdt ved siden af hans seng, og i brystet satte jeg klemmerne godt fast han havde lagt frem.

Jeg sagde nu vil jeg tage en kop kaffe mere i køkkenet og regne lidt på en pris, og så måtte han hygge sig og vente i spænding på jeg vendte tilbage så vi kunne snakke om moderniseringen af kontoret og en pris for mit arbejde.

Jeg lod ham ligge et par timer før jeg igen gik ind til ham i soveværelset, hvor hans bagdel og brystvorter var blevet røde og varme og hans pik og nosser var ved at miste blodet ved den vægt jeg havde hængt i dem, da jeg sagde til ham. Vil du sige lige nøjagtigt hvad jeg fortæller du skal sige, når jeg har løsnet dig fra din seng, eller skal du ligge og tænke over dit liv.

Nej Nej skreg han, jeg skal nok sige hvad du beder mig om.
Jeg løsnede ham og sagde hvad han skulle sige og mens han stod helt nøgen midt i soveværelset sagde han at jeg kunne bruge ham som det passer mig lige så længe som jeg har lyst, og at jeg måtte gøre alt med som jeg havde lyst til.

Jeg tog et reb og bandt hans hænder sammen på ryggen og førte ham over til den bænk der stod i lokalet han ville have lavet til kontor, alt imens han skreg nej nej ikke den, den kan jeg ikke klare. 

Men jeg hørte ikke efter og befalede ham at ligge sig på knæ på bænken, og så bandt jeg hans arme fast med læderremme til hver side af bænken og hans knæ blev lagt på et par planker i et kryds, og blev spændt fast bag ved knæene og hans ankler blev også fastspændt med remme.

Det var et dejligst syn, at se ham ligge nøgen på alle fire, hvor jeg kunne bruge ham som jeg havde lyst til, uden at han havde mulighed for at gøre indvendinger.

Men jeg syntes der manglede noget for at jeg har fri adgang til hele hans krop. Derfor satte jeg en livrem om livet på ham og fra et øje i remmen bandt jeg et reb som jeg gjorde fast til et øje i gulvet, så han lå på med spredte ben og svajende i ryggen med røven strittende op i vejret, og med frit udsyn og adgang til hans frit hængende pik og nosser.

For at han ikke kunne bukke hovedet forover og lægge overkroppen ned på bænken, satte jeg en stål analkrog op i hans røvhul, og bandt snoren videre ind i hans mund og strammede til, så meget så han var nødt til at løfte hovedet og kikke frem.

Nu var han fuldstændig fikseret og jeg satte så klemmer i hans pik og nosser, hvorefter jeg gik bag ham og stillede mig mellem hans ben, og kom glidecreme på min finger som jeg kom op i røven på ham. 

Til min overraskelse begyndte han at stønne som om han nød min behandling, så jeg stoppede straks og sagde han ikke havde fået lov at nyde behandlingen, så derfor skulle han have 20 slag i bagdelen. Nej – nej ikke pisken sagde han med frygt i stemmen da jeg gav ham flere slag med pisken.

Han begyndte igen at jamre sig, men jeg var ligeglad, for han har sku selv opfordret til dette, eller hvad?, så jeg pressede stille og roligt en store dildo op i hans strittende røv, mens han kom med mærkværdige lyde som uuhh uuuhhh uuuuhhhh, men det tog jeg mig ikke af, og da jeg havde presset uhyret helt op, spændte jeg det fast med remme og satte gang i vibratoren på lavt niveau. 

Det fik ham til, at vride sig for at slippe fri, men bænken, remmene og reb omkring hans krop gav sig ikke en centimeter, så jeg stod bare og grinede af ham.

Det var efterhånden blevet tid for frokost, så jeg spurgte om han ville give mig frokost, og om jeg skulle finde lidt foder til ham også, mens jeg kikkede lidt mere på hvad der skulle laves i huset.

Han mumlede ja tak der er mad i køleskabet du kan bare tage hvad du vil, og jeg vil blive glad hvis du laver foder til mig, og jeg skal nok betale for den tid du bruger på det og på at lave et tilbud på renoveringen.

Da jeg havde spist gik jeg ind til Henrik og løsnede ham fra bænken og tvang ham til at kravle ud i stalden, og jeg sagde han skulle kravle ind i en tom grisesti hvor der var halm i bunden, og så låste jeg døren til stalden og gik ind i huset, alt imens han lå fanget uden at vide hvad der skulle ske.

Efter lidt tid kom jeg tilbage og råbte “fodringstid!” og jeg åbnede til grisestien og stillede en spand foran ham, med grisefoder. Henrik var ved at kaste op, af lugten, jeg løsnede ham fra hans reb og analkrog, og smilede så og sagde spis så lille gris, det er snart fyraften og weekend.

Henrik sad længe og kiggede på maden, for han ville bare ikke spise grisefoder. Men sulten tog til, og på et tidspunkt var han så sulten at han spiste grisefoderet der smagte væmmeligt, alt imens jeg kikkede på ham, og sagde “god lille gris”. 

Da han havde spist, lagde jeg en sort sæk over hans hoved, og låste en stållænke om hans hals som jeg låste fast til tremmerne i grisestien, så han ikke blev fristet til at stikke af, og jeg låste også døren til stalden inden jeg gik ind i soveværelset for at få en middagslur, og regne lidt på mit tilbud.

Jeg sov en lille times tid og gik så ud til Henrik der var kommet til sig selv igen. Efter jeg har løsnet ham, skældte han mig ud og sagde, jeg var den mest perverse mand han nogensinde har været udsat for, og selv om han måske har været lidt provokerende fra morgenstunden, så gav det ikke tilladelse til at jeg kunne udnytte ham som jeg havde gjort og det er mere end han vil finde mig i.

Jeg grinede og tog sækken af hans hoved, så han kunne se hans krop, hvor han havde mærker af de slag han havde fået, og han sagde, at jeg kan bruge ham til lige hvad jeg har lyst til og lige så længe som jeg har lyst, så derfor sagde jeg, at klokken var mange, og at jeg ønskede at bruge ham det sidste sted hos ham som ikke var afprøvet, nemlig midt i det kommende kontor, hvor der var kroge i loftet og i gulvet.

Henrik skreg, du kan fandeme tro det er løgn, det vil jeg ikke være med til. Straks fangede jeg hans ene arm, og tog ham rundt og trak ham ned over mine knæ, hvorefter slagene med min hånd haglede ned over hans ømme baller. Av – av skreg han, og jeg spurgte om han skulle smage pisken med læderstrimlerne, og straks skreg han, nej nej ikke den ikke den, jeg skal nok lystre, bare ikke mere pisk.
Jeg trak ham ud på gulvet, og fæstnede hans arme til kroge i loftet, og hans ankler til ringe i gulvet, så han stod med spredte ben og til fri beskuelse og fri benyttelse alt efter hvad jeg havde lyst til.

Jeg satte klemmer i hans brystvorter og et par kæder med klemmer i hans pik og nosser, og han skreg da jeg satte et blylod til kæden i nosserne, og jeg kunne se pikken blev trukket længere.

Efter nogen tid løsnede jeg hans arme fra krogene i loftet, og fæstnede armene til ringene i gulvet så han stod på alle fire på gulvet. Det var et provokerende syn, at se en mand stå strittende med bagdelen lige i vejret, så der er frit udsyn til alle herlighederne, og jeg tog en bred læderrem og spændte den fast om hans hofter, og bandt remmen fast med er reb til krogene i loftet.

Det var nu umuligt for ham at flytte sig på nogen måde, på nær med hovedet. Derfor bandt jeg også et reb fast i hans mund, så han var nødt til at se frem for sig, og nu skulle han få sin velfortjente straf, for at provokere mig.

Jeg gik så om foran ham og sagde at han skulle sutte min pik stiv, men fandeme om ikke han nægtede det, og det endda selv om jeg havde pisken med læderstrimler i hånden, men måske havde han ikke set dette, så straks gav jeg ham flere slag på kroppen indtil han sagde, jeg skal nok jeg skal nok, og så skal jeg da ellers love for at jeg fik suttet pik, og det varede ikke længe inden den strittede vildt af begejstring.

Jeg gik så om bag ham og skruede lidt op for den fastspændte dildo og efter lidt tid, hvor jeg sad og studerede ham kunne jeg se der skulle ekstra fart på, så derfor satte jeg dildoen på fuld speed.
Efter få minutter, stående bundet med det store monster vibrerende i hans røvhul, kunne jeg se og høre hans åndedræt blev heftigere og heftigere og pludselig skreg han Åååhhhhjajajaaaaahhhhh og så sprøjtede han sperm ud på gulvet fra den store stive pik.

Nogen tid efter at han havde sundet sig, sagde jeg. Jeg kan se at du nyder min behandling, så har jeg tænkt mig at fortsætte med at bruge dig. For vi kan da ikke stoppe denne leg med dig som kunde som ligger bastet og bundet foran mig, med en dildo i dit røvhul, så godt vi er enige om, at det er mig som bestemmer, for du har da intet at skulle have sagt.

Jeg gik så bag ham og lagde mig på knæ og tog dildoen ud af hans røv, og pressede istedet min stive pik op i hans røvhul. 

Stille og roligt pressede jeg den længere og længere ind, for derefter at trække den ud igen, og gav jeg ham små hårde slag på hans stive pik og stille og roligt fortsatte jeg med at kneppe ham i hans ømme røvhul, og efter lidt tid på denne måde trak jeg min pik ud igen, og siger at nu vil jeg have den slikket ren uden nogen form for brok, straks åbnede han munden og slikkede eller nærmest suttede min pik ren uden at jeg kom sperm i hans mund.

Da min pik var helt ren sagde jeg at jeg ville lade ham komme til at stå mere behageligt, så vi kunne få en snak om hvad der skulle laves og en pris for ombygningen, så jeg løsnede hans ben og hænder fra gulvet så han kunne stå op.

Jeg skubbede ham så over til korset på gulvet. og satte et knæ i brystet på ham for at holde ham nede, han langede ud efter mig men jeg greb fast i hans arm, og pressede den ned imod korset, han kæmpede som en gal, slog og sparkede og skreg af mig. 

Men jeg låste hans arm fast i manchetten, og jeg tog den anden arm og låste også den fast. Jeg forsøgte så at få fat i hans ben, men hver gang jeg kom i nærheden, sparkede han for fuld kraft imod mig, men lige som med hans arme var det en tabt kamp og efter kort tid lå han uhjælpelig fastspændt på korset.

Efter at jeg har sundet mig, sad jeg nød synet af den dejlige kunde som fuldstændig er i min magt og det at han er prisgivet, gør at jeg kunne bruge ham som jeg lyster, og ja det tændte da en ond håndværker flamme inde i mig.

Jeg så nogle lettelsens suk fra Henrik, så jeg sagde til ham, at jeg som håndværker ville være seriøs og han kunne da regne med at jeg ville give ham et godt tilbud på opgaven, men ikke i dag da klokken var blevet mange, og det er ved at være weekend , og at jeg håbede han var tilfreds med sin velfortjente straf, for sådan at gå rundt og provokerer en håndværker, og at han om en uge ville få prisen på ombygningen og mit tilbud på arbejdet med ham.

Jeg var helt udmattet og tømt for energi og jeg ville til at køre hjem, men så sagde Henrik han følte sig som en gang affald, og sagde vil du ikke godt tage mig med hjem så jeg kan være hos dig til næste weekend, og så kan vi tage hjem til mig, så du kan fortælle mig hvad prisen er så vi kan aftale hvad der skal laves, og jeg betaler selvfølgelig for dit arbejde og for at du har passet mig og ser på hvad der skal bygges om.

Han lød stik tosset og sagde at jeg er noget af det frækkeste han nogensinde er blevet udsat for, for han havde jo kun bedt om et tilbud på at få den dunkle rum ændret til et lyst kontor, og nogle andre små ændringer i huset, men i stedet for det havde jeg brugt og udnyttet ham og hans krop en hel dag, uden at han havde bestilt brug af ham, så jeg skulle da absolut ikke regne med at få arbejdsopgaven med ombygningen uden at han fik en pris på arbejdet.

Jeg kikkede på ham og sagde jeg er tømrer og skal på arbejde på mandag og har travlt hele næste uge, så hvis jeg skal have ham med hjem bliver det som affald så er jeg nødt til at have ham liggende i varebilen i en sæk til bygge affald.

Henrik sagde det er helt ok, og med et smil på læben sagde han håber ikke du er for dyr til opgaven, og jeg svarede – nej prisen finder vi ud af næste weekend, og jeg løsnede ham og sagde han skulle gå i bad og tage ble, gummibukser og boksershorts på og igen tage den sorte stofsæk over hovedet, og så ligge sig på maven på gulvet i stuen og vente på jeg hentede ham.

Han gik i bad og jeg gik ud i bilen og tog en af de store PP sække vi bruger til bygge affald, som er en nylonsæk der er nylonvævet, og derfor meget kraftig og holdbar så den kan holde til stor vægt, og jeg fandt også et par af de reb Henrik før havde været bundet med.

Efter nogen tid kom jeg ind i stuen hvor han lå med ble, gummibukser og boksershorts på og den sorte stofsæk over hovedet, hvor der kun var huller ved munden.

Jeg befalede ham at ligge armene ned til anklerne, og bandt så håndled og ankler stramt sammen med reb, og gav ham så et reb om halsen og tvang ham til at kravle ud af huset og over gårdspladsen og ind i varebilen hvor jeg kom hans ben og overkrop ned i PP sækken, og så tog jeg sækken han havde på hovedet og pressede det ned i PP nylonsækken som jeg snørede til, og smed den i bunden af bilen så han ikke kunne stikke af.

Henrik sparkede lidt og sagde han havde krampe i benene, men jeg svarede bare det skal du ikke være ked af det bliver værre i løbet af ugen, så hold hellere kæft og hold dig i ro. 

Og så fortalte jeg ham at han ville få mad 3 gange hver dag, og at han indtil fredag ikke kom ud af affaldssækken, og at han hele ugen ville have hovedet i den sorte sæk i PP sækken, så han ikke kan se noget, og ikke have følelsen af hvor lang tid der er gået mens han er bundet i sækken, så jeg vidste hvor han er.

Jeg sagde husk følgende gode råd:
– Hold dig i ro i sækken

– Forsøg ikke at komme fri af dine reb, hvis du forsøger at slippe fri strammer de sig bare og skærer ind i din krop.

– Hold munden lukket – undtaget når du får mad og – klynker du så du larmer, så lukker jeg kæften på dig med en gummigag der presses ned i halsen på dig så du får kvælningsfornemmelser i sækken.

– Drik og spis ikke for meget, for så skal du skide og pisse meget og det er ikke rart med en fyldt ble.

– Nylonsækken sikrer pis og lort ikke lugter i bilen, men din røv bliver nok øm i løbet af ugen hvis din ble er våd og belortet.

– Fredag efter fyraften kører vi hjem til dig hvor jeg i næste weekend glæder mig til vi får aftalt hvad der skal laves af ombygninger og en pris, og hvis du har brug for jeg bruger dig så kan vi nok finde ud af det til en god pris, og jeg finder nok på flere gode ting du kan udsættes for.

– Husk du har selv sagt jeg må bruge dig til alt, og der var ingen tidsfrist på, så du er min så længe det passer mig, grin ikke af det for det er mig der er glad for at arbejde i dit hus med renovering og andet godt.

Jeg gik så ind og tog et par piske med og lukkede hans hus af, og så kørte vi hjem til mig, hvor jeg stillede bilen ind i garagen og låste døren til bilen og garagen og jeg var glad for at komme i min egen seng, og nyde tanken om at der lå en gang affald ude i bilen, som jeg ejede og kunne gøre med hvad jeg vil, og at det er Henrik selv der frivilligt har givet sin krop til mig, så jeg som håndværker kan glæde mig over min nye arbejdsopgave.

Mandag morgen kørte jeg over på værkstedet hvor jeg fortalte de 2 svende om min nye ordre, og de grinede meget da de var med ude ved varebilen og så PP sækken med kunden i, den ene af mine svende sagde han syntes affaldet skulle flyttes for der må ikke være personer bag i varebilen, så hvis jeg blev stoppet af politiet havde jeg en dårlig sag og ville nok blive straffet.

Det lød fornuftigt, så vi bar ham over på lageret hvor vi smed sækken ind i en baglokalet, som jeg låste så jeg var sikker på ingen stjæler sækken, og at han ikke kan stikke af hvis nogle befrier ham fra sækken.
Til frokost åbnede jeg døren til lageret og løsnede PP sækken og Henrik fik dagens frokost, og da han havde spist blev hovedet igen presset ned i PP sækken som jeg bandt til ved snøvsen, og inden jeg låste til lageret sagde jeg til Henrik at jeg håbede han havde det godt.

Om aftenen blev han fodret igen, inden jeg låste sækken inde på lagret og næste morgen blev han vækket og fik serveret morgenmaden.

Ugen gik fint og kun en enkelt gang i løbet af ugen måtte jeg straffe Henrik med en gang pisk mens han lå i sækken fordi han spyttede mig i hovedet da jeg serverede hans aftensmad som han ikke var tilfreds med, så først brokkede han sig over maden og da jeg sagde han skulle være glad for han fik mad, så kom der en stor spytknap ud af munden på ham som ramte mig.

Jeg valgte straks at komme ham tilbage i PP sækken, og så gav jeg ham en god røvfyld med den ene af de piske jeg havde med fra ham, og dagen efter fik han kun vand ned gennem slangen han havde i halsen.

Vi lod ham ligge i sækken til fredag morgen hvor jeg smed sækken ind bag i bilen da jeg kørte på arbejde, og midt på dagen før fyraften kørte jeg ud til Henriks hus, hvor jeg bar sækken ind i huset og smed ham ud i badeværelset hvor jeg befriede ham fra sækken og befalede ham at vaske sig selv, og så komme ind i stuen til mig så vi kunne snakke om hvad der skulle laves i huset og min pris for arbejdet og behandlingen af ham.

Efter nogen tid kom Henrik gående ind i stuen, og jeg sagde så at jeg nok kunne finde en god pris på renovering af lokalet til kontor og reparation af døren til kælderen, men til min overraskelse så sagde Henrik pludselig, at han ikke ønskede et kontor og at det ikke var nødvendigt døren til kælderen blev renoveret, men derimod sagde han med et smil om læben, at han da har en opgave som han meget gerne vil have at jeg hjælper ham med, og med endnu et smil over læberne sagde han, hvis ellers ikke du er for dyr med opgaven. 

Jeg kikkede ondt på ham, og sagde du har nu gjort nok grin med mig, og jeg nok skulle give ham en håndværker omgang som min slave, og du skal vide jeg er både hård og uretfærdig og finder mig ikke i at du holder mig til grin.

Henrik sagde hånligt han gerne ville have jeg var master og at jeg brugte ham som slave til alle håndværker opgaver, og at han var affald der hører hjemme i sækken når master ikke bruger ham, og at jeg havde den fulde råderet over alle rum i huset.

Jeg kikkede og sagde, se så efter at få tøjet af, og befalede ham til at kravle ind i rummet , hvor jeg spændte et halsbånd i læder med hundetegn om hans hals, med mit navn og mobil nr. på.

Jeg slog ham flere gange med pisken, og befalede ham at sprede ballerne med hænderne, og jeg tog en stor buttplug med. lidt olie på, og mærkede hans røvhul var meget snæver da jeg pressede buttplugen op i hans røvhullet. 

Han hylede og skreg og vred sig rundt på maven, og jeg skreg køter kom så op at stå, alt imens jeg slog ham en padle med pigge, og grinede da jeg sparkede ham.

Jeg grinede hånligt og tog en chiliolie som jeg smurte ind i de små huller på ballerne, alt imens han skreg og vred sig og jamrede… uuuhhh det gør ondt, det gør ondt. Hva fanden rager det mig sagde jeg og befalede ham at rejse sig og åbne lågen i buret der stod i rummet, mens jeg hentede en jernstang med påsvejste pigge, og sagde spred benene, og så placerede jeg stangen imellem hans ben – og bandt den fast til hver side i buret.

Jeg skruede 6 store pigge ind i buret, med stål møtrikker på og store 3 cm gevindstænger med spidser blev skruet ind mod slaven, der havde det af helvede til, og chilliolien arbejdede sig grusomt ind i hans balle, alt imens han skreg.

Slaven havde nu pigge imellem benene så han ikke kunne sidde og pigge der er skruet helt tæt på hans hud rundt om ham, virkede som den rene tortur.

Nå slave, sagde jeg smilende. står du godt, og sagde han var uopdragen og umulig, og jeg fandt så en el-stav som jeg satte på buret så der var stød i tremmerne på buret.

Jeg tog lidt at drikke og sagde… hyg dig og kald når du er opdraget, . slaven skreg længe og fik stød igen og igen når han kom til at røre ved de store jernpigge.

Han var i buret til midt på lørdagen, hvor jeg løsnede ham fra buret, og så fik han besked på at kravle ned i sækken han havde været fange i på værkstedet, og jeg bar ham ud i bilen og lukkede hans hus af.

Jeg kørte så hjem til værkstedet hvor jeg tog ham med ud i baglokalet og trak sækken op over ham så han havde hovedet i sækken, og så bandt jeg ham til en stolpe og fortalte ham,, at han den næste uge ville være bundet fast som slave i værkstedet så svendene kunne bruge slave kroppen som de vil, og om en uge vil jeg så sørge for han bliver brugt til en ny opgave som slave, så han lærer at håndværkere skal man ikke gøre grin med, og regningen vil han få lov at betale på den hårde måde.

Jeg glædede mig til at svendene mandag kunne se slaven, og til at han betaler for sin dumhed som dumsmart kunde der nok skal komme til at betale for mit arbejde i hans hus, og for at der ikke bygges om med et nyt kontor, men at SM rummet istedet bruges som hyggerum for slaven der nok skal komme til at betale regningen for hans opgave så han aldrig mere gør grin med en håndværker.

Måske skriver jeg en anden gang noget om den opgave og opdragelsen af min slave??????

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 4

.Vær den første til at vurdere denne historie

About Christian54 14 Articles
Jeg holder meget af bondage med reb og fanget i sække uden mulighed for at komme fri uden hjælp, gerne med en god gang pisk med ridepisken eller et godt reb så kroppen holdes varm på mig som gris

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*