Smuk fyr i svømmehallen

4.9
(11)

For et par dage siden var jeg en tur i svømmehallen. Det er der som sådan ikke noget specielt i. Jeg tager tit forbi den lokale svømmehal, til dels for at holde mig i form, men også fordi der ofte er noget pænt at kigge på.

Jeg var i fuld gang med at svømme en masse baner. Jeg var næsten færdig, havde svømmet tæt ved 40 baner, og tænkte på at gå op i boblebadet for at få musklerne til at slappe mere af. Alt imens jeg svømmer, ser jeg to unge fyre komme gående. Normalt er det ikke noget jeg fokuserer på når jeg svømmer, men den ene af de to var meget iøjnefalende. Aldersmæssigt vil jeg skønne ham til at være mellem 18-20 år. Han var let muskuløs bygget, men hans ansigt var imponerende. Jeg tænkte straks at han var en af de unge fyre som sagtens kunne være med i en af de helt frække pornofilm.

Jeg fulge ham og hans kammerat alt imens jeg svømmede. De tog et par baner, og gik så igen. Jeg besluttede mig for at gå en tur hen i boblebadet. Mens jeg sad der, fik jeg øje på ham den lækre fra før. Han var åbenbart sammen med flere andre, får de stod en 4-5 stykker og talte sammen. Jeg besluttede mig for at gå ned i det bassin de var i. Jeg rykkede en smule tættere på, så jeg bedre kunne høre- og se. Dog alligevel så langt fra, så det ikke virkede mærkeligt eller akavet.

Jeg fandt ud af at han hed Mikkel, og det virkede som omme de kendte hindanden ret godt. Jeg fonemmede at der var to par, og så Mikkel som jeg havde et godt øje til. Han havde en slags board-shorts som badebukser. Ville ellers gerne have kunne få en fornemmelse af hvad han gemte mellem benene.

Alt imens jeg nød synet og alle indtrykkende, blev udspringsbassinet åbnet. Det gør altid at en del børn trækker derover. Det gjorde Mikkel så også. Jeg var lidt spændt på at se hvad han kunne klare mit udspring. Han stillede sig i kø ved 1-meter vippen. Nu fik jeg muligheden for rigtigt at beundre hans krop. Han havde ikke som sådan ekstremt vaskebræt, men helt klar markeret. Egentlig så han virkelig flot ud, fordi du kunne se at han var muskuløs, men på den gode måde. Han var ikke særlig behåret. Jeg er sikker på at han fjernede hår under armene. Håret sad perfekt, fantastisk smil og dragende øjne.

Så blev det Mikkels tur. Hans imponerende salto gjorde at jeg tænke lidt over hvorfor han så ud som han gjorde. Jeg er ikke i tvivl om at hans har enten svømmet meget, eller gjort meget i udspring tidligere. Måske ikke længere, men han havde i hvert fald lært mere end de fleste.

Jeg stod for enden af mit bassin og slugte de flotte spring helt rådt. Imellem hvert spring, talte han med den gruppe han var sammen med. Efter en fem måske seks spring, sagde han til de andre at han ville gå op. De sagde farvel til hinanden, og han gik mod omklædningsrummet. Jeg valgte naturligvis at følge efter. Den chance skulle jeg ikke lade gå fra mig.

I badet i omklædningsrummet var jeg lidt spændt på om han var en af de generte typer, som ikke tog deres badebukser af. Det var han dog ikke. Han var ret hurtig til at smide badebukserne. Først så jeg ham bagfra. En perfekt røv. Smukke, muskuløse balder. Igen her ikke særlig behåret. Men endelig vendte han sig om. Hold fast en lækker pik han kunne vise. Ret stor, måske 16 cm i slap tilstand. Jeg forsøgte ikke at kigge for tydeligt, han skulle ikke få indtrykket at jeg bare var en pervers fyr som ønskede at sluge hans krop – hvilket jeg jo måske nok er. Heller ikke foran er han særlig behåret. Han må have barberet sig omkring pik og kugler, for her så han helt glat ud.

Da han havde vasket sig godt, gik han ind i dampbadet. Jeg ventede lidt, så fulgte jeg efter. Han sad helt nede for enden, der hvor man ikke rigtig kan se om der sidder nogen, før man er tættere på.

Jeg gik ned i samme ende, men satte mig på en bænk lidt længere nede, ved siden af. Jeg havde et godt udsyn til hans lækre pik.

Jeg tænkte at jeg bliver nødt til at gøre noget, så jeg srejfede min egen pik nogle gange. Det fik den hurtigt til at vokse. Jeg er sikker på at han så det, for hans pik voksede ret voldsomt, og ret hurtigt. Min pik var nu helt stiv, og stod lige ud i luften. Han kunne ikke undgå at se det, hvilket hans egen pik jo også viste. Ud fra det jeg så, var pikken perfekt – ligesom resten af hans krop.

Jeg rykkede tættere på, og spurgte om jeg ikke skulle hjælpe. Han sagde ikke noget, men nikkede bare og spredte benene. Jeg tog fat om hans pik, pæn tykkelse – og sikkert 22-24 cm i længden. Imponerende. Jeg spillede den en lille smule, alt imens jeg kiggede på den og hans krop. Han lænede sig tilbage og stønnede let.

Jeg kunne ikke modstå fristelsen. Jeg tog hans pik i munden, og suttede alt hvad jeg havde lært gennem mit lange pik-sutter liv. Hans pik var bestemt i verdensklasse. Den gav mig en lille smule præ-sperm – ikke meget, men nok til at få mig godt kørt op. Jeg suttede løs, alt imens jeg blidt masserede hans enorme kugler. Faktisk når jeg tænker over det, er det imponerende så stor en pik og kugler Mikkel havde. Han var måske 185 høj, og som nævnt ikke stor, men let muskuløs bygget.

Jeg suttede videre. Jeg fornemmede at Mikkel trækkede vejret lidt mere ukontrolleret. Hans begyndte at vride sig en lille smule. Jeg vidste at der snart ville ske noget. Pludselig skød hans sin ladning. Han fyldte min mund, og blev ved. 6 måske 7 store ladninger. Jeg forsøgte at sluge, men det lykkedes ikke helt. Noget røg ud af munden på mig.

Da han var færdig med at sprøjte, og jeg havde slikket de sidste dråber i mig, kiggede jeg på ham og han på mig. Tak sagde jeg. Han svarede at han fornemmede inde i selve svømmehallen, at jeg ville mere end bare kigge. Jeg smilte tilbage og komplimenterede hans krop og hans evne til at lave udspring.

Han fortalte at han havde gjort det meget før hen, men at han var stoppet på det seneste. Nu besøgte han ofte svømmehallen for at holde sig i god form, og som han sagde – nyde godt af nogle af de mere private goder.

Vi talte lidt bagefter. Han roste mine evner til at sutte pik. Jeg sagde til ham at han gerne måtte få mit telefon nummer så han bare kunne skrive hvis han manglede at blive forkælet. Det tilbud tog han imod, så da vi klædte os om fik han tastet mit nummer ind i sin telefon.

Det er nu to dage siden. Om jeg hører fra ham ved jeg endnu ikke – men gør jeg, skal jeg nok skrive om det…

Læs næste episode…Fyren fra svømmehallen

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Fyren fra svømmehallen - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*