Total underkastelse, 6. del – Når slaven er ulydig

5
(4)

Dette er fortsættelsen til fortællingen om mit liv som slave, total underkastelse og hvad dertil hører. Har du endnu ikke læst de forrige afsnit, vil jeg anbefale dig at gøre det. Læs de øvrige afsnit her.


Da vi kom hjem bad min Master mig gå ud og vaske mig godt, og sørge for at jeg også var helt ren i min slaverøv. Bagefter stiller du dig midt i stuen, med hænderne bag hovedet og afventer min næste ordre, kommanderede min Master. Jeg gik lydigt ud på badeværelset, tog mit tøj af. Jeg tog et grundigt bad, tog min but plug ud og sørgede for virkelig at vaske mig grundigt i røven. Jeg satte gluggen tilbage op. Da jeg var færdig, stillede jeg mig ind i stuen og stod med hænderne bag hovedet som beordret.

Jeg stod noget tid sådan. Så kom min Herrer ind og stillede sig foran mig. Han hev i min pik, som jo var låst i chasity. Han gav mine kugler nogle slag. Han bad mig læne mig ind over bordet. Jeg jeg følte hans hænder på mine balder. Jeg fik nogle hårde slag, hvorefter han bad mig vende mig om og sutte hans pik stiv. Han stod nøgen, og jeg knælede foran ham, skyndte mig at tage hans pik i munden. Jeg suttede det bedste jeg kunne. Han mundkneppede mig lidt, jeg var lige ved at blive kvalt.

Så, tilbage ind over bordet. Jeg gjorde som han bad om. Han trak min plug ud af min røv.

Kort efter mærkede jeg hans pik ved min røv. Det næste jeg følte var en enorm smerte. Han havde presset sin pik helt i bund i første stød. Han grinte. Der var en kort pause. Så begyndte han at kneppe mig igen. Ikke så voldsomt som først, men derimod ganske langsomt. Smerten fortog sig, og jeg mærkede at jeg blev liderlig. Min pik begyndte at vokse, men blev hurtigt stoppet af bikburet. Jeg kunne mærke at jeg blev liderlig. Jeg stønnede let.

Han satte nu tempoet op. Langsomt begyndte han igen at støde helt i bund. Han tog fat om mine hofter og stødte hårdt til. Smerten kom frem igen, men ved hvert stød var det som om smerten ligeså stille ændrede sig til noget godt. Han blev ved længe. Han gryntede og brølede, for efter hvad der føltes som en evighed, lavede et endelig stød, og jeg mærkede spermen i min røv. Han efterlod vist en del derinde. Han trak sig ud, og satte min plug tilbage.

Han gik fra mig. Kort efter bad han mig komme hen og rense. Han sad i en lænestol. Jeg var lidt i tvivl om hvad han mente. Det fandt jeg hurtigt ud af. Han sat med sin pik fremme, klar til mig. Jeg protesterede lidt, den havde jo været oppe i min røv, uden kondom, og var ikke vasket endnu. “Hvad fanden bilder du dig ind din elendige slave?” Han rejste sig op og gav mig først en kæmpe lussing. “Kom så igang!” Igen tøvede jeg, og så tror jeg han så rødt. Han slog mig i maven så jeg tabte pusten. Han tog fat i min nakke og tvang min mund til hans pik. Han pressede sin pik ind i min mund. Modvilligt suttede jeg. Jeg var ved at kaste op, men han blev ved. “Jeg bad dig rense din røv godt inden, så med mindre du ikke har gjort som jeg har sagt, har du intet at beklage dig over!”.

Han trak sin pik ud, gav mig to lussinger. Jeg begyndte at græde, men det nyttede ikke. Han puttede sin pik tilbage i min mund, og bad mig gøre arbejdet færdigt. Da jeg mente at hans pik var helt ren, trak jeg mig forsigtigt tilbage, og sad nu tilbagelænet på mine knæ. Han gav mig en let lussing og sagde godt! Bliv siddende der. Han forlod lokalet, og kom lidt efter tilbage. Han havde en paddle i den ene hånd, og hvad der lignede en butplug i den anden.

Læn dig ind over bordet – du skal have din straf! Jeg adlød. Jeg var noget bekymret for hvad han kunne finde på. Jeg lå nu inde over bordet, og afventede. Han placerede den butplug han havde med lige foran mig. Den var noget større en den jeg allerede havde i. Jeg var godt klar over hvad meningen var, og frygtede det allerede.

Mine tanker blev hurtig hevet et andet sted hen. Så kom det første slag. Jeg vred mig af smerte og klynkede. Det næste kom kort efter. Han blev ved med at slå indtil jeg begyndte at græde mere højlydt og bad ham stoppe. Jeg ved ikke om det blev til 25 slag, men til sidst vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre.

Han stoppede. Han tog den butplug ud som sad oppe, og pressede den nye op. Han pressede hårdt til. Jeg følte det som om mit røvhul skulle sprænge. Endelig kom den op. Det lettede, men samtidig følte jeg mig også helt vildt udspilet.

Han bad mig gå ud og rense den gamle plug, og så komme tilbage i stuen. Da jeg havde gjort det, og han havde inspiceret mit arbejde, tog han mig med ind i sit soveværelse. Her viste han mig hvor han havde sine piske og paddles, og forskellige plugs. Jeg fik ikke rigtig lov til at se det. Jeg var også lidt ligeglad. Jeg var ked af det, og syntes ikke min Herrer var fair.

“Nu kan du rengøre huset imens jeg laver lidt forskelligt – men du gør det ordentligt!” – Ja tak, Herrer svarede jeg. Jeg havde ondt bagi, men gik straks igang. Først med at støvsuge, så tørrede jeg støv af, vaskede gulve og gjorde badeværelserne rene. Jeg duftede at han var ved at lave aftensmad. Jeg håbede at jeg kunne få lov til at spise med.

Da jeg endelig var færdig, gik jeg ud i køkkenet til ham, og meddelte at jeg var færdig. “Godt, slave – sæt dig over på træstolen ved bordet. Jeg gjorde som han sagde, men blev noget overrasket over hvor ubehageligt det var. Jeg følte det som om stolen skar sig ind i mine balder.

Maden er klar. Hvis du vil bære tallerknerne over til bordet. Han havde anrettet to portioner. En slags kyllingeret med en masse grøntsager. Han fik også lidt ris til, det var der ikke på min tallerken.

Han gjorde nu noget der chokerede mig. Han åbnede en flaske hvidvin og skænkede et par glad til os. Vi satte os. Igen kunne jeg mærkede mine balder. Nu sad vi og spiste og han talte til mig som et par venner kunne gøre. Det virkede underligt i mit hoved. Men jeg begyndte også at tænke på det som min Herrers vens slave fortalte, at nogle gange virkede det som om de var et par. Forskellen her var at jeg sad kun iført butplug, chasity og mine nye brystpiercinger. Min Herrer var fuldt påklædt.

Han fortalte mig at han havde forskellige planer med mig de næste weekender. I morgen, lørdag skulle jeg ud til en af hans gode venner, hvor jeg skulle læres lidt op og stå til rådighed for ham, og dem han ønskede. Jeg sankt en klump. Det var ikke lige hvad jeg havde forventet. Jeg drak lidt vin. Han fortsatte at hvis jeg klarede den opgave skulle vi på en tur næste weekend til Hamborg. Det gjorde at jeg blev lidt gladere, og accepterede min skæbne, selvom jeg et eller andet sted havde mest lyst til at løbe ud af døren.

Da vi var færdige med at spise, sagde han at jeg kunne rydde op. Jeg gjorde som han bad mig om. Da jeg var færdig gik jeg ind til ham i stuen. Han havde stillet mit vinglas så jeg skulle sidde ved siden af ham i sofaen. Det gjorde jeg.

Vi sad lidt og snakkede. TV’et var tændt og viste en musikkanal. Han spurgte mig hvordan min nye plug føltes? Jeg svarede at det var underligt, mest i starten, men at den fyldte meget. Han sagde at man vender sig til det, men at det heller ikke ville være for altid. Din røv skal bare lige kunne klar nogle store pikke, så kommer den ud.

Han sad og gned sig på sin bule foran i hans bukser. Han hev bukserne ned og hans pik kom frem. “Vær god ved den” sagde han. Jeg gav ham et blowjob. Jeg forestillede mig at han ville mundkneppe mig helt vildt igen, men det gjorde han ikke. Til gengæld suttede jeg pik på ham i omkring en time, inden han sprøjtede sin ladning i min mund. Jeg slugte. Han lænede sig ind til mig, og gav mig et kys. Han pressede sin tunge ind i min mund. Jeg blev glad.

Vi sag længe og nød vinen imens vi hørte musik og talte om en masse ting. Til sidst sagde han at vi nu skulle i seng. Jeg var også blevet træt. Jeg blev lås inde på mit værelse.

Selvom jeg var træt, havde jeg svært ved at sove. Der var sket så mange ting i løbet af dagen, men det lykkedes da til sidst…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 4

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

  1. glæder mig til at høre hvordan lørdagen gik, men jeg syntes slaven slap meget billigt efter jeres snak, efter din herre havde taget sin pik ud af din mund og i skulle i seng, ville jeg lukke din mund med en poppustelig dildo i halsen så du ikke kom til at larme om natten af længsel over igen at få hans pik, og en slave hører ikke hjemme i sit eget værelse, istedet burde du lukkes ind i et lille bur hvor du vil have svært ved at sove, eller i en sleepsack hvor du kan ligge ved siden af sengen på gulvet ved din herres seng, du er behandlet for mildt efter jeres søde snak, så håber lørdagen blive hård så du lærer en slave ikke fortjener at blive behandlet mildt som et menneske, du er jo trods alt slave og svinet i herrens hus. HUSK det.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*