Pervers slave for to unge drenge, 3. del

3.8
(6)

Dette er fortsættelsen til “Pervers slave for to unge drenge“. Har du ikke allerede læst forrige del, anbefaler jeg at du gør det.


Der var gået nogle dage siden min seneste frække oplevelse, hvor jeg havde fornøjelsen af at servicere to frække, unge drenge. Jeg var stadig høj af oplevelsen, og fik oftere stiv pik end ellers.

Jeg gik længselsfuldt og kiggede på min telefon. Jeg på samme tid både håbede på at modtage en sms fra drengene, og frygtede det. Håbede det fordi det tændte mig, frygtede det fordi jeg frygtede hvad de kunne finde på.

Der gik yderligere nogle dage. En sen lørdag aften fik jeg besked fra Rasmus. Jeg skulle komme hen til et skovområde, hvor der var en plads med nogle shelters, borde og bænke og bålplads. Jeg skulle komme med det samme.

Jeg skyndte mig ud i bilen, og kørte til en parkeringspldas ikke så langt fra der hvor jeg skulle møde Rasmus. Jeg kunne høre nogle unge fyre råbe og grine. Jeg frygtede for hvad der skulle ske. Men jeg havde faktisk allerede halvstiv pik. Det tændte mig – og det overraskede mig.

Jeg nærmede mig, og kunne se en gruppe af drenge. Som jeg kunne se var der 4 drenge på omkring 18 år. Da jeg nærmere mig kan jeg se Rasmus, to andre fyre, en som måske er på hans alder og en som virker lidt yngre. Da jeg kommer tættere på råber Rasmus “Der er sgu homoslaven”.

Jeg kan mærke at det sårer mig at blive udstillet, men samtidig bliver min pik endnu mere stiv. Da jeg kommer helt tæt på kan jeg se at der er en del øl. Jeg ser også Mathias. Det beroliger mig og gør mig endnu mere liderlig. Jeg siger pænt goddag. Rasmus tager hurtigt ordet og præsenterer mig som hans og Mathias personlige slave. Han fortæller at jeg til at jeg fungerer som pissoir og til anden nydelse, som de nu ønsker. Rasmus beder mig sætte mig på knæ ved siden af den ene shelter. Jeg gør som beordret og siger pænt “Tak, Master”.

Jeg sidder pænt og venter. Jeg fornemmer at de har godt gang i en slags “forfest”. Jeg har stadig stiv pik, og afventer bare hvad der vil ske.

Den første dreng som kommer over til mig, er ikke overraskende Rasmus. Han står foran mig og sender med det samme en stor spytklat direkte i ansigtet på mig. “Åben munden dit svin” kommanderer han. Jeg gør det naturligvis. Han hiver sin fantastisk lækre pik frem, og begynder at pisse mig i munden, og udover hovedet. Jeg forsøger at drikke dråberne. Han siger ret hurtigt til mig “Drik din Masters pis”. Jeg gør alt hvad jeg kan, og undgår at spilde ret meget. Det smager dejligt. Jeg fornemmer at de har drukket en del, så det er den lette for for urin der kommer. Da han er færdig gør han ikke mere end at ryste sin pik, lyne op og gå tilbage til de andre.

Den næste som kommer er Den anden “store” dreng. Han er en smule højere end Rasmus. En smule bredere, men ellers minder de meget om hindanden. Han siger ikke noget. Han fisker sin pik frem. Den virker umiddelbart større end Rasmus´s pik. Den vil jeg faktisk gerne sutte. Den virker alene i slap tilstand, perfekt. Han pisser ret hurtigt. Modsat Rasmus starter han med at pisse mig næsten over hovedet, så i ansigtet og dernæst rammer han munden. Hans pis smager dejligt. Det kan godt være at det lyder mærkeligt, men det det er bedre en noget andet drikkeligt. Jeg er virkelig liderlig, og håber på at få lov til at sutte hans pik. Desværre er han hurtig færdig med at pisse, og knapper sine bukser og går tilbage til de andre.

Der går endnu lidt tid. Jeg sidder pænt og venter. De snakker, ryger lidt cigaretter og drikker øl. Jeg kan ikke helt høre hvad de taler om, men det virker som om de hygger sig.

Efter hvad der virker som en evighed kommer han den unge som jeg ikke kender over til mig. Han virker ikke særlig gammel. Han smiler til mig. Hans smiler på en underlig måde, men jeg kender ham jo ikke så det kan der være flere årsager til. Han åbner sine bukser og trækker sin pik frem. Jeg kan se at han har hår på den, og åbner villigt min mund for ham.

Det varer lidt inden han pisser. Endelig mærker jeg strømmen. Hans pis er en smule mere intenst end de andre drenges pis, men dejligt. Ham her virker fantastisk. Jeg kigger på ham. Han virker ikke særlig høj. Måske kun 160-170 cm høj, slank, men muskuløs af bygning og nogle fantastiske blå øjne. Hans pik virker stor, væsentlig større end andre fyre af hans størrelse.

Ret hurtigt er han færdig med at pisse, men han stikker sin pik frem mod mig. Jeg fornemmer hvad han vil. jeg åbner munden. Han stikker sin pik ind. Jeg slikker/sutter hans pik. Dog varer det ikke længe før han trækker sig ud. Han siger pænt tak og på gensyn.

Så snart han er væk står Rasmus der igen. Han siger først til mig “Godt arbejde, slave – bliv ved med det”. Rasmus tager sin pik frem og pisser med det samme. Jeg forsøger at drikke hans pis så godt jeg kan. Jeg fornemmer at han virkelig skal pisse. Det føles som en evighed inden han er færdig. Han beder mig åbne min mund. Han holder sin næse ind over. Han klemmer det ene næsebor, og sender en ordentlig snotklat ned i munden på mig. Han beder mig sluge og vise mig hans mund. Jeg gør som befalet. Jeg åbner munden. Han griner højlydt og siger “Hold kæft hvor er du pervers, slave”.

Inden Rasmus går siger han at dette kun er begyndelsen. Han griner og går tilbage til de andre fyre.


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Comments

    • Ja tak, og lad endelig hvalpen nyde behandlingen, jeg kan anbefale i fylder en stor balje – eller badekar – og lader hvalpen svømme rundt deri, sæt evt. et trådnet over så han ikke komme op af baljen / badekaret og når i skal pisse så fyld det langsomt op mens han svømmer rundt.
      Bind gerne hans ankler og håndled sammen så han ikke kan lege med sig selv mens han ligger i baljen / badekaret, uden at vide hvornår han kommer fri.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pervers slave for to unge drenge, 2. del - GaySite.dk
  2. Pervers slave for 2 unge drenge, 4. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*