Søn elsker at vise sig – 4. del

4.4
(18)

Læs de øvrige episoder…


Jeg sov helt fantastisk efter episoden med ekspedienten og senere min far. Da jeg vågnede var min pik stiv. Jeg havde lyst til at spille den, men ventede. Jeg gik ned til min far. Jeg spurgte ham om vi ikke kunne tage en tur i svømmehallen i dag? – Han svarede at han skulle arbejde, men at jeg gerne selv måtte tage afsted. Det krævede naturligvis en rask cykeltur, men det klarede jeg nok.

Jeg fik lidt sen morgenmad, og cyklede afsted. Jeg havde naturligvis pakket mine nye røde speedos, og glædede mig til at iføre mig dem, og se hvordan folk reagerede. Det tog ikke så lang tid at cykle til svømmehallen. Jeg fik købt billet, og gik ind i omklædningsrummet. Der var et par andre derinde, men ellers virkede der tomt.

Jeg tog mit tøj af, og tog mine speedos i hånden. Jeg gik ind i badet. Jeg var allerede lidt tændt over situationen. I badet stod der en far med to drenge. Drengene har måske været omkring 10 år. Jeg stillede mig ved bruseren overfor dem. Jeg begyndte at sæbe mig ind, og brugte megen tid på min pik og mine kugler. Den begyndte at vokse, men jeg passede på at den ikke blev helt stiv. Jeg lagde mærke til at den ene af de to drenge kiggede på mig. Jeg tror måske også faren kiggede.

Da jeg havde brugt tilstrækkelig tid med at sæbe mig ind, iførte jeg mig mine badebukser. Wow jeg syntes selv det så ret godt ud. De sad perfekt, og gav mig en rigtig pæn bule. Jeg blev helt glad i kroppen.

Jeg gik ind i svømmehallen. Der var en del mennesker. Mest børn på min egen alder, men også en del voksne. Jeg startede med at svømme lidt, hvorefter jeg gav mig til at hoppe lidt fra vipperne. Jeg vidste at folk kiggede godt efter.

Jeg nød det fuldt ud i svømmehallen. Jeg havde lyst til at det skulle vare for evigt, men jeg ville omvendt set også gerne op, så jeg kunne komme i sauna og vise mig. Jeg havde nok været i selve svømmehallen i halvanden times tid, og besluttede mig for at gå op.

Jeg startede med at vaske mig, og brugte igen god tid på min pik. Den var vokset lidt igen, men på ingen måde stiv. Den pegede bare fint ud i luften, og var blevet lidt tykkere. Imens jeg sæbede mig ind, kom faren med de to drenge fra tidligere. De begyndte at vaske sig. Jeg gik ind i saunaen.

Der var ikke andre end mig i saunaen, så jeg placerede mig bagerst i rummet, hvor der var lidt dunkel belysning. Jeg satte mig på den midterste bænk, hvor jeg havde godt udsyn, men det ville de der kom ind også have.

Kort efter kom faren med de to drenge. Mine øjne fulgte både drengene og faren. Faren satte sig skrå overfor mig, og drengene på den anden side. Faren havde perfekt udsyn til min pik, og drengene kunne se den hvis de drejede hovedet en lille smule.

Jeg kunne ikke lade være med at kigge på drengenes tissemænd. De var ikke specielt store. Jeg kiggede også på farens, heller ikke særlig stor.

Jeg tog en dyb indånding, og lod mine hænder hvile på mine lår. Jeg sad med spredte ben. Efter lidt tid kløede jeg min pik lidt. Den voksede. Jeg sad igen afventede, stadig med spredte ben. Jeg trak forhuden lidt tilbage, og så frem. Den voksede lidt mere. Jeg så at faren kiggede. Hans hånd ramte hans lår, og han klemte sin pik. Jeg kunne se at den var vokset lidt.

Det fik mig til igen at trække forhuden tilbage, for at trække det frem igen. Stemningen, plus min leg med min pik, gjorde at den nu var næsten stiv. Jeg kunne se at det blev farens også. Det undrede mig at han så åbenlyst legede med sin pik, når drengene var der.

Jeg kunne ikke lade være med at spille min pik lige så stille. Det var virkelig en fantastisk følelse. Meget bedre end sidst jeg oplevede det. Nu var jeg alene.

Jeg kiggede overpå drengene. De havde opdaget hvad der skete. De gik nu over til deres far, og sad bare og kiggede. Den ene legede min sin tissemand, og den blev også stiv. Det var mere end hvad min liderlige 12 års pik kunne klare. Jeg sende mine lækre dråber afsted. To sprøjt blev det til denne gang. Det var fantastisk.

Jeg kunne se at faren gjorde tegn til den ene dreng. Drengen satte sig hen foran faren og tog farens pik i munden. Det imens faren spillede pik, og sprøjtede drengen i munden. Hvad fanden, tænkte jeg. Jeg var chokeret over synet. Hvad gik det lige ud på?

Da min pik var faldet, gik jeg ud og skyllede mig af. Da jeg stod og var ved at tage tøj på, kom faren hen til mig. “Det er sgu en dejlig pik du har”. Tak, fremstammede jeg. “Det her er vores hemmelighed”. Ja, svarede jeg. “Jeg lagde mærke til dig allerede da du kom – har du lyst til at ses igen?”, spurgte han mig. Jeg svarede at det måske godt kunne være. Han gav mig hans telefonnr. og sagde “Skriv eller ring”. Jeg kunne ikke svare andet end “Okay”. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle sige eller gøre.

Tankerne fløj rundt i hovedet da jeg cyklede hjem. Min pik blev stiv ved tanken. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var at smide tøjet, og spille min pik. Jeg sprøjtede igen et par skud. Jeg tog de gamle badebukser på, dem der sad tæt. Jeg satte mig til at spille computer.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 18

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*