Offentlig urinal

4
(2)

Mit navn er Kasper, jeg er 27 år gammel og for ikke så lang tid siden blevet ejer af en nedlagt landejendom. Gården ligger op af en rasteplads ved Herning-motorvejen. Man kan ikke se motorvejen fra gården, og kun svagt høre den. Der er en jordvold rundt om gården, og hegn for.

Du har måske allerede gættet det, jeg er homoseksuel. Jeg lever alene, og går lige så stille gården i stand. Jeg har mange planer. Jeg ønsker at lave et regulært sexrum hvor der kan leges, og hvor alle mulige kan inviteres.

Jeg tænder på at være iført latex og på at modtage pis. Gerne pis fra mange forskellige – og gerne personer jeg ikke kender. Jeg besøger ofte diverse klubber hvor jeg nu kommer forbi, hvor jeg agerer menneskelig urinal. Jeg elsker det – bagefter har jeg nærmest konstant stiv pik, og har fået et kæmpe kick som ikke kan sammenlignes med ret meget.

En eftermiddag fik jeg en tanke – måske jeg skulle lave et sted hvor jeg kunne modtage pis og så sprede budskabet at på et bestemt tidspunkt vil jeg sidde klar til at modtage de gyldne dråber. Jeg tænke længe, og om aftenen havde jeg udtænkt planen. Jeg ville skrive forskellige annoncer hvor jeg forklarer at jeg sidder et bestemt sted, op ad hegnet over mod rastepladsen. Et oplagt sted. Folk kan køre ind på rastepladsen, følge en mennesketrådt sti og så finder de en menneske urinal.

I min fantasi skulle jeg sidde i latex heldragt, med latexmaske på – kun med åbning til mund og lidt af næsen. På den måde kunne jeg modtage dråber, uden at se hvem som pissede på mig.

Senere på aftenen oprettede jeg annoncer forskellige steder. Jeg havde taget et screendump fra Google maps, og sat pil til hvor jeg ville sidde. Jeg skrev i annoncerne at jeg ville sidde der torsdag aften kl 20-22 og modtage primært pis, men også sperm fra alle som ville have lyst. Jeg skrev naturligvis at jeg ville sidde blinded, så jeg ikke kan se hvem der pisser på mig. Jeg skrev at folk bare skulle komme, så ville jeg modtage deres pis uden videre.

Næste morgen loggede jeg ind på BF, blot for at opdage at de havde slettet mit billede. Øv! – Så i stedet skrev jeg en masse beskrivende tekst om hvor jeg sad. De øvrige steder var annoncen stadig aktiv.

Endelig blev det torsdag. Jeg havde sommerfugle i maven. Mon der ville komme nogen? – Tankerne var mange og jeg glædede mig til det blev aften.

Jeg fik spist lidt, nuppet et par “skarpe” og funder frisk poppers frem. Dernæst var det på med dragten, sneakers og masken i hånden. Jeg gik nu de ca 100 m hen mod hegnet og satte mig. Klokken var vel 19:45 da jeg sad klar. Sommerfugle i maven – og bekymringer om der i det hele taget ville komme nogle. Jeg hev masken over hovedet, og var nu i mit eget univers.

Det føltes som en evighed. Det at sidde i mit eget mørke univers, hvor sekunder føles som minutter og minutter som timer. Jeg begyndte at miste troen på at der i det hele taget ville komme nogen.

Endelig hørt jeg skridt i græsset. Jeg skyndte mig at åbne for min poppers og tage nogle lange snif. Jeg mærkede poppers gøre mig ekstremt liderlig og som i trance. Jeg åbnede munden, og sad klar til dråberne. Det varede lidt, men så mærkede jeg dem. Først på min dragt – så op over ansigtet. Jeg fik nogle få dråber i munden. Han ramte toppen af mit hoved, før han førte strålen ned i min mund. Jeg begyndte at drikke. Jeg kunne smage at han trods alt havde drukket lidt væske. Det rykkede i kroppen. Det var simpelthen fantastisk. Det varede noget tid. Han havde drukket meget, men så sluttede det langsomt. Jeg mærkede at strømmen af pis stillede af, og efter lidt tid kom der kun to sprøjt af pis – så sluttede det. Han brummede et tak og gik.

Der gik igen hvad der føltes som en evighed – men langt om længe hørte jeg igen skridt. Jeg tog som tidligere et ordentligt snif af min poppers og åbnede munden.

Nærmest med det samme kom strålen. Han var god til det. Han ramte mig lige i munden. Det smagte ikke så meget af pis, så jeg er sikker på at han var til det her. Han havde drukket en masse væske. Jeg lynede ned ved min pik, og begyndte at lege med den.

Jeg mærkede nu endnu en stråle, det imens den første døde ud. Jeg hørte en af dem sige “Ja – drik hans pis din perverse slave!”. Jeg drak den andens pis imens min pik var stiv. Det var lidt mere salt, ikke helt så vandet som den første. Jeg spildte en del, men drak også noget. Da han var færdig, fornemmede jeg at de to stod tilbage og spillede pik.

Jeg kunne ikke lade være med at spille min egen pik. Jeg var totalt liderlig. Efter noget tid sagde en af dem – “Åben den skide slave mund så du kan gøre dig nyttig!” Jeg gjorde som beordrer.

Tre store ladninger ramte nu min mund, næste og det viste sig senere, min maske. Dette samtidig med at han stønnede for vildt.

Den anden man sagde nu “Vent med at sluge – du skal have mere”. Jeg havde munden åben, og ventede. Efter ganske kort tid sprøjtede han et par tykke klatter som ramte min mund ret præcist.

Jeg hørte de to grine, hvorefter jeg hørte de gik med ordene – “Klokken er over 10 – vær klar igen om en uge”.

Jeg sad som I trance. Min pik var stiv, jeg spillede lidt på den, men valgte grundet den enes ord, at tage masken af. Jeg gik tilbage til huset. Klokken var nu 22:05. Hold kæft hvor fedt! Godt nok kun 3 personer, men jeg anså det som en succes – en succes jeg gerne ville genopleve!

Flere gange i løbet af natten drømte jeg om det, vågnede og spillede pik.

Er du klar til næste fortælling?


Dele af denne historie er sand. Kommenter hvis du ønsker at komme og pisse på mig! – Jeg sidder gerne klar ved rastepladsen iført latex og hætte så jeg ikke kan se hvem du er. Jeg modtager dit pis, sperm og spyt !


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmer: 2

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Offentlig urinal - 2. del - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*