Louis – første gang

4.2
(29)

Hej, jeg er Louis, jeg er 13 år gammel, normal højde og en smule langhåret. Min største hobby ud over at spille pik, ha ha, er gaming og hygge med mine venner.

Nu skal du ikke tro, jeg sidder inde på værelset hele dagen. Vi spiller en del fodbold på den lokale kunstgræsbane, samt drøner lidt rundt på vores cykler, og leger Jonas Vingegaard.

Jeg har da deltaget i lidt fællesspil (altså pik), men da bøsse er lidt et skældsord mellem os drenge, holder jeg lidt igen med at vise al for stor interesse.

For jeg er sgu bøsse, det har jeg vidst i nogle år nu. Den eneste der ved det, er Theis, og ham kan jeg stole 110 % på. Vi har været venner siden børnehaven, og han kender mig nok bedre end jeg selv gør. Han er dog til piger. 

Men nu skal du høre om den begivenhed det ændrede alt.

Min mor har en bedste veninde, Charlotte, og da hun nu er blevet skilt, er der lidt krise. Hun flyttede ind hos os, men tog hendes store dreng på 16 med. 

Jeg har naturligvis mødt Oscar mange gange, men på grund af aldersforskellen, har vi kun spillet lidt pc og snakket. Han har sine venner, og dyrker karate på et ret højt plan.

Da mit værelse er pænt stort skulle Oscar sove hos mig i min dobbeltseng, min lillesøster har jo det andet børneværelse, og Charlotte sover i stuen.

Min mor og Charlotte, drak en del vin i stuen, og min far var gået i seng. Så da jeg gik i seng skulle Oscar jo med. Vi stod lidt og så på hinanden, men så begyndte vi at klæde os af. Jeg sover altid nøgen, men vidste ikke om det ville være passende nu, hvor Oscar skulle sove i min seng.

Vi havde dyb øjenkontakt med hvert et klædningsstykke der kom af. Jeg endte i jockstrap og Oscar i boxers. 

Shit, han er lækker. Er der en begynde bule? Tænder han på mig? Jeg får pludselig travlt med at vende mig om og ordne mit tøj på gulvet, hvorved jeg viser min bare numse frem for ham. Jeg føler næsten at mit hul smiler.

Da jeg vender mig om igen, er han gået tre skridt nærmere. Yes, han er ved at blive stiv.

Han behøver ikke sige noget, jeg går bare på knæ foran ham. Med et en hurtig træk får han sine boxers af. Jeg er lige ved at få hans stive pik i ansigtet. Efter al den porno jeg har set, er jeg ikke i tvivl om, hvad min opgave er nu.

Indrømmet, det er min første pik i munden. Jeg har set frem til dette øjeblik. jeg er ikke skuffet.

Smagen af pik er jo vidunderlig; lidt tis og lidt salty. Jeg er allerede afhængig.
Jeg slikker og sutter, men han trækker mig op, og vender mig om. Der går elektrisk stød igennem mig, da hans tunge rammer mit hul. Det her har han prøvet før.

Da han rejser sig op igen, og jeg mærker hans pik ligge klar ved indgangen til mit drengehul. Peger jeg bare på natbordet, hvor min glidecreme står fremme. 

Vi har stadig ikke sagt et ord. Men nu smører han cremen op i mig. Jeg tænker med tilfredshed, på de mange timer jeg har haft en dildo eller butt plug oppe i mig, og ved at jeg er klar.

Han glider da også ubesværet op i mig. Og med et godt greb om mine hofter, knepper han mig stående. Jeg har selv godt fat om min pik, og spiller den kraftigt i takt med hans stød.

Han stønner og kysser mig i nakken, mens jeg sprøjter min drengesperm ud i min hånd. Det er jeg er kommet for også ham over stregen, og med en kvalt lyd, kommer han oppe i mig.

Jeg er ikke jomfru længere.

Min egen sæd slikker jeg som vanligt i mig, og tager også et par fingre op i mig for at smage hans sæd. 

Så falder vi omkuld på sengen, vi deler min dyne, og vi sover begge hurtigt efter.

Jeg vågner ved, at han forsøger at trænge op i mig igen fra siden. Jeg gør plads til ham, og så er han oppe i mig igen. Det er endnu ikke lyst, så det er ikke morgen, men det er okay. Jeg kan godt vænne mig til at skulle være hans hul, når han trænger.

Han knepper ganske blidt. Min egen pik bliver hurtigt stiv igen. Men denne gang vil jeg bare nyde det, og holde mine fingre væk. Da han sætter tempoet op, ved jeg han er lige ved at komme, så klemmer godt med mine anale muskler og mærker ham sprøjte. Kort efter sover vi igen.

For første gang oplever jeg, at blive vækket med kys. Det er super dejligt.

Men jeg kan mærke han er liderlig igen. Så jeg går under dynen og giver ham et morgen blow. Jeg sluger og slikker rent. 

Nu bliver vi nødt til at tale sammen. Jeg spørger ham ligeud, hvad han vil med mig.

Svaret er temmelig overraskende.

Han siger, at han længe har tændt på mig, og fantaseret om at vi skulle have sex. Han ville dog vente til jeg blev lidt ældre, og han ville være sikker på, at jeg også havde lyst til ham.
At jeg tilbød mig selv igår var en drøm, der gik i opfyldelse.

Jeg giver ham et kys og kigger ham i øjnene.

“Jeg er din nu Oscar”

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.2 / 5. Stemmer: 29

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*