Nye tider (8)

4.9
(9)

Jeg slappede af resten af mandagen og kom mig over mine tømmermænd. Om tirsdagen slappede jeg mest af. Jeg løb en lille tur, men ellers stenede jeg på min telefon og spillede Playstation. Jeg havde også tid til at tænke over, hvad der foregik. Tingene havde virkelig udviklet sig. Jeg var i tvivl om jeg skulle slappe lidt af og tage den med ro. Men noget i mig tænkte ’fuck it’, og jeg gad virkelig godt prøve så meget som muligt. Gav det bøvl måtte jeg tage det derfra.

Sidst på eftermiddagen skrev Emil til mig. Han var på vej hjem. Han spurgte om jeg var frisk i morgen. Måske han måske kunne overnatte hos mig…? Jeg smilede ved hans beskeder og skrev, at det kunne han sagtens. Emil sluttede af med at sende en kyssende smiley.

Klokken tre næste dag skrev Emil, at han var på vej. Jeg havde ryddet fint op, men jeg puslede alligevel med nogle ting, så alt var godt. En halv time senere stod han i entreen og smilede. Han havde en lille sportstaske med. Han stillede den næsten der, hvor Malte havde lagt Martins trøje forleden. Et flashback gik igennem mig om, hvad han og jeg havde lavet der på fliserne.

Emil smilede. Så gik han tættere og gav mig et kram. Det føltes dejligt. Vi stoppede krammet. Emil så på mig. ’Kys…?’, sagde han så. Jeg smilede, og vi kyssede. Den særlige varme, jeg fik med Emil, bredte sig i min krop, og jeg nød det rolige men lækre kys.

Vi stoppede kysset, og Emil smed jakke og sko. I dag havde han taget et par lyseblå jeans på, mens jeg bare stod i mine mørkeblå træningsbukser. Han så lækker ud i dem, og mit blik strejfede hans bule. ’Jeg har taget noget med…’, sagde Emil. ’Ja, nu skal du ikke blive forskrækket eller sådan noget, men det var en gave fra min onkel, da jeg fyldte 15 for lidt over et år siden…’, fortsatte Emil, mens jeg tænkte over, hvad det kunne være.

Han fiskede en æske frem fra tasken. Han smilede og åbnede den. Nede i den lå der tyggegummi, kondomer, en tube med glidecreme og små pakker med glidecreme. ’Okay…’, udbrød jeg stille. ’Altså, det ligner måske lidt din onkel tror, du er til fyre eller….’, sagde jeg og grinede. Emil grinede med. ’Nahhh… Han gav mig også nogle blade med nogle letpåklædte damer…’, sagde Emil så. ’Anyways er det sgu da fedt’, sagde jeg så begejstret. ’Så du er frisk på at…’, spurgte Emil. ’Ja da’, udbrød jeg. ’Måske vi skal gå ovenpå…? Så kan jeg vise dig, hvor du skal sove?’, sagde jeg så og begyndte at gå op af trappen, imens Emil greb sin taske. Vi kom ovenpå. ’Men…’, jeg kunne høre en undren i Emils stemme, ’skal jeg ikke sove med dig…?’, spurgte han så. Jeg gik forrest, men vendte mig om. ’Jo da, din prut!’, sagde jeg så og grinede. ’Arghh’, udbrød Emil og greb ud efter min pik. Jeg prøvede ikke rigtig at undvige, og han fik fat i min halvstive pik. ’Nå nå…’, sagde han og tog mere kærligt på den. Han kyssede mig, og vi bevægede os kyssende hen mod mit værelse og gik derind. Emil smed sin taske. Vi fortsatte med at kysse, indtil vi nåede min seng. Her lagde Emil mig stille ned på ryggen og med ham selv ovenpå.

Han smilede og grinede lidt, inden han kyssede mig igen. Så tog han fat i min t-shirt og hev den af mig, inden han selv smed sin. Jeg nød synet af hans flotte overkrop, inden han lagde sig ned over mig igen. Jeg kunne mærke hans pik banke stiv igennem hans jeans, og han måtte uden tvivl kunne mærke min stiv også.

Emil kyssede mig hurtigt, inden han bevægede sig nedad mig og kyssede min hals og mit bryst. Han kiggede op og smilede. ’Du er så dejlig’, sagde han lidt pustende. Jeg smilede til ham, inden han bevægede sig videre nedad min mave. Han nåede min stive bule og bed lidt i den, inden han roligt trak mine træningsbukser af mig. Min pik bankede derudaf i mine mørkeblå trunks. Emil kælede lidt for den og rejste sig lidt op. Jeg rykkede på mig og kom lidt op. Jeg greb ud efter hans knapper i jeansene. Hans pik stod stiv ud til den ene side. Jeg fik knappet op og trukket lidt ned i jeansene. Emil rykkede sig og fik flyttet sine ben ud af dem og smed dem på gulvet. Det var et flot syn at se hans pik være stiv i de grå trunks, han havde på. Der var tilmed en lille plet af præsperm i dem. ’Fuck, jeg føler mig liderlig…’, sagde han mere pustende end før. ’Dejligt’, svarede jeg og smilede, og så lænede han sig ned mod mig igen.

Vi kyssede mens vi hver især kælede for hinandens pikke i underbukserne. Nærmest synkront tog vi fat i kanten af dem og førte dem længere ned. Emil trak mine helt af, inden han selv fjernede sine. Han lagde sig ned over mig igen, og vores pikke rørte hinanden. ’Urhmm…’, stønnede jeg ved den lækre fornemmelse af hans stive pik mod min.

Igen bevægede Emil sig ned af mig. Denne gang hurtigere, indtil han nåede min pik. Lynhurtigt tog han den i munden og suttede til. ’Årghhh..’, pustede jeg hurtigt. Emil suttede godt til, og den sitrende fornemmelse i min krop startede. Han tog pikken ud men slikkede så vildt på mit pikhoved med sin tunge. ’Århh, fuck, Emil…’, stønnede jeg, som mine spændinger steg.

Emil pustede og stoppede. ’Vend dig om’, sagde han med hurtige vejrtrækninger. Jeg gjorde det, og imens gik Emil ned fra sengen og hen til sin taske. Han fandt æsken fra hans onkel og satte den på mit natbord. Så bevægede han sig op i sengen igen og lagde sig ned over mig. Han placerede sin stive pik i min revne og begyndte roligt at bevæge den der. Det føltes helt eminent, og vi stønnede begge højt nu.

Emil tog fat i mine hofter og rykkede mig stille op på mine knæ. Igen førte han sin pik i min revne og bevægede den i den. Han greb min pik rundt om mig og kørte den stille af. Jeg pustede vildt nu. ’Jeg ved ikke, om jeg kan holde den længe nok…’, stønnede Emil så. Jeg følte selv, at jeg var tæt på, men ville så gerne prøve at få lidt af hans pik. ’Prøv…’, pustede jeg, mens Emil fortsatte sine bevægelser og øgede tempoet på min pik.

Så slap han min pik og rykkede sig lidt. Han spredte mine ben en smule, og det næste jeg mærkede var hans pik mod mit hul. Fuck, det føltes ekstremt. Han pressede ikke men holdt den bare. ’Århhh, mand…’, stønnede han.

Så flyttede han sig lidt og greb ud efter æsken. Jeg vendte mig om på ryggen igen. Min stive pik lagde sig op af min mave, og små dråber præsperm piblede ud af den. Jeg så på Emils lækre pik, der næsten var mere våd.

Emil smilede pustende. Han begyndte at køre min pik af med venstre hånd, mens han rodede med æsken. Jeg kunne ikke holde den, føltes det som. Emil fandt tuben og et kondom. Han kørte stadig min pik af, men slap den så. Han rykkede på sig, løftede mig lidt med venstre hånd, så min røv kom længere op. Han førte sin våde pik mod mit hul igen og ramte det. Igen greb han min pik, mens han åbnede tuben. Men nu var følelsen ekstrem. Han pustede selv vildt også.

Han rykkede et par gange til. ’Nej nej, stop Emil…! Jeg kan ikke holde den…’, pustede jeg vildt. Emil slap hurtigt min pik, men det var for sent. Jeg vred mig vildt. ’Arghhh… Århhh..’, stønnede jeg i mit forsøg på at holde den. Jeg kiggede ned og så min mave spænde. Mit blik fangede desværre også Emils pik mod min røv, og så gik en vild fornemmelse igennem mig. Ingen rørte min pik, men alligevel skød den et voldsomt skud ud, der fløj op af maven på mig. ’Prfuffff..’, pustede jeg, da min pik skød endnu et stort skud ud med samme mængde som før. Emil greb min pik og rev lidt i den. Jeg spændte igen, og små skud trykkede sig ud og op af mig. Jeg troede ikke, jeg havde kommet sådan før. Til sidst aftog skuddene, og Emil slap min pik.

Jeg kiggede op på ham, mens han lagde tuben og kondomet tilbage på natbordet. Han kiggede og smilede. ’Fuck, sorry… Jeg ville fandme gerne…’, sagde jeg undskyldende. Emil grinede lidt. ’No worries… Det lignede du gerne ville. Men fuck du var fræk… Måske jeg får chancen igen..?’, sagde han. ’Måske…’, sagde jeg drillende, mens jeg stadig pustede.

Emil bevægede sig op af mig med sine ben på hver sin side af mig. Han fik noget af min sperm på sine ben og lidt på sin røv, da han kom helt op til mit bryst. Hans stive pik bankede ud for mit ansigt. Jeg tog den straks i munden og suttede godt til. Det smagte salt af alt hans præsperm, og Emil stønnede hurtigt. Jeg suttede alt, jeg kunne, inden han trak den ud. Han kørte den lidt af og lignede en, der ville skyde. Jeg flyttede dog min hånd og fjernede hans og førte hans pik tilbage i min mund. Så suttede jeg videre, mens han også bevægede den i min mund. Nu stønnede han vildt, og hans lækre krop spændtes. Emil tog fat i sin pik for at tage den ud, men jeg stoppede den og suttede videre. Et vildt udtryk kom i hans ansigt. ’Men jeg kommer…’, stønnede han. Han vred sig. ’Fuck fuck…. Det er nu…!!’, stønnede han videre. Hans mave spændtes, og så kunne jeg mærke et stort skud banke ind i min mund. Jeg suttede videre og havde ikke andet valg end at sluge hans skud. ’Arghh… Fucccck…’, nærmest skreg Emil, da et til skud fløj ind i mig. Igen slugte jeg hurtigt og suttede videre. Mere sperm drev ud i min mund i takt med Emils spændinger. Jeg suttede mindre men slugte stadig spermen. Til sidst lod jeg ham trække pikken ud.

Han faldt lidt ned på mit bryst og pustede hurtigt. Der drev mere sperm ud af hans pik, og jeg førte mit hoved frem og slikkede det væk. Det tændte mig vildt, og min egen pik var stiv igen. ’Århh, fuck mand, det føles vildt… Shit, du er fræk…’, pustede Emil udmattet. Han flyttede sig og rykkede ned i sengen ved siden af mig. Jeg fangede noget papir, jeg havde i natbordet og tørrede min krop for den del af min sperm, der stadig var der.

’Århh fuck…’, pustede Emil igen. Jeg drejede mig lidt mod ham. ’Smagte det grimt…?’, spurgte han stille. ’Næææ, jeg nød det… Og du kunne lide det..’, sagde jeg. Emil grinede. ’Fuck ja..! Troede bare ikke du ville…’, sagde han. Jeg grinede bare også lidt overrasket over mig selv. ’Men hey… Det var ikke fordi, jeg ikke vil have din pik, men jeg kunne fandme ikke holde…’, sagde jeg så igen undskyldende. Jeg lagde mig ned på ryggen. Nu var det Emil, der rejste sig lidt. ’Hold da kæft… Det skal du sgu da ikke undskylde! Du var monster fræk!’, insisterede han. Han greb min pik, som stadig var stiv og rev lidt i den. ’Dit liderlige dyr’, sagde han. ’Jeg knepper dig fandme senere’, fortsatte han så. Det lød vildt, som han sagde det, og selvom jeg lige havde haft en vild orgasme, havde jeg det allerede, som om jeg ikke kunne vente.

…………..

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*