Fyren fra svømmehallen

4.6
(10)

Har du læst forrige episode af denne fortælling? – Hvis ikke, så kan jeg klart anbefale dig at gøre det – “Smuk fyr i svømmehallen“.


Der var nu gået nogle dage siden mit møde med Mikkel i svømmehallen. Jeg havde ikke hørt fra ham, til trods for at han havde skrevet mit nummer ind i sin telefon. Måske han havde mistet interessen. Jeg var helt vild med ham. Hans krop – ansigtet, selve kroppen, og ja hans helt fantastiske pik. Jeg sad nærmest bare og ventede på at han skulle skrive igen.

Efter yderligere et par dage, en lidt sen aften, tikkede der en sms ind på telefonen. ”Hej, Er du frisk på at sutte min pik i aften?” – det var det. Mit hjerte bankede. Jeg ville så gerne, så jeg skyndte mig at svare at jeg var klar, hvor han ønskede det skulle foregå. Han skrev at jeg kunne komme til hans lejlighed, der ville han sidde klar til at blive tømt. Jeg fik adressen, og skrev at jeg ville være fremme indenfor 30 min.

Det viste sig at være en etværelses lejlighed, tæt ved den nye campus som ligger lige ved banegården. Jeg bankede på. Han lukkede op, og bød mig indenfor. Han smed sig på sengen, og trak sine sweatpants ned. Han lå nu bare i en t-shirt og sine boxers. Hans lækre bule fyldte dem ret godt ud. Min egen pik begyndte at røre på sig, og jeg ville bare i gang med at smage hans dejlige store pik.

Jeg besindede mig dog en smule, og startede med at kysse/slikke hans bule. Han havde nogle dejlige, helt glatte boksershorts på. Det var fantastisk. At ligge her, imellem hans ben, og bare slikke løs. Han blev hurtigt helt stiv, og jeg fornemmede at hans pik bare ventede på at komme frem.

Jeg trak hans underbukser ned. Hans pik sprang op, og stod nu lige op i vejret. Wow – den var nærmest endnu mere lækker og større end den anden dag i dampbadet. Hans kugler hang tung mellem hans ben. Jeg tøvede ikke. Tog hans pik i munden, og begyndte at sutte. Han hjalp selv med til at få hele pikken ned i min hals. Det var fantastisk. Jeg følte det som om jeg skulle kvæles, men min ”karriere” som piksutter hjalp på denne del. 

Alt imens jeg skiftevis suttede hans pik, og slikkede hele vejen op ad pikken for så på rå vis at sluge hele pikken godt ned i min hals. Jeg fornemmede at han virkelig nød det. Samtidig med det så kærtegnede jeg hans boller, klemte dem meget blødt, og legede lidt med hans mellemkød. Jeg valgte helt bevist ikke at nærme mig hans hul, eftersom jeg ikke helt vidste eller kunne fornemme om det var noget som ville tænde ham. 

Jeg fortsatte sådan i en del minutter, tænker jeg brugte tæt på 10 min på bare at bruge min mund- og især tunge til at stimulere hans pik på bedste vis. Jeg var ikke i tvivl om at han virkelig nød det. Han vred sig i sin liderlighed, jeg fornemmede at han gerne ville komme, men jeg valgte at holde ham lidt på pinebænken, for virkelig at give ham en fantastisk oplevelse.

Efter yderligere måske 10 minutter hvor jeg holdt ham lige på stadiet hvor han var ved at komme, men alligevel ikke, lod jeg ham få sin forløsning. Jeg suttede nu hurtigt, og alt jeg kunne – til jeg kunne mærke at han var lige ved at komme. Så trak jeg mig tilstrækkeligt ud, så han kunne fylde min mund med sin dejlige sperm. Han spermede endnu mere end i svømmehallen, men det lykkedes mig at sluge det hele. Det smagte fantastisk. Jeg var ikke i tvivl om at han levede relativt sundt, det smagte jeg tydeligt.

Da han var kommet, lod jeg ham få vejret, mens jeg fortsat slikkede og suttede på hans pik. Jeg nød at holde hans store, slappe pik i min hånd, og beundre dens skønhed. Jeg ønskede bare at den skulle være stiv igen, så jeg kunne få lov til at give ham endnu et fantastisk blowjob.

Han havde trukket sin t-shirt lidt op, jeg kunne se og mærke hans helt fantastiske krop. Jeg var så forelsket, men jeg fornemmede ikke at det var helt gengældt. Måske han var biseksuel ?

Jeg dristede mig til, mens jeg holdt hans pik i hånden, at spørge ham om han ønskede en omgang til. Han svarede lidt tøvende, at hvis han måtte se på sin telefon imens, måtte jeg gerne. Bare jeg kunne få ham stiv igen.

Det tog jeg gladelig som et ja. Jeg spillede hurtigt og lidt hårdt hans pik, den var nu igen halvstiv. Jeg tog nu hans pik i munden, det hjalp lidt på det. Jeg lod min tunge kærtegne hans pikhoved, og skiftevis slugte den, og slikkede hans hoved. Jeg fortsatte sådan lidt, indtil jeg dristede mig til at spørge om han kunne tænke sig at prøve noget der ville føles helt fantastisk. Han nikkede.

Jeg suttede op ad pikken, og slap den. Jeg brugte min tunge til virkelig at massere hans helt glatte boller. Jeg kunne nu virkelig fornemme deres størrelse. Jeg var imponeret. Denne fantastisk flotte, unge mand som bare havde et helt fantastisk udstyr. Jeg har virkelig aldrig oplevet noget ligende. Jeg fortsatte ned, brugte min tunge til at massere hans mellemkød. Om det var en tilfældighed, eller han virkelig gerne ville, ved jeg ikke. Han løftede sig nu lidt med benene, så jeg fik adgang til mit mål – hans lækre hul. Han var meget lidt, næsten slet ikke behåret.

Jeg slikkede hele vejen fra den ene ende, forbi hans hul hvor jeg lige slikkede lidt udenpå, helt frem til kuglerne for så at tage hans pik i munden, og sluge den til roden. Jeg trak mig langsomt op, og begyndte nu virkelig at slikke hans hul. Det var en fantastisk følelse at vide at man kunne give denne unge fyr denne fantastisk oplevelse. Han smagte let svedig, på ingen måde grimt. Jeg lod min tunge lege med hans hul, og kigge lidt indenfor. Jeg fornemmede at han ikke helt var klar til det endnu, så jeg pressede ikke for meget på. Jeg lå sådan med ham, og kærtegnede hans hul. Jeg kunne høre at han så en pornofilm med en kvinde. 

Efter noget tid hvor jeg havde slikket hans hul helt rent, og gjort ham godt liderlig, vendte jeg tilbage til hans store pik som nu var helt stiv. Jeg tog den i munden, og suttede løs. Jeg ved ikke om han var mere liderlig nu, eller egentlig gerne ville være det. Han tog fat i mit hoved, og mundkneppede mig helt vildt. Han pressede hans pik helt ned i min hals, og fortsatte sådan noget tid. Jeg kunne mærke det i mine kæber, men jeg var vandt til det, og slog følelsen lidt væk.

Han begyndte nu selv at spille sin pik, imens jeg suttede det øverste af hans pik. Han udbrød stille, men nærmest som i et brøl ”jeg kommer”. Han spillede nu sin pik endnu hårdere, og kom i store stråler i min mund, men også ud over mit hoved. Han lå nu at stønnede/gispede. Jeg slikkede mig om munden, og kiggede sultent på ham.

Var det godt, spurgte jeg om? – ”Det var fantastisk” svarede han ”bedre end jeg nogensinde har prøvet før”. ”Skal du have en omgang mere?” Spurgte jeg. ”Nej, ikke i dag – det kan jeg ikke” – ”Men jeg vil meget gerne skrive til dig igen!” – ”Det skal du endelig gøre” svarede jeg.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmer: 10

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Smuk fyr i svømmehallen - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*